Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Απο χθές ψάχνομαι με το θέμα του θηλασμού....Είδα ένα βιντεάκι που μιλούσε μια σύμβουλος θηλασμού και έλεγε ότι το πρώτο παιδί πρέπει να το έχεις 20 ώρες στο στήθος!!! Εσείς που έχετε θηλάσει κορίτσια, ισχύει όντως αυτο???

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σε πιάνει και μια βαρεμάρα με τη ζέστη, δε πας πουθενά, μες το σπίτι ψηνεσαι, τουλάχιστον προς το απόγευμα φυσάει κάπως.

εμείς τη περνάμε στις κούνιες ή το κολυμβητήριο αναλόγως τη μέρα.

τα παιδιά βαριούνται.

μάλλον θα γράψω το δημήτρη σ ένα καμπ μπάσκετ να περνάει τα πρωινά του. για 2 βδομάδες κάτι να κάνει τουλάχιστον.

ο μικρός μου δε μπορεί ν ακολουθησει κάπου δυστυχώς λόγω ηλικίας.

Απο χθές ψάχνομαι με το θέμα του θηλασμού....Είδα ένα βιντεάκι που μιλούσε μια σύμβουλος θηλασμού και έλεγε ότι το πρώτο παιδί πρέπει να το έχεις 20 ώρες στο στήθος!!! Εσείς που έχετε θηλάσει κορίτσια, ισχύει όντως αυτο???

:shock::shock::shock:

:lol::lol::lol:

όχι 32 πρέπει να το χεις!

έλα τώρα δεν υπάρχουν πρέπει.

δεν έχω κάνει ακόμα μπάνιο εγώ, εσείς κάνατε λέτα στη χαλκιδική;

αλήθεια σε ποιο μέρος πάτε;

για να σε ψάξω το καλοκαίρι μπας και σε πετύχω... χιχι

λοιπον νομιζω οτι ειμαι απο τις πολυ τυχερες σε αυτο το θεμα...η μαμα μου εχουν στον 2 ποδι κοντα στην βουρβουρου και τα πεθερικα μου εχουν στο 1 ποδι στην φουρκα...οποτε δεν εχεις πολλες επιλογες οπου και αν πας θα με βρεις χιχιχιχι:tongue:

θα συμφωνησω με την αννα δεν υπαρχουν πρεπει σε αυτο...οποτε θελει το μωρο...καλο ειναι καθε 2 ωρες και για οσο θελει ειδικα στην αρχη...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

:shock::shock::shock:

:lol::lol::lol:

όχι 32 πρέπει να το χεις!

έλα τώρα δεν υπάρχουν πρέπει.

δεν το λες κ απιθανο ομως......χαχα! οντως δεν υπαρχουν πρεπει,με αυτη γη λογικη θα το ειπε το 20ωρο,οσο θελει το παιδι....αυτο το θεμα ας πουμε ,εμενα με κουραζε.....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας,πως παμε;;;;κ εγω κακοκοιμηθηκα κ 6μιση στο ποδι....εφτιαξα κεικ αξημερωτο πριν φυγω...χαχα κατι ηταν κ αυτο.α εχθες εβαψα τα μαλλια με φυτικη...δεν πηγαινε αλλο ,ελπιζω να μην ηταν πολυυυ κακο για την μπουμπου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτάκι νομίζω ότι και με κανονική βαφή να τα έκανες τώρα δεν πειράζει. Άντε με γειά το μαλλί! Κι εγώ στις 7 Ιουλίου έκλεισα ραντεβού για βαφή, λούσιμο, χτένισμα, θεραπευτικό μανικιουρ - πεντικιουρ, αποτρίχωση άνω χείλους και καθαρισμό φρυδιών....και όλα αυτά με 27 ευρώ!!! Από το soby με τα κουπόνια. Έχω ξαναπάει σε αυτό το κέντρο ομορφιάς και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

Τώρα για τον θηλασμό από ότι κατάλαβα λίγο πολύ ο καθένας (ειδικός) λέει τα δικά του. Εγώ θα βάλω το ένστικτό μου να δουλέψει και ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά γιατί θέλω πολύ να θηλάσει ο μπέμπης μου.

2sCXp3.png

καλα καλε τοσα πολλα με τοσα λιγα???και εγω θελω....

οσο για τον θηλασμο...ακολουθεις το ενστικτο σου και αυτο θα σε βγαλει...και αν εχεις προβλημα ολες το ιδιο θεμα θα εχουμε οποτε θα τα συζηταμε μεταξυ μας..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κι από εμάς!! :D

Μιμίκα αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία για τον θηλασμό, στην συνάντηση στο mothercare που μας μίλησε μαία είπε το εξής σχετικά, απλά στην αρχή και μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός κάθε φορά που κλαίει το πρώτο που θα κάνεις είναι να το βάλεις στο στήθος, ακόμα κι αν αυτό είναι τόσο συχνά όσο κάθε 20λεπτο! Και μετά, αν δεν πεινάει, ψάχνεις να βρεις άλλες αιτίες, όπως πχ κοιτάς αν λερώθηκε και θέλει άλλαγμα, αν πονάει από κολικούς, κοκ. Αλλά στην αρχή για καμιά 20αριά μέρες λέει πρέπει να το βάζεις πρώτα στο στήθος. Μετά όμως μπαίνει σε πρόγραμμα η παραγωγή, συγχρονίζεται με τις ανάγκες του μωρού δηλαδή και δεν χρειάζεται τόσο συχνά.. Τώρα τι να σου πω.. Θα δούμε στην πορεία.. Πάντως αυτό που τόνισε η μαία είναι ότι πρέπει να το βάλεις στο στήθος όσο το δυνατόν πιο γρήγορα όταν γεννήσεις, ακόμα και κατ'ευθείαν αν είναι δυνατόν, αλλά και αν δεν είναι το πολύ μέσα στο 6ωρο.. Μακάρι να τα καταφέρουμε να θηλάσουμε, κι εγώ το θέλω πολύ!!

Α και για την προσφορά , Γ @ Μ @ Τ Η!!! Θα βαρεθείς να σε πασπατεύουν!!! Αχαχαχαχχαχα :lol: :lol: :lol: Αλλά νομίζω μετά από τόση κούραση που έχεις τραβήξει στην εγκυμοσύνη είναι ότι χρειάζεσαι για να χαλαρώσεις λίγο!!! ;)

Ρίτα κι εμένα η ρίζα έχει φτάσει κάτω από το αυτί και έχω πολλές λευκές επίσης.. :? Πήρα κι εγώ βαφές από το φαρμακείο (nature) και θα πάω στην ξαδέρφη του άντρα μου μια από αυτές τις μέρες να μου τις περάσει..

Όσο για την ζέστη που λέτε, αν και εδώ έχει πολύ ζέστη, φυσάει αεράκι τις τελευταίες ημέρες και είμαστε καλά, αν και δεν έχουμε κλιματιστικό, ανοίγω όλα τα παράθυρα και είναι μια χαρά!! :cool: Ελπίζω να συνεχίσει έτσι με τα αεράκια!!! :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

δεν υπάρχουν πρέπει μωρε, αυτό εννοώ, δηλ αν κοιμάται το μωρό 4ωρα και 5ωρα όπως ο γιος μου συνεχόμενα θα τον ξυπνούσα για να φάει;;; απλά με τίποτα!

ξέρουν αυτά...

επίσης τι θα πει το πρώτο παιδί; έχει διαφορά πρώτο με δεύτερο; γιατί; εκτός αν στο δέυτερο κάνεις ταντεμ κι έχεις έτοιμο γάλα. αλλιώς;

τεσπα δεν υπάρχουν κανόνες.

λέτα θα μαι ποτίδαια!!! θα μου δώσεις τηλ να βρεθούμε!!!

Διαφημίσεις

Στον γάμο μου τον πολιτικό είχα κλείσει πάλι κουπόνι και πήγα σε αυτό το κέντρο ομορφιάς και με 14 ευρώ έκανα κούρεμα, λούσιμο, χτένισμα, μανικιουρ, πεντικιουρ!!!! Τζάμπα...ψάξτε το πάντως, γλιτώεις πολλά λεφτά. Εγώ πλέον μόνο από εκεί κλείνω. Και όχι μόνο για μαλλιά και νύχια. Πριν 1 μήνα είχα κλείσει με 46 ευρώ ήρθαν και μου έκαναν εγκατάσταση (35 ευρώ) το καινουριο κλιματιστικό που πήρα και μου έκαναν συντήρηση (11) το παλιό!!! Και μάλιστα μου κάνανε και πολύ καλή δουλειά

2sCXp3.png

κι εγώ θα τα βάψω τη παρασκευή μάλλον, με κανονική βαφή, τώρα πια δε πειράζει. έχω πάρα πολλά λευκά. μόνη μου θα τα κάνω, πάντα μόνη μου τα κάνω. πιάνουν τα χέρια μου στο μαλλί.

Πρωτη φορα εβαλα τη φυτικη της apivita, αυτη τη Nature Αναστασια και ειμαι κατενθουσιασμενη με το αποτελεσμα.Απορω γιατι τοσο καιρο πληρωνω κανονικες βαφες στο κομμωτηριο..θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να βαζω μονο αυτη....

Αννα σκεψου το και δοκιμασε την!

Δημητρα ειναι καταπληκτικη η προσφορα αλλά να σου πω...αν παω εγω και εχουν να κανουν οοοολα αυτα στο μαλλι μου τους βλεπω να αναθεωρουν τις τιμες τους....χαχα!Εχω πολυ,πολυ μακρυ και ας μη φαινεται το μακρος και σγουρο μαλλι...

Ειμαι ο θανοατος της κομμωτριας με λιγα λογια...χαχαχα!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα! Εμενα μου την εχει δωσει αυτος ο αερας, εχει λυσαξει. Μ'αρεσει που λεγαν μεχρι τεταρτη :rolleyes:

Μιμικα γενικο ρεκτιφιε ε??? Μια χαρα! Θα ανανεωθεις, θα νιωσεις αλλος ανθρωπος :D

Και γω εβαψα το μαλλι με φυτικη που τα βαφω αλλα δεν πετυχε 100% το χρωμα :( φταινε οι ορμονες.

Οσο για το θηλασμο τι 20 τι 24 ωρες :confused::tongue:

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...