Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια επειδη βλεπω οτι σας εχει πιασει γκρινια με τα κιλα ενα θα σας πω???

εβαλα 20 κιλα στον πρωτο τα εχασα και εχασα και περισσοτερο...

εκανα καισαρικη και μετα απο 2 μηνες με φησε η γιατρος να κανω γυμναστικη...για 3 μηνες εκανα pilates στο γυμναστηριο και μετα εκανα στο σπιτι με dvd που ειχα παρει...με το που μου ηρθε περιοδος στους 5 μηνες ξεφουσκωσα αμεσως και αρχισα να χανω ακομα πιο γρηγορα...

οποτε θεληση και πεισμα θελει εννοειται οτι εκανα και διατροφη...χανονται κοριτσια

Lkixp3.png

rcRGp3.png

κοριτσια επειδη βλεπω οτι σας εχει πιασει γκρινια με τα κιλα ενα θα σας πω???

εβαλα 20 κιλα στον πρωτο τα εχασα και εχασα και περισσοτερο...

εκανα καισαρικη και μετα απο 2 μηνες με φησε η γιατρος να κανω γυμναστικη...για 3 μηνες εκανα pilates στο γυμναστηριο και μετα εκανα στο σπιτι με dvd που ειχα παρει...με το που μου ηρθε περιοδος στους 5 μηνες ξεφουσκωσα αμεσως και αρχισα να χανω ακομα πιο γρηγορα...

οποτε θεληση και πεισμα θελει εννοειται οτι εκανα και διατροφη...χανονται κοριτσια

Φυσικά και χάνονται Λετα μου κιλά είναι εξάλλου άλλες ποιο εύκολα άλλες ποιο δύσκολα το σίγουρο είναι ότι άμα έχει θέληση θα φύγουν !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Έβρι τι έχεις κορίτσι? Για πές...βγάλτα από μέσα σου...κι εγώ έχω μια γκρίνια αυτή τη βδομάδα. Μου φταίει η δουλειά, βαρέθηκα, κουράστηκα! Θέλω λίγο να αράξω.Μου φταίει βέβαια και το φούσκωμα λόγω εγκυμοσύνης. Αυτή η ουρά είπαμε είναι πολύ ζόρικη.

Αυτό με το ανέμελες διακοπές που είπες και γενικά ανέμελες καταστάσεις το σκέφτομαι κι εγώ τελευταία. Επειδή και η δουλειά μου γενικώς είναι πολύ ζορικη, κυρίως από άποψη ωραρίων με αγχώνει το πώς θα τα βγάζω πέρα. Ακόμα και χωρίς το μωρό έρχονται συχνά ώρες που είμαι τόσο κομμάτια σωματικά και ψυχολογικά από την δουλειά μου που νιώθω ότι θα πέσω κάτω. Με το μωρό φαντάζομαι πόσο πιο ζόρικα θα είναι τα πράγματα. Αλλά πιστεύω όπως ξαναείπα ότι θα έχει και πολλές ευτυχισμένες στιγμές. Και η αλήθεια είναι ότι όταν είσαι καλά στο σπίτι σου παίρνεις πολύ δύναμη για όλα. Το οικονομικό επίσης με αγχώνει πολύ, αλλά είπαμε όλος ο κόσμος σκατά είναι. Δεν είμαστε μόνο εμείς!

2sCXp3.png

Κοριτσάκια καλημέρα!! Ξύπνησα σήμερα από τις 8 (πολύ πρωτότυπο για εμένα) από τη ζέστη!!!!!!!!!!!!! :shock: Και ξύπνησα μούσκεμα από τον ιδρώτα!! Ο Θεός να μας λυπηθεί σήμερα αν από τώρα έχει τόση ζέστη, μετά τι θα κάνει;;; :|

Θα πάω να μου βάψουν τα μαλλιά σε λίγο, μιας και ξύπνησα νωρίς να το εκμεταλλευτώ!!. :cool:

Τα λέμε αργότερα πάλι!! Φιλάκια!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

καλημέρα! εγώ κοιμήθηκα με κλιματισμό οπότε οκ, αν και 3-4 φορές σηκώθηκα τη νύχτα γι αλλους λόγους.

πίνω καφέ παγωμένο μέχρι ν ανοίξει το μάτι και πάω να ετοιμάσω τα σάντουιτς για την εκδρομή...ακόμα ο μεγαλος μου κοιμάται οπότε έχω κανα μισαωρο.

σοφάκι ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αν είναι πολύ κρύα δε θα μπω εννοείται.

αν βγάλω καμια φωτο θα σας βάλω τη δική μου τεράστια κοιλιά φορα παρτίδα να γελάσουμε!

καλημέρα να χουμε! αναστασία καλή επιτυχία με το μαλλί!

καλημερα κ απο μενα!

αννουλα καλα να περασετε!πιστευ θα ναι ωραια η θαλασσα σημερα:P

αναστασια καλη επιτυχια με το μαλλι!

εγω τα καλοκαιρια ανεκαθεν ξυπνουσα νωριτερα στις 7 εχω ηδη ξυπνησει...μ αρεσει ομως δεν εχω προβλημα ειδικα αμα ειμαι διακοπες αφηνω τους αλλους να κοιμουνται και βγαινω βολτα για καφεδακι...αχ ωραιες στιγμες!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

1.leta800 1-5/08 αγοράκι

2.ridi 3/8 κοριτσάκι

3.Despina80 6/8 κοριτσάκι

4.mimika84 6/8 αγοράκι

5.evri 10/8 αγοράκι

6.chiqui 11/08 αγοράκι

7.zipounaki 13/08

8.ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι

9.taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

10.eirinomama 20/8 αγοράκι

11.geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι

12.afroad 24/8 κοριτσάκι

13.libero10 27/08 αγοράκι

14. Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι

15.ριτα79 30/8 (15 μερες νωρίτερα) κοριτσάκι

16.moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι

17.myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι

18.elisabeth 6/9 αγοράκι

19.Rodakinoula 6/9 αγοράκι

20.kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου)ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι

21.annia 10/9 Αρεταιειο κοριτσάκι

22.angelikig 10/9 κοριτσάκι

23. Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

24.hara82 20/9 (αρχες Σεμπτέμβρη) ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι

25.fairytale 30/9 αγοράκι

ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΣΤΟΥΛΑ ΜΑΣ ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερααααααα!

σημερα 37 θα ανεβει η θερμοκρασια!υπομονη τι αλλο μπορουμε να κανουμε?εμεις αυτη τη στιγμη βαζουμε κ το 3ο αιρ κοντισιον στο σπιτι!δεν παγωνει με τιποτα ρε γαμωτο κ οταν θα ερθει κ ο μπεμπης με το καλο θα ψηνεται πιστευω στην ζεστη!

αννα κανε κ καμμια βουτια κ για εμας!!!!καλα να περασετε!!!!!

κατερινακι χτες αγορασα 4 μπιμπερο,2 μικρα 2 μεγαλα,μια κουβερτουλα φλις,σαμπουν αφρολουτρα κτλ!σε ρουχα δεν εχω παρει τιποτα μονο τα κορμακια (εσωρουχακια)!θα εχει τοση ζεστη που στις αρχες δε θα μπορω να το ντυνω το μωρο με πολλα ρουχα οποτε τα αφησα για αργοτερα!αλλωστε θα μαζεψω κ πολλα δωρα οποτε δε μπαινω στη διαδικασια να αγορασω!

pysXp3.png

Καλημέρα εγκυούλες!

Τι κάνετε?

Πρωινή πρωινή, μια και που σήμερα είναι η πρώτη μέρα άδειας!:P

Αχ επιτέλους, τελείωσα, τους χαιρέτησα όλους, λέγοντας πως θα είμαι πίσω σε ένα χρόνο, αλλά......

Λίγο τσατίστηκα με το αφεντικό, γιατί τελευταία στιγμή κατάλαβε ότι τώρα που φεύγω η δουλειά δε θα βγαίνει, και μου την έλεγε πως κακώς φεύγω τόσο νωρίς και θα σκυλοβαρεθώ στο σπίτι και...... και πως άμα ήθελα να πήγαινα και απο βδομάδα να τους δώ και να συζητήσουμε τι άφηνω πίσω μου, αφού τόσο καιρό δεν είχε χρόνο να βρεθούμε να του πω τι εκρεμμότητες υπάρχουν! Και ύστερα μου λεν πως οι άγγλοι είναι καλοί στην όργάνωση! Αλλά ας τα ξεχάσω! Πάει τελείωσε και αυτο!

Εσείς τι κάνετε? Ακούω πως ζεσταίνεστε. Να σας στείλω λίγη βροχούλα, μια που έχουμε τόση? Εύχομαι όσες θα πάτε, καλά να περάσετε στη θάλλασα, να χαρείτε το μπανάκι σας, και για εμάς που δε μπορούμε. Και για τα κορίτσια που ντρέπονται για τη κοιλούμπα τους, θα συμφωνήσω και εγώ με τις υπόλοιπες κοπέλες, μια χαρά είναι το καρπουζάκι μας, δε λέω ίσως πολύ να μας κοιτάνε, αλλά επειδή εκεί μέσα βρισκεται ένα τόσο δα μικρό μωράκι!

Χτες, πρώτη φορά μια πωλλήτρια μου σχολίασε τη κοιλιτσα μου, ότι πρέπει να πλησιάζω, και εγώ σα χαζο το βρήκα πολύ χαριτωμένο το σχόλιο της.

Οσο για το άθλημα, εμείς προσπαθούσαμε να βρισκόμαστε 1 φορά την εβδομάδα, αλλά έχει δυο τρεις βδομάδες που δε....Και εγώ δε τρελαίνομαι, αλλά και ο άντρουλης είπε πως δε του κάνει και πολύ κούκου, να .... ένα πεπόνι με χέρια και πόδια. Οπώς καταλαβαίνετε, δε το έχει πολύ με τα λόγια!

Τη Κυριακή κανονίσαμε να δούμε και τη μπεμπούλα μας, και περιμένω πως και πώς. Εύχομαι να είναι όλα καλά και σύντομα να είναι στην αγκαλιά μας!

Καλημέρα Λιμπερο και Μιμίκα.

Για τα αφρόλουτρα εδώ λεν πως καλό είναι να μη τα χρησιμοποιούμε. Παρόμοια έλεγαν και στον αδερφό μου στη Νορβηγία. Οσο για το μπάνιο, έχω διαβάσει πως τις πρώτες μέρες το μωρό το καθαρίζουμε μόνο με λίγο νεράκι και βαμβάκι! Ακόμα πως δε χρειάζεται μπάνιο κάθε μέρα. Εσάς τι σας έχουν πει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...