Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημέρα Δεσποινάκι!

Αχ τί ωραία που σταμάτησες κι εσύ την δουλειά! Εγώ έχω ακόμα 1 εβδομάδα και δεν περνανε οι μέρες με τίποτα. Κοίταξε να ξεκουραστείς τώρα. Για μπανάκι εγώ αυτο που ξέρω είναι ότι μέχρι να πέσει το ο αφαλός κάνεις μόνο τοπικά και κανονικό μπάνιο αφού πέσει και ύστερα. Τώρα αυτό που λες για μπάνιο χωρίς αφρόλουτρο δεν ξέρω. Θα καθαριστεί καλά το μωρό μόνο με νερό?? Θα μας τα πεί και ο παιδίατρος φαντάζομαι όταν έρθει η ώρα

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια! Λίμπερο,μιμίκα,δέσποινα,Άννα

Το σημερινό βράδυ είχε αφόρητη ζέστη!

Καλό μπάνιο άννα!

Δέσποινα καλή άδεια και καλή ξεκούραση.Και ασε το αφεντικό σου να λέει!!

Στο νοσοκομείο που είδα τον ανιψιό μου τις 3 πρώτες μέρες τον έπλεναν μόνο με νεράκι και καθαρό οινόπνευμα στον οφαλό,μετα στο σπίτι τον έπλενε κανονικά με κάτι ήπιο που είναι και για κεφαλάκι και για σώμα!

Άντε να βάλουμε κάπου φωτογραφίες τις κοιλιές μας... :-)

K4b4p2.pngHSk3p2.png

καλημερα κοριτσακια μου...

μολις γυρισα απο τις δουλειες που ειχα να κανω και τωρα καθομαι...

λοιπον....αννα σε ζηλευω που πας στη θαλασσα..καλα να περασεις...

libero αρχισαν τα ψωνια εεε??και εγω απο χθες πλενω τα ρουχα σεντονακια σαλιαρες κτλ του μπεμπη...μου μενει να πλυνω το καθισματακι αυτοκινητου,το πορτ μπεμπε και το καροτσι...

δεσποινα καλη αδεια και σε εσενα και ναι θελω λιγη δροσια...

μιμικα υπομονη μια εβδομαδα..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

κοριτσια νομιζω πηρα της προδερμ!δεν θυμαμαι γιατι τα εχω ολα στην ντουλαπα κι αυτη τη στιγμη επειδη γινεται Ο ΧΑΜΟΣ στο δωματιο λογω του οτι βαζουμε το αιρ κοντισιον δεν μπορω να παω να δω ποιο πηρα!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Εμας μας ειχαν δειξει στο μαιευτηριο πως να τον πλενουμε στη βρυση τις πρωτες μερες ωστε να μη μουλιασει στη μπανιερα μεχρι να πεσει ο αφαλος ,αλλα κανονικα με σαπουνακι και μετα μπανακι κανονικα και οινοπνευμα στον αφαλο μεχρι να επουλωθει.

Αφρολουτρα για τον πρωτο καιρο θα ελεγα να παρετε φαμακευτικα, ειναι λιγο καλυτερα.Εγω χρησιμοποιουσα της frezyderm.Μετα και fissan και Proderm και άλλα, αφου ειδα οτι δεν τον πειραξαν .Αλλα καποια παιδακια τα πειραζουν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κι εγώ πάρει φισσαν και προδερμ αλλά θα τα χρησιμοποιήσω αργότερα. Για τους πρώτους μήνες θα χρησιμοποιήσω φαρμακευτικά. Η κουμπάρα μου που είναι φαρμακοποιός μου είπε ότι είναι ασύγκριτα

2sCXp3.png

καλημερα κοριτσακια .παχυνα και εγω και ο αντρας μου με φωναζει χοντρουλα.Ειμαι 78 κιλα με υψος 1,69.Τι να κανουμε τωρα ;θα τα χασω.Επισης πηρα και εγω βαφες του κορρε αλλα φοβαμαι να τα βαψω ακομα.Ο πρωτος γιατρος μου ειχε πει πριν γεννησω να τα βαψω.Αυτος που εχω τωρα μου λεει οτι μπορω και τωρα ,δεν ξερω τι να κανω.

myrina μου τι χρωμα τα κανεις;

Επισης και τη θαλασσα φοβαμαι μην σπασουν τιποτα νερα και δεν το καταλαβω (απο το ιντερνετ τα διαβασα)ειμαι και απο γεννησιμιου μου και λιγο χεστρ@

Το μωρο μου σημερα με κλωτσησε κατω απο το στηθος ψηλα ,εχει γυρισει λετε;

Τη Δευτερα εχω και ραντεβου με το γιατρο θα το δω παλι πως και πως το περιμενω .

Επισης πηρα πηρα μια κρεμα purelan για τις θηλες θα βαλω οταν γεννησω ή και πριν ;

βαζετε εσεις κρεμουλα;.

Despina80 μου και εμενα περιεργο μου φαινεται να το πλενουμε μονο με νεροτο μωρακι ,πως θα ξεκολλαει το σκ@τι αν δεν βαλλουμε σαπουνακι; Εγω fissan σκεφτομαι να παρω τις εχω βρει αλλα δεν εχω παραγγειλει ακομα και εχει ολοκληρη σειρα μεχρι και αρωμα.

Παιδια δεν κρατιεμαι αλλο καθε μερα μετραω τις μερες οταν πεφτω στο κρεβατι ολο σκεφτομαι αχ παει και αυτη η μερα!

libero10 το θεμα της κοιλιας ειδικα στον 9ο οντως θα ειναι προβλημα...

Φιλακια πολλα σας ζαλισα παλι καλημερα και παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

N34Jp2.png

Διαφημίσεις

εγω αυτη τη φορα κρεμες γα ραγαδες κτλ δεν εχω βαλει ουτε για δειγμα...βαριεμαι..οτι ειναι να γινει ,θα γινει.

Για τις θηλες την Purelan μου ειπαν να τη βαζω και κανα μηνα πριν..εγω δεν το ξερα, αλλα επειδη ειχα τρελο θεμα στο γιο μου με τις θηλες και η κρεμα αυτη ειναι φοβερη μπορει να το δοκιμασω ,αν δε βαρεθω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

purelan θα βαλω και εγω απο τωρα σιγα σιγα....

οσο για τις βαφες εγω δεν τα εχω βαψει καθολου...θελω μετα την γεννα για να κανω αλλαγη θα τα κανω χαλκινο...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...