Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Moritsa σ'ευχαριστώ πολύ! Ροδακινούλα πήρα το easy drive σε ένα περίεργο αεροπορί με γκρι του πάγου! Χωρίς όμως το πορτ μπεμπε.

Κούνια δν παρήγγειλα ακόμη αλλά έχω καταλήξει. Μυρίνα μ'αυτή τη ζέστη δεν παλευέται η μαγειρική! Όσο για το σεξ η γιατρός μου είπε στον 9 όσο πιο πολύ μπορούμε...

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια μου και απο εμενα εδω ζεσταινομαι τρομερα,θα μπω το βραδακι να σας πω τα νεα μου..Ροδακινουλα χαιρομαι που επεστρεψες και μην ανησυχεις για το ζαχαρο προσοχη θελει μονο..Σκεψου οτι ετσι δεν θα βαλεις και κιλα ;);)

:-D

Κοριτσάκια τί κάνετε? Έχω λιώσει από την ζέστη...δεν παλεύεται χωρίς κλιματιστικό. Έχω βαρύνει πολύ ρε γαμωτο αυτές τις μέρες...δεν έχω όρεξη για τίποτα...με ενα ουφ είμαι συνέχεια!

Για σεξ που λέτε, έμεις κάτι κάνουμε, αλλά έχει δυσκολέψει πολύ η κατάσταση! Ακόμα και όρεξη όταν έχω, μου φαίνεται πολύ μεγάλη διαδικασία!!!

Αχ φάγαμε τον γαιδαρο αλλά αυτή η ουρά ρε κορίτσια είναι πολύ ζόρικη!!!!

2sCXp3.png

Κοριτσια μου καλησπερα επιτελους σας γραφω απο την βεραντα:Pο καλος μου ο αντρουλης μου πηρε δωρο λαπτοπ απο εκει που δεν το περιμενα και ετσι θα μου ειναι πιο ευκολο να μπαινω να διαβαζω τα νεα σας,γιατι με τον σταθερο εκει που ειναι καταχωνιασμενος σκαω:rolleyes::rolleyes:Τα νεα μας ολα καλα εγω απλα εχω αρχισει και κουραζομαι απιστευτα και σημερα ειδικα που ειχα εξ.δουλειες και γυρισα σαν κοτοπουλο σπιτι τα μικρα ηταν ντουρασελ μεχρι πριν λιγο...Ανυπομονω βρε κοριτσια να γεννησω δεν μπορω αλλο με ενοχλει και η ζεστη παρα πολυ το βραδυ βλεπω εφιαλτες ξυπναει και ο μικρος 3-φορες και αντε να ξανακοιμηθω μετα...Οσο για το σεξ εμεις καναμε 1φρορα στις 10μερες,τωρα με το αγχος και αυτα των εξετασεων εχει να γινει τουλαχιστον 2βδομαδες:oops:

:-D

Καλημέρα κοριτσάκια μου...

Πρωινή πρωινή σήμερα γιατι ξυπνησα για να χαιρετίσω τον αντρουλη που έφυγε Βουλγαρία...

Με τη ζέστη έχω και εγω υποφέρει πολυ...απλα τις ώρες που είναι στα φόρτε τησ μετακιμιζω στο υπόγειο που έχει κάποια δροσιά....

Όσο για το σεξ μην το συζητάτε γιατι εμείς τιποτα...αν αρχη δεν ήθελε ο άντρας μου τώρα δεν θελω εγω καθόλου.....

Όσο για τον καφέ περιμενω ναι???.

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Τι θα κανουμε με αυτη τη ζεστη ? ΔΕν μπορω να κοιμηθω το βραδυ,αρχισε να ξυπναει και η μικρη απο τη ζεστη και ειμαστε μια ομορφια! Ανυπομονω και γω να γεννησω, να μπουμε στους νεους ρυθμους μας!

Λετα περαστικα στον μικρό, πως ειναι σήμερα?

ευριδικη με γεια τα πραγματακια σας!

Ροδακινο καλως μας ηρθες ξανα!!!

Για σεξ που λετε και μεις μια φορα στη βδομαδα με 10 μερες αλλα πια και με τη ζεστη εχει δυσκολεψει η κατασταση!

Στις 28 θα αω και γω γιατρο! Εκλεισα ενα ραντεβου στο νοσοκομειο, μηπως και γινει κατι και χρειαστει να παω εκει.

ΠΑω να φτιαξω καφεδακι!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημερα κ απο μενα!

ροδακινουλα καλως ηρθες και παλι!υπομονη λιγο ακομα θα περασει ο καιρος!πολυ ομορφα τα πραγαματακια που πηρες!

αννια μεγεια το λαπτοπ!

για το σεξ που λετε δεν εχω ορεξη καθολου...θα επιδοθω στο αθλημα ομως το τελευταιο μηνα μιας και λενε οτι βοηθαει ν αρχισει ο τοκετος.

κ εγω δε κοιμηθηκα καλα το βραδυ...εφαγα καρπουζι πριν κοιμηθω και σηκωθηκα 4 φορες για κατουρημα...και τωρα νυσταζω!

γιατρο εχω στις 29!

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα!!!

Τι θα κανουμε με αυτη τη ζεστη ? ΔΕν μπορω να κοιμηθω το βραδυ,αρχισε να ξυπναει και η μικρη απο τη ζεστη και ειμαστε μια ομορφια! Ανυπομονω και γω να γεννησω, να μπουμε στους νεους ρυθμους μας!

Λετα περαστικα στον μικρό, πως ειναι σήμερα?

ευριδικη με γεια τα πραγματακια σας!

Ροδακινο καλως μας ηρθες ξανα!!!

Για σεξ που λετε και μεις μια φορα στη βδομαδα με 10 μερες αλλα πια και με τη ζεστη εχει δυσκολεψει η κατασταση!

Στις 28 θα αω και γω γιατρο! Εκλεισα ενα ραντεβου στο νοσοκομειο, μηπως και γινει κατι και χρειαστει να παω εκει.

ΠΑω να φτιαξω καφεδακι!

απο τις 1.30 που εκανε ενα 38.2 ειναι απυρετος....ευχομαι να τελειωσει...τωρα περιμενω να κανει κακα να δω αν ειναι διαρροια...γιατι αν κανει διαρροιες θα αναβαλλουμε την επεμβαση....

κοριτσια και εγω δεν την παλευω καθολου με τη ζεστη....κανω υπομονη....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημέρα φιλενάδες, να μαι κι εγώ, νυστάζω πολύ, άργησα να κοιμηθώ και ξύπναγε κι εμένα ο μικρός μου (τάνια μεγάλη ταύτιση έχουμε τελικά).

περιμένω σήμερα να ρθουν να μου περάσουν το κλιματιστικό των αγοριών το πήραμε με αφυγραντήρα για τις αλλεργίες τους. το δωμάτιο του μπέμπη είναι πιο κοντά στο δικό μας οπότε θα βολεύεται με τη δική μας ψύξη.

σήμερα θα τους φτιάξω κοτόπουλο με πατάτες τηγανιτές. θα ψηθώ κανονικά.

αύριο όμως θα τη κάνουμε μια εκδρομή εδώ κοντά για μπανάκι δε πάει άλλο.

καλημέρα φιλενάδες, να μαι κι εγώ, νυστάζω πολύ, άργησα να κοιμηθώ και ξύπναγε κι εμένα ο μικρός μου (τάνια μεγάλη ταύτιση έχουμε τελικά).

περιμένω σήμερα να ρθουν να μου περάσουν το κλιματιστικό των αγοριών το πήραμε με αφυγραντήρα για τις αλλεργίες τους. το δωμάτιο του μπέμπη είναι πιο κοντά στο δικό μας οπότε θα βολεύεται με τη δική μας ψύξη.

σήμερα θα τους φτιάξω κοτόπουλο με πατάτες τηγανιτές. θα ψηθώ κανονικά.

αύριο όμως θα τη κάνουμε μια εκδρομή εδώ κοντά για μπανάκι δε πάει άλλο.

καλημερα αννουλα...θα τηγανισεις μεσα στη ζεστη???ποιος την χαρη σου...εγω εχω φαγητο απο χθες οποτε καθομαι....

ζηλευω πολυ το μπανακι...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

τι να κάνω που δε τρώνε τίποτα...

και πάλι δε θα φάνε αλλά έτσι να λέω ότι κάτι κάνω...

δεν έχω κάνει ακόμα μπάνιο εγώ, εσείς κάνατε λέτα στη χαλκιδική;

αλήθεια σε ποιο μέρος πάτε;

για να σε ψάξω το καλοκαίρι μπας και σε πετύχω... χιχι

Καλημέρα!

Σαν τους φαντάρους μετράω τις μέρες πότε θα σταματήσω την δουλειά! Δεν αντέχω άλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!

Ελίζαμπεθ εσύ πώς μας ξέφυγες από τις 28 και έχεις ραντεβού στις 29???? Η Τάνιαμπελ κι αυτή στις 28! Θα γεμίσουμε ολόκληρη σελίδα εκείνη την ημέρα με τα νέα μας από τον γιατρό και ελπίζω όλα να είναι ευχάριστα!

Αννούλα καλά θα κάνετε και θα πάτε για μπανάκι! Κι εγώ θέλω!

Άννια με γειά το λαπτοπ...πολύ λαρτζ ο σύζυξ!!! Μπράβο του!

2sCXp3.png

άντε δημητρούλι να ξεκουραστείς κι εσύ κοριτσάκι!

εμείς γιατρό 1η πέφτει κυριακή, το ανοίγει λέει το ιατρείο για τις κοπέλες στους μεγάλους μήνες να μη περιμένουν. είναι ακριβώς μετά το γάμο του αδερφού. όλοι θα κοιμουνται εννοείται οπότε θα πάρω τ αγόρια μαζί. ελπίζω όντως να μην έχει αναμονή.

Καλημέρα και από μένα!

Μιμίκα μου υπομονή θα περάσουν οι μέρες!

Μπάνιο ούτε εγώ έχω κάνει και ειλικρινά τρελαίνομαι,αλλά δεν προβλέπεται πριν το τέλος του μήνα που θα είναι κάπως καλύτερα η μαμά μου.

Στο μεταξύ έχω βαρύνει πολύ! Και ενώ δεν τρώω κάνω μάλλον κατακράτηση...Τι να πω!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

καλημερα κι απο εμενα!αλλο ενα κοτοπουλο της ζεστης ηρθε να προστεθει χαχααχ!εχω ξυπνησεια απο τις 6 γιατι ο αντρας μου εκλεισε το κλιματιστικο κ μετα το ξανα αναψα κ με πηρε ο υπνος στις 7:30!!!!αχ που θα παει αυτη η ζεστη?σημερα για 35αρι λενε!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...