Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Αρχον καλώς όρισες! Με το καλό το μωράκι σου!!!

Ριτα τέλειο το δωμάτιο σας!!!

Άννα χαίρομαι που περάσατε καλά!!

mimika καλό σ/κ και καλή ξεκούραση!!

Δε μου λέτε ξέρει καμιά τι κάνουμε για τα πρησμένα πόδια εκτός του να τα βάζουμε ψηλά;

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δε μου λέτε ξέρει καμιά τι κάνουμε για τα πρησμένα πόδια εκτός του να τα βάζουμε ψηλά;

ευριδικη μου μονο αυτο κ κρυο νερακι αν μπορεις να ριχνεις η να τα βαζεις σε μια λεκανι!ασε παπουτσι δεν μου κανει με αυτο το πρηξιμο γι αυτο κι εγω αραζω μεσα με αιρκοντισιον αλλιως δεν παλευεται!

pysXp3.png

Kαλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε σήμερα?

Πωπω, τι πολλά που γράψατε μέσα σε ένα απόγευμα!

Αρχον καλώς μας ήρθες και σύντομα να κρατάς το μωράκι σου στην αγκαλιά σου.

Κικη, τι κάνετε εσείς? Που χάθηκες? Αλήθεια ποιο σλινγκ έχεις εσύ? Εγώ ακόμα δεν αποφάσισα αν θα πάρω και τι θα πάρω!

Αννα, τι ωραία που πρέπει να περάσατε στη θάλασσα. Σας έχω πει πως ζηλεύω πολύ όλες εσάς που πηγαίνετε για μπάνιο!:cry:

Ριτα, πολύ όμορφο το δωμάτιο σας! Να φανταστώ πως ο μικρός είναι κολλημένος με τη μπάλα? Από το μπαμπα το πήρε?

Κορίτσια, χτες κάτι αναφέρατε για πλύσιμο του πορτ μπεμπε και καθισματάκι αυτοκινήτου. Εγω σκέφτομαι να τα πλύνω όλα, επειδή είμαι και λίγο της υπερβολής. Ποιος ξέρει πόσο καιρό τα είχαν σε αποθήκες!

Φαντάζομαι μετά από τις συζητήσεις σας για τα παιδάκια σας στο νοσοκομείο, πως και οι δευτερομανες και τριτομάνες θα ζουν για μια ακόμα φορά καινούριες καταστάσεις! Μακάρι τα μεγάλα σας παιδάκια να δεχτούν όλα τους τα καινούρια αδερφάκια με πολύ αγάπη. Φαντάζομαι εσείς θα έχετε διπλή δουλειά, να προσέχετε να νεογέννητα σας, αλλά και να αφιερώνετε αρκετό χρόνο στα μεγάλα αδερφάκια. Καλό σας κουράγιο.

Ευριδίκη, ταλαιπωρείσαι ε? Και εγώ δε ξέρω πολλά. Ισως να βοηθήσει άμα πίνεις πολλά υγρά, μειώσεις το αλάτι. Θεωρητικά είναι κάτι κάλτσες που βοηθάν στην αποσυμφόρηση, αλλά με τέτοια ζέστη δε νομίζω να είναι καλή λύση. Μακάρι η φαρμακοποιός να έχει κάτι άλλο να προτίνει!

Σήμερα το βράδυ έχουμε καλεσμένους να δούμε τον αγώνα. Δε θα ετοιμάσω και πολλά, εύχομαι να μη φύγουν απο εδώ πεινασμένοι!

Καλή σας μέρα!

Αχ βρε λιμπερο ξυπνάω το πρωί κάπως καλά και μετά από μισή ώρα έχουν γίνει...Θα πάω στο φαρμακείο μήπως υπάρχει κάτι,τι να πω... Καίνε ολόκληρα!

εγω εκοψα τελειως το αλατι εδω κ μια βδομαδα απο μονη μου κ πινω αρκετα νερα!δεν ξερω ποσο θα βοηθησει αλλα η ζεστη σιγουρα τα επιβαρυνει!!!!

δεσποινα κι εγω εχω κοσμο το βραδυ κ παλι στην κουζινα θα την βγαλω...πφφφφφ τι να κανουμε ομως?

pysXp3.png

Διαφημίσεις

εβρι μου δωασαν διεγματακι μια κρεμα της φρεζυντερμ για τα ποδια heavy legs λεγεται μια φορα την εβαλα ειναι δροσιστικη αλλα οχι κατι ιδιατερο..το καλυτερο ειναι να βαζεις τα ποδια ψηλα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ευχαριστώ κορίτσια!!!!

Νερά πίνω άφθονα εδώ και κανά μήνα το έχω βάλει πρόγραμμα!

Α και εγώ έχω κόσμο το βράδυ για τον αγώνα! Τορτελίνια στο φούρνο θα κάνω και θα δω αν κάνω κάτι άλλο,έχω φτιάξει και παγωτό ε και παραγγέλνω και κάτι! Μακάρι να κερδίσουμε!!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

ηρθα και εγω σημερα εκανα βολτα μεχρι τον παιδιατρο...ο μικρος γεμισε σπυρακια απο την ιωση που περασε....

αντε ελπιζω να συνελθει τωρα..

και εγω εχω κοψει το αλατι τι να κανω???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

αιφνίδιο εξάνθημα λέγεται κι έρχεται μετά το πυρετό σα ξεθύμασμα. μετά από 2 μέρες φεύγει και τέλος.

μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα κάναμε κι εμείς. και πάω να ξαπλώσω.

δροσιστικές κρέμες για τα πόδια απ το φαρμακείο κάνουν καλή δουλειά όντως!

και πολλάαααα νερά.

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για το καλωσόρισμα!! Είμαι από την Πάτρα και εδώ σήμερα κάνει πολύ ζέστη, φαντάζομαι πως θα είναι στην Αθήνα. Από τις 10:00 μέχρι τις 12:00 ήμουν έξω για δουλειές του γραφείου και τα είδα όλα. Και έχω ακόμα 1 μήνα και 1 εβδομάδα για να βγω σε άδεια!!!

Ρίτα καταπληκτικό το δωμάτιο του γιού σου, μπράβο σας. Πως πήγε το beaute?

Άννα να προσέχεις την κοιλιά σου στον ήλιο, να ανανεώνεις συνέχεια το αντιηλιακό σου.

Μιμίκα υπομονή 1 εβδομάδα δεν είναι τίποτα. Θα περάσει χωρίς να το καταλάβεις.Α! και κοιμήσου τώρα όσο περισσότερο μπορείς.

Μυρίνα αυτό το " δεν κάνω τίποτα σήμερα" είναι καταπληκτικό, αρκεί βέβαια να το κάνεις γιατί εγώ όσες φορές το έχω πει απλά μένω στα λόγια.

Λίμπερο ένα κομματάκι και σε εμένα παρακαλώωωω!!!

Δέσποινα ας ελπίσουμε οτι θα χορτάσουνε από τα γκολ που θα βάλουμε στην Γερμανία!!!!

Εμείς το αγώνα θα τον δούμε στο καράβι για Κεφαλονιά, πάμε για ΣΚ να κάνουμε και κανένα μπανάκι. Ελπίζω να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί.

Διαφημίσεις

Άρχον σχεδόν το έκανα, εκτός από το να πλύνω πιάτα τίποτα άλλο! Δεν θα μαγειρέψω κιόλας, γιατί θα πάμε στου κουνιάδου μου να δούμε τον αγώνα, και θέλουν αυτοί (ο άντρας μου κι ο αδερφός του δηλαδή) να βάλουν κάρβουνα να ψήσουν. Οπότε την γλύτωσα εγώ :tongue: Αποτρίχωση θέλω να κάνω, αλλά ακόμη κι αυτό βαριέμαι!!!!!!! :shock: Πω πω.. Δεν την παλεύω καθόλου μιλάμε!! :tongue:

Το θέμα του αγώνα σήμερα πάντως νομίζω πως είναι θέμα εθνικού εγωισμού! Αν και στην ουσιαστικά δεν θα μας προσφέρει κάτι, είναι όμως για το γ@μωτο.. :cool:

Για το πρήξιμο που λέτε, εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι, αλλά η αλήθεια είναι ότι εδώ και πολύ καιρό φοράω συνέχεια σαγιονάρες!! Οπότε δεν θα το καταλάβαινα κιόλας.. :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

archon Κεφαλονιά ε???? Τυχερούλα!!!! Άδεια σε ένα μήνα???? Δηλαδή από την δουλειά θα πάς κατευθείαν στο μαιευτήριο???? Καλό σου κουράγιο βρε κορίτσι μου!!!!!

Έβρι κι εγώ αυτά ξέρω για τα πρησμένα πόδια, τα βάζεις σε λεκανίτσα με νερό, πίνεις πολύ νερό, κόβεις το αλάτι και όταν ξαπλώνεις τα βάζεις σε μαξιλάρια να είναι ψηλα...εγώ θα σου έλεγα να βαρέσεις και κανά δυο θεραπευτικά πεντικιουρ...μπές στο σαιτ που σας έβαλα να κλείσεις από το ιντερνετ με κουπόνι στην περιοχή σου...και φθηνά θα σου βγεί και θα κάνεις και το μποτέ σου και που ξέρεις ίσως βοηθήσει.

Λιμπεράκι κι εγώ σκέφτομαι να κάνω παστίτσιο...δεν είμαστε και κοντά να έρθω να πάρω 2 κομμάτια να γλιτώσω και την ταλαιπωρία!!! Με γειά το 3ο κλιματιστικό! Κι εσύ σαν κι εμένα είσαι μου φαίνεται....δεν αντέχεις την ζέστη!!! Θα πάτε για καμιά βουτια το σκ?

Δεσποινάκι μου καλά να περάσετε! Μην΄κάνεις πολλές ετοιμασίες και κουράζεσαι...στην τελική παραγγείλετε κάτι από έξω!

2sCXp3.png

Δήμητρα μπήκα στο soby αλλά νομίζω οι περισσότερες προσφορές είναι για την Αθήνα :? Για εδώ Ηράκλειο τα μόνα που μου δίνει είναι για διακοπές (ξενοδοχεία, δωμάτια, κοκ) βέβαια έχει χιλιάδες αποτελέσματα, αλλά σταμάτησα να τα κοιτάω μετά από κάποια στιγμή γιατί όλο τέτοια έβγαζε :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλησπέρα!!

Αρχον καλως μας ήρθες, με το καλο να παρεις το μωρακι σου αγκαλιά!

Ρίτα τέλειο το δωμάτιο! Αναμενουμε και της μπουμπούς!!

ΚΑι εμενα τα ποδια μου πρηζονται γι αυτο και κοιταω να τα δροσιζω συχνα, ειδικα το απογευμα η κατασταση γινετε δραμα

Μιμικα μετρας τις μερες ε? αντε η ουρα έμεινε μόνο!!!

Σχετικα με τα καλυμματα απο καροτσια και πορτ μπεμπε εω τα ειχα πλυνει όλα και ας ήταν καινουργια, τα δερματακια τους εινια ευαισθητα και ποτε δεν ξερεις πως μπορει να αντιδρασει το καθε μωρακι ερχομενο σε επαφη μαζι τους.

Στην κλινικη δεν θα ηθελα να με δει η μικρη με τους ορους και τα σχετικα μιας και θα ειμια απο καισαρικη και σιγουρα δεν θα αντεχα τα κλαμματα οταν θα εφευγε. Θα κανουμε υπομονη και οι δυο και μετα απο 3-4 μερες θα βρεθούμε!

Η διαθεση μου εξακολουθει να ειναι στα πατωματα, αλλα δεν μπορει καποια στιγμη θα ανεβει. Το κλαμα το εχω για την πλακα μου, ουφ!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...