Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια! Τί κάνετε; Taniabell σ'ευχαριστώ, με το καλό! Περαστικά σου και να ξεκουράζεσαι! Λέτα μου το παιδάκι σου πώς είναι; Σήμερα ακόμη καλύτερα, σχεδόν έφυγε ο βήχας ευτυχώς. Οι υπόλοιπες αρρωστούλες πως είστε; Αλήθεια μεγαλώνουν οι κοιλίτσες σας; Εμένα έχει αυξηθεί αισθητά. Φρόντισα και παρήγγειλα πριν λίγο καιρό δυο παντελόνια εγκυμοσύνης 15 ευρώ έκαστο απο το la redoute γιατί είχε εκπτώσεις. Ρίχνετε καμιά ματιά μήπως ξαναέχει κι ακόμη καλύτερα κάντε εγγραφή για να σας ειδοποιούν. Στα H&M έχει καλά ρούχα εγκυμοσύνης; Βέβαια προς το καλοκαιράκι λέω να ψωνίσω κάτι παραπάνω για να ξέρω και τι νούμερο θα θέλω ακριβώς. Μέχρι τότε με δυο τρία παντελόνια, δυο τρια φουστανάκια και μερικά μπλουζάκια δεν τη βγάζουμε; Δεν θα ναι κ για πάντα! Αλήθεια απο σουτιέν βρε κορίτσια τί να κάνω; Έχει πρηστεί τόσο πολύ το στήθος μου απο νωρίς που δεν μου χωράνε! Θα μεγαλώσει πολύ ακόμη; Εσείς παίρνετε διάφορα μεγέθη σουτιέν ή απλά μεγαλύτερο απο πρίν και σας βγάζει σε όλη την εγκυμοσύνη; Φιλιά σε όλες!

Kalimera ti kanete koritsakia mou...

Emeis eimaste mia xara.....molis girisa apo To superkai etoimazo fagito...

Tonia kala ekanes kai pires adeia na ksekourasteis....

Triimero ti tha kanete????Emeis edo kai boltes tipota allo...

Filakia kalana perasete....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Χάθηκα αρκετό καιρό...πέρασα μια δύσκολη φάση γιατί μάθαμε ότι κι εγώ και ο άντρας μου έχουμε στίγματα αναιμίας. Έκανα λήψη τροφοβλάστη, ευτυχώς το μπεμπάκι μας είναι μια χαρα! Μάθαμε κιόλας ότι είναι αγοράκι!!! Ευτυχώς και η εγκυμοσύνη προχωράει καλά!Υποχώρησαν σιγά σιγά όλα τα συμπτώματα. Άντε να έρθει το καλοκαιράκι κορίτσια να είμαστε πιο κοντά στο θαύμα!!! Θα γεννήσει κάποια από εσάς στο Αλεξάνδρας?

2sCXp3.png

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε?

Εύχομαι πια να μην έχουμε άλλες αρρωστούλες ή τραυματίες και όλες να χαρούμε τη Καθαρά Δευτέρα!

Μιμίκα, τι υπέροχα τα νέα σου. Το μωράκι σου είναι υγιέστατο και το καλοκαίρι θα το έχεις στην αγκαλιά σου!

Δυστυχώς, εδώ που είμαι δε θα γιορτάσω αύριο, δεν έχει τόσο γούστο όταν γιορτάζεις μόνη σου. Αλλά εύχομαι σε όλες εσάς να χαρείτε τη μέρα και το υπέροχο φαγητό!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου και Καλή Σαρακοστή. Πώς περάσατε το τριήμερο; Εμείς κατεβήκαμε την Κυριακή στο Καρναβάλι αλλά χτες δεν είχε καλό καιρό και μείναμε μέσα. Όλη μέρα μέσα στο σπίτι.... μπαφιάσαμε αλλά ξεκουραστήκαμε.

Μιμίκα τέλεια τα νέα σου. Όλα θα πάνε καλά και τον Αύγουστο θα έχετε ένα υγιέστατο αγοράκι στην αγκαλιά σας.

Τανιαμπελ νηπιαγωγός είσαι; Δύσκολο να είσαι έγκυος και να έχεις να κυνηγάς και άλλα πιτσιρίκια. Καλά έκανες και πήρες αναρρωτική για να ξεκουραστείς και λίγο.

Σήμερα το απόγευμα πάω για αυχενική. Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καλημέρα!!!! όμορφο τριήμερο για μας με πολλές βόλτες αν και τ αγόρια δεν έχουν αναρρώσει πλήρως ακόμα...

γιοβάννα όλα θα ναι τέλεια και θ απολαύσεις το μωράκι σου σήμερα!

το δικό μας μηνιαίο ραντεβού είναι για τη πέμπτη και ανυπομονώ εξίσου...

Καλημερα κοριτσια μου, παλι χαλια ο καιρος ε;

Πως περασατε;Εμεις πολυ ομορφα, ειχαμε φυγει και γεμισαμε τις μπαταριες μας.Ο γιος μου το καταευχαριστηθηκε!

Βγηκαν την περασμενη βδομαδα και τα αποτελεσματα του Papp-a και ηταν πολυ καλα οποτε παει και αυτο!!!!

Γενικως πως νιωθετε;Εγω κοριτσια ξυπναω σα να μην τρεχει τιποτα,νιωθω πολυ καλα με πολυ ενεργεια.

Μιμικα νομιζω οτι τα νεα σου ηταν τα καλυτερα που ακουσαμε!Μπραβο!Με το καλο το μωρακι σας!

Αφρο για το σουτιεν που ρωτας εγω και στο γιο μου και τωρα σιγα σιγα αντικατεστησα τα σουτιεν μου στο δευτερο τριμηνο με άλλα χωρις μπανελες για να μη με πιεζουν τοσο.ή θα παρεις μεγαλυτερο νουμερο ,ή θα παρεις χωρις μπανελα ή θα παρεις κατευθειαν θηλασμου που ειναι και πολυ μαλακα για να τα εχεις και μετα.Οτι σε βολευει.

Τανιαμπελ πολυ καλα εκανες που σταματησες,να κατσεις να ξεκουραστεις.Δασκαλα εισαι;

Γιοβαννα καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Περιμενουμε νεα!

Καλη εβδομαδα σε ολες και καλη Σαρακοστη!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κορίτσια....

Και εμείς τριήμερο βόλτες πολλές.... Μας τα χάλασε λίγο ο καιρός αλλα δεν πειράζει περάσαμε καλα όπως και να έχει.... Giovanna όλα θα πανε τέλεια περιμένουμε νέα....

Εγω απο εμετους καλα κρατάω και μάλλον απο ότι φαίνεται θα συνέχισει έτσι μέχρι να γέννησω .... Άλλο καινούργιο με έπιασε τρελη υπνηλια θέλω να κοιμάμαι συνέχεια.... Επίσης με έχει πιάσει και μια απάθεια ... Δεν έχω όρεξη ούτε στη δουλεια να πηγαίνω.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

η αυχενικη με την εξεταση αιματος ευτυχως ολα καλα κοριτσακια μου.Δεν μπαινω συχνα γιατι δυσκολευομαι και τα ονοματα σας που προσπαθω να γραψω μου βγαινουν υπογραμμισμενα .Το tickeraki δε μεγαλο μπερδεμα προσπαθω να ο φτιαξω. Φιλακια !!!

N34Jp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο εμας τι κανετε???Εμεις δοξα το θεο καλα,πολυ κρυο βρε κοριτσια απο χτες και σημερα εδω ψιλοχιονιζει...Αχ μετραω αντιστροφα τις μερες μεχρι την Πεμπτη που θα παω για αυχενικη αχ να ειναι ολα καλα θεε μου...Εγω απο αναγουλες εχω λιγοτερες τωρα συνηθως με πιανουν οταν ξυπναω που ειμαι νηστικη μολις φαω ειμαι καλα,απο κιλα δεν εχω παρει καθολου ειχα χασει και 1 αλλα τωρα ειμαι στα ιδια κιλα που ξεκινησα,Γιοβανα μου τελεια αυχενικη να εχεις και να μπεις να μας πεις τα αποτελεσματα σου!!!Εφυγα να φαω φιλια σε ολες

:-D

Να σας γράψω τα νέα μας. Όλα καλά με την αυχενική αν και το μπεμπέ μας παίδεψε πολύ. Δεν γύριζε προφίλ με τίποτα. Κούναγε χέρια - πόδια, κάποια στιγμή γύρισε είδε τη μανούλα και τσουκ μας γύρισε πλάτη και μουλάρωσε. Τι να το κουνάμε, τι να του μιλάω, και κολπικό υπέρηχο μου έκανε και αυτό τίποτα. Στο τέλος μου είπε ο γιατρός να σηκωθώ να ντυθώ, να πάω μια βόλτα, περίμενε εντωμεταξύ και άλλη εγκυούλα, και να ξαναπάω. Αυτό έκανα και τη 2η φορά ο ΜΠΕΜΠΗΣ αποφάσισε να συνεργαστεί...... χα, χα, χα. Αγορομάνες του καφέ θέλω οδηγίες χρήσεις...... χι, χι, χι. Αύριο το πρωί θα πάω να δώσω και το αίμα αλλά ηρέμησα λίγο τώρα.

Καλησπέρα κορίτσια! Πώς είστε; Έχω αυπνίες σήμερα! Μιμίκα πολύ ευχάριστα τα νέα για το μωράκι σου, ελπίζω να μην ταλαιπωρηθείς καθόλου απο δω και πέρα. Ρίτα ευχαριστώ για τη συμβουλή, μάλλον θηλασμού θα πάρω να τα έχω και μετά. Γιοβάννα και Κερασιά συγχαρητήρια για τις αυχενικές, με το καλό τα μικρά σας! Εγώ περιμένω τα αποτελέσματα του αίματος ακόμη, Πέμπτη λογικά θα τα έχω κι εγω. Άννια καλά αποτελέσματα και μην αγχώνεσαι! Κι εγώ απο διάθεση είμαι πολύ καλύτερα πλέον. Πεινάω τρελά! Δεν ξέρω τί με έχει πιάσει. Κι ενώ μπορεί να έχω κάποιες αυπνίες καλή ώρα κοιμάμαι πολύ και βαριά. Προσοχή και με το κρύο που έπιασε ξανά! Αμάν κάναμε να σηκώσουμε κεφάλι! Φιλιά!

Γιοβάννα, τώρα που το πρόσεξα, έκανες αυχενική και την επόμενη μέρα θα πας για εξετάσεις αίματος; Απο ότι ήξερα πρέπει οπωσδήποτε να τις κάνεις μετά τον υπέρηχο, ούτε καν την επόμενη μέρα. Δεν ισχύει αυτό;

Καλημέρα κορίτσια.

Γιοβάννα, τώρα που το πρόσεξα, έκανες αυχενική και την επόμενη μέρα θα πας για εξετάσεις αίματος; Απο ότι ήξερα πρέπει οπωσδήποτε να τις κάνεις μετά τον υπέρηχο, ούτε καν την επόμενη μέρα. Δεν ισχύει αυτό;

Την έκανα απόγευμα και έδωσα το αίμα πρωί. Μέσα σε κάποιες ώρες πρέπει να γίνει και σίγουρα μέσα στο 24ωρο. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Ρε κορίτσια τη δικαιολογούν αυτή την εξέταση τα ταμεία ή όχι; Ο γυναικολόγος μου λέει τη δικαιολογούν και ο μικροβιολόγος όχι. Κάπου είχα ακούσει και εγώ ότι δεν την δικαιολογούν πια αλλά δεν είμαι σίγουρη. Εσείς τι ξέρετε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...