Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

τανια το βαλα 29 γιατι εχω αδεια...αλλιως 28 θα πηγαινε:P και 1/7 φευγω για διακοπες μετραω μερες οπως καταλαβαινετε!

πηγε ο συζυγος και στο ικα πηρε το χαρτι με τη πητ επισημα η αδεια μου ξεκινα στις 12/7...το θεμα ειναι οτι πρεπει ν αγγαρεψω καποιον να παει να το καταθεσει μιας κ εμεις θα λειπουμε και δε γινεται να το καταθεσω νωριτερα..μαλλον ο μπαμπας μου θα τη πληρωσει;)

κ εγω θελω να παω για μπανιο..μαλλον το σαβατο αν δε φυσαει πολυ.

δημητρα καλα που ειπες για κομμωτηριο...πρεπει οπωσδηποτε να παω κ εγω και η μικρη δε τη παλευουμε με τη ζεστη.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφία τελικά θα τον γλυτώσεις τον έλεγχο; Επειδή δεν θυμάμαι ακριβώς ημερομηνίες, έλεγες ότι ήθελες να πάρεις λίγο νωρίτερα άδεια, την πήρες;

Ρίτα αυτή που πήρα είναι της santa angelica, οπότε δεν έχουμε την ίδια μάλλον.. Θα σου πω το αποτέλεσμα όταν τα βάψω!! :D Εμένα Άννα δεν πιάνει καθόλου το χέρι μου με τα beaute :?

Μορίτσα εσύ που μένεις; Αν είναι και είσαι μακρυά από Κρήτη ας σταματήσει εκεί ο αέρας αφού σε ενοχλεί, αλλά εδώ μην σταματήσει, δεν θα την παλέψω!! :tongue:

Πάω να μαγειρέψω, θα φτιάξω ένα φαί που το έκανε η μάνα μου, κολοκυθοπαστίτσιο το λέει, αλλά καμία σχέση με παστίτσιο :tongue: έχει το μίγμα του κολοκυθοκεφτέ περίπου, αντί για αλεύρι βάζουμε ρύζι!! Στο ταψί απλώνεις το μίγμα και γίνεται ωραίο. Είναι εύκολο και ελαφρύ καλοκαιρινό φαί!! Όπως έχετε καταλάβει μαγειρεύω αργά, γιατί τρώμε και αργά, μετά που σχολάει ο άντρας μου, το οποίο είναι σίγουρα μετά τις 6-7..

Τα λέμε αργότερα!! Φιλάκια!!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

ναι αναστασια την πηρα την αδεια δε τεθηκε κανενα θεμα που θα λειπω ολα καλα...τζαμπα αγχωνομουν;) που να ξερα?σταματαω την αλλη πεμπτη απ τη δουελεια.σ ευχαριστω για το ενδφιαφερον!

οσες εχετε καταθεσει το χαρτι με τη πητ στο ικα σας ειπαν ποτε θα παρετε το επιδομα κυησης?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

www.soby.gr

Μπείτε, αριστερά κάπου της σελίδας αναφέρει πάτησε τον ταχυδρομικό σου κώδικα, πατάς πχ 18535 και σου βγάζει όλες τις προσφορες σε όλες τις κατηγορίες που έχει στον Πειραιά. Επίσης μπορείς να πας όχι με την περιοχή σου αλλά με κατηγορίες, πχ μανικιουρ, μαλλιά, εστιατορια, κλπ. Για μπείτε και ρίξτε μια ματιά, αξίζει. Μπορείς να κλείσεις ότι θέλεις χωρίς να έχεις πιστωτική. Μπορείς να κάνεις κατάθεση σε τράπεζα, τηλεφωνική κατάθεση κ.α.

Εγώ αυτό που έκλεισα είναι ένα μαγαζί στον Πειραια στο Δημοτικό Θέατρο. SECRET λέγεται

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Για πείτε μου και εμένα όσες ξέρετε ρε παιδιά....θέλω να πάρω μια τσάντα για τα πράγματα του μωρού, ξέρετε ποιές εννοώ....αυτές που βάζεις τις πάνες, τα μπιμπερό του και τα σεα μεα του για να βγείς βόλτα...και λέω μήπως της παραγγείλω από το ιντερνετ. Ξέρετε να μου πείτε κανένα σαιτ...που δεν έχει και έξοδα αποστολής??? Δεν έχω κάνει ποτέ αγορά από το ιντερνετ. Μόνο αυτά τα κουπόνια που έχω κλείσει για τα μαλλιά που σας γράφω πιο πάνω.

Και κάποια στιγμή κάποια ανέφερε κάτι για ηλεκτρονικό φαρμακείο?? Που παρήγγειλε πιο φθηνά ορούς κλπ

2sCXp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου,υφ πολυ ζεστη παλι σημερα παρολο που φυσαει..Εκανα μερικες δουλιτσες μαγειρεψα φαγαμε και τωρα σιγα-σιγα τα ετοιμαζω για νανι(μακαρι να κοιμηθουν):rolleyes:να χαλαρωσω και εγω λιγο..Χτες κοιμηθκα με κλιματιστικο εκανε πολυ ζεστη και τωρα σαν να κρυωσε η κοιλιαμου...Ηθελα να σας γραψω απο νωρις αλλα επρεπε να κανω ενημερωσεις και ετσι δεν προλαβα :evil::evil:...(το ηθελα καιρο το λαπτοπ και ετσι τωρα μου το εκανε δωρο:tongue: )

Οσο αφορα το θηλασμο πιστευω ειναι καθαρα στο μωρο,την κορη μου δεν την θηλασα καθολου,τον γιο αντεξα μονο 2μηνες γιατι ολη μερα και ολη νυχτα εκλαιγε και ημασταν αγκαλια..Ελπιζω τωρα να τα κααφερω εστω ενα εξαμηνο καλα θα ειναι,παντως πιστευω οτι ειναι πιο ευκολο με ενα παιδι ο θηλασμος παρα με 1η 2μεγαλυτερα στο σπιτι και ενα μωρακι που να θελει ζιζι ολη μερα:-P:razz:

:-D

Σοφία τέλεια!!! :D Άντε να ξεκουραστείς κι εσύ!!! ;)

Δήμητρα ευχαριστούμε για το site, θα του ρίξω μια ματιά τώρα κιόλας!! :cool:

Μορίτσα και Άννια εδώ πάντως ο αέρας βοηθάει λίγο, εντάξει δεν κάνει και κρύο :tongue: αλλά μπορώ να πάρω μια ανάσα βρε παιδί μου!! ;)

Μόλις έβαλα το φαί στον φούρνο, ήθελα να "κηπουρέψω", να μεταφυτέψω κάτι φυτά σε άλλες γλάστρες, αλλά λέω να το αφήσω για αύριο, γιατί τελευταία έχω αυτά τα τσιμπηματάκια στην κοιλιά, και λέω να προσέξω λίγο περισσότερο.. :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

δεν υπάρχουν πρέπει μωρε, αυτό εννοώ, δηλ αν κοιμάται το μωρό 4ωρα και 5ωρα όπως ο γιος μου συνεχόμενα θα τον ξυπνούσα για να φάει;;; απλά με τίποτα!

ξέρουν αυτά...

επίσης τι θα πει το πρώτο παιδί; έχει διαφορά πρώτο με δεύτερο; γιατί; εκτός αν στο δέυτερο κάνεις ταντεμ κι έχεις έτοιμο γάλα. αλλιώς;

τεσπα δεν υπάρχουν κανόνες.

λέτα θα μαι ποτίδαια!!! θα μου δώσεις τηλ να βρεθούμε!!!

Θα σου στείλω πμ με το τηλ....

Αννια και εγω αγχωνομαι πως θα τα καταφέρω να θηλασω με τον μικρο μου...

Τον γιο μου τον θηλασα 9 μήνες και το σταμάτησα γιατι έπρεπε ν γυρίσω στη δουλεια και είχα και ταξίδια...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γύρισα σπίτι επιτέλους!!!!!!! Έκανα ένα καφεδάκι και αράζω. Ο σύζυγος είναι απόγευμα σήμερα αλλά βλέπω να κοιμάμαι πάλι μόνη...καίγεται η Σαλαμίνα και τους έχουν στείλει όλους εκεί. Από ότι μου είπε γίνεται χαμός....Κρίμα για τον άντρα μου και όλους τους πυροσβέστες που ταλαιπωρούνται και πιο κρίμα για τον κοσμάκι που χάνει τα σπίτια του.

Θέλω κι εγώ να κάνω καμιά δουλειά και να μαγειρέψω αλλά λέω να αράξω πρώτα λίγο.

Χαλκιδική διαβάζω....τυχερούλες!!!!!!!!

Τόσα χρόνια την είχα σκυλοβαρεθεί και τώρα είναι 2ο καλοκαίρι που δεν θα πάω και μου λείπει απίστευτα!!!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μενα

mimika84 απο αυτη τη σελιδα παρηγγηλα το θηλαστρο : https://www.2pharmacy.gr.

Μπορεις να βρεις και αλλες με ηλεκτρονικα φαρμακεια απλα εκει πηρα φθηνοτερα το θηλαστρο.Επισης απο τη σελιδα ebay.gr μπορεις να παρεις τσαντουλα εχει βεβαια εξοδα αποστολης αλλα σε σχεση με τοπικες σελιδες βρεφικων θα σου κοστισει πολυ λιγοτερο.

Πηρα και πανες λιμπερο 250 απο ιντερνετ απο 3-6 κιλα φτανουν; 50 ευρω εκαναν,και πηρα και ενα ροζ φορμακι απο το ebay 7ευρω με κερασακια.

ρε κοριτσια πειτε μου κατι γιατι εχω ενα μικρο προβλημα με τον αντρα που τον εχω νηστικο απο τοτε που ανακαλυψαμε την εγκυμοσυνη.Καπου διαβασα οτι στον 9ο μηνα μπορεις να εχεις επαφες αληθευει;

Ντρεπομαι να ρωτησω τετοιο πραγμα το γιατρο

N34Jp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!

Κερασία μου και συ το ίδιο με μένα εεεεεεεε???? Τον έχω νηστικό περίπου 8 μήνες αλλά το θέμα είναι σε μένα ότι εκείνος δεν θέλει με τίποτα να με πλησιάσει. Τώρα γι΄αυτό που ρωτάς αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που να το απαγορεύει λένε ότι στο 9ο βοηθάει κιόλας η επαφή. Νομίζω ότι αν υπήρχε κάποιο θέμα θα στο είχε πει ο γιατρός σου όποτε μπορείς να κάνεις γουτσου γουτσου αν έχεις διάθεση !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαβάζω για θάλασσα και ζηλεύω αφόρητα κλαψ κλαψ. Εγώ λατρεύω την Χαλκιδική αλλά φέτος δεν θα κάνω μπανάκια καθόλου. Δεν θέλω ντρέπομαι πάρα πολύ να εμφανιστώ στη θάλασσα έτσι όπως είμαι !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...