Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

Μην ανχωνεσε συμβαίνει συχνά Κ δεν βγαίνει αποτέλεσμα από ελλιπή δείγμα.  Αλλά γενικά μην ανχωνεσε αν είχε κάποιος στίγμα από τους δύο θα το ήξερε ή ο ένας ή ο άλλος . Σπάνιο να μην το ξέρει κανείς. 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Μακάρι να είναι όλα καλά!

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

καλημέρα!!!!!!!

καλά πλάκα έχουμε!!!!! αν φτιάξουμε λίστα αύγουστος 2012 θα ναι όλος γαλάζιος;;;;

με το καλό ο μπέμπης γιοβάνα! θα ξετρελαθείς με τ αγοράκι σου όταν έρθει!!! να σαι σίγουρη γι αυτό!

το ικα δίνει κάποια χρήματα πίσω αλλά μη φανταστείς κανα τρελό ποσό, στα βάζουν μετά από καιρό σε λογαριασμό. θα ρωτήσεις στις παροχές του ικα της περιοχής σου εκεί θα σου πουν στα σίγουρα. λόγω συνεχων αλλαγών και οι γιατροί έχουν ελλειπή πληροφόρηση.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το ικα δίνει κάποια χρήματα πίσω αλλά μη φανταστείς κανα τρελό ποσό, στα βάζουν μετά από καιρό σε λογαριασμό. θα ρωτήσεις στις παροχές του ικα της περιοχής σου εκεί θα σου πουν στα σίγουρα. λόγω συνεχων αλλαγών και οι γιατροί έχουν ελλειπή πληροφόρηση.

Σε ευχαριστώ. Δεν έχω ΙΚΑ. Έχω Δημόσιο και είχα καλομάθει τόσα χρόνια που πήγαινα με το βιβλιαράκι μου σε όλους. Τεσπά, καλά να είμαστε να πληρώνουμε. Και το Δημόσιο κάτι δίνει πίσω αλλά σε βάθος χρόνου....:tongue::tongue::tongue: Όμως είναι απαράδεκτο μια τόσο σημαντική εξέταση να μην την δικαιολογούν. Για εμένα είναι ίσως η πιο σημαντική εξέταση που γίνεται στην εγκυμοσύνη.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

δεν έχει σημασία αν εχεις δημόσιο ή ικα πια. το ίδιο είναι. στον εοππυ ανήκουν και οι δύο ασφαλιστικοί φορείς. σου πα για το ικα ως τόπο πληροφόρησης. για το δημόσιο δε ξέρω που μπορείς ν απευθυνθεις για να μάθεις.

πάντως τα ίδια δίνουν.

Καλησπερα κοριτσακια!

Καλα ποσα αγοράκια θα χει αυτο το καφε?? Ελπιζω αυριο που θα παω στο γιατρο μου, να δει το φυλο κια να σας εχω καμια νυφη:tongue:

Σχετικα με τα σουτιέν εχω σχρδον απο την αρχη φοραω του θηλασμου που ειχα απο την προηγουμενη εγκυμοσυνη μου γιατι αυτα με τις μπανελες με σκαγανε!

όσο για την αυχενικη, μια φιλη απο το καφε Απριλιου πηρε πισω απο το ικα το αστρονομικο ποσο των 15 ευρω και αυτο φετος δλδ μετα απο 2 χρονια!

αννια με το καλο η αυχενικη σου αυριο!!!

εγω ξεκουραζομαι οσο μπορω, το τριημερο απλα λιωσαμε στους καναπεδες μας ετσι κι αλλιως επρεπε να ειναι ξαπλα, οποτε δεν πηγαμε πουθενα.

Για όσες ρωτησατε ειμαι βρεφονηπιοκομος ,και απο ότι φαινετε με την τρομαρα που πηρα δεν ε βλεπω να ξαναγυρναω στη δουλεια. Ευτυχως η ανοιξη ειναι κοντα και θα περναμε τη μερα μας με την μικρη μου στις βολτες, γιατι αλλιως δε με βλέπω να αντεχω!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Γεια σας κορίτσια μου....

Καλε μόνο αγόρια έχουμε???χαχαχχαχαχ....

Ποια θα κάνει την λίστα του Αυγούστου????εγω δεν τα πάω καλα με αυτα....

Ξεκιναω πρωτη 1-5/8 μου είπε η γιατρός και θα γέννησω στο γενεσις......α και θα κάνω καισαρικη και είναι και αγοράκι χαχαχαχχαχα....

Κορίτσια έχω τρελές υπνηλιες και δεν ξέρω γιατι....

Επίσης 4 μέρες τώρα πονάει το δοντι μου πολυ και σήμερα θα πάω στον οδοντίατρο και υποψίαζομαι καμία απονευρωση και αυτο έχει τρελο πόνο...αχ καλε θα κλάψω?.........

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Γιοβάννα κι εγώ με δημοσίου την έκανα κ πλήρωσα τη συμμετοχή όχι όλο το ποσό. Απλά υπάρχουν μικροβιολογικά που είναι συμβεβλημένα και άλλα που δεν είναι, προφανώς έπεσες στη δεύτερη κατηγορία. Εγώ απο τα 160Ε περίπου που βγαίνει η εξέταση πλήρωσα 60Ε. Απο εδώ και πέρα να το ρωτάς γιατί έστω και απο απλές εξετάσεις ξέρεις ότι έχεις σημαντικό κέρδος πληρώνοντας μόνο τη συμμετοχή. Εγώ ας πούμε που έχω και θέμα με τον θυρεοειδή θα πρεπε συν όλα τα άλλα να σκάω και 60-70Ε ανα τρεις εβδομάδες μόνο γι'αυτές τις εξετάσεις. Αν μας το κόψουν κι αυτό καήκαμε! Πάντος και για το ΙΚΑ που λέτε, έχω δει πολλές κοπέλες στο ιατρείο που τους τα γράφει όλα κανονικά, φάρμακα και εξετάσεις και πληρώνουν κι αυτές συμμετοχή όπως και με του δημοσίου. Δεν πληρώνουν πρώτα όλο το ποσό και μετά πάνε στο ΙΚΑ για επιστροφή. Αρκεί και πάλι φυσικά να απευθύνονται σε συμβεβλημένα εργαστήρια.

τώρα η επόμενες απλά κάνετε quote στο μηνυμα μου και προσθετετε nickname ΠΗΤ και φύλο. οποια δεν τα καταφερνει ας μου στειλει πμ να καταχωρήσω εγω την λιστα

τα νέα μας είναι οτι δεν υπάρχουν νεα!!! χαχαχαχαχ... συνεχιζω να μην εχω παρει κιλα και αυτο με χαροποιει ιδιαιτερως...ο μικρος ταλιμπαν 2 κλωτσαει που και που.. ενω ο μικρος ταλιμπαν 1 (μετα απο το σχετικο δασκαλεμα απο τον μπαμπα του) με στελνει συνεχως στην κουζινα να πλυνω πιατα και λεει οτι θα με μαλωσει κιολας!!!!!ζω το δραμα μιας μανας... :P

suU8p3.png

vdz8p3.png

με το καιρό προσθέτουμε και τα νοσοκομεία...

έβαλα και χρωματάκι δε πειράζει ε;

πόσο ντρέπομαι που θα πω ότι εγώ έχω βάλει 3 με 4 κιλά....:oops::oops::oops:

κι έχω ξεκινήσει με περισσότερα από κάθε άλλη φορά...οιμέ!!!

α αν έχετε και φεις στέλνουμε και ονόματα με πμ να βρεθούμε κι εκεί έτσι;

Διαφημίσεις

κερασια και γιοβαννα μπραβο για τις αυχενικες σας!!γιοβαννα αγορακι και συ?με το καλο!!

εμεις περασαμε ενα τριημερο κλεισμενοι σπιτι ευτυχως η ελλη εκανε πυρετο μονο μια μερα αλλα για καλο και για κακο τη κρατησα μεχρι χτες σπιτι...σημερα πηγε ξανα παιδικο.

πολυ χαιρομαι που φτιαχνουμε τη λιστα μας...εγω εχω πητ 6/9 αλλα λογικα αν ξανακανω καισαρικη θα γεννησω καπου μετα το δεκαπενταυγουστο...φυλο ακομα δε βαζω θα περιμενω να βεβαιωθω:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ξεκινάμε την λίστα...

leta008 1-5/08 αγοράκι

chiqui 11/08 αγοράκι

ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

elisabeth 6/9

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γεια σας κοριτσάκια μου....

Πήγα στον οδοντίατρο χθες και τελικα πάω για απονευρωση γέφυρες άξονες κτλ....τελικα δεν την γλιτώσα....πήρα και τη γυναικολογο και μου είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα.......

Έν τω μεταξύ θα κατέβω Αθήνα για μια εβδομάδα με τη δουλεια κι μου είπε μ ξεκουραζομαι όσο μπορω και να μην κουβαλησω την βαλίτσα μου......θα προσπαθήσω......

Εσείς τι κανετε???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

εδώ λετάκι....ησυχία....σε κανα 2ωρο έχω μάθημα και το βράδυ γιατρό.

πέρασε κιόλας ένας μήνας απ την αυχενική.

περνάει γρήγορα ο καιρός.

με πολύ κρύο μπήκε ο μάρτης! μένουμε και στον 6ο και παγώνω!!!

καλό μήνα να χουμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...