Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

aloha girls!!!!επιτέλους σταμάτησα την δουλειά!!!!δεν παλεύεται η ζέστη με αυτή την κοιλούμπα!!! λίμπερο και γ**ω τις κοιλίτσες έχεις!! η δικια μου είναι αεροδυναμική και ριγέ γμτ!!! και φανταστείτε οτι έχω παρει 2 κιλα μονο!!! μου τις αφησε κληρονομια η πρωτη γέννα τις παλιοραγαδες!!!!

οι δευτερομανούλες ισως τους ξέρετε τους μάρσιπους αγκαλιας αλλά και για τις πρωτομανούλες που ίσως δεν τους γνωρίζουν ενα θα σας πω: ειναι σωτήριοι. εγώ είχα ενα απο τον Σπυρο και θα πάρω και ενα λινο για τον μπεμπούλη μιας και θα κάνει πιο πολυ ζέστη ( και πιο πολλές ζήλειες απο τον μεγάλο που θα θέλει και αυτος αγκαλίτσες). τι να πρωτοπω!!! καταρχήν ειναι νανουριστικοι, έχεις ελευθερα τα χερια για να κανεις οτιδηποτε(εκανα σκουπα και σφουγγαρισμα και μαζευα τα ρουχα απο την απλώστρα με τον σπυρο να κοιμαται στο σλινγκ), στις βόλτες έξω προσφέρει διακριτικοτητα στον θηλασμό και κυριως πας παντου!!! οπου παει και δεν πάει καροτσι.

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια, πόσα γράψατε καλέ?

ΔΕσποινα καλη ξεκουραση μεχρι να ερθει η μπεμπα, απολαυσε το οσο μπορεις!

Λίμπερο τελεια η κοιλιά!

Αννα κανε καμια βουτιτσα κια για εμας!

Αναστασια και γω απο τις φυτικες δεν εχω κανενα παραπονο, του κορρε που χρησιμοποιω με εχουν καταβολέψει!

Ροδακινο πανε να κανεις κανενα μπανιο και ασε τα χαζα, τωρα ειναι η μονη φαση που δεν πρεπει να νοιωθεις ασχημα! Εγω οταν πήγα καμαρωνα κιολας:tongue: Απο του χρόνου θα αρχισω να ξανακρυβομαι :)

Σχετικα με την κρεμα για το στηθος καλο ειναι να εχετε μια (h purelan που ειπε και η Ριτα ειναι η καλυτερη) γιατι καλη η θεωρια αλλα στην πραξη πολλα αλλαζουν.

Μπάνιο και εγω την εκανα καθε μερα , ειδικα και αυτη που θα εινια καλοκαιρι μπορει να θελει κα ι2 φορες την μερα.

Εγω απο νευρα καλα παω η υπομονη μου εχει εξαντληθει με όλους και με όλα και προς το παρον δε μιλαω μπας και φιλοτιμηθει κανεις να βοηθησει σε τπτ ιατι ανα κανω το μπαμ θα τους παρει και θα τους σηκωσει όλους! Κυριως τα εχω με τον αντρα μου που αρχισε παλι να ζει στην δικη του διασταση και δεν βοηθαει σε τπτ και δεν ειπα να μου κανει κμια δουλεια αλλα να ασχοληθει λιγο και με την μικρη, παρτην ρε ανθρωπε μια βολτα να κατσω και γω μια ωρα μονη μου να ησυχασω!

Η μικρη εχει γινει τερατάκι, ξανακολλησε πανω μου και δεν παω ουτε για κατουρημα μονη μου, και πολυ αμφιβαλλω ανα θα καταφερω να θηλασω με αυτη την συμπεριφορα που δειχνει οτι θα εχει!

όυφ γκρινιαξα πάλι δεν αντεξα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπέρα μαμάδες του Αυγούστου! Σας διαβάζω πολύ καιρό αλλά δεν έπαιρνα την απόφαση να γράψω. Έχω ΠΗΤ 23/08/2012. Θα ήθελα να μπω και εγω στην λίστα σας και στην παρέα σας!! Περιμένω κοριτσάκι!(Το δεύτερο, έχω άλλη μια κόρη 6 χρονών). Ελπίζω να έχω και εγω μια θέση ανάμεσα σας αν και αργά.

kαλησπερα κοριτσια μου τι κανετε??Μολις αναψα κλιματιστικο πηρα και την λεμοναδα μου και στρωθηκα στον καναπε:P...Λιμπερο τι ωραια κοιλιτσα ειναι αυτη,μια χαρα για τον μηνα σου ουε μκρη ουτε μεγαλη..Την γραμμη εγω την ειχα κανει μονο στην κορη στο γιο μου καθολου ουτε και τωρα..Μυρινα μργεια το μαλλακι,και μενα θελει βαψιμο αλλα βαριεμε να παω να παρω βαφη(μου τα βαφει ο καλος μου);)..Αννα ζηλευω θαλασσα θελω και εγωωωωωωωωωω

archon καλως μας ηρθες και με το καλο και η δευτερη κορουλα σου

:-D

Καλησπερα κοριτσαρες εχω να μπω 2 μερες και βλεπω γραψατε ουκ ολιγα!!!!!!!

Εγω εχω ξεκινησει τις ετοιμασιες και γινεται ενας χαμος μεσα στο σπιτι.Εχω και τις βαλιτσες που πρεπει να ετοιμασω για το ταξιδι,οποτε πανικος:shock::shock::shock:.

Πρωτα να πω στην libero σουπερ κοιλιτσα και ακομη πιο σουπερ μαμα.Φτου σου!!!!

Για την κρεμουλα που αναφερατε την purelan πολυ καλη αλλα κοριτσια συμβουλη:ο καλυτερος τροπος επουλωσης πληγωμενων θηλων ειναι το μητρικο γαλα,κανει θαυματα.Πιστεψτε με εγω ειχα μεγαλο προβημα και μονο αυτο με εσωσε.

Λοιπον ερωτηση για τις ηδη μαμαδες:θα φερετε στο μαιευτηριο τα παιδακια να σας δουνε?Το σκεφτομαι αλλα δεν εχω αποφασισει ακομη:?:-?:?

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

http://imageshack.us/photo/my-images/220/img0623wp.jpg/

κ αυτη ειναι η κοιλαρα μου που μεσα κολυμπαει η τσιπουριτσα μου χιχιχιχι!ή μαλλον ο καρχαριας μου!χχαχαχαχαχ

καλε τι κουκλα εισαι???τελεια...νομιζω οτι εχουμε ιδιες κοιλιες και ιδια κιλα χαχα...

Καλημέρα κορίτσια!

Για το αφρολουτρο τι να πω. Θα ρωτήσω και το γιατρό εδώ, την αδερφή μου και τον αδερφο μου, αν και φαντάζομαι τελικά θα ακολουθήσω τις συμβουλες της μανούλας μου!

Πάντως θυμάμαι τη μητέρα μου που το είχε παράπονο με τον αδερφο μου που τα μικρά τους δε τα πλέναν κάθε μέρα και μόνο με νερο. Αλλά σε κάθε χώρα θα έχουν και τα δικά τους συστηματα. Αν είναι θα κοιτάξω τα φαρμακευτικά πρώτα, αν βρω τίποτα!

Λέτα ήθελα να σε ρωτήσω. Είπες κάπου πως άρχισες γυμναστική όταν ο μικρός σου ήταν 3 μηνών? Κα΄που είχα διαβάσει πως καλό είναι να μη γυμνάζεσαι άμα θηλάζεις, γιατι με κάποιο τρόπο επηρεάζει το γάλα? Φαντάζομαι αυτο να ισχύει άμα κάνεις έντονη γυμναστικη? Οχι πως είμαι της γυμναστικής. αλλά θα ήθελα άμα βρω χρόνο να ασχοληθώ λίγο, μπας και το σώσουμε λίγο!

Οσο για τις θηλές, τι παράξενο, κάπου διάβασα πως καλό ειναι να μη βάζουμε τίποτα, ούτε πριν, αλλά ούτε και μετά. Μόνο με λίγο μητρικό γάλα να τις βρέχουμε. Από ότι βλέπετε εδω είναι πολύ χίπι καταστάσεις! Και ακόμα είχα διαβάσει πως όσο μπορούμε να μη βαζουμε σαπούνι στις θηλές πριν τη γέννα γιατί ξεραίνει την περιοχη. Βέβαια ακόμα δε το έχω τηρήσει!

Αλήθεια, είναι καμιά που έχει αρχίσει να έχει υγρα στο στήθος? εγω δεν έχω απολύτως τίποτα. Να ανησυχήσω?

δεσποινα αρχισα οταν ηταν 2 μηνων και εκανα πιλατες που δεν την λες και πολυ σκληρη γυμναστικη...κανεις δεν μου ειπε τιποτα για το γαλα..μια χαρα επινε ο μικρος μετα που γυρνουσα

archon καλωσορισες....ποτε δεν ειναι αργα καλε??με το καλο η κορουλα...

χαρα εγω θα τον εχω....θελω να τον δει τον μικρο...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Κορίτσια εγώ και σε αυτή την εγκυμοσύνη και στην προηγούμενη έκανα ανταύγειες. Ειδικά σε αυτή δεν το σκέφτηκα καν, παραλίγο να με πιάσει κατάθλιψη (λευκά). Περίμενα να ολοκληρωθεί η οργανογένεση και τα έβαψα. Αφού φυσικά δεν είχε αντίρρηση και ο γιατρός μου.

Κορίτσια εγώ και σε αυτή την εγκυμοσύνη και στην προηγούμενη έκανα ανταύγειες. Ειδικά σε αυτή δεν το σκέφτηκα καν, παραλίγο να με πιάσει κατάθλιψη (λευκά). Περίμενα να ολοκληρωθεί η οργανογένεση και τα έβαψα. Αφού φυσικά δεν είχε αντίρρηση και ο γιατρός μου.

τυχερη...και εγω θα ηθελα να τα κανω αλλα ειπα να τα αλλαξω χρωμα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Ευχαριστώ πολύ Άννια και Λέτα για το καλωσόρισμα. Εγώ σίγουρα θα φέρω την κόρη μου και αν η ώρα θα είναι κατάλληλη θέλω αυτή και ο μπαμπάς της να είναι οι πρώτοι που θα δουν το μωρό.

Διαφημίσεις

ARCHON καλώς ήρθες στην παρέα μας!με το καλο και το δεύτερο μωρά κι σου.

Εγώ θέλω παρά πολύ να έρθει η μικρή αλλά στο μαιευτήριο δεν αφήνουν παιδάκια να ανέβουν στα δωμάτια οπότε θα πρέπει να την δώ στην καφετέρια και δεν θα μπορέσει να δει τον μπεμπη

q3Owp3.png

aijjp3.png

Λέτα η περίοδος της εγκυμοσύνης τελικά δεν πρέπει να είναι για αλλαγές. Από χάλκινα που τα είχα πριν μεινω έγκυος τα έβαψα καστανά για να αποφύγω τις βαφές κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης, χωρίς να υπολογίσω η κυρία τα λευκά, και στο τέλος θες το σκούρο του κεφαλιού, θες τα λευκά που ήταν ακόμα ποιο έντονα κόντεψα να πάθω κατάθλιψη.

λιμπερο σουπερ η κοιλιτσα!με το καλο!

αυτη τη γραμμη την ειχα κ εγω στην ελλη αλλα τωρα οχι.

chiqui καλη ξεκουραση!απο που ειχες παρει σλινγκ?

ARCHON καλως ηρθες!να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και με το καλο η δευτερη!

χαρα στο δωματιο δυστυχως δεν επιτρεπουν παιδια αλλα στο μαιευτηριο ναι σιγουρα θα θελα να δω τη κορη μου εστω και στη καφετερια τι να κανουμε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Χαρα ετσι οπως το εχω τωρα στο μυαλο μου δεν θα ηθελα να ερθει στο μαιευτηριο ο μικρος...Μπορει να μην ειναι πολυ μικρος και προς το παρον δειχνει τις καλυτερες προθεσεις και μαλιστα ανυπομονει για το μωρο αλλά δεν ειναι και τοσο μεγαλος ωστε να καταλαβει γιατι το μωρο που θα ερθει θα με κρατησει μερες μακρια του και μαλιστα στο νοσοκομειο με ορους και νυχτικα-πιζαμες...δε ξερω νομιζω οτι οσο και να δειχνει να καταλαβαινει οτι θα λειψω ,καπου θα στεναχωρηθει αν ερθει και μετα πρεπει να φυγουν και να μεινω εγω ας πουμε πισω με το μωρο...

Ισως αλλαξω γνωμη ...δε ξερω..ή ισως απλα ερθουν παρεα να μας παρουν οταν ειναι να βγουμε.Ετσι και αλλιως αν ειμαι στο ιασω επανω δεν επιτρεπεται να ανεβει.

Ηδη εχω κανει παζαρια με το γιατρο και αν ολα ειναι καλα και για μενα και για το μωρο μου ειπε οτι στις 3 μερες θα με βγαλει.

Chiqui καλως ηρθες και παλι καλη ξεκουραση τωρα με την αδεια.

Archon καλως ηρθες στο παρεακι μας!Με το καλο η δευτερη κορουλα.

Σε βαζω και στη λιστουλα μας σε λιγο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Χαρά καλώς σας βρήκα!! Εγώ θα γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο, δεν έχω ρωτήσει αν επιτρέπεται αλλά δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα αν το ζητήσω. Δεν ξέρω κιόλας. Την Δευτέρα έχω ραντεβού στον γιατρό και θα τον ρωτήσω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...