Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Για το αφρολουτρο τι να πω. Θα ρωτήσω και το γιατρό εδώ, την αδερφή μου και τον αδερφο μου, αν και φαντάζομαι τελικά θα ακολουθήσω τις συμβουλες της μανούλας μου!

Πάντως θυμάμαι τη μητέρα μου που το είχε παράπονο με τον αδερφο μου που τα μικρά τους δε τα πλέναν κάθε μέρα και μόνο με νερο. Αλλά σε κάθε χώρα θα έχουν και τα δικά τους συστηματα. Αν είναι θα κοιτάξω τα φαρμακευτικά πρώτα, αν βρω τίποτα!

Λέτα ήθελα να σε ρωτήσω. Είπες κάπου πως άρχισες γυμναστική όταν ο μικρός σου ήταν 3 μηνών? Κα΄που είχα διαβάσει πως καλό είναι να μη γυμνάζεσαι άμα θηλάζεις, γιατι με κάποιο τρόπο επηρεάζει το γάλα? Φαντάζομαι αυτο να ισχύει άμα κάνεις έντονη γυμναστικη? Οχι πως είμαι της γυμναστικής. αλλά θα ήθελα άμα βρω χρόνο να ασχοληθώ λίγο, μπας και το σώσουμε λίγο!

Οσο για τις θηλές, τι παράξενο, κάπου διάβασα πως καλό ειναι να μη βάζουμε τίποτα, ούτε πριν, αλλά ούτε και μετά. Μόνο με λίγο μητρικό γάλα να τις βρέχουμε. Από ότι βλέπετε εδω είναι πολύ χίπι καταστάσεις! Και ακόμα είχα διαβάσει πως όσο μπορούμε να μη βαζουμε σαπούνι στις θηλές πριν τη γέννα γιατί ξεραίνει την περιοχη. Βέβαια ακόμα δε το έχω τηρήσει!

Αλήθεια, είναι καμιά που έχει αρχίσει να έχει υγρα στο στήθος? εγω δεν έχω απολύτως τίποτα. Να ανησυχήσω?

Διαφημίσεις

Λιμπερο χοντρή στη φωτο δε θα σε έλεγα με τίποτα!

Μια όμορφη και ζουμερή εγκυούλα!

Το χρώμα το είχες πάντα ή είναι φετινό? Ζηλεύω, πάντως, και εγώ θα ήθελα μπανάκι στη θάλασσα! Του χρόνου εύχομαι μαζί με τη μπεμπούλα, και χωρίς τη κοιλιά!

Αντε, σα να σταμάτησε η βροχή, ας πάω για τη καθημερινή μου έξοδο, θα προσπαθήσω να περπατάω τουλάχιστον 1 ώρα τη μέρα!

αφρολουτρο κ σαμπουαν τον πρωτο χρονο χρησιμοποιουσα φαρμακευτικο της aderma ακριβο αλλα πολυ καλο.μετα το χρονο και μεχρι τωρα χρησιμοποιω της chicco.proderm kai fissan δε μ αρεσουν καθολου δεν ειναι για ευαισθητα δερματα και σε καποια μωρακια μπορει να μην ειναι καλα ανεκτα.σφουγγαρακι φυσικο ειναι το καλυτερο.την ελλη την εκανα καθημερινα μπανιο ειδικα το καλοκαιρι που ειχε ζεστη.

λιμπερο δυστυχως δε μπορω να δω τη φωτο σου απ τη δουλεια...θα τη δω οταν παω σπιτι.

δεσποινα καλη ξεκουραση!

δημητρα κ εγω μια βδομαδα εχωακομη!αντε να περασει κ αυτη.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Λίμπερο φτού φτού...κουκλάρα! Και το μαγιώ τέλειο! Έκανες την κλασική κάθετη γραμμή στην κοιλια που κάνουν συνήθως οι αγορομάνες ε???

Εγώ τα σαμπουαν - αφρόλουτρα που θα πάρω είναι mustela. Η κουμπάρα μου μου είπε ότι είναι κορυφαία. Σφουγγαρακι πήρα κι εγω φυσικο της chicco.

Για την κρέμα για της θηλές άκουσε κι εγώ ότι δεν χρειάζεται. Το γάλα που κολλάει πάνω λένε ότι ειναι το καλύτερο φαρμακο και αντισυπτικό. Επίσης άκουσα ότι εκτός από νερό δεν θέλει τίποτα άλλο. Τζάμπα τα αντισυπτικά μαντηλάκια της chicco που πήρα!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Καλα λιμπερο κουκλαρα!!!!Φτου φτου φτου!Με το καλο !!

δεσποινα καλη ξεκουραση τωρα που σταματησες!

Λοιπον για την κρεμα για τις θηλες...σας ευχομαι να μη σας χρειαστει και οντως το γαλα επανω ειναι το καλυτερο φαρμακο ..αλλα καλο ειναι να την εχετε.........

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσάκια γεια σας!!!

Μόλις μπήκα στο σπίτι άφησα τα πάντα όπου βρήκα και μπήκα για ντουζ!!! ΤΙ ΖΕΣΤΗ!!!!!!!! Μετά άνοιξα πάλι τα πάντα όλα, πόρτες και παράθυρα και κάνει ρεύμα και είμαι ΟΚ, αλλά έξω βράζει ο τόπος!!! :shock:

Το μαλλί δεν πολύ πέτυχε νομίζω.. Αν και τώρα μου τα έκανε γαλλική πλεξούδα (εγώ της το είπα για να είναι μαζεμένα να μην ζεσταίνομαι :|) και δεν φαίνονται καλά τα μαλλιά, όμως όταν μου τα στέγνωσε είδα πχ τις λευκές δεν καλύφθηκαν καλά, χρωματίστηκαν μεν, αλλά και πάλι μπορώ να καταλάβω ποιες ήτανε οι λευκές.. Και επίσης η λάμψη στο μαλλί δεν είναι η ίδια με την κανονική βαφή.. Την άλλη φορά θα δοκιμάσω της apivita που είπε η Ρίτα ότι καλύπτει και τα λευκά..

Λέτα γιατί πλένεις καροτσάκι/καθισματάκι/πορτ μπεμπέ; Επειδή τα είχες στην αποθήκη από τον γιο σου; Ή μήπως κι εμείς που είναι καινούργια πρέπει να τα πλύνουμε; :? Δεν ήξερα ότι πρέπει κι αυτά να τα πλύνουμε!!! :rolleyes:

Κερασιά καστανοκόκκινα τα έβαψα! Κρέμα στις θηλές νομίζω είναι νωρίς ακόμα να την ξεκινήσουμε.. Δεν ξέρω κιόλας.. Εγώ πάντως προς το τέλος θα αρχίσω.. :cool:

Δέσποινα (μεταξύ αστείου και σοβαρού) από την εμπειρία μου στην Μ.Β. οι Άγγλοι δεν είναι και πρότυπο καθαριότητας :tongue:

Λίμπερο όμορφη η κοιλίτσα σου!! :D

s29sp2.pngMbfRp3.png

Λέτα γιατί πλένεις καροτσάκι/καθισματάκι/πορτ μπεμπέ; Επειδή τα είχες στην αποθήκη από τον γιο σου; Ή μήπως κι εμείς που είναι καινούργια πρέπει να τα πλύνουμε; :? Δεν ήξερα ότι πρέπει κι αυτά να τα πλύνουμε!!! :rolleyes:

Να μην τα πλυνεις εσυ που ειναι καινουργια εμεις θα τα πλυνουμε γιατι τα εχομε ηδη, αλλα με κανα αντισηπτικο πανακι περασε τα λιγο.. οσο να'ναι στις αποθηκες τα εχουν...

Εγω σημερα επλυνα και το μαξιλαρι θηλασμου(το λατρευω)και του αλλαξα και καλυμμα απο μπλε το εκανα pink!!Αλιμονο....χαχα!!

Για τη βσφη δοκιμασε την, την αλλη φορα.εγω βεβαια ενα απλο καστανο εκανα αλλά και λαμψη εχει και τελεια καλυψη!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

myrina μεγειά το μαλλί.

libero τέλεια η κοιλίτσα και το μαγιό.είσαι μια κούκλα!

despoina καλή βόλτα!

και μένα η μαία στον ανώδυνο μου είπε πως το στήθος δεν χρειάζεται τίποτε παρά πλύσιμο με νεράκι!!!

άντε θέλω να σας δω και τις υπόλοιπες εγγυούλες

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...