Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Γιατί;; Το ζάχαρο τι σχέση έχει με το κρέας;; :?

ΜΜΜΜΜΜΜΜ δεν ανεβάζουν μόνο τα γλυκά το ζάχαρο αλλά και η πιτούλα οι πατατούλες γενικός τα πολύ θερμιδογόνα φαγητά. Αν θέλω να φάω κάτι απο έξω παίρνω μόνο σουβλάκι σκέτο με μια φετούλα ψωμάκι και τέλος :evil::evil::evil::evil::evil:

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ροδακινούλα μη μιλάς για σεξ :P άσε ρε πολύ μου έχει λείψει κι αυτό.. Ίσως φταίει και αυτό για τα νεύρα :oops: αλλά εκεί δεν φταίει ο άντρας μου, εγώ τελευταία ή δεν έχω όρεξη, ή δεν βολεύομαι.. Δεν μου είναι εύκολο.. :? Για το γύρο, μπορείς να πάρεις μερίδα όμως, και να το φας με σαλάτα χωρίς πατάτες και ψωμί!! Σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο, αλλά από το καθόλου!! :rolleyes:

Μορίτσα που είσαι;; Όλα καλά;;

Το επόμενο ραντεβού εγώ δεν το έχω κλείσει ακόμη, μάλλον αρχές Ιουλίου θα το κλείσω!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Προσπαθω και γω να είμαι καλα και να μην παίρνει απο κάτω κι ας είμαι κλεισμένη σπιτι! Κορίτσια θετικη σκεψη, φτάνουμε στο τέλος!

Δόξα τω Θεό όλα καλα! Εσείς βλέπω έχετε κάνει σχεδόν όλες τις αγορές! Εγω τα βασικά καροτσι και κουνιες.

p1Utp3.png

Μπα αν είναι να του αλλάξω τα φώτα για να το φάω καλύτερα να μη το δω καθόλου. Εξάλλου λίγο έμεινε θα κάνω την καρδιά μου πέτρα χιχιχιιιχχι!!!

Τι τιμες κυμαίνεται το σακχάρο σου?

p1Utp3.png

Προσπαθω και γω να είμαι καλα και να μην παίρνει απο κάτω κι ας είμαι κλεισμένη σπιτι! Κορίτσια θετικη σκεψη, φτάνουμε στο τέλος!

Δόξα τω Θεό όλα καλα! Εσείς βλέπω έχετε κάνει σχεδόν όλες τις αγορές! Εγω τα βασικά καροτσι και κουνιες.

Έχεις χρόνο να ετοιμαστείς τα βασικά τα έχεις τώρα μόλις μπει ο Ιουλίος θα πρέπει να οργανωθείς λίγο καλύτερα για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως. Εγώ θέλω μόλις μπει ο Αύγουστος να είναι όλα έτοιμα δεν μπορώ μόνο στην ιδέα ότι μπορεί ν αγίνει κάτι και να μην είναι έτοιμα τα πράγματα του μπέμπη.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Α,στις 28 έχω και εγώ ραντεβού για το πρώτο non-stress. Τι δείχνει το non-stress και πόση ώρα κρατάει? Όποια ξέρει ας με κατατοπίσει

http://www.gynecologist.gr/index.php/el/2009-06-19-15-17-23/-nst.html

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Τι τιμες κυμαίνεται το σακχάρο σου?

Το νυστικό μου είναι ανάμεσα στο 75 με 85 και δύο ώρες μετα το φαγητό είναι περίπου στο 110...... ανάλογα τι θα φάω μπορεί να είναι και ποιο κάτω.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Έχεις χρόνο να ετοιμαστείς τα βασικά τα έχεις τώρα μόλις μπει ο Ιουλίος θα πρέπει να οργανωθείς λίγο καλύτερα για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως. Εγώ θέλω μόλις μπει ο Αύγουστος να είναι όλα έτοιμα δεν μπορώ μόνο στην ιδέα ότι μπορεί ν αγίνει κάτι και να μην είναι έτοιμα τα πράγματα του μπέμπη.

Και γω δεν είμαι της τελευταίας στιγμής αλλα δεν μπορω να κάνω και αλλιώς. Περιμένω το οκ απο το ντοκτορ. Εξάλλου μέσα σε 2 μέρες θα τα εχω πάρει όλα. Θέλω να είμαι έτοιμη γιατι απο τέλη Ιουλίου μπορει να σκάσουν μυτη τα μωρακια μου:D

p1Utp3.png

Το νυστικό μου είναι ανάμεσα στο 75 με 85 και δύο ώρες μετα το φαγητό είναι περίπου στο 110...... ανάλογα τι θα φάω μπορεί να είναι και ποιο κάτω.

Καλα είσαι ;)

Λοιπον πάω να φάω και τα ξαναλέμε.

p1Utp3.png

Γεια σας κούκλες!!ροδακινακι να κανονισουμε καφεδάκι κ τώρα που κάθεται κ η λετα να βρεθούμε όλες μαζι!καλε τι έγινε;όλες στις 28;;τι καλα!!!!παρεπιπτοντως κι εγω γαυρο έκανα ρε Κατερίνα!χιχι!!!αναλατα φυσικα γιατι είπα να ξαπριστω λιγακι!τα πόδια μου γίνονται τούμπανο απο την ζέστη κ το περπάτημα!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...