Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!!! :tongue: Πριν λίγο γυρίσαμε από το χωριό γιατί περιμέναμε να τελειώσει και η μπάλα :tongue: εμένα με είχε πάρει ο ύπνος οστώσο αλλά με ξύπνησε ο Γ για να φύγουμε για Ηράκλειο!! :evil: Τα νεύρα μου!! :tongue:

Λίμπερο τα σεντονάκια που λες δεν είναι χειροποίειτα όπως τα φαντάζεσαι, απλά εμπριμέ ύφασμα (τυπωμένο) που τα γάζωσα γύρω γύρω, το οποίο βγήκε και εξαιρετικά εύκολα γιατί ήτανε όλο ευθείες. Και αποφάσισα να τα κάνω όλα μόνη μου τα σεντονάκια!!! Οι σαλιάρες όμως με γ@@@σαν :oops::evil: ρε αν ήξερα τι παλούκι ήτανε δεν θα έμπλεκα!! Δεν τις τελείωσα, μου πήρε πόση ώρα μόνο να τις τρυπώσω (να σταθεροποιήσω το εταμίν με την φανέλα και το ρέλι) γιατί είναι καμπύλες γύρω γύρω και έχει ιστορία :shock:.. Τις έχω τώρα αφήσει στο χωριό να τις γαζώσω την επόμενη φορά που θα πάω! Δεν λέω βγαίνουν πολύ όμορφες (όταν είναι έτοιμες θα ποστάρω φωτό) αλλά δεν θα το ξανάκανα για κανένα λόγο! Δεν ξέρω πως τα πουλάνε τα χειροποίειτα.. Αυτός ο κόπος ειλικρινά δεν πληρώνεται με τίποτα!! Όσο για το οικονομικό, το κόστος των υλικών που χρειάστηκα διά τις σαλιάρες, βγαίνουν περίπου 3 ευρώ η μία, στο jumbo είχε προχθές είδα 6 σαλιάρες στα 4 ευρώ!!!!!! :P

Α και με τις μ@λ@κίες σήμερα, να κάθομαι στην μηχανή 4 ώρες και να γαζώνω και να τρυπώνω, εκτός που πιάστηκε ο αυχένας μου ένοιωσα και κάτι τσιμπήματα χαμηλά στην κοιλιά.. Τί λέτε να είναι αυτό; Έχει συμβεί σε καμιά άλλη;;; :confused: :confused: :confused:

Σόρρυ που δεν σχολιάζω κάτι άλλο αλλά είναι αργά, θα τα δω αναλυτικότερα αύριο!!!! ;)

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!

μιμικα μπραβο κοριτσι μου εισαι πανετοιμη ολα τα πηρες!

λιμπερο νομιζω ειναι λιγο υπερβολικος ο γιατρος σου σχετικα με τα μπανια..μπορεις να πηγαινεις λιγο νωριτερα μετα τις 4 ειναι μια κλαη ωρα...ασε που τ απογευμα ειναι και πιο ζεστη η θαλασσα...και πρωι μπορεις να πηγαινεις πριν τις 12..εγω προτιμω τα πρωινα μπανια.λογω παιδιου πηγαινουμε κατα τις 9 και φευγουμε 11-12...και πολυ κοσμο δεν εχει και ειναι πεντακαθαρη η θαλασσα.

αναστασια τα τσιμπηματακια ισως ηταν απ τη κουραση...δε νομιζω να ναι κατι.

εγω νιωθω πολυ απογοητευμενη απο τα χθεσινα αποτελεσματα των εκλογων...δεν εχω καμια διαθεση για τιποτε σημερα...τεσπα δε θελω να σας ζαλιζω με τα πολιτικα.

φιιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα....

ναι ναι ειμαι επισημως σπιτι....εστειλα την μαμα να μου γραψει την αδεια και ειμαι με τον μικρο....ο οποιος δυστυχως εχει πυρετο και δεν ξερω τι θα γινει με την επεμβαση που ειναι την παρασκευη....θα δουμε δεν στεναχωριεμαι καθε εμποδιο για καλο δεν λενε.....εβαλα και τα γεμιστα μου το πρωι και τωρα καθομαι στο σαλονι και ασχολουμαι και με το παιδι....

και ναι οπως καταλαβατε η ψυχολογια μου αλλαξε αυτοματως...ναι ειμαι πολυ καλα....ισως γιατι καθομαι δεν ξερω...

σε λιγο θα παω να ξεκαθαρισω και τα μπεμπε ρουχα....καλε ειμαι μες την τρελη χαρα αν και εχει ζεστη...σας φιλω...εδω γυρω θα ειμαι..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα λετα!χαιρομαι πολυ που σε ακουω καλυτερα!καλη ξεκουραση και περαστικα στον μικρο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα λετα!χαιρομαι πολυ που σε ακουω καλυτερα!καλη ξεκουραση και περαστικα στον μικρο!

καλημερα...ναι ναι ειμαι πολυ καλα...ευτυχως.....σε 2 εβδομαδες θα φυγουμε και χαλκιδικη και εκει να δεις ξεκουραση...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

λετακι μια χαρα κοριτσι μου κατσε κ απολαυσε την αδεια σου!ειναι λογικο να νιωθεις διαφορετικα κ να εχεις αλλη ψυχολογια!σκεψου στην χαλκιδικη πως θα εισια!!σουπερ!

οσν αφορα τον μικρο,περαστικουλια του μωρε!!!

pysXp3.png

Καλημερούδια και καλή εβδομαδούλα!

Λετάκι είδες κορίτσι μου? Όχι που ήθελες και ψυχίατρο χαζούλι! Άντε μπράβο, ηρέμησε τώρα. Ξεκουράσου, παίξε με τον μικρό σου και ετοίμασε τα πραγματάκια του μπεμπέ!

Μυρίνα χαρά στο κουράγιο σου κοπέλα μου! Δεν πειράζει όμως, αφού τα ξεκίνησες, σκέψου πόσο όμορφα θα είναι!

Ελίζαμπεθ κι εγώ χθές όλη μέρα είχα κάτι τσιμπηματάκια κάτω χαμηλά στην δεξιά πλευρά. Δεν ένιωσα όμως να είναι ανησυχητικά. Τώρα για τα πολιτικά που λές...Ο Θεός να μας βοηθήσει! Μια απογοήτευση είναι η όλη κατάσταση!

Λιμπεράκι μου καλημέρα...πώς είσαι? φούσκωσε κι άλλο η κοιλίτσα σου? Πήγαινε ή νωρίς το πρωί για μπανάκι ή κατά τις 4 όπως είπε και η Έλλη, είναι καλή ώρα. Απλά να μην κάθεσαι στον ήλιο. Εμένα ο γιατρός μου μόνο αυτό μου είπε να προσέχω.Την έκθεση στον ήλιο, κατά τα άλλα δεν μου απαγόρευσε να κάνω μπάνιο ότι ώρα και να είναι.

Δεσποινάκι τί κάνεις? πότε μετακομίζετε τελικά? Η μπεμπούλα σου κλωτσάει? Άντε κοντεύουμε σιγά σιγα!

Φιλιά σε όλες!!!:-P

2sCXp3.png

Καλημερα κοριτσαρες και καλη βδομαδα!!!!

Εγω το Σαββ/ριακο ξεκινησα να κανω μερικες δουλειτσες στο δωματιο του μπεμπη αλλα θελει πολυ δουλεια ακομη.

Εχω μια απορια,επειδη θα μπω με ραντεβου να γεννησω ο γιατρος μου μου ειπε οτι θα ειναι γυρω στις 5 Σεμπτεμβρη.Επειδη ενα μηνα μετα αρχιζουν οι ψυχρουλες δεν ξερω τι ρουχα να παρω?Εσεις τι πηρατε πιο πολλα καλοκαιρινα ή χειμωνιατικα?

Λετακι ειδες?Τι πιο ωραιο στο σπιτακι σου με το παιδι σου?Στιγμες που σιγουρα ανεβαζουν την ψυχολογια!!!Σου ευχομαι ολα να πανε καλα για την επεμβαση!!!

Αναστασια ειναι σιγουρα απο την κουραση!!!Ισως επειδη ησουνα σκυμμενη πανω στην μηχανη να πιεσες λιγο παραπανω την κοιλια σου.PS: ναι απο Κυπρο ειμαι και ηρθα εδω οταν γνωρισα τον αντρα μου.

Μιμικα αντε με το καλο να χρησιμοποιησεις ολα τα πραγματακια!!!!!!!!Οσο για τις τρεις αποριες:βραστηρα χρησιμοποιεις αυτον που ειδη εχεις,θερμαντηρας ειναι ενα αχρηστο (για μενα )εργαλειο γιατι την πατησα και το πηρα και το εχω αχρησιμοποιητο στο κουτι του.Θα ζεσταινεις το γαλατακι του μωρου ή θα το κρατας ζεστο στο βραστηρα οπου μια χαρα θα ειναι,θηλαστρο εγω θα σου ελεγα να μην παρεις γιατι μπορει α)να σου παει τοοσοο καλα ο θηλασμος που πιστεψε με δεν θα το χρησιμοποιησεις καθολου,β)να μην τα καταφερεις με τον θηλασμο,οπου παλι αχρηστο θα σου ειναι το θηλαστρο.Στο λεω γιατι εγω ξεκινησα με πολυ επιφυλαξη και καταφερα να θηλασω 6 μηνες,δεν μου χρειαστηκε το θηλαστρο ποτε ασε που μια φορα δοκιμασα να βγαλω και αισθανθηκα τοσο αγελαδα(σαν να με αρμεγανε ητανε :shock:) που το ξαναεβαλα στο κουτι και δεν το ανοιξα ποτε.

Φιλακια και σε ολες τις υπολοιπες κοριτσαρες!!!!

q3Owp3.png

aijjp3.png

καλημερα και απο μενα.Αισθανομαι ψιλοπτωμα και εγω.elisabeth απο τη μια σκεφτομαι οτι ευτυχως που θα γεννησουμε μεσα στο ευρω απ'οτι σε καιρο πτωχευσης που πιθανον ο εοππυ να διακοψει τη συνεργασια του με νοσοκομεια και οτι αλλο συνεπαγεται και απο την αλλη σκεφτομαι οτι θα μας πλακωσουνε στα χαρατσια .Εχω υπολογισει οτι θα μας φυγουνε καπου στα 3000 για γεννα να ερθουν και απο την εφορια τιποτα πεσκεσια δεν βλεπω να την παλευουμε.Προσπαθω να το ξεπερασω αλλα οσο και να το θελω εχω ψιλοχασει τον υπνο μου.

N34Jp2.png

Καλημερα κοριτσια.......εγω εχω μια ψυχολογια χαλια...

ειμαι και γω πολυ απογοητευμενη με τις εκλογες....τωρα θα μας ξεκανουν τελειως. θα κανουν μεχρι τελος του χρονου τρελες μειωσεις και να δουμε πως θα ζησουμε με 500 ευρω χρεη και παιδια...

χτες τη νυχτα στις 3 επεσε ο μικρος μου απο το κρεβατι ρε γαμωτω...ευτυχως δεν χτυπησε απλα περασαμε μια νυχτα απαισια γιατι ειναι και μπουκωμενος και δεν μπορουσε να αναπνευσει..το πρωι εκλαιγε και επιανε τα αυτακια του και ετσι το απογευμα θα τον παω παιδιατρο να τον δει, μην μας πιασει και καμια οτιτιδα ρε γαμωτο...και θελαμε να παμε 3 μερες τελος της εβδομαδας στην νοτια κρητη.. :(

επισης σημερα τρακαρε ο αδερφος μου, ευτυχως δεν χτυπησε τωρα παει ο αντρας μου να δει τι εγινε...

ολα χαλια!!!!!!!!!!!!!!! συν το οτι το σπιτι μου βρωμαει...

τα καλα μου νεα ειναι οτι αυριο το πρωι πρωτα ο θεος παω στον γυναικολογο να δω την μπεμπα μου και επισης ηρθαν τα pampers που ειχα παραγγειλει απο αγγλια. ηρθαν 620 pampers περιπου για την Δημητρη και την μπουμπου!!! καλα ξεσκατισματα ευχηθητε μου!! :)))))))

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Μεριλένα αμαν βρε πουλάκι μου...τί ατυχία? Ελπίζω να μην έχει τίποτα ο μικρούλης σου και ο αδερφός σου να μην έπαθε μεγάλη ζημία. Πόσο τα πήρες τα παμπερς??

Κορίτσια για το οικονομικό και τα νέα μέτρα που σίγουρα θα έρθουν δεν θέλω καν να το σκέφτομαι...δράμα η κατάταση! Να δούμε τί θα κάνουμε. Υπομονή και οικονομία! Δεν βγαίνει αλλιώς δυστυχώς. Θα κάνουμε το σκ@το μας παξιμάδι!!!Εγώ τί να πώ που από τον επόμενο μήνα και δεν ξέρω μέχρι πότε θα είμαι χωρίς μισθό? Δεν ξέρω πότε θα τα καταφέρω να γυρίσω στην δουλειά και μέχρι να γυρίσω θα είμαστε με τον μισθό του άντρα μου. 1200 ευρώ δηλαδή και 550 είναι μόνο η δόση του σπιτιού! καλό ε??? Ε ρε μακαρόνι νερόβραστο που έχει να πέσει!!!

2sCXp3.png

MarilenaAth μου τα σιδερα φτιαχνονται ...το παληκαρι να ειναι καλα.

Ευτυχως παντως που εχουμε και τα μωρα να περιμενουμε και ξεφευγει λιγο το μυαλο μας.

Και βεβαια να σου ευχηθω καλα ξεσκατισματα και καλη υπομονη κοπελια:D:lol:

N34Jp2.png

μολις τελειωσα το ξεκαθαρισμα των ρουχων και σιγα σιγα θα ξεκινησω και τα πληντυρια....εβγαλα τις πανες τις σαλιαρες και τα σεντονακια για την καλαθουνα....χαμος λεμε...τωρα κοιτουσα τι μου λειπει για να παρω για τον μπεμπη...ο μικρος μου ψηνεται στον πυρετο ο καημενος μου....μιλησα με τον παιδιατρο και φοβαται για αμυγδαλιτιδα...η αληθεια ειναι οτι δεν εχει φαει τιποτα ολη μερα μονο χυμο και νερο πινει....

κοριτσια θα ειναι δυσκολα αλλα μην απογοητευεστε....την υγεια μας να εχουμε και ολα θα τα παλεψουμε....αρκει να ειμαστε καλα....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Χαρά πάρε μισά μισά κορίτσι μου. Κάποια μεε κοντό μανικάκι που θα χρειαστείς σίγουρα και αμάνικα να μη σου πώ γιατί τα μωράκια ζεσταίνοντε πιο πολύ από εμάς και όσο να ναι τον Σεπτέμβρη έχει ζέστη. Και πάρε και κάποια με μακρύ μανίκι.

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...