Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Τώρα είμαι καλά κοριτσάκια μου απλά με είχε ρίξει πολύ το θέμα με το ζάχαρο αλλά ευτυχώς όλα καλά τώρα με την διατροφή έστρωσε το θέμα και θέλω να πιστεύω ότι έτσι θα συνεχίσει.

Δεν ξέρω αν το είδατε αλλά έβαλα στο φβ τα πραγματάκια που πήρα για τον μπέμπη μου φυσικά θα αργήσουν να έρθουν μου είπε γύρω στο τέλος Ιουλίου. Δεν με πειράζει εξάλλου προλαβαίνω.

Κορίτσια η ζέστη δεν παλεύεται δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια !!!!

Λιμπεράκι μου αν έχεις χρόνο και διάθεση μπορούμε να πιούμε καφεδάκι όποτε θέλεις γιατί χαθήκαμε και είναι ντροπή δίπλα μένουμε !!! Εσύ τι κάνεις πως πέρασες στην Αθήνα ???

Ριτάκι μου χαλαρά με τις δουλίτσες ....... δεν τελειώνουν ποτέ !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λέτα μου μάλλον το έχει η μέρα χιχιχιιχιχιχιχ για να δούμε λες να εμφανιστούν και άλλα κοριτσάκια εκείνη τη μέρα που έχουν γιατρό ????

Αν διάβασα καλά σταμάτησες την δουλειά εεεεεεεε?????? Είσαι αδειούχα τώρα καλή ξεκούραση !!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Ροδακινούλα τι ωραία που επέστρεψες,είδα και τα πράγματά σας! Με γεια πολύ ωραία! Καροτσάκι πήρα και εγώ perego τελικά!

Leta καλή άδεια,εύχομαι να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις!

Δέσποινα ελπίζω να είσαι καλά και να ξεκουράζεσαι και εσύ!

Εγώ πάλι δεν παίρνω ανάσα,δεν ξέρω πως θα βγει όσο για ψυχολογία...

Α,στις 28 έχω και εγώ ραντεβού για το πρώτο non-stress. Τι δείχνει το non-stress και πόση ώρα κρατάει? Όποια ξέρει ας με κατατοπίσει

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Γεια σας κοριτσάκια!!

Εύρι δεν έχω ιδέα τι είναι το non-stress, ίσως κάποια "παλιά" να ξέρει να μας πει!!! :cool: Με γεια και το καροτσάκι σας!! :-D

Ροδακινούλα καλώς όρισες και πάλι!! :-D Μας έλειψες!!!

Μαριλένα ευτυχώς που ο αδερφός σου είναι καλά!! Όσο για τον μικρό περαστικά, τι να πω.. Δεν ξέρω από αυτά ακόμά!! :oops: Όποτε θες πάρε με να βρεθούμε για καφέ!

Λέτα χαίρομαι πολύ που νοιώθεις καλύτερα!!! ;) Περαστικά και σε σένα για τον μικρό σου!! Αμάν βρε κορίτσια καλοκαιριάτικο τα μωράκια σας!! :?

Δήμητρα φαντάζομαι τώρα έχει πολύ φόρτο ο άντρας σου.. Υπομονή.. Κι αυτό με τις φωτιές.. :rolleyes:

Ρίτα αυτό ακριβώς που λες έχει αρχίσει και με τρομάζει.. Ότι τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο.. Ενώ έχω εξοπλιστεί σχεδόν με τα πάντα, και την τσάντα μου έχω αρχίσει κι εγώ να ετοιμάζω (αν και αρκετά νωρίς) ακόμα είμαι αγχωμένη.. :|

Λίμπερο, Τάνια, Σοφία κι εγώ έτσι ακριβώς ένοιωθα σήμερα.. Δεν σας λέω τι ώρα σηκώθηκα από το κρεββάτι.. Δεν είχα καθόλου ενέργεια.. Δεν μπορώ να πω ότι φταίει η ζέστη όμως, γιατί τις τελευταίες μερούλες έχει βγάλει αεράκι που σώζει αρκετά την κατάσταση..

Χαρά άρα δεν το λες και νησάκι το "νησάκι" σου!! :tongue: Για τον θερμαντήρα που λες ότι είναι άχρηστος δεν είχα ούτε κι εγώ σκοπό να τον αγοράσω, αλλά θα μου τον στείλει μια φίλη, το ίδιο και το θήλαστρο!! Οπότε γλυτώνω λεφτά από εκεί!! Και αποστειρωτή θα μου δώσει η κουμπάρα μου!! ;)

Κερασιά κι εμένα τα οικονομικά τις τελευταίες ημέρες έχουν αρχίσει να με απασχολούν πολύ.. Ως τώρα διατηρούσα ένα κλίμα αισιοδοξίας μέσα μου, αλλά τις τελευταίες ημέρες με έχει πιάσει μία μαυρίλα..

s29sp2.pngMbfRp3.png

ΑΑΑΑ Evri και συ στο κλαμπ στις 28 εεε???? ποπο πολλές θα μαζευτούμε τελικά. Τώρα γι΄αυτό που ρωτάς δεν έχω ιδέα τι είναι :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:. Εσύ ποιο καροτσάκι πήρες ??? και τι χρώμα ? εγώ το πήρα στο μπεζ που έβαλα στη φώτο .

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Μυρίνα καλώς σας ξαναβρήκα !!! Ελπίζω να μην έχω άλλες μεταπτώσεις στην ψυχολογία μου να ήταν μόνο αυτό και να πέρασε !!! Εγώ πάντως θήλαστρο δεν θα πάρω αν το χρειαστώ θα στείλω τον άντρα μου να το αγοράσει. Θερμαντήρα επίσης δεν θα πάρω νομίζω ότι είναι ψιλοάχρηστο. Εξάλλου δεν θα πάμε στην εξορία αν δούμε ότι κάτι μας λείπει όλο και κάποιος θα μπορεί να πάει να μας το φέρει !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Είναι πάντως αρκετά παρήγορο ότι σχεδόν όλες μας απασχολούν τα ίδια πράγματα, προσωπικά παίρνω κουράγιο από αυτό, βλέποντας δηλαδή ότι δεν είμαι η μόνη.... Δεν είναι τυχαίο το quote:

Friendship is born at that moment when one person says to another: "What! You too? I thought I was the only one.” ― C.S. Lewis ;)

Και κάτι άλλο.. Τελευταία νοιώθω λίγο μόνη μου στην σχέση μου.. Αισθάνομαι ότι έχουμε απομακρυνθεί, φταίει και η δουλειά.. Δουλεύει πάρα πολλές ώρες (δεν λέω δόξα το Θεό που έχει δουλειά) αλλά μου λείπει πολύ.. Και επίσης νοιώθω ότι δεν με καταλαβαίνει... Φταίω κι εγώ, ώρες ώρες με πιάνουν κάτι ξεσπάσματα, φωνές και κλάματα από το πουθενά.. Νεύρα!!! :cry:

Πφφφφφφφ.... Σήμερα δεν θα μαγειρέψω.. Θα φάμε γύρους!! Χρειάζεται και λίγο junk food που και που!!! Εεεεεεε;;; :cool:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Ροδακινούλα ούτε κι εγώ είχα σκοπό να τα αγοράσω όλα αυτά, αλλά αφού θα μου τα δώσει η φίλη μου ακόμα καλύτερα!! :cool:

Εννοείτε αν μου τα δίναν και μένα, φυσικά και θα τα έπαιρνα !!!

Όσο για το γύρο δεν το σχολιάζω καθόλου θα ξαναφάω μετά που θα γεννήσω :|:-|:|:(:(:(:(:(:(

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Επίσης δεν είσαι η μόνη που αισθάνεσαι έτσι και γω το ίδιο αισθάνομαι ο αντρούλης μου λείπει όλη μέρα στη δουλεία και όταν έρχεται είναι πτώμα με αποτέλεσμα να νιώθω λίγο παραμελημένη φταίει και ότι έχουμε αρκετό καιρό να κάνουμε σεξακι ( απο την αρχή δεν με πλησιάζει φοβάται ) όποτε το πράγμα γίνετε ακόμα χειρότερο !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...