Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημερα...

Κοριτσια μην τα συζητατε..μεγαλο αγχος το οικονομικο...

Μαριλενα ολα μαζι σου ετυχαν βρε κουκλα μου...περαστικα να ειναι για τον αδερφο σου και να ο μικρουλης να μην εχει τα αυτακια του..εχουμε ταλαιπωρηθει πολυ απο ωτιτιδες και σε νιωθω.Με το καλο να δειτε την μπεμπα σας

Λετα περαστικα στον μικρο σου και μπραβο που σε διαβαζω ανεβασμενη!!!Ολα καλα και οι ετοιμασιες διαβαζω στο φουλ ε;;;

Αναστασια χρυσοχερα εγω θα το ξαναπω χαρα στο κουραγιο σου με τα εργοχειρα!Ανυπομονω να τα δω.

Οι υπολοιπες καλα;

Εμεις καλα.

Καλη εβδομαδα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαρα το ιδιο θεμα εχω και εγω...τον ιουλιο που θα ψωνισω ρουχα κτλ για τη μικρη δε θα εχει βγει ακομα τιποτα μακρυμανικο να της εχω για το φθινοπωρο που τοτε θα βγαινουμε ανετα εξω...θα δω..εχω προβληματιστει και εγω τι να παρω τωρα για τον πρωτο καιρο εκτος απο εσωρουχακια...φοβαμαι οτι τα πολυ καλοκαιρινα χαμενα θα πανε...αμα καταληξεις πες και σε μενα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησερα και απο εμας!!

Λέτα πολύ χαρηκα που σε ακουω καλύτερα! περαστικά στον μικρούλη σου και καλες ετοιμασιες!

ΜΑριλένα περαστικά και σε εσας! Ευτυχως που δεν εαθε κατι ο αδερφος σου! Με το καλο να δεις την μπεμπα σου αυριο! Απο που και πόσο πηρες τα παμπερσ?

Οσο για το χθεσινο αποτελεσμα και το τι μας περιμενει και η δικη μου απογοητευση εινια μεγαλη. Πόση οικονομια να κανεις πια... οπως λεει ο αντρας μου οικονομια κανεις οταν εχεις όχι οταν δεν εχεις! Ας ειμαστε γεροι και ελπιζω να τα καταφερουμε!

Εγω εκει που ειχα ανακτησει κατα πολύ τις δυναμεις μου , με αποτελεσμα να μην καθομια καθολου ,εχει λιγες μερες που σαν να βαρυνα, με το ζορι ξυπναω το πρωι , εχω υπνηλια στο φουλ και με δυσκολια κανω τα βασικα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

χαρα εγω θα επερνα περισσοτερα καλοκαιρινα..αλλωστε μεχρι οκτωβρη ζεστη θα χει ακομα.

μαριλενα ελπιζω να μην εχει παθει τιποτε ο αδερφος σου και να ναι μονο υλικες οι ζημιες...τι ατυχια κ αυτη:cry:

πανες εχω στοκαρει κ εγω και μικρα νουμερα και μεγαλυτερα...οποτε εχι προσφορες παιρνω.

κανονισα και την αδεια μου!ολα καλα σταματαω 28 του μηνα:Pμενει τωρα τη τεταρτη να παρω το χαρτι με τη πητ απο το ικα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλησπερα! ευτυχως δεν χτυπησε κανεις απλα υπαρχουν υλικες ζημιες...

Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!!! Οσο για τον μικρο πηγαμε τελικα στην παιδιατρο. Ριξαμε παλι τοσο κλαμα που κοντεψε να σκασει!!! αφου ιδρωσε τοσο πολυ και εβγαλε κατι σπουνθουρακια στο λεπτο!!! :shock:

Ευτυχως αυτακια δεν εχουμε. Λιγο ο λαιμος ειναι κοκκινος και μου ειπε ορο και οτριβιν...ελα μου ομως που δεν καθεται με τιποτα ομως..τωρα του εβαλα μονο οτριβιν και αυτο την ωρα που κοιμοταν!!! Μαλλον ειναι καποια ιωσουλα μου ειπε και ελπιζω να περασει γρηγορα...:evil:

Λετα μου περαστικα στο μικρακι σου κριμα ρε γαμωτο να ειναι αρρωστα καλοκαιριατικα! :cry:

Τα παμπερς τα πηρα απο το εξης σαιτ : http:ubershop.co.uk

περιπου 175? για 6 κουτες. Πηρα ενα 2 (νουμερο) ενα 3 , δυο 4 , δυο 5. αποτι τα υπολογισα βγαινει 0,28? το ενα. συμφερει αν παρει κανεις μεγαλη ποσοτητα... βασικα μεχρι 27 κιλα σε αφηνουν να παραγγειλεις...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Πολλές απουσίες βλέπω σήμερα!

Μόλις έφυγε ο άντρας μου για δουλειά και μου την δίνει απίστευτα που είμαι μόνη!:(

υπομονη σε καταλαβαινω! και μενα κανει βραδυνες βαρδιες (σε ξενοδοχειο ειναι συντηρητης ηλεκτρολογος) και νιωθω μονο καποιες φορες...βασικα τωρα που θα ερθει το μωρακι σας θα δεις δεν θα ειναι το ιδιο!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

καλημερα........ο μικρος μου συνεχιζει τον πυρετο και κανει και διαρροιες τωρα....βασικα δεν τρωει τιποτα σχεδον...αντε να δουμε....

βρε κοριτσια καμια συνταγη με μακαρονια και χοιρινο ξερει καμια???

α απο χθες αρχισα να ασχολουμαι με την μαγειρικη και μου αρεσει....χθες εφτιαξα και μαρμελαδα βερικοκο για πρωτη φορα...εχουμε στον κηπο μας και ειπα να μην οανε χαμενα....

επισης εχω πονακια απο το πρωι και ελπιζω να περασουν γρηγορα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Πολλές απουσίες βλέπω σήμερα!

Μόλις έφυγε ο άντρας μου για δουλειά και μου την δίνει απίστευτα που είμαι μόνη!:(

δημητρα τι δουλεια κανει ο αντρας σου??ειναι μονο βραδινος...

εμενα αυτες τις 2 εβδομαδες εχει κανει ενα σωρο ταξιδια λογω δουλειας...αυριο παλι φευγει βουλγαρια

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα κ απο μενα!

λετα ελπιζω να συνελθει γρηγορα ο μικρος...μηπως ειναι καμια γαστρεντεριτιδα?περαστικα του!

μαριλενα ευτυχως δεν ειχατε χειροτερα!περαστικα και στον δικο σου γιο!

εγω νιωθω οτι εχω βαρυνει...δε ξερω σιγουρα παιζει ρολο και η ζεστη νιωθω εντονη δυσφορια το μεσημερι...το αιρκοντισιον ειναι μονιμα αναμενο σπιτι δε γινεται αλλιως...στη δουλεια ειναι ζορικα τα πραγματα μιας και πολλες φορες δε το αναβουμε γιατι οι συναδελφοι κρυωνουν:shock: κ εγω υποφερω...υπομονη λιγες μερες ακομα τι να κανω...

φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!

Πυροσβέστης είναι ο άντρας μου και κάνει και κάποιες βραδυνές βάρδιες το μήνα και είναι το χειρότερό μου!!! Τώρα το καλοκαίρι με τις φωτιές είναι πολύ δύσκολα. Ευτυχώς τον υπόλοιπο χρόνο είναι πολύ χαλάρα γιατί είναι αθλητής και δουλεύει μειωμένα και μάλιστα επιλέγει αυτός τι βάρδιες θα κάνει, οπότε και τώρα με το μωρό αυτό θα βοηθήσει πάρα πολύ. Τώρα το καλοκαίρι όμως είναι άστα - βράστα!

Μαριλένα ευτυχώς που δεν έπαθε τίποτα ο αδερφός σου. Περαστικά στα μικρά σας κορίτσια!

2sCXp3.png

Καλημερα φουσκιτσες!!!!τι κανετε???πω πω εχω μια ατονια σημερα δεν μπορω να κουνηθω μιλαμε!!!!δεν ξερω γιατι αλλα δεν εχω δυναμη να κανω τιποτα...σα ζομπι ειμαι!!

αντε να περασουν οι μερες!η ουρα εμεινε μονο υπομονη πφφφφφφφφφφφ!

pysXp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου !!!!!!

Χάθηκα και ζητώ συγνώμη γι΄αυτό αλλά η ψυχολογία μου ήταν πολύ χάλια. Όμως έμπαινα κάθε μέρα και διάβαζα τα νέα σας. Χαίρομαι που όλα πάνε καλά με τα μωράκια σας. Λίγο έμεινε σε λίγο θα τα αντικρίσουμε!!!

Φιλάκια σε όλες. Απο σήμερα υπόσχομαι ότι θα είμαι ποιο πολύ στην παρέα σας !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Καλημερα,ολη μερα!

Τι κανετε;Εγω εχω ψοφησει στις δουλεις αυτες τις μερες..μαλλον το εχω παρακανει...αντε να τελειωσω να χαλαρωσω λιγο.

Που εισαι βρε ροδακινο;Μας ελειψες, τι εχεις;Πες νεα.Πως ειναι το μπεμπι σας;

Κοριτσια μου μην πεφτετε,η περιοδος της εγκυμοσυνης οσες δυσκολιες κι αν εχει στην πραγματικοτητα ειναι η καλυτερη φαση !Believe me και απολαυστε την!Σε λιγο τα μωρακια θα ειναι μαζι μας και τιποτα πια δε θα ειναι το ιδιο!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...