Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Ηρθα ανανεωμενη,ωραιο πραγμα να σε περιποιουνται.Ανεβηκα πολυ!!

Χαιρομαι που σας αρεσε το δωματιο!!Σας ευχαριστουμε για τα καλα λογια.

Οι ανδρες μου ειναι ΑΕΚ το πρασινο που βλεπετε ειναι καμουφλαζ..χαχα!Οχι ...βασικα η αληθεια ειναι οτι σε αυτα τα χρωματα βρηκα το κουβερλι κτλ και δεν πολυεσκασα να τα βρω σε αλλο και επισης δε ηθελα να ειναι και το δωματιο με τα χρωματα της ομαδας...ηθελα να μεινουμε στο θεμα ''μπαλα ποδοσφαιρου'' μιας και δε μου αρεσει ο φανατισμος και διαφωνω με τον ανδρα μου να μην τον κολλαει τοσο τον μικρο απο τοσο μικρο με ομαδες κτλ.

Archon πας στην πατριδα μου;Εγω ειμαι απο κεφαλλονια....φετος δυστηχως δε θα παμε....που θα μεινετε;

evri για τα ποδαρακια οπως στα ειπαν τα κοριτσια,νερο,κοψε το αλατι και ποδολουτρο ,δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο.Εγω ακομα ευτυχως δεν εχω θεμα...

Ομως αρχισε κοριτσια και μενα ειδικα στο ''σηκω'' απο το κρεβατι να με ενοχλει η μεση πολυ....και δεν εχω βαλει και κιλα ιδιατερα περα απο τα καμποσα δικα μου ...αλλα ειναι και αυτη η μικρη αναποδα και με εχει τσακισει..

η geo ang Που να ειναι;;;;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτα μια απο τα ίδια και εμενα Αεκτζης φανατικός και τα εχει και τα 2πιτσιρικια στα κίτρινο μαύρα...μυριβα ζηλεύω πολυ αυτο το δεν κάνω τίποτα θέλω και εγωωωωωω

:-D

Ναι Μιμίκα θα βγω σε άδεια αφού θα έχω μπει στο μήνα μου. Τι να κάνω είμαι η μοναδική υπάλληλος στο γραφείο οπότε καταλαβαίνεις. Και θα επιστρέψω μόλις σαραντίσω. Δεν ξέρω αν θα πάω κατευθείαν στο μαιευτήριο γιατί στην κόρη μου γέννησα στις 41 εβδομάδες!! Άρα πιστύω να κάτσω τουλάχιστον 20 μέρες.

Κάθε χρόνο πάμε Κεφαλονιά, έχει σπίτι εκεί ο πεθερός μου. Φέτος μου έχει ήδη λείψει και θα προσπαθήσω να καλύψω το κενό με ΣΚ. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να το μάθει ο άντρας μου (ότι μου έχει λείψει) γιατί κάθε χρόνο γκρινιάζω που πάμε συνέχεια εκεί. Τελικά μάλλον είμαι αχάριστη!

Διαφημίσεις

Τάνια κι εμένα με πιάνει αυτό ανά διαστήματα, νομίζω φταίνε οι ορμόνες.. Χωρίς ουσιαστικό λόγο και αφορμή με πιάνει να βάζω τα κλάματα.. Και ο δικός μου δεν μπορώ να πω ότι δείχνει την τρελή κατανόηση.. :? Από την μία λες είναι γαϊδουριά, αλλά δεν φταίνε και αυτοί μωρέ, αν κάτι δεν το περάσεις είναι δύσκολο να το καταλάβεις.. :rolleyes:

Ρίτα με γεια όλα!! :cool: Μου αρέσει η άποψη σου περί φανατισμού!! Συμφωνώ κι εγώ!! ;)

Επτάνησα δεν έχω πάει ποτέ μου, αλλά από φωτογραφίες που βλέπω μου φαίνεται παράδεισος!!! Καλά να περάσετε Άρχον!!

Άννια είναι μια πολυτέλεια που θα την έχω για λίγο καιρό ακόμα, οπότε λέω να το εκμεταλευτώ!! :cool:

Στο μεταξύ την έκανα την αποτρίχωση και με ξεπάτωσε :| Κάνω silk-epil, εδώ και 13 χρόνια δεν βάζω ξυράφι πάνω μου γιατί θα γίνω αρκουδίτσα :cool: Όμως με την κοιλιά δυσκολεύομαι τώρα.. :rolleyes: Αργότερα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο..

Πάω να ψήσω κάτι γρήγορο να φάω και τα ξαναλέμε αργότερα!! ;)

s29sp2.pngMbfRp3.png

Ακολούθησα όλες τις οδηγίες σας!!! Σας ευχαριστώ!

Archon είναι τέλεια η Κεφαλλονιά!!!

Αννια άντε βάλε μας να δούμε και τη δική σου κοιλίτσα!!!

Taniabell είναι δύσκολη περίοδος,εγώ τώρα το νιώθω,αλλά ας μην το βάζουμε κάτω!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Annia μια χαρα φαίνεται.....χιχιχιχι μεγάλη κοιλιτσα και εσύ...

Προσπάθησα να κοιμηθω αλλα με τέτοια ζέστη που να με πιΑσει....όσο για την κατανόηση απο τους άλλους μην περιμένετε απο κανένα...Μονή σας είστε....αυτο...

Βρε κορίτσια εσείς που εχετε ήδη δεύτερο μωρο τα βγαλατε πέρα μόνες σας οταν ήρθε το δεύτερο η είχατε και βοήθεια???με φοβίζει λίγο η ιδέα πως θα είμαι με δυο μωρα στο σπίτι...ο άντρας μου λέει να στέλνουμε τον μεγάλο στους παππούδες αλλα εγω δεν θελω....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Χα χα λετα τεραστια βγηκε η φωτο τωρα μου την ανοιξε..Κοιτα εγω οταν γεννησα η κορη μου ηταν 27μηνων..Βοηθεια δεν ειχα απο πουθενα αλλα δεν ηθελα κι ολας ηθελα να μπουμε σε μια ρουτινα οι 4μας...Ετσι ανελαβε ο αντρας μου την μικρη και εγω το μωρο,και μιλαμε η μικρη τοτε ξυπναγε συνεχεια τα βραδια για γαλα-πιπιλα και οτι αλλο της ερχοταν εκεινη την στιγμη και ο μικρος δεν ηταν και το πιο ησυχο μωρο...

Για πόσο καιρο εκατσε ο άντρας σου μαζι σου????εμενα θα πάρει μια εβδομάδα άδεια και μετα θα μένω μονή μέχρι τι 5 το απογευμα.. Εγω δεν θελω βοήθεια θελω να είμαι μονή με τα παιδιά αλλα φοβάμαι μηπως υπερβάλλω...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

γεννησα 2/1 και ετσι καθοτανε,γυρω στις 15μερες εκατσε αλλα ηταν σωτηριες..Βεβαια ολο και κατι θα αφησεις πισω πχ τις δουλειες του σπιτιου αλλα σιγα σιγα θα βρειτε το ρυθμο σας ολοι μαζι

Annia τελεια!!!!!!!!!!!Τελεια η κοιλιτσα σου!Με το καλο!!!

Οπως το λεει η λετα...καποια στιγμη μια μαμα μου ειχε πει ΄΄απο τη στιγμη που γινεσαι μανα στην ουσια εισαι μονη σου ..''

Παραπονο δεν εχω, ο ανδρας μου βοηθησε πολυ με τον μικρο ,οσο μπορουσε δλδ γιατι ερχεται και πολυ αργα,αλλα και τις νυχτες σηκωνοταν και απολα.Οσο να ειναι ομως ενιωσα πολλες φορες αυτο το ''εισαι μονη σου''....άλλα τα αγχη της μανας....Δεν μπορω να το εξηγησω ...

Αννια συμφωνω, και εγω θελω να μην παρουμε βοηθεια απο το κοινο μπας και βρουμε τους ρυθμους μας οι 4 μας γρηγοροτερα.Να βρασουμε δλδ στο ζουμι μας μονοι μας για αρχη...χαχα!!

Archon εμεις εχουμε ολο το σοι στο Αργοστολι αλλα το σπιτι μας ειναι ακριβως στην παραλια Πετανοι αν ξερειςλιγο εξω απο το ληξουρι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...