Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

εγώ πάλι δε ντρέπομαι καθόλου!

είναι η πιο τέλεια περίοδος!

ροδάκινο μη το χάσεις, κρίμα έιναι, η θάλασσα λειτουργεί ηρεμιστικά και χαλαρωτικά και για το μπεμπε. για τη μαμά να μη το συζητησω..

αύριο λέμε να πάμε προς βίλια, ψάθα κτλ έχει πάει καμία να μου πει γνώμη;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσαρες ουουουου μιλατε για μπανακια???εμεις μαλλον το σκ θα παμε ιερισσο μερια οπου ειναι πεντακαθαρα τα νερα!δεν την παλευω αλλο!!!θα βρουμε κανενα δωματιο μπροστα στη θαλασσα για να μπορω να πεταγομαι οτι ωρα θελω να βουταω κ μετα ξανα πισω στο δωματιο!δεν θελω ηλιο καθολου οποτε ετσι μια χαρα θα ειναι!

κατερινακι ειδικα αυτη η περιοδος ειναι που δεν θα επρεπε να ντρεπεσαι για το κορμι σου σου!!!!

pysXp3.png

αααα οσον αφορα το αθλημα του σεξ εχει 3 βδομαδες που το κοψαμε!θα παμε γιατρο να ρωτησουμε κι αν επιτρεπει θα το συνεχισουμε χοχοχοχοχ!προς το παρον καλα το πηγαιναμε 1 φορα την βδομαδα αλλα τωρα εχουν ζορισει τα πραγματα!κοιλαρα μεγαλη κτλ!!!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Γιάννα μου θα πας Ιερισσό εεεεεεεεε??? Πολύ καλή ιδέα και τα νερά είναι καθρέφτης. Απο τι μου λέει η μαμά μου ακόμα δεν έχει πολύ κοσμό όποτε θα είσαι χαλαρά. Ωραία θα ήταν να ερχόμασταν και μεις αλλά άρχισε το μάζεμα στα βερίκοκα όποτε ο αντρούλης μου θα πάει για μάζεμα. Ότι και να μου λέτε δεν βουτάω με τίποτα !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Ακριβώς,συμφωνώ με th libero,τώρα έχουμε και δικαιολογία!!!!

κι εγω αισθανομουν καπως την πρωτη φορα αλλα οκ ειπα!μωρακι κουβαλαμε!!!!τι να κανουμε!!!!

αχ σημερα πηγα τζαμπο να παρω τα τελευταια πραγματα του μπεμπη,μπιμπερο κι ολα τα σχετικα κ κοριτσια ειδα ποσες κοπελες εγκυες οι οποιες κιλο δεν ειχαν βαλει!!!!!!!!!!!!ζηλεψα τρελλα αλλα τι να κανουμε?:cool::cool::cool::cool::cool::cool:

pysXp3.png

Γιάννα μου θα πας Ιερισσό εεεεεεεεε??? Πολύ καλή ιδέα και τα νερά είναι καθρέφτης. Απο τι μου λέει η μαμά μου ακόμα δεν έχει πολύ κοσμό όποτε θα είσαι χαλαρά. Ωραία θα ήταν να ερχόμασταν και μεις αλλά άρχισε το μάζεμα στα βερίκοκα όποτε ο αντρούλης μου θα πάει για μάζεμα. Ότι και να μου λέτε δεν βουτάω με τίποτα !!!

αντε ρε κατερινακι σιγα....ειπαμε εχουμε την καλυτερη δικαιολογια!!!!

ναι ειπαμε να παμε προς τα εκει γιατι ειναι σουπερ τα νερα!!!!αν δεν εχει κ κοσμο ακομα καλυτερα!χιχιχι

pysXp3.png

κι εγω αισθανομουν καπως την πρωτη φορα αλλα οκ ειπα!μωρακι κουβαλαμε!!!!τι να κανουμε!!!!

αχ σημερα πηγα τζαμπο να παρω τα τελευταια πραγματα του μπεμπη,μπιμπερο κι ολα τα σχετικα κ κοριτσια ειδα ποσες κοπελες εγκυες οι οποιες κιλο δεν ειχαν βαλει!!!!!!!!!!!!ζηλεψα τρελλα αλλα τι να κανουμε?:cool::cool::cool::cool::cool::cool:

ΑΑΑΑΑΑΑΑ για πες τι πήρες για τον μπέμπη........ για να ξέρω και γω πόσα να πάρω και τι. Όσο για τα κιλά αποκλείεται να μην έχουν πάρει ούτε κιλό απλά δεν τις ξέραμε και απο χθες για να ξέρουμε πως ήταν ;););););) Εμείς βλέπουμε τα δικά μας που τα ξέραμε !!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

κερασια για το σεξ ειναι οπως τα ειπαν τα κοριτσια βοηθαει στον 9ο;)

ροδακινουλα συμφωνω απολυτα με την αννουλα σιγα μη ντραπω εγκυος ειμαι αυτο ελειπε!

αννουλα ψαθα πηγαινα για χρονια με τους γονεις μου...υπεροχη θαλασσα...ειναι ομως λιγο αποτομη, βαθαινει αμεσως και εχει ψιλοκρυα νερα..σκ γινεται ο κακος χαμος οτι ωρα και να πας...καθημερινες ειναι καλυτερα.καλα να περασετε!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Άσε libero με το θέμα των κιλών και δεν μπορώ να πω πως μου έχει κοπεί η όρεξη,το αντίθετο...Άσε τώρα κοίταγα φωτογραφίες από προηγούμενα καλοκαίρια και μελαγχόλησα..χεχε

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Άσε libero με το θέμα των κιλών και δεν μπορώ να πω πως μου έχει κοπεί η όρεξη,το αντίθετο...Άσε τώρα κοίταγα φωτογραφίες από προηγούμενα καλοκαίρια και μελαγχόλησα..χεχε

Απαπα τέτοια λάθη δεν πρέπει να κάνεις........ Τι δουλεία είχες στις φώτο ????? Μετά τη γέννα μόνο επιτρέπετε να τις δεις αυτές για να σε πιάσει το πίσμα.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Λες ε? Ήθελα να δω λίγο θάλασσα και εκτός των κιλών σκέφτομαι πως ποτέ δε θα ξανακάνω τόσο ανέμελες διακοπές... :-)

Οκ αυτό είναι γεγονός ποτέ δεν θα είμαστε όπως πριν αλλά νομίζω ότι η μητρότητα τα καλύπτει όλα αυτά. Θα είναι τόση η χαρά μας που δεν θα το σκεφτόμαστε καθόλου!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...