Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Σήμερα έκανα τον πρώτο υπέρηχο !

Είδαμε δυο έμβρυα και ακούσαμε καρδούλες ❤️🙏 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πολύ όμορφα νέα! Με το καλό!!! 🩷

πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μην αγχώνεσαι κοριτσακι μου...όπως ακριβώς στα λέει και η lina θα σου βάζει να κάνεις τώρα κάθε μήνα..

Ωωωωω υπέροχα νέα!!και άλλη διδυμομανουλα!!!συγχαρητήρια και να πάνε όλα καλά...και ναι...λίγο περισσότερο προσοχή θέλει...ειδικά στην αρχή!!με το καλό όλα!🥰

Ευχαριστώ Βασούλα μου! Ήξερα ότι θα χρειάζονται εξετάσεις αλλά δεν ήξερα για αυτές καθόλου! 

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ε μόλις ακούσετε καρδιά όπου δεν είχες αντισώματα θα πρέπει να επαναλαμβάνεις κάθε μήνα . 

👍🏼 Ευχαριστώ κ πάλι! 🌷

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Κοριτσια μου!!!Ειναι γεγονος οτι αυτο το διαστημα θα ειναι το πιο δυσκολο αλλά ψυχραιμια και υπομονη δεν εμεινε δα και τοσο!!!Κοντευουμε!

Λετακι πιεζεσαι με τη δουλεια κτλ αλλά κυριως και με τον μικρο γιατι η ηλικια των 2 ειναι πολυ δυσκολη ειδικα με ζωηρα παιδακια.Δεν εχεις ακουστα τα terrible two; Ολες το εχουμε περασει αυτο το να μας φτανουν στα ορια μας τα καμαρια μας και το εχω ξαναπει θαυμαζω τις μανουλες που βγαζουν περα εγκυμοσυνη με τοσο μικρα παιδακια.Εγω ουτε που το σκεφτομουν σε εκεινη την τρελα....δε φταις εσυ.Ολα σωστα τα κανεις, απλα λιγο υπομονη και θα δεις μεγαλες αλλαγες.

Μαριλενα περαστικα σας!!Ασχημη φαση το μπουκωμα!Πολυ ορο!Οσο δυσκολο και αν ακουγεται!!

Κοριτσια οι υπολοιπες με το μαλακο οι δουλειες και ολα θα γινουν,εγω καθε μερα κανω και κατι αλλα σαν τον καβουρα προχωραω και ακομα τιποτα δεν ειναι ετοιμο ουτε καν το δωματιο του γιου..αναμενουμε τα επιπλα.

Οσο για ρουχα...μονο εσωρουχακια μπορω να φορεσω τελικα στη μπεμπα απο αυτα που εχω τπτ αλλο ααα και μια λευκη ζακετουλα...αντε παλι απο την αρχη...

Εκπτωσεις ποτε μπαινουν;

Τανια στα 2 ακριβως εβγαλε την πανα ο γιος μου και αυτος ετσι ...απο 18μηνων εκανε κακα στην τουαλετα και λιγουε μηνες πριν τα δυο τον πηγαινα(ενω την φορουσε) συστηματικα και για τσισα του μεχρι να φτασει στο σημειο η πανα να παραμενει στεγνηκαι να μαθει να εχει τον ελεγχο μεσα στη μερα.Στην αρχη δεν τα ζητουσε, με τον καιρο εμαθε και τα ζητουσε και αυτα και στα 2 ξενοιασαμε εντελως και χωρις ατυχηματα οταν ενα πρωινο μου ειπε ''οχι πανα'' και φυσικα δεν του την ξαναεβαλα.Ενα μηνα μετα βγαλαμε και τη βραδινη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλησπέρα!Πως είστε? Από ζέστη αφήστε τα και εδώ πολύ πολύ!

Όσο για την κούραση αφήστε τα.Μια εβδομάδα νοσοκομείο και τώρα έχω τη μαμά μου σπίτι. Φοβάμαι και με τις συσπάσεις! Αύριο θα πάω στη γιατρό.Για doppler δε μου έχει πει κάτι!

Φιλιά σε όλες!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

ΜΑριλένα παντα άξιοι!

Με τη ζεστη και γω δεν την παλευω και τα νευρα μου κροσια, η μικρη εχει αντιληφθει την κατασταση και οταν ειναι μαζι μου εινια μεταλλαγμενη, πραγματικα δεν ξερω πως θα περασει αυτος ο μηνας. Σημερα ετοιμασα και τις βαλιτσες μας, μειναν κατι πραγματακια της τελευταιας στιγμης. Εφυγε ενα βαρος απο πανω μου, γενικα αγχωνομαι και θελω να μαι ετοιμη!

Τωρα περιμενω να κοιμηθει ,να βγω να ριξω λιγο νερο στην βεραντα και να ξπλωσω και εγω.

ΠΑρηγγειλα χτες κρεμες ,ορους κια διαφορα αλλα απο το e-pharm.gr και μου τα εστειλαν κιολας! Για τιμες δε το συζητω μεγαλη διαφορα!

Α ξεχασα να σας πω η μικρη μου απο την παρασκευη μου ζηταει να κανει κακα στο γιογιο και τα κανει! Σου λεει αφου δεν αποφασιζεις εσυ να με καθαρισεις θα το κανω μονη μου! Για τα τσισα τι να κανω για να αρχισουμε και με αυτα?

Σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου!

Εισαι κιολας ετοιμη!!! μπραβο αντε με το καλο...και μπραβο στην μικρη σου!! Εμενα ειναι 1,5 αλλα μαλλον φετος ειναι νωρις να τον προσπαθησω..

θα μπω στο σαιτ που παραγγειλες τα πραγματα. πρωτη φορα το βλεπω.. φιλια

Καλησπέρα κοριτσάκια μου...τι κανετε???

Εγω σήμερα δεν είμαι καλα..η ψυχολογία είναι στα πατωματα...νιώθω ρακος και κούραση όλη την ώρα...νιώθω η χειρότερη μάνα του κόσμου...ο μικρός μου έχει αρχίσει να ξεσαλωνει και δεν έχω πολλη υπομονη μαζι του και τα νεύρα μου τσιτα....το μόνο που σκέφτομαι είναι ένα τσιγάρο και ένα ποτό για να χαλάρωσω......

Εγω μπαίνω 20/7 στο μήνα με και δεν έχω ετοίμασε τιποτα..τα πράγματα του μπεμπη θα τα κάνω απο εβδομάδα...

μην στεναχωριεσαι και γω ετσι ειμαι...και πολλα νευρα και νιωθω οτι εχω καταθλιψη!!!

οσο για τα πραγματακια εχεις καιρο. και μην τρελαινεσαι δεν χρειαζεσαι πολλα πραγματα στην αρχη!!! ολα ειναι μια ιδεα...φιλακια

καλησπερα κ απο μενα!

μαριλενα περαστικα σας!πως ειναι σημερα ο μικρος?παντα αξιοι!

εμεις πηγαμε τελικα χθες γι ατο πρωτο μπανακι μας στη θαλασσα!ωραια ηταν δροσερο το νερο της ελλης δε της πολυαρεσε κρυωνε..δε κατσαμε πολυ καμια ωριτσα.ελπιζω να τα καταφερουμε να παμε και το σαβατο!

πολυ ζεστη σημερα κ πολυ κουραση...δε μπορω αλλο να περασει αυτος ο μηνας να ξεκουραστω!!

σε ευχαριστω σοφια!!! να σαι καλα..

ο μικρος ειναι ακομα μπουκωμενος εχει μυξακια και δεν μου καθεται να του βαλω ορο... :evil:

καλη αρχη με τα μπανακια σας!!! :tongue:

Μαριλενα περαστικα σας!!Ασχημη φαση το μπουκωμα!Πολυ ορο!Οσο δυσκολο και αν ακουγεται!!

Οσο για ρουχα...μονο εσωρουχακια μπορω να φορεσω τελικα στη μπεμπα απο αυτα που εχω τπτ αλλο ααα και μια λευκη ζακετουλα...αντε παλι απο την αρχη...

Εκπτωσεις ποτε μπαινουν;

δεν καθεται ο ατιμος με τιποτα!!! τελος παντον θα περασει και αυτο..

εγω δεν εχω ξεκαθαρισει ακομα τα ρουχα αλλα θα το κανω τις επομενες μερες..

εκπτωσεις νομιζω αρχες ιουλιου!!! και γω τις περιμενω..:tongue:

Κορίτσια καλησπέρα!Πως είστε? Από ζέστη αφήστε τα και εδώ πολύ πολύ!

Όσο για την κούραση αφήστε τα.Μια εβδομάδα νοσοκομείο και τώρα έχω τη μαμά μου σπίτι. Φοβάμαι και με τις συσπάσεις! Αύριο θα πάω στη γιατρό.Για doppler δε μου έχει πει κάτι!

Φιλιά σε όλες!

περαστικα σας κοπελα μου και προσπαθησε να μην κουραζεσαι!!

με το καλο αυριο στο γιατρο....

φιλιααααα

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Μαριλένα παντάξιοι!! περαστικά στο μικρούλι σου!

Για τα βλαστοκύτταρα που λέτε ρε παιδιά εγώ δεν έχω ψαχτεί καθόλου? Τι κόστος έχει? Γενικά δεν έχω ιδέα που πρέπει να απευθυνθώ και τί να κάνω.

Εμένα με απασχολεί λιγάκι ότι δεν έχω ασχολήθει επίσης με το θέμα μαθήματα ανώδυνου τοκετού, με τον θηλασμό και δεν θα πάρω και προσωπική μαια να μου πεί έστω 2 πράγματα γτ δεν βγαίνω οικονομικα δυστυχώς. Έχετε κάτι να με συμβουλεύσετε? Αν πάω έτσι άσχετη χωρίς να έχω κάνει μαθήματα ανώδυνου τοκετού, θα δυσκολέψω την κατάσταση?

σε ευχαριστω κοπελα μου! να σαι καλα..

τα βλαστοκυτταρα στις ιδιωτικες εταιρειες θελουν περιπου 1500-1800?. στην δημοσια τραπεζα δεν πληρωνεις παρα μονο τον κουριερ για να τα στειλεις..

δεν νομιζω οτι ολες οι μαμαδες κανουν μαθηματα καλε!!! μην αγχωνεσαι μια χαρα θα τα πας... :P να εμπιστεύεσαι το ένστικτο σου!!!

cfcIp3.png

καλημερα!!

μαριλενα χρονια πολλα κ απο δω!να χαιρεσαι το δημητρακη σου και με το καλο η μπεμπα!

εγω μια απο τα ιδια εδω στη δουλεια...βαριεμαι νυσταζω..χθες ξενυχτησα διαβαζοντας ενα πολυ ωραιο βιβλιο...οποτε σημερα σερνομαι.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Πού είστε όλες εξαφανισμένες??

Ελίζαμπεθ εγώ πάλι κοιμήθηκα αρκετά χθές και το απογευμα και το βράδυ και τώρα δεν μπορώ να ξυπνήσω!! Δεν λέει να περάσει αυτή η εβδομάδα γαμώτο!

2sCXp3.png

Καλημερα κοριτσαρες!!!!

Μα που ειστε ολες εξαφανισμενες????

Βλεπω σιγα σιγα οι αντοχες μας μειωνονται....

Και γω αρχιζω και κουραζομαι υπερβολικα,τα βραδυα υποφερω με τις καουρες ετσι καταληγω να κοιμαμαι πολυ λιγες ωρες.

Μαριλενα Χρονια Πολλα παντα με υγεια,με το καλο να ερθει η μπεμπα σου.

Λετακι περιμενε μια βδομαδα και θα δεις οταν κατσεις στο σπιτακι σου θα ηρεμησεις.Η πιεση απο παντου φερνει αυτα τα αποτελεσματα.Υπομονη και ολα θα πανε καλα!

Το απογευμα εχω ραντεβου με τον γιατρο να δουμε τον μπεμπη και ανυπομονω!!!!!

q3Owp3.png

aijjp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε;;;εμείς καλα κάναμε και τις υπόλοιπες εξετάσεις και βγήκαμε καλές.το απόγευμα θα της δει και ο γιατρός και μετα θα παει σε γαστρεντερολογο..εγω πήρα τα αποτελέσματα της καμπυλης..

0'---- 73

60'--- 134

120'---- 117

Έκανα των 75 και μου είπε ότι είναι πολυ καλη,και ο αιματοκριτης μου είναι 37,8 απλά έχω χαμηλά λεμφοκυτταρα

:-D

χαρα με το καλο να δειτε το μπεμπη σας!

αννια τελεια ειναι η καμπυλη μπραβο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε εσείς και τα μωρακια σας?

Αρχίζουμε και βαραίνουμε,έχει πιάσει και ζέστη οπότε δυσκολεύει το πράμα...

Χαρα με το καλο να δεις τον μπεμπη σου! Καουρες εγω τις Παντρευτηκα απο το Μάιο. Κάθε βραδυ πριν πεσω βάζω το αντιοξινο αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθω.

p1Utp3.png

Καλησπερα!

Χαρα με το καλο να δειτε το μωρο σας!

Μαριλενα χρονια πολλα και καλα!!

Μοριτσα τι κανεις διδυμομανουλα; πως τα πας;;

Αννια μπραβο για τα αποτελεσματα ,μια χαρα!!!

ολες καλα;Δεν πιστευω να ζεσταινεστε;;; :tongue::tongue:

Σημερα το πρωι ο γιος μου ρωτησε ποτε θα παει να παιξει ....χιονοπολεμο...παραζεσταθηκε φαινεται το καμαρι μου.... χαχα!!!

Η μπεμπουλινα μου ειναι μαλλον καλα και εγω την παλευω ακομα....με a/c φυσικα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας μανούλες!

ΜΑριλένα χρόνια πολλά και καλά! Με το καλό να πάρεις το μωράκι σου αγκαλιά!

Αννια μπράβο για τα αποτελέσματα!!

Χαρά με το καλό να δεις το μωράκι σου σήμερα!

Λέτα ελπίζω να εισαι καλύτερα σήμερα!!!

Σήμερα θα πάμε και εμείς να δουμε τη μπέμπα μας και ανυπομονώ!!!

Φιλάκια προς το παρόν, τα λεμε αργότερα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Που είστε καλέ?

Εμεις πριν λίγο γυρισαμε απο το γιατρο , όλα πάνε καλά κια η μικρή μας ειναι 1700γρ, αυτη τη φορα καταφέραμε και ειδαμε το μισό της προσωπάκι αφου ειχε τα χεράκια της μπροστά! Ντόπλερ θα κάνουμε την επόμενη φορά! Απο ότι μου είπε μαλλον τελη Ιουλίου θα την πάρουμε την κυρία, εκτος απροόπτου φυσικά! Απο κιλά ειμαι στα +8.

Τώρα εκανα ενα καφεδακι και θα κατσω στη βεραντούλα να το απολαυσω διαβαζοντας!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημερα!!

μαριλενα χρονια πολλα κ απο δω!να χαιρεσαι το δημητρακη σου και με το καλο η μπεμπα!

να σαι καλα Σοφια μου! και σε σενα ευχομαι καλη λευτερια και οτι ποθεις..

Καλημερα κοριτσαρες!!!!

Μα που ειστε ολες εξαφανισμενες????

Βλεπω σιγα σιγα οι αντοχες μας μειωνονται....

Και γω αρχιζω και κουραζομαι υπερβολικα,τα βραδυα υποφερω με τις καουρες ετσι καταληγω να κοιμαμαι πολυ λιγες ωρες.

Μαριλενα Χρονια Πολλα παντα με υγεια,με το καλο να ερθει η μπεμπα σου.

Σε ευχαριστω πολυ Χαρα...ευχομαι και σε σενα καλη λευτερια!!!

και γω ζοριζομαι σημερα ηταν να κανω καποιες δουλειες αλλα δεν εκανα τιποτα τελικα...

Μαριλενα χρονια πολλα και καλα!!

ολες καλα;Δεν πιστευω να ζεσταινεστε;;; :tongue::tongue:

Σημερα το πρωι ο γιος μου ρωτησε ποτε θα παει να παιξει ....χιονοπολεμο...παραζεσταθηκε φαινεται το καμαρι μου.... χαχα!!!

Η μπεμπουλινα μου ειναι μαλλον καλα και εγω την παλευω ακομα....με a/c φυσικα.

να σαι καλα κοπελα μου! με το καλο να κρατησεις την μπεμπα σου!!!

και γω με τον γιο σου ειμαι!!! προτιμω τον χειμωνα απο το καλοκαιρι..

ακομα δεν εχω βαλει κλιματιστικο...τι θα κανουμε ιουλιο-αυγουστο??? :shock:

Γεια σας μανούλες!

ΜΑριλένα χρόνια πολλά και καλά! Με το καλό να πάρεις το μωράκι σου αγκαλιά!

σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου και σε σενα ευχομαι καλη λευτερια και οτι επιθυμεις..

Που είστε καλέ?

Εμεις πριν λίγο γυρισαμε απο το γιατρο , όλα πάνε καλά κια η μικρή μας ειναι 1700γρ, αυτη τη φορα καταφέραμε και ειδαμε το μισό της προσωπάκι αφου ειχε τα χεράκια της μπροστά! Ντόπλερ θα κάνουμε την επόμενη φορά! Απο ότι μου είπε μαλλον τελη Ιουλίου θα την πάρουμε την κυρία, εκτος απροόπτου φυσικά! Απο κιλά ειμαι στα +8.

Τώρα εκανα ενα καφεδακι και θα κατσω στη βεραντούλα να το απολαυσω διαβαζοντας!

μπραβο στην μπεμπα σας!!! αχ εχεις ακομα ενα μηνα και κατι ε??? ποπο περασε ο καιρος.... :tongue:

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...