Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

1.leta800 1-5/08 αγοράκι

2.ridi 3/8 κοριτσάκι

3.Despina80 6/8 κοριτσάκι

4.mimika84 6/8 αγοράκι

5.evri 10/8 αγοράκι

6.chiqui 11/08 αγοράκι

7.zipounaki 13/08

8.ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι

9.taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

10.eirinomama 20/8 αγοράκι

11.geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι

12.afroad 24/8 κοριτσάκι

13.libero10 27/08 αγοράκι

14. Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι

15.ριτα79 30/8 (15 μερες νωρίτερα) κοριτσάκι

16.moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι

17.myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι

18.elisabeth 6/9 αγοράκι

19.Rodakinoula 6/9 αγοράκι

20.kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου)ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι

21.annia 10/9 Αρεταιειο κοριτσάκι

22.angelikig 10/9 κοριτσάκι

23. Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

24.hara82 20/9 (αρχες Σεμπτέμβρη) ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι

25.fairytale 30/9 αγοράκι

26.Archon 23/8 κοριτσακι

ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΣΤΟΥΛΑ ΜΑΣ ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπορει να μην ειναι πολυ μικρος και προς το παρον δειχνει τις καλυτερες προθεσεις και μαλιστα ανυπομονει για το μωρο αλλά δεν ειναι και τοσο μεγαλος ωστε να καταλαβει γιατι το μωρο που θα ερθει θα με κρατησει μερες μακρια του και μαλιστα στο νοσοκομειο με ορους και νυχτικα-πιζαμες...δε ξερω νομιζω οτι οσο και να δειχνει να καταλαβαινει οτι θα λειψω ,καπου θα στεναχωρηθει αν ερθει και μετα πρεπει να φυγουν και να μεινω εγω ας πουμε πισω με το μωρο... !

Ριτακι και εγώ ακριβώς αυτό σκέφτομαι παρόλο που ανυπομονει για τον μπεμπη δεν νομίζω να της κάτσει καλά που θα με δει να μένω στο μαιευτήριο μαζί του ενώ αυτή θα πρέπει να με αποχωρήστει.Να φανταστείς ότι μέχρι στιγμής δεν έχει λείψει από κοντά μου ποτέ πάνω από μερικές ώρες.Δεν ξέρω ο άντρας μου επιμένει ότι πρέπει να έρθει.

q3Owp3.png

aijjp3.png

Ρίτα ευχαριστώ πολύ!!! Και όλα τα κορίτσια για το καλωσόρισμα!

Η κόρη μου ζητάει αδελφάκι εδώ και 2 χρόνια. Όταν της ανακοινώσαμε την εγκυμοσύνη χάρηκε πάρα πολύ. Να φανταστείτε οτι όλη την μέρα γέλαγε χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Ξαφνικά προχθές το βράδυ έβαλε τα κλάματα και μου είπε οτι τώρα με θα αγαπάμε το μωρό ποιο πολύ. Έπεσα από τα σύννεφα! Δεν το περίμενα. Μετά από μισή ώρα κουβέντας μαζί της ηρέμησε. Θέλω να πω οτι όσο και να θέλουν αδελφάκια κάπου μέσα τους θα υπάρχει το αίσθημα της "ζήλειας". Απλώς θέλει πολύ δουλειά από εμάς και προσοχή στο πως θα χειριστούμε τον ερχομό του μωρού.

Ρίτα ευχαριστώ πολύ!!! Και όλα τα κορίτσια για το καλωσόρισμα!

Η κόρη μου ζητάει αδελφάκι εδώ και 2 χρόνια. Όταν της ανακοινώσαμε την εγκυμοσύνη χάρηκε πάρα πολύ. Να φανταστείτε οτι όλη την μέρα γέλαγε χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Ξαφνικά προχθές το βράδυ έβαλε τα κλάματα και μου είπε οτι τώρα με θα αγαπάμε το μωρό ποιο πολύ. Έπεσα από τα σύννεφα! Δεν το περίμενα. Μετά από μισή ώρα κουβέντας μαζί της ηρέμησε. Θέλω να πω οτι όσο και να θέλουν αδελφάκια κάπου μέσα τους θα υπάρχει το αίσθημα της "ζήλειας". Απλώς θέλει πολύ δουλειά από εμάς και προσοχή στο πως θα χειριστούμε τον ερχομό του μωρού.

Eιδες;...αυτο ειναι..βασανιζονται καπου μεσα τους...Και ο δικος μου ζητουσε αδερφακι και μαλιστα τωρα λεει σε ολους οτι το μωρακι ηρθε επειδη εκεινος το ζητησε και γενικοτερα εχει δειξει τελεια συμπεριφορα ολον αυτον τον καιρο.Μεχρι που με βοηθαει κιολας...ομως τις προαλλες και ενω ενδιαφερεται πολυ για την αδερφη του και ολο ρωταει τι θα της παρουμε κτλ μου ειπε και στο ξεκαρφωτο ΄''εμενα θα με αγαπας;;'' και λογικο ειναι να μην μπορουν ακομα να διαχειριστουν τα συναισθηματα τους..εδω εμεις και εχουμε αγωνια για το πως θα ειναι η φαση και πως θα τα βλεπουμε τα δυο μας παιδια κτλ...

Χαρα και εγω οπως το βλεπεις εσυ ,το βλεπω,ειναι και σχεδον συνομηλικα τα μεγαλα μας..δε ξερω... και εγω η ιδια θα στεναχωρηθω μαλλον αν ερθει και μετα θα πρεπει παλι να τον αποχωριστω και να φυγει..α πα πα..δε μπορω να το διαχειριστω αυτο νομιζω.

Και πες στη χειροτερη οτι τον πιανει κανα πεισμα και αρχισει τα -ελα και εσυ μαζι ή δε φευγω ,θα μεινω εδω μαζι σου...-τι κανω τοτε;

Θα ειναι η πρωτη φορα που θα αποχωριστουμε ουσιαστικα και ειλικρινα ειναι το μονο θεμα που σκεφτομαι καθημερινα και με αγχωνει και ας ξερω οτι θα περασει καλα και ολοι θα κανουν το καλυτερο..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

άλο!

επιστρέψαμε κατακοκκινισμενοι! δεν έκατσα καθόλου στον ήλιο κι όμως τσουρουφλίστηκα!

τα ερωτευτήκαμε τα μέρη αυτά! δε πολυμπήκα στη θάλασσα γιατί ήταν παγωμένη αλλά πεντακάθαρη. ίσα που πλατσούρησα στο όρθιο.

λίμπερο τέλεια είσαι!!!!! και συμπαθέστατη και κουκλάρα! φτου σου!

καλως ήρθες Archon! με το καλό το κοριτσάκι σου!

σχετικά με τις κρέμες και το θηλασμό η δεύτερη φορά για όσες ξαναθήλασαν δεν έχει καμία σχέση με τη πρώτη. εγώ τίποτα δε χρειάστηκα. ούτε πόνοι ούτε ερεθισμοί ούτε τίποτα.

αύριο θα φτιαξω κι εγω μαλλί, με κανονική βαφή. για να δούμε...πολλάαααα τα λευκά!

εγω παιδιά στο μαιευτήριο με τίποτα! μου το χε πει και η παιδοψυχολόγος απ το παιδικό σταθμό τότε στο πρώτο γιο. προφανώς λόγω χειρουργείου να μην έχει το παιδί εικόνες της μαμάς του σε φορείο, με σύριγγες, ορούς, σε ψιλοάσχημη κατάσταση κτλ. για ηλικίες πριν τα 3 ή εκεί κοντά τουλάχιστον που ήταν ο δικός μου τότε.

τώρα που είναι ο μεγάλος κοντά στα 6 πάλι με τίποτα!!! και τώρα ακόμα περισσότερο λόγω χαρακτήρα. τον πιάνω συχνά ν αναρωτιέται αν θα πονάω, τι θα μου κάνουν οι γιατροί, πως θ ανοίξουν τη κοιλιά κτλ και πολλές φορες μου λέει το μωρό φταίει που κουράζεσαι κτλ ας μην αποδώσει κι άλλες ευθύνες με το μυαλό του.

και ξέρω κι ότι έχω ψιλοάσχημη μετεγχειρητική κατάσταση οπότε όχι.

κι ο μικρός μου μάλλον δε θα καταλάβει γιατί δε θα μπορώ να γυρίσω σπίτι μαζί του και δε θέλω δράματα και ουρλιαχτά καθώς θα μου τον παίρνουν. μπορεί και τα δικά μου αυναισθηματικά να ναι κάπως όποτε δεν υπάρχει λόγος.

η καθεμία ξέρει το παιδί της και το πως θ αντιδράσει οπότε αναλόγως κρίνει.

ελπίζω να βοήθησα.

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Αννουλα μπραβο για το μπανακι!Τελικα που πηγατε;Ψαθα;

Οσο για τα αλλα σε ευχαριστουμε.Εμενα με βοηθαει πολυ να διαβαζω αυτα που σκεφτομαι και εγω απο μια εμπειρη μανουλα!Μου εφυγε καθε επιφυλαξη.Εχεις δικιο,το παιδι δε θα ερθει για ολα αυτα που αναφερεις.Και ο δικος μου ειναι πολυ ψυχοπονιαρης ηδη ρωταει απο που θα βγει το μωρο και ΠΩΣ θα βγει απο την κοιλια και αν θα ποναω και γιατι δε θα φοραει το μωρο ρουχα οταν βγει...(????χαχα)και πολλα τετοια....

Οσο για το στηθος ελπιζω οντως τη δευτερη φορα να μην ειναι σαν την πρωτη γιατι ηταν κατι το αφορητο για αυτο επιμενω για την κρεμα...,μου ειπαν και αλλες μανουλες ομως αυτο που λες,οτι ενδεχεται να μην ειναι ετσι τωρα...θα δειξει...

Οι υπολοιπες καλα;

Εγω σημερα εχω day off θα παω για beaute,νυχια,κουρεμα ,χτενισμα!

Καλο σκ να εχουμε!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα κοριτσια,που ειστε ολες καλε??παντως και εγω (εκτος το οτι δεν αφηνουν κατω απο 14ετων)δεν θα ηθελα να ρθουν να με δουν,αντε η μεγαλη να καταλάβαινε κ να γυριζε σπιτι αλλα ο μικρος σιγουρα θα ξεσηκωνε τον κοσμο να παψ κ εγω μαζι,οποτε υπομονη 3-4μερουλες και μετα θα ειμαστε ολοι μαζι παλι..

:-D

Aφου σας εχω πρηξει τοσο καιρο να σας δειξω και το δωματιο του γιου μου,θα επανελθω και με της μπουμπους οταν αξιωθω να το τελειωσω.Εκει βεβαια οι αλλαγες ειναι μικρες.

7418662680_b807e25b37_m.jpg

7418662176_24e9c1c11e_m.jpg

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα!! Τί ωραία...Παρασκευή σήμερα!!!! Άντε μια βδομάδα έμεινε για να σταματήσω την δουλειά επιτέλου! Δεν αντέχω άλλο κορίτσια...άρχισε να με πεθαίνει η μέση μου! Χθές κοιμήθηκα από τιις 7 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ και από τις 12 μιση μέχρι τις 8 το πρωί! Ωραία ήταν!

Ρίτα τί τέλειο δωμάτιο είναι αυτό??? Μπράβο σας, κάνατε καλή δουλειά!!! Καλή χαλάρωση...κοίτα να το ευχαριστηθείς το μποτέ σήμερα!!!

Να καλωσορίσω κι εγώ την καινούργια φιλενάδα! Καλώς ήρθες στο παρεάκι μας! Από πού είσαι?

2sCXp3.png

Καλημέρα!!!!Τι κάνετε κοριτσαρες?????

Τελικά μάλλον και γω θα καταλήξω στο να μην την φέρω στο μαιευτήριο μάλλον δεν θα είναι και ότι καλύτερο γι αυτήν.

Ριτακι πολύ ωραίο το δωμάτιο σας!!!Να φανταστω με ποια ομαδα ειστε!Για τον γιο μου βλέπω ο άντρας μου να του κάνει κάτι τέτοιο αλλά με τα αντίθετα χρώματα αφού είναι φανατικός οπαδός!

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Έχω μία απίστευτη βαρεμάρα σήμερα.. Μια πολυτέλεια που θα έχω για λίγο καιρό ακόμα βέβαια :tongue: οπότε λέω να το ευχαριστηθώ όσο μπορώ και να μην κάνω τίποτα σήμερα!! :oops:

Μιμίκα λίγο έμεινε ακόμα!! ;)

Δέσποινα καλή ξεκούραση και σε σένα τώρα που σταμάτησες την δουλειά!! ;)

Ρίτα τέλειο το δωματιάκι του μικρού σου!!! :D

Αρχον καλωσόρισες κι από εμένα!! :D

Πάνω στην συζήτηση που είχατε εχθές (για το πρώτο παιδί στο μαιευτήριο), αν και εμένα δεν με απασχολεί άμεσα, ήτανε πολύ εποικοδομητική για το μέλλον! Ευχαριστούμε!! ;)

s29sp2.pngMbfRp3.png

Εγω απο νευρα καλα παω η υπομονη μου εχει εξαντληθει με όλους και με όλα και προς το παρον δε μιλαω μπας και φιλοτιμηθει κανεις να βοηθησει σε τπτ ιατι ανα κανω το μπαμ θα τους παρει και θα τους σηκωσει όλους! Κυριως τα εχω με τον αντρα μου που αρχισε παλι να ζει στην δικη του διασταση και δεν βοηθαει σε τπτ και δεν ειπα να μου κανει κμια δουλεια αλλα να ασχοληθει λιγο και με την μικρη, παρτην ρε ανθρωπε μια βολτα να κατσω και γω μια ωρα μονη μου

Μα κάποιες φορές να ζω ακριβώς το ίδιο πράγμα!αυτο το πράγμα που τις περισσότερες φορές εκπέμπουν σε άλλη διάσταση πόσο με εκνευριζει:evil:

q3Owp3.png

aijjp3.png

καλημερα κ απο μενα!

αννουλα χαιρομαι που περασατε καλα!αυτα τα μερη ειναι απ τα καλυτερα εντος αττικης.

ριτα πολυ ομορφο το δωματιο!μ αρεσουν πολυ τα χρωματα μπραβο σου!

δημητρα κ εμενα η μεση μου μ εχει πεθανει..ετσι και παω ν ακατσω η να ξαπλωσω μετα απο ορθοστασια χρειαζομαι βοηθεια για να σηκωθω...δραμα:(

για το μαιευτηριο θελω να πιστευω οτι δε θα χω θεμα αν ερθει η μικρη...ετσι κι αλλιως κολλημενη με τον πατερα της ειναι εμενα χεσμενη μ εχει:cry:το πολυ πολυ να κολλησει ακομα περισσοτερο.αποριες για το μωρο δεν εχει και πολλες παντως.

σημερα θα φυγω νωρις απ τη δουλεια...θα περασω μια βολτα απ τον παιδικο να δω και τις δασκαλες.

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

τζάμπα ο κόπος μου μέχρι το ικα, δεν εκτελούνται ακόμα συνταγές στην αθήνα. πειραιά λέει μονο αλλά ποιος να στηθεί στις ατέλειωτες ουρες εκεί...έλεος πια!

ρίτα απ τα πιο τέλεια δωμάτια που έχω δει! μπράβο!

καλημερα!

να καλοσωρισω την ΑΡΧΟΝ κ να της ευχηθω με το καλο να ερθει το μωρακι της!

ΡΙΤΑΚΙ τι τελειο το δωματιο του μικρου!αντε να δουμε κ της μπεμπας!!!!

ΜΙΜΙΚΑΚΙ καλα εκανες κ κοιμηθηκες!καντο τωρα οσο προλαβαινεις!!χιχιχιχ!

εγω κοριτσια χτες εβαλα κ 3ο αιρ κοντισιον στο σπιτι γιατι μου φαινεται οτι δεν κρυωνει με τιποτα ολος ο χωρος!μου φαινεται βασικα γιατι ο θερμοστατης του κορμιου μου εχει χαλασει!χαχαχαχ!κ τωρα φτιαχνω παστιτσιο!!!!κερναω γιατι εκανα μπολικοοοοοοο!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...