Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

καλημέρα...μόνη στο σπίτι με τα παιδιά από χτες ένεκα εκλογών και μέχρι τη δευτέρα....καλάαααα πάμεεεε....

η ζέστη μου είναι αφόρητη και δε το περίμενα...τη προηγούμενη φορά το άντεχα περισσότερο.

τεσπα λίγο φυσάει σήμερα τουλάχιστον.

δήμητρα με γεια σας, μια χαρά νομίζω οι προμήθειες.καλά είσαι προς το παρόν και στη πορεία βλέπεις τι θα κάνεις. πάρε τον άλλο μήνα κι ένα κουτί γάλα πρώτης βρεφικής (αχρείαστο να ναι αλλά ποτέ δε ξέρεις) και πάνες 2αρι και 3αρι δε θα το λεγα για πιο μικρό νούμερο. μεγαλώνουν γρήγορα.

και πάλι τον αύγουστο όλα τα μεγάλα μαγαζιά ανοιχτά είναι πετάγεται κάποιος και σου παίρνει ό,τι λείπει.

βραστήρα έχουμε εμείς όυτως ή άλλως στο σπίτι, τον δουλέυουμε πολύ. ο θερμαντήρας τι είναι; η συσκευή που ζεστάινει το γάλα; δεν είχα ποτε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Αννούλα! Άντε ευκαιρία για ξεκούραση!

Ξέχασα να γράψω ότι πήρα επίσης ψαλιδάκι γι ατα νυχάκια του και 2 βουρτσες για τα μαλλάκια (μια με φυσική τρίχα και μια πλαστικη χτένα).

Βραστήρα έχουμε κι εμείς τον κλασικο στο σπίτι, Κάνει δουλειά και για το μωρό? Φανταζομαι πως ναι ε?

Ο Θερμαντήρας από ότι μου έλεγε αυτή είναι για να κρατάμε ζεστό το γάλα ή το χαμομήλι. Να σου πώ την αλήθεια ψιλοάχρηστο μου ακούγεται. Και το πακετάκι 2 σε 1, βραστήρας και θερμαντήρας έκανε 50 ευρώ και δεν είμαστε για να πετάμε τα 50ευρα έτσι. Αλλά αν είναι απαραίτητο οκ να το πάρω. Θήλαστρο τί να κάνω/ να πάρω απο τώρα?

2sCXp3.png

καλημερα κ απο μενα!

χαρα, εβρι, μιμικα και τανια μπραβο για τα μωρακια σας!ολα μια χαρα!

αναστασια μια χαρα οι δικαοπουλες σας και η τιμη σουπερ!με το γαιτρο μου δεν εχω ξαναμιλησει απ τη μερα που εκανα τη καμπυλη στις 29 θα παω και θα δουμε τι θα μου πει.

αννια καλα αποτελεσματα και στις υπολοιπες εξετασεις του συζυγου!κατα καιρους κ εγω ζαλιζομαι ισως φταιει και η ζεστη..ο σιδηρος σου πως ειναι?εμενα επεσε αρκετα ο αιματοκριτης(31 και 10 αιμοσφαιρινη) απ[ο σιηρο δε ξερω τι γινεται δεν εχω κανει...δε περνω συμπληρωμα γιατι μου κανει δυσκοιλιοτητα.ελπιζω να σταθεριποηθουν οι τιμες εκει και να μην πεσουν αλλο.εγω νιωθω πονο χαμηλα λες κ εχει γυρισει παλι ο μικρος και παταει ακριβως στη κυστη μου...θα το πω στο γιατρο την επομενη φορα να το κοιταξει.ευτυχως η γενικη ουρων και η καλιεργεια ηταν καλες αλλιως θα φοβομουν για ουρολοιμωξη.

εμεις πηγαμε για μπανακι σημερα...πριν λιγο γυρισαμε...ειχε πολυ αερα ομως και της ελλης δε της αρεσε καθολου η θαλασσα...μια φορα μονο μπηκε ισα ισα να παρει τη γευση...εγω παλι το φχαριστηθηκα...τη κραταγε ο μπαμπας της εξω κ εγω κολυμπησα με την ανεση μου...3 βουτιες με την ησυχια μου...απολαυση:-P αλλη αισθηση μου θυμισε εποχες προ παιδιου...ωραια ηταν.λογικα θα κανουμε αλλα 1-2 μπανια πριν φυγουμε για διακοπες.

καλο σκ και καλη ψηφο για αυριο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γεια σας κοριτσάκια μου...

Και επισήμως λοιπόν κάθομαι απο Δευτέρα....ελπίζω να χαλάρωσω και να βρω λίγο τον εαυτό μου..κορίτσια έχω λιωσει απο τη ζέστη δεν την παλεύω λέμε....

Mimika βραστηρα χρειάζεσαι όχι θερμάντηρα..όσο για το θηλαστρο δες πως θα παει πρώτα και μετα πάρε αν χρειαστείς....κανε όμως μια έρευνα για να στείλεις τον αντρουλη κατευθείαν και να μην ψάχνεται...όσο για τα πράγματα μια χαρα είναι....

Περιμένω να έρθει ο αντρουλης για να βαψω τα νυχακια των ποδιών μου...δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω αλλα θα προσπαθήσω......

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Μιμικα μου τελεια τα νεα απο το καμαρι σας!!Μπραβο!!!!Τωρα για τα αλλα που ρωτας...

Λοιπον να σου απαντησω σε ενα ενα απο τη μερια μου.Ελπιζω να τα θυμηθω ολα....

2 μπιμπερο μεγάλα, 1 μικρό, 3 θηλές και αποστειρωτή (όλα dr. brown)

Για αρχη καλα ειναι τα μπιμπερο αλλά αν τελικα τα χρειαστεις που σημαινει δινεις ξενο ή και ξενο ,δε θα σου φτασουν...Αλλα καλα εκανες και πηρες λιγα προς το παρον γιατι μπορει και να μην ταιριαζουν στο παιδι..εγω αλλαξα πολλα μεχρι να βρω τι θελει...Να φανταστεις τα εβγαλα προχθες και επαθα την πλακα μου..θα εχω και 30 μπιμπερο...ολα τα ειδη....τελικα ειχα καταληξει στη nuk.

Αποστειρωτη πηρες καποιον που να περνει και αλλες μαρκες μπιμπερο;

Και ενα βρεφικο υγρο πιατων για το πλυσιμο τους τυπου Proderm χρειαζεστε.

βουρτσα καθαρισμού για μπιμπερό και θηλές, 2 πιπίλες, 2 θήκες για τις πιπίλες και 1 αλυσίδα, 1 φυσικό σφουγγάρι για το μπάνιο του -
Οκ με αυτα και βλεπεις...!!!
μπατονέτες για τα αυτιά

χαχα μου θυμιζεις εμενα...και εγω ειχα παρει και βρηκα το κουτακι αθικτο προχθες..παροτι ηταν αυτες οι βρεφικες με το χοντρο κατω μερος δε μου ειχε επιτρεψει η παιδιατρος να τις χρησιμοποιησω ουτε καν αυτες...γενικως καλο ειναι να αποφευγονται στα μωρα οι μπατονετες,καθαριζεις το αυτακι μονο εξωτερικα και αφαιρεις το κερακι που ειναι εξω εξω με μια πεσετουλα και το χερι σου.

μπατονέτες για τα αυτιά, ένα ζευγάρι θηλές σιλικόνης σε περίπτωση που τις χρειαστώ για τον θηλασμό, επιθέματα στήθους, μαντηλάκια αντισυπτικά για το στήθος, παιχνιδάκι για την κούνια με μουσικές και προτζέκτορα, δεύτερη προίκα κομπλέ (με σεντόνια, πάπλωμα και όλα τα συναφή). Νομίζω αυτά ήταν μέσα στο ποσό της δωροεπιταγής. Δηλ. θα πληρώσω 1147 ευρώ για τα παραπάνω και για κούνια, στρώμα, προίκα, κορίτσι 2 σε 1 (με καθισματάκι αυτοκινήτου), παρκοκρέβατο.

Εκτός των παραπάνω έχουμε πάρει όλα τα φορμάκια του, κουβερτες, σεντόνια, πετσέτες, πανες, σελτεδάκια, σαμπουαν, αφρόλουτρα, θερμόμετρο.

Μπανάκι δεν του έχουμε πάρει ακόμα.

ωραια αυτα και μεγεια σας ,μια χαρα η τιμη!!!Μπανακι θα χρειαστεις οπωσδηποτε και καλο ειναι να ειναι απο αυτα με τη βαση για να μην σκυβετε αλλά να κοιταξεις με καποιο τροπο να εχει σωληνα απο κατω να αφαιρουνται τα νερα χωρις να χρειαστει να το τουμπαρετε.

Εμας μας ειχε βολεψει πολυ και η εξτρα βασουλα που μπαινει μεσα για να στερεωνεται το μωρο.

Στρωματακι για το παρκοκρεβατο πηρες;Και επισης το παρκοκρεβατο καλο ειναι να εχει 2 θεσεις ...αυτο που μπαινει ψηλα για να ειναι πανω το μωρο αρχικα πωλειται εξτρα.

Και ενα απλο ρηλάξ χρειαζεται αλλά ολο και καποιος θα σας το φερει ετσι και αλλιως μετα το μηνα θα το χρειαστεις.

Και τώρα θέλω να ρωτήσω το εξής....θήλαστρο, βραστήρα και θερμαντήρα πρέπει να πάρω?? μου είναι απαραίτητα?? Και αν ναι, πότε πρέπει να τα πάρω? τώρα?

Θηλαστρο οχι και εγω που ειχα παρει το μινι ελεκτρικ της μεντελα δεν εκανε τελικα δουλεια και χρειαστηκα τελικα νοσοκομειακο παλι της μεντελα το symphony το οποιο ειναι με ενοικιαση και δε συγκρινεται..αστο και αν χρειαστεις ή αγοραζεις ή νοικιαζεις το επαγγελματικο που ειναι σουπερ.

Βραστηρα ...μπορεις να χρησιμοποιησεις αυτον που εχεις σπιτι αλλά κατα την παιδιατρο μου το νερο δεν επρεπε να βραζει σε βραστηρα γιατι πρεπει να φτανει σε σημειο βρασμου και να βραζει για 10 ολοκληρα λεπτα...

Οποτε, κατσαρολιτσα και μετα το εβαζα σε θερμος(αν δεν εχεις θερμος να παρεις οπωσδηποτε ενα μεγαλο)και ειχα ετοιμο,ζεστο και βρασμενο για ολη την ημερα.

Γενικως η δικια μου γιατρος μπορει να μου εκοψε την αποστειρωση νωρις(3μιση μηνων) αλλά ελεγε οτι το νερο εχει τους πιο επικινδυνους παθογονους οργανισμους για τα βρεφη και πρεπει να το προσεχουμε πολυ.

Ο Θερμαντηρας δεν ειναι απαραιτητος οντως, εμενα ομως που ας πουμε ειχα μονιμως αντλημενο γαλα και ηθελα να το ζεσταινω γρηγορα στη σωστη θερμοκρασια και να του το δινω με βολεψε πολυ.Στην ουσια ομως την ιδια δουλεια κανει και λιγο ζεστο νερο μεσα σε ενα μπωλ,βαζεις μεσα το μπιμπερο σαν μπεν μαρι και ζεσταινεται το γαλα.

Επιπλεον θα ελεγα να εχετε οπωσδηποτε σπιτι:βαμβακι,αμπουλες φυσιολογικου ορου απο το φαρμακειο και συκευη otrisalin για τις μυξουλες(σωτηριο πραγμα), γσζες και οινοπνευμα για τον αφαλο,ενα γαλα πρωτης βρεφικης ηλικιας, κρεμα για το συγκαμα και λιγες πανες για αρχη μεχρι να δειτε τι του ταιριαζει.

Εμενα ο γιος μου παροτι γεννηθηκε 4 κιλα φορεσε και το νουμερο 1 .Για λιγες μερες βεβαια γιατι απευθειας με το νουμερο 2 ειχαμε διαροες και γενικα στα αγορακια βγαινουν και εξω τα τσισακια αν ειναι μεγαλη η πανα.

Και τα μωρομαντηλα για να μαζευετε τα πολλα πολλα κακακια πριν το πλυσιμο ειναι χρησιμα.

εγω τωρα να πω οτι χρησιμοποιησα πολυ και την ενδοεπικοινωνια και επισης ειχα και δικη μου ζυγαρια σπιτι..γιατι ειχα νοικιασει αρχικα μια για 3 μηνες και φυσικα ηθελα να ζυγιζω το παιδι και μετα το 3μηνο χωρια που η παιδιατρος ερχοταν σπιτι και ηθελα ζυγαρια.Αλλοι δεν περνουν και νοικιαζουν μονο ή πανε εκεινοι το πιαδι στην παιδιατρο αλλά εμενα κανα 60αρι μου ειχε στοιχισει και δε μπορω να πω οτι πηγαν χαμενα τα λεφτα,ισα ισα την εχω και για το επομενο και πιο φτηνα μου βγηκε απο το να νοικιαζα.....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου.Σημερα ηταν μερα για ψωνια αλλα μην νομιζετε οτι μπορω να περπατησω πολυ ωρες ,ωρες νιωθω οτι ''αδειαζω'' σαν λιποθυμια ενα πραγμα.Ψωνισα με τον αντρα μου τα μισα και μετα εκατσα σε ενα καναπε περιμενοντας να τελειωσει.

mimika84 μου καταρχην καλοριζικα τα πραγματακια ,-τρελαινομαι ρε κοριτσια θελω να πιασω το μωρο μου στα χερι μου επιτελους.Τα βλεπω στο σουπερ και λιγωνω-πηρα που λες θηλαστρο απο φαρμακειο ον λαιν στο ιντερνετ υστερα απο μεγαλη ερευνα που εκανα στα μαγαζια.Πηρα το medela mini το ηλεκτρονικο και ηρεμησα .Θερμαντηρα πηρα nuk ,το γαλα ζεσταινεται σε χρονο ρεκορ.Το θηλαστρο ειναι ακριβο στο θερμαντηρα κανα 30αρι θα δωσεις.

leta800 εγω τα βαφω τα ποδια σταυροποδι δοκιμασε το!!!

annia

αισθανεσαι κατι σαν μπουκωμα απο κατω σαν να περιμενεις περιοδο αλλα εχεις κρυωσει; χθες κατι τετοιο ενιωθα και εγω

N34Jp2.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ όλες για τις απαντήσεις! Ρίτα καλά τί να πω για σένα? Με καταϋποχρέωσες πραγματικά !!!

Πάνες έχω πάρει 4 συσκευασίες.2 για νεογέννητα και 2 για 4 κιλά και πάνω. Ορούς, οινόπνευμα κλπ θα πάω να πάρω από το φαρμακείο προσεχώς. Σίγουρα θα πάρω ένα θερμός. Για βραστήρα και θήλαστρο θα το δώ.

Πήγαμε σήμερα και πήρα κάτι πραγματάκια για μένα....μια βαλιτσούλα, 1 νυχτικό, 2 σουτιέν θηλασμού, 3 βρακάκια και 1 ζευγάρι παντόφλες.

Αχ κορίτσια άρχισα να ανυπομονώ!!!!! Θέλω να περάσει ο καιρός να δώ το μωρό μας!!!

2sCXp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου...εγω ηταν να παω την Πεμπτη στον γιατρο αλλα με πηρε τηλεφωνο οτι χαλασε ο υπερηχος και ετσι περιμενω νεο ραντεβου!!! Εχω και γω ενα αγχος γιατι εχω να δω την μπεμπα απο τις 25/05 αλλα ελπιζω οτι θα ειναι ολα καλα μιας και ειναι πολυ ζωηρη!!! κατα τα αλλα τα ιδια...ο μικρος ακομα μυξακια και γω ζαλιζομαι αρκετα και κουραζομαι...δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα!!! τσακώνομαι και με τους παντες γιατι μου φταινε ολα!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Αύριο, μετά που θα σχολάσει ο Γ θα πάμε στο χωριό, θα μείνουμε να ψηφίσουμε κιόλας!!! Α τελείωσα και το κέντημα στις σαλιάρες, οπότε θα τις πάρω εκεί να τις γαζώσω στην μηχανή της πεθεράς μου! Το ίδιο και τα σεντονάκια!! Και μόλις τελειώσω με αυτά θα αρχίσω μία πάνα που πήρα!! :D Εργόχειρο και χαρά!!! :tongue:

χρυσοχερα μου εσυ!!! :tongue:

ποτε θα βρεθουμε?.....

Καλημέρα... Τελευταία μέρα στη δουλεια σήμερα... Άντε να κάτσω Μπάς και ξεκουραστω γιατι δεν αισθάνομαι καλύτερα όχι.... Νομίζω ότι έχω πάθει κατάθλιψη.... Συνεχώς κλαίω και δεν μπορω να χαρώ τίποτα.... Μην σας χαλαω όμως την διάθεση Θάνου περάσει φαντάζομαι.....

Εμένα Doppler μου έκλεισαν με το που θα κλείσω 33 εβδομάδα...

λετακι μου καλη ξεκουραση σου ευχομαι!!! :tongue:

καλημερα γλυκες μου εγκυουλες!!!

MarilenaAth χρονια πολλα κοπελα μου για χθες

να σαι καλα κοπελα μου σε ευχαριστω!!!

Ουφ κοριτσια μου εκατσα επιτελους στον υπολογιστη,δεν εχω χρονο πια(και διαθεση)ουτε για κατουρημα:rolleyes:..Με τις εξετασεις του καλου μου ολα καλα,τωρα μενει να εξεταστει και το εντερο και κατι αλλες αιματολογικες που θα τα κανει ολα μαζι την Δευτερα.Βρε κοριτσια ζαλιζεστε εσεις???εγω εχω τασεις λυποθυμιας παροτι ο αιματοκριτης ειναι καλος 37,8..Για τα βλαστοκυτταρα που λετε εγω στην κορη μου τα εδωσα σε ιδιωτικη εταιρεια 1500Ε στον γιο ουσα πιο ενημερωμενη τα εδωσα στην δημοσια τραπεζα ετσι θα κανω και τωρα;);)...Και τωρα μια ερωτηση αρχιζει και με ποναει το εχμμμ ''γατακι'' μου απο κατω σαν να νιωθω ενα βαρος,ανοιγει η λεκανη ε???Αχ τι εχω να τραβηξω ακομα η ερμη,και σταματαω τον μονολογο γιατι σας ζαλισα..Τα φιλια μου σε ολες

μπραβο χαιρομαι για τις εξετασεις σας!!! και γω ποναω απο κατω και νιωθω και βαρος.....υπομονη ολες ζοριζομαστε!!!.......:shock:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου αχ ευτυχώς δροσισε λιγο εδω,δεν παλευετε η ζεστη..μιμικα μια χαρα τα έχεις Πάρει όλα,εγω ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα.θέλω απο βδομάδα να πάω να πάρω 1πυτζαμα και 1νυχτικο και σιγά σιγά μα έτοιμαζω την βαλίτσα μου,χτες στο σ.μάρκετ κοιτούσαν τις πάνες για νεογεννητα χαχαχαχα.πάω σιγά δια να μαγειρεψω και να πάμε να ψηφίσουμε,φιλια σε ολες

:-D

Καλημέρα και καλή ψήφο σε όσες θα ψηφίσουν! Εγώ όπως ξαναέγραψα ψηφίζω Σέρρες και δεν υπάρχει περίπτωση να πάω από Αθήνα Σέρρες!!

Μαριλένα μου κι εγώ απλά τα έκλεισα...3 Ιουλίου θα μας τα φέρουν όλα και τότε θα ασχοληθώ! Οπότε μην αγχώνεσαι καθόλου! Ούτε για τα ψώνια γιατι προλαβαίνεις άνετα, ούτε για την μπέμπη αφού την ακούς!

Λέτα άντε καλή ξεκούραση από εδώ και πέρα! Να δείς που θα ηρεμήσεις τώρα και θα είσαι μια χαρά! Εγώ έχω ακόμα 2εβδομάδες...άντε να περάσουν γρήγορα!

Κορίτσια έκανα 3 μικρές ραγαδούλες στην κοιλιά! Μια πάνω από τον αφαλό και 2 δίπλα!:(

2sCXp3.png

Καλημερα κι απο μενα!!!

ΜΑΡΙΛΕΝΑ χρονια πολλα κοριτσαρα μου με το καλο να ερθει το μωρακι σου κι ευχομαι παντα ευτυχισμενη να εισαι!υπομονη μεχρι τις 25!η μπεμπα σου μια χαρα θα ειναι!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου πολλα κι ωραια χειροποιητα πραγματακια εχεις κανει κ θελω να τα δωωωωωω!!!!!πρεπει να ειναι τελεια!

ΜΙΜΙΚΑΚΙ μου με γειες τα πραγματακια του μωρου!!!!τα εχεις παρει σχεδον ολα ε????εμενα μου λειπουν καποια αλλα μου εδωσαν καταλογο τα mothercare κ γραφει τι ακριβως χρειαζομαστε!οποτε θα κοιταω τι μου λειπει κ θα σημειωνω για τις 15 ιουλιου να παω να τα παρω!

εγω κοριτισα εχω φαει φρικη γιατι ο γιατρος μου ειπε να πηγαινω για μπανιο μετα τις 6 το απογευμα ε κ δεν μπορω να καθομαι σπιτι να τρωω ολη την ζεστη κ μετα να ξεκιναω να παω θαλασσα....θελει κ ποση ωρα....κ πλακωνομαι συνεχως με τον αντρα μου γιατι δεν με παει απο νωρις!δεν ειπα να κατσω μεσα στον ηλιο ελεος αλλα πρεπει οπωσδηποτε να βουτηξω γιατι ψηνομαι!!!κ στο τελος δεν παμε πουθενα.....!ραντεβου εχω στις 28/6 κ ανυπομονω να δω το ψαρι μου!!!

pysXp3.png

Καλημερουδια σημερα δεν μπορω να ανοιξω τα ματια μου,βγηκαμε λιγο χθες και τσουζουν τα ματια μου εντωμεταξυ η μικρη ηταν πολυ ζωηρη απο νωρις οποτε...

Τι κανετε εσεις; παμε να ετοιμαστουμε να ψηφισουμε και να γυρισω μπας και κοιμηθω λιγο φιλακια πολλα!

N34Jp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Να με και εγώ, μετά από μεγάλη απουσία. Χαίρομαι πολύ που διαβάζω πως τα μωράκια μας είναι μια χαρά και μεγαλώνουν. Λίγο μας έμεινε ακόμα. Αρχισα και εγώ να ανηπομονώ να αγκαλιάσω τη μικρή μου, αχ, πότε θα περάσουν οι βδομάδες!

Μαριλένα, αν και υπερβολικά καθυστερημένα, εύχομαι να πέρασες ωραία στα γεννέθλιά σου. Να είσαι καλά και πάντα να σε χαίρετε η οικογενειά σου! Και σύντομα με το μωράκι σου αγκαλιά!

Μιμίκα, τι ωραία που όλα πήγαν καλά με το ντοπλερ. Τα φτάσαμε τελικά τα δυο κιλά? Και εις ανώτερα τώρα! Μπράβο και για τα πραγματάκια του μικρού. Μου φαίνεται πως όλα τα πήρατε! Για τις αποριες σου δε μπορώ να βοηθήσω. Αλλά νομίζω πως η αδερφή μου μου είχε πει πως άμα αφήσεις ανοιχτο το καπάκι του βραστήρα αυτος θα συνεχίζει να βράζει, οπότε θα μπορείς να ζεσταίνεις το νερο εκει. Αλλά για σιγουρια δοκιμασέ το πρωτα!

Τανια, Ευριδίκη και Χαρα, τι ωραία που είδατε τα μωράκια σας και όλα είναι καλά.

Ευριδίκη, το ξέρω δύσκολο αλλά εύχομαι οι συσπάσεις να περάσουν γρήγορα. Σίγουρα δεν είναι οι λεγόμενες Braxtonn Hicks (ή κάπως έτσι) που είναι φυσιολογικες?

Λετα, τελείωσες με τη δουλειά? Τι ωραία. Αντε, καιρός να ξεκουραστεις και εσύ λίγο και να χαλαρώσεις. Εύχομαι σύντομα να βρεις και το κέφι σου, και να απολαύσεις το υπολοιπο της εγκυμοσύνης σου. Πότε έχει ο μικρός σου την επέμβαση? Σας εύχομαι γρήγορη ανάρρωση.

Μύρινα, τι ωραιο ταξιδάκι που κανόνισε ο αντρας σου. Ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγχωρέστε με αν ξέχασα να σχολιάσω κάτι (πολλά δηλαδή!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...