Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Σήμερα έκανα τον πρώτο υπέρηχο !

Είδαμε δυο έμβρυα και ακούσαμε καρδούλες ❤️🙏 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πολύ όμορφα νέα! Με το καλό!!! 🩷

πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μην αγχώνεσαι κοριτσακι μου...όπως ακριβώς στα λέει και η lina θα σου βάζει να κάνεις τώρα κάθε μήνα..

Ωωωωω υπέροχα νέα!!και άλλη διδυμομανουλα!!!συγχαρητήρια και να πάνε όλα καλά...και ναι...λίγο περισσότερο προσοχή θέλει...ειδικά στην αρχή!!με το καλό όλα!🥰

Ευχαριστώ Βασούλα μου! Ήξερα ότι θα χρειάζονται εξετάσεις αλλά δεν ήξερα για αυτές καθόλου! 

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ε μόλις ακούσετε καρδιά όπου δεν είχες αντισώματα θα πρέπει να επαναλαμβάνεις κάθε μήνα . 

👍🏼 Ευχαριστώ κ πάλι! 🌷

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες! Τί κάνετε?

Έχω την εξής απορία....είχα κλείσει σήμερα να κάνω το ντοπλερ. Ο γιατρός μου όμως την Δευτέρα μου είπε να το κάνω την άλλη παρασκευή. Δυστυχώς όμως η Σούκα δεν έχει διαθέσιμο ραντεβού πριν τις αρχές Ιουλίου, θα λείπει ενδιάμεσα σε ένα συνέδριο. Και δεν ξέρω τί να κάνω? να πάω σήμερα ή να πάω Ιούλιο? Μήπως θα είναι αργά τότε??? Πήρα τον γιατρό μου να τον ρωτήσω αλλά είχε γέννα και μου είπε να τον πάρω αργότερα. Έχετε καμιά ιδέα μέχρι πότε το αργότερο μπορεί να γίνει το ντόπλερ?

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ απο μενα!

μιμικα νομιζω ντοπλερ γινεται μεταξυ 30-34 βδομαδας...αλλα εχω την εντυπωση οτι μπορεις να κανεις κ αργοτερα.εγω θα το κανω 35-36η.

κατα τ αλλα οπως τα ξερετε...εδω στη δουλεια χαλαρα σημερα παρασκευη γαρ...ευελπιστω αυριο να παμε για το δευτερο μπανακι μας-πρωινο αυτη τη φορα.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα γλυκες μου εγκυουλες!!!

MarilenaAth χρονια πολλα κοπελα μου για χθες

Αχ ποσο χαιρομαι mimika84 μου που μπαινεις στο μηνα σου με το καλο κοριτσι μου .

Η εξεταση ντοπλερ θα γιει σε ολες μας ;εμενα ο γιατρος μου δεν μου εχει πει κατι

ειναι κατι σαν τη β επιπεδου;

N34Jp2.png

Καλημέρα και απο μένα κορίτσια!

Τάνια μπράβο για την κορούλα σου!

Έκανα και εγώ ντοπλερ τελικά χτες! Όλα καλά και ο μπεμπούλης είναι 2100. Εγώ κάνω κάποιες συσπάσεις έτσι συνεχίζω γιουτοπάρ και σε 2 εβδομάδες ξεκινάω nonstress. Πωπω μπαίνουμε στην τελική ευθεία!

Α,μου είπε πως ο μπέμπης έχει λιγάκι μεγαλύτερο κεφαλάκι από το φυσιολογικό αλλά δεν είναι καθόλου ανησυχητικό,εγώ πάντως αγχώθηκα λίγο!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Καλημερα!!!

Μπραβοοο τανια για την μπεμπα σας!!!Ολα καλα!!

Μιμικα εγω θα πηγαινα σημερα...γυρω στις 32 γινεται το ντοπλερ,εγω στο γιο μου το εκανα 31+5 και τωρα θα το κανω 31+3 απο εκει και περα σε καποιες περιπτωσεις επαναλαμβανεται αν χρειαστει.

Κερασια το ντοπλερ δεν ειναι υποχρεωτικο,ειναι ενας υπερηχος που βλεπει την αναπτυξη του μωρου αλλα κυρως την αιματωση του πλακουντα,την κατασταση του,την αιματωση στο λωρο κτλ.

Ευρυ καλε,ολα μια χαρα ειναι!Σουπερ!!Γιατι σκας;Το πολυ πολυ το παιδακι σου να εχει λιιιιγο πιο μεγαλο κεφαλακι.Αλλα παιδακια εχουν κεφαλακι μικρο και αλλα μεγαλυτερο.Υπαρχουν καμπυλες και για συτο.ΜΗ ΣΚΑΣ.

Σοφακι καλο μπανιο!!!!!!!!!!

Εμεις αναμενουμε τα επιπλα του γιου και θα κανουμε δουλιτσες αυτο το σκ!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα... Τελευταία μέρα στη δουλεια σήμερα... Άντε να κάτσω Μπάς και ξεκουραστω γιατι δεν αισθάνομαι καλύτερα όχι.... Νομίζω ότι έχω πάθει κατάθλιψη.... Συνεχώς κλαίω και δεν μπορω να χαρώ τίποτα.... Μην σας χαλαω όμως την διάθεση Θάνου περάσει φαντάζομαι.....

Εμένα Doppler μου έκλεισαν με το που θα κλείσω 33 εβδομάδα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερα κοριτσακια!!!!

Πηγαμε και μεις χθες στον γιατρο,μια χαρα ο μπεμπης μας εφτασε στο 1 κιλο.Ολα καλα μας ειπε ο γιατρος!!!

Νομιζω ομως οτι τελευταια απο ολες θα γεννησω.Γυρω στις 5 Σεμπτεμβριου μου ειπε χθες ο γιατρος.

Λετακι αντε λιγες ακομη ωρες υπομονη,σιγουρα δεν εχεις παθει καταθληψη.Ολο αυτο το στρες και οι ορμονες που χτυπανε κοκκινο σου προκαλουνε αυτα που νιωθεις.Θα κατσεις στο σπιτακι σου θα χαλαρωσεις και θα δεις που θα αισθανθεις καλυτερα.

Μιμικα νομιζω οτι δεν πειραζει να το κανεις λιγο αργοτερα,αλλα καλυτερα περιμενε να τελειωσει ο γιατρος σου και ρωτησε τον.

Τανια και Εvri μπραβο για τα μωρακια σας.Αντε ολο τετοια καλα νεα να εχουμε μεχρι το τελος!!!

q3Owp3.png

aijjp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!! Είχα μέρες να μπω!! Διάβασα τώρα τα νέα σας εν τάχει!!!

Λέτα υπομονή κορίτσι, συμφωνώ με την Χαρά, ότι φταίνε οι ορμόνες και η κούραση!! Θα δεις που σε λίγες μέρες θα είσαι καλύτερα!! ;)

Άννια η καμπύλη σου μια χαρά!! Ο άντρας σου πως πάει; Τί έδειξε ο υπέρηχος;;

Άννα και Ρίτα από ότι κατάλαβα υποστηρίζετε πως είναι ενδεικτικό το τι κάνει στην κοιλιά με το τι θα είναι μετά!! Εμένα είναι πολύ ύσηχη!! Ή τουλάχιστον όταν είμαι ξύπνια, λες να ζωηρεύει βράδυ;; Αν είναι έτσι δεν θα μας αφήνει να κοιμόμαστε!!! :-P

Εύρι δεν υπάρχει κανείς να σε βοηθήσει λίγο με την μητέρα σου;; Αλλιώς, γιατί δεν παίρνετε μία γυναίκα; Μπράβο για τον μπέμπη σου!!! 2100!!! Ολόκληρος άντρας!!! :-D

Χριστινιώ, εγώ έκανα το πρώτο μου μπάνιο την προηγούμενη Κυριακή, και μάλιστα σε πισίνα (με θαλασσινό νερό βέβαια, αλλά δεν παύει να είναι πισίνα) και ξέρω ότι είναι ίσως ριψοκίνδυνο, αλλά δεν την πάλευω άλλο!! Σκάω!!!!!!!! :oops:

Μιμίκα για την δουλειά και σε εσένα όπως και στην Λέτα θα πω υπομονή.. Μια βδομάδα σου έμεινε!! Αν και φαντάζομαι θα σου φαίνεται αιώνας!!! Αυτά τώρα είναι τα αρνητικά του ελεύθερου επαγγέλματος, κι ο λόγος που δύσκολα θα το αποφάσιζα.. Σαν μισθωτός βέβαια έχεις πολύ λιγότερες πιθανότητες για να αυξήσεις το εισόδημά σου, όμως έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα, λίγο πολύ όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε νομίζω... 1830 γραμ ο μπέμπης ολόκληρος άντρας και ο δικός σου!!! :-D Για μαθήματα ανώδυνου, όταν ρώτησα τον γιατρό μου, μου είπε ότι θα κάνουμε μαζί δύο φορές όταν μπω στον μήνα μου. Γιατί δεν ρωτάς κι εσύ τον δικό σου; Συμφωνώ πάντως με την άποψη της Χαράς (και πάλι!!) που λέει ότι και τόσες γυναίκες που δεν κάνουν μια χαρά γεννάνε!!

Κερασιά κι εμένα πονάνε οι πατούσες, νόμιζα ότι ήτανε επειδή ήτανε σκληρές, τις έτριψα και έβαλα κρέμα, αλλά πάλι το ίδιο :| Όσο για τα βλαστοκύτταρα που λες, κι εγώ για δημόσια τράπεζα σκέφτομαι!

Άννα συγχαρητήρια για το ντόπλερ!!!!!!! :-D Κούκλος ο Jason!!! :wink:

Χαρά ποιο είναι το νησάκι σου;;; Από Κύπρο είσαι αν θυμάμαι καλά από το fb? Αν είναι έτσι δεν το λες και νησάκι :-P Αχαχαχαχα Κι εμένα η ΠΗΤ μου είναι για 3 Σεπτέμβρη πάντως!! Θα κάνουμε παρέα ως το τέλος!! :cool:

Σοφία εμένα μου φαίνονται καλά τα αποτελέσματα της καμπύλης σου!! Καλύτερα από τα δικά μου πάντως που ο γιατρός μου είχε πει ότι είναι μια χαρά!! Τελικά επιμένει ο δικός σου γιατρός; :rolleyes:

Μαριλένα χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου (αν και λίγο καθυστερημένα!!) Ο Μητσάκος σου καλύτερα;; Γιατί δεν το πας για μπάνια;; Το αλατόνερο της θάλασσας κάνει καλό νομίζω στα μπουκώματα!!

Τάνια μπράβο για την κόρη σου που πλέον σου ζητάει το γιογιό!! :-D Μπράβο και για την μικρή!! Μεγάλωσε πολύ!!! :D

Ρίτα χιονοπόλεμο θέλει ο γιος σου ε;;; :D Θα περιμένει λίγο ακόμα :-P Εμένα πάντως αν με ρωτήσει χιόνια ή ζέστη, προτιμώ τη ζέστη (κι ας ζορίζομαι τρελά!!)

s29sp2.pngMbfRp3.png

Μιμικα εγω λέω να πας να την κανείς να φυγει και αυτο. Εξάλλου 5 μέρες πάνω δεν νομίζω να αλλάζει τίποτα. Εγω έκανα το Doppler την προηγούμενη βδομάδα.

Taniabell μια χαρα η μικρη μπράβο!

p1Utp3.png

Από δικά μου νέα δεν έχω τίποτα το ιδιαίτερο.. Ζέστη πολύ!!!! Τα βράδυα ζορίζομαι.. Η μικρή μου τις τελευταίες δύο ημέρες είναι πιο ήσυχη από ότι συνήθως, αλλά την νοιώθω που και που μέσα στην μέρα οπότε δεν ανησυχώ!

Αύριο, μετά που θα σχολάσει ο Γ θα πάμε στο χωριό, θα μείνουμε να ψηφίσουμε κιόλας!!! Α τελείωσα και το κέντημα στις σαλιάρες, οπότε θα τις πάρω εκεί να τις γαζώσω στην μηχανή της πεθεράς μου! Το ίδιο και τα σεντονάκια!! Και μόλις τελειώσω με αυτά θα αρχίσω μία πάνα που πήρα!! :D Εργόχειρο και χαρά!!! :tongue:

Το περασμένο Σάββατο του την βάρεσε του άντρα και με το που γύρισε από την δουλειά την κάναμε για "διακοπές". Πήγαμε σε ένα μέρος 10χμ από εδώ (όχι μακρυά δηλαδή) στην Αγία Πελαγία αν έχετε ακουστά. Μείναμε σε all-inclusive ξενοδοχέιο, (πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα αυτό με τα βραχιολάκια :tongue:), το οποίο συμφέρει τρελά!! Δώσαμε 68 ευρώ, και εκτός της διανυκτέρευσης είχαμε 3 γεύματα (πρωινό, μεσημεριανό και βραδυνό) και απεριόριστα ποτά από bar και snack-bar, όπου στο τελευταίο είχε και διάφορες μαλακιούλες του στυλ κεκάκια, κρουασανάκια, και το μεσημέρι είχε ντομάτα, αγγουράκι, τυρί και παξιμαδάκια!! Όπως φαντάζεστε όλη μέρα τρώγαμε και πίναμε :tongue::lol: :lol: :lol: Αλλά συμφέρει, αν σκεφτείς ότι για έναν καφέ να πας το 10ευρω θα σου φύγει!! Για φαγητό δεν το συζητώ, αν πας να φας καλά ένα ζευγάρι δεν θέλεις λιγότερο από 30 ευρώ.. Παρ'όλο που είμασταν κάπου κοντά και μόνο για μια μέρα, πραγματικά ξέφυγα και μπήκα στο κλίμα των διακοπών!! Βοήθησε και ότι ήτανε όλο τουρίστες εκεί!! :tongue: Μακάρι να μπορέσουμε να το ξανακάνουμε κάποια στιγμή!! Βέβαια να πω ότι αν ήτανε να πάω σε άλλο μέρος δεν θα επέλεγα all-inclusive, γιατί θα ήθελα να δω το μέρος που πάω, ενώ πχ κάτι Άγγλοι που γνωρίσαμε δεν είχανε έρθει ούτε το Ηράκλειο να δουν, να πάνε στην Κνωσό, ή κάτι άλλο να δουν, μια ολόκληρη εβδομάδα στο ξενοδοχείο την έβγαλαν!!! :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Μυρίνα τέλειες ακούγονται οι διακοπούλες που κάνατε...και από τιμή πολύ καλά!

Τελικά θα πάω σήμερα για το ντόπλερ...μίλησα και με τον γιατρό και μου είπε καλύτερα σήμερα από ότι αρχές Ιουλίου! Περιμένω τον άντρα μου να έρθει να με πάρει απότ ο γραφείο να πάμε. Στις 5μιση έχω ραντεβού. Ανυπομονώ! Ελπίζω να είναι όλα καλα! Την προηγούμενη φορά που πήγα σε αυτή την γιατρό για τον β επιπέδου ήταν που είχε δεί το ενδεχόμενο πρόβλημα στο εντεράκι του μωρού και είχα φύγει από εκεί με κατάθλιψη! Αχ ας είναι σήμερα όλα καλά Παναγία μου!

Πολλά φιλάκια σε όλες και κουράγιο με την ζέστη...κι εγώ έχω λιώσει!!!!

Θα μπώ να σας πώ νέα από το ντόπλερ!

2sCXp3.png

Κορίτσια τι κάνετε;;είμαι εξαφανισμενη γιατι έχω έρθει Αθήνα κ δεν έχω λάπτοπ!!απο το κινητο σας γράφω αυτη τη στιγμή!!!γυρναω αυριο οπότε Δευτέρα θα ειναι κ πάλι κοντά σας!!!σορυ μιμικα κ Αναστασία που δεν απάντησα στο φεις αλλα απο το κινητο η επικοινωνία ειναι δύσκολη!!!

Όσον αφορά τα δικα μου η τσιπουρακλα μου επικοινωνεί κανονικά μαζι μου!!οπου κι αν βάλω το χέρι μου πάντα μου δίνει το σήμα του!!!οποιοσδηποτε άλλος προσπαθήσει να το κάνει δεν ανταποκρίνεται!!!αχ ξερει ποιο ειναι το χέρι της μανουλας του!!!!χιχιχ!!

Σας φιλω όλες κ συγνώμη που δεν μπορω να σχολιάσω τα όσα γραψατε!!!

Τα λέμε απο Δευτέρα !!!!φιλακιαααα!!

pysXp3.png

Ουφ κοριτσια μου εκατσα επιτελους στον υπολογιστη,δεν εχω χρονο πια(και διαθεση)ουτε για κατουρημα:rolleyes:..Με τις εξετασεις του καλου μου ολα καλα,τωρα μενει να εξεταστει και το εντερο και κατι αλλες αιματολογικες που θα τα κανει ολα μαζι την Δευτερα.Βρε κοριτσια ζαλιζεστε εσεις???εγω εχω τασεις λυποθυμιας παροτι ο αιματοκριτης ειναι καλος 37,8..Για τα βλαστοκυτταρα που λετε εγω στην κορη μου τα εδωσα σε ιδιωτικη εταιρεια 1500Ε στον γιο ουσα πιο ενημερωμενη τα εδωσα στην δημοσια τραπεζα ετσι θα κανω και τωρα;);)...Και τωρα μια ερωτηση αρχιζει και με ποναει το εχμμμ ''γατακι'' μου απο κατω σαν να νιωθω ενα βαρος,ανοιγει η λεκανη ε???Αχ τι εχω να τραβηξω ακομα η ερμη,και σταματαω τον μονολογο γιατι σας ζαλισα..Τα φιλια μου σε ολες

:-D

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Κάναμε και το ντόπλερ και όλα καλά!!! Έφτασε τα 2 κιλά ακριβώς το καμάρι μου (απο 1830 γρ. που ήταν την Δευτέρα)!! Την είχε ξαπλάρει τελείως ανάσκελα, με το κεφάλι προς τα κάτω, και κατάπινε συνέχεια αμνιακό υγρό!! Δόξα το θεό όλα καλά! Ηρέμησα και από αυτό!

Πήγαμε μετά τον γιατρό και κλείσαμε και τα είδη βρεφοανάπτυξης κλπ με την δωροεπιταγή που είχαμε από το κατάστημα που κλείσαμε την κούνια, καρότσι κλπ και θα μας τα φέρουν όλα 3 Ιουλίου! Να σας πώ τί πήρα να μου πέιτε την γνώμη σας...2 μπιμπερο μεγάλα, 1 μικρό, 3 θηλές και αποστειρωτή (όλα dr. brown), βουρτσα καθαρισμού για μπιμπερό και θηλές, 2 πιπίλες, 2 θήκες για τις πιπίλες και 1 αλυσίδα, 1 φυσικό σφουγγάρι για το μπάνιο του, μπατονέτες για τα αυτιά, ένα ζευγάρι θηλές σιλικόνης σε περίπτωση που τις χρειαστώ για τον θηλασμό, επιθέματα στήθους, μαντηλάκια αντισυπτικά για το στήθος, παιχνιδάκι για την κούνια με μουσικές και προτζέκτορα, δεύτερη προίκα κομπλέ (με σεντόνια, πάπλωμα και όλα τα συναφή). Νομίζω αυτά ήταν μέσα στο ποσό της δωροεπιταγής. Δηλ. θα πληρώσω 1147 ευρώ για τα παραπάνω και για κούνια, στρώμα, προίκα, κορίτσι 2 σε 1 (με καθισματάκι αυτοκινήτου), παρκοκρέβατο.

Εκτός των παραπάνω έχουμε πάρει όλα τα φορμάκια του, κουβερτες, σεντόνια, πετσέτες, πανες, σελτεδάκια, σαμπουαν, αφρόλουτρα, θερμόμετρο.

Μπανάκι δεν του έχουμε πάρει ακόμα.

Και τώρα θέλω να ρωτήσω το εξής....θήλαστρο, βραστήρα και θερμαντήρα πρέπει να πάρω?? μου είναι απαραίτητα?? Και αν ναι, πότε πρέπει να τα πάρω? τώρα?

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...