Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Σήμερα έκανα τον πρώτο υπέρηχο !

Είδαμε δυο έμβρυα και ακούσαμε καρδούλες ❤️🙏 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πολύ όμορφα νέα! Με το καλό!!! 🩷

πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μην αγχώνεσαι κοριτσακι μου...όπως ακριβώς στα λέει και η lina θα σου βάζει να κάνεις τώρα κάθε μήνα..

Ωωωωω υπέροχα νέα!!και άλλη διδυμομανουλα!!!συγχαρητήρια και να πάνε όλα καλά...και ναι...λίγο περισσότερο προσοχή θέλει...ειδικά στην αρχή!!με το καλό όλα!🥰

Ευχαριστώ Βασούλα μου! Ήξερα ότι θα χρειάζονται εξετάσεις αλλά δεν ήξερα για αυτές καθόλου! 

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ε μόλις ακούσετε καρδιά όπου δεν είχες αντισώματα θα πρέπει να επαναλαμβάνεις κάθε μήνα . 

👍🏼 Ευχαριστώ κ πάλι! 🌷

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Χαρά έχεις πόλυτο δίκιο σε αυτό που λές! Άσε που καμιά φορά όσα πιο πολλά ξέρεις τόσο πιο πολύ μπερδεύεσαι!

Καλά παιδιά όντως η ζέστη δεν παίζει. Είμαι γραφείο κ έχω λιώσει, έχουμε 2 κλιματιστικά αλλά είναι μεγάλο το γραφείο και στον δικό μου χώρο δεν φτάνει τίποτα! Έχουν κολλήσει τα ρούχα πάνω μου! Καλό μας κουράγιο!

Άννα καλές βόλτες και καλά ψώνια!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

...

νιωνιώ άσε τις δουλειές έχει ζέστη λέμε!!! σε ποια πόλη είσαι αλήθεια;

Είμαι από Κομοτηνή Άννα και δουλεύω το τελευταίο τετράμηνο στην Ξάνθη. Με κουράζει αυτό το πηγαινέλα με αποτέλεσμα όταν επιστρέφω στο σπίτι (γύρω στις 17:00) να μη θέλω να κάνω τίποτα. Και φυσικά δεν κάνω τίποτα τρώω και μετά μόλις πέσει ο ήλιος παίρνω τα παιδιά και βουρ στην παιδική χαρά. Να 'ναι γερός ο άντρας μου μόνο. Όλα αυτός τα κάνει! Εγώ ασχολούμαι με ελάχιστα πλέον μέσα στο σπίτι.

Καλημερούδια!!!

Ρε παιδιά τί ζέστη είναι αυτή???? Θα πεθάνουμε!!!!

Άννα πότε έχεις ΠΗΤ?

Νιονιώ εγώ έχω μπεί στον όγδοο6/6 και δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα απολύτως, οπότε μην αγχώνεσαι!!

Λέτα κουράγιο μας!!! Εσύ τουλάχιστον σταματάς αυτή την εβδομάδα. Εγω που έχω άλλες 2? Ο Θεός να μου δίνει κουράγιο!!!

Μαριλένα παντάξιοι!! περαστικά στο μικρούλι σου!

Κερασία καλά που δεν το έβαλες το κρουασαν γιατί ένα ζεστο κρουασανάκι με σοκολάτα το τσάκιζα ευχαρίστως!

Για τα βλαστοκύτταρα που λέτε ρε παιδιά εγώ δεν έχω ψαχτεί καθόλου? Τι κόστος έχει? Γενικά δεν έχω ιδέα που πρέπει να απευθυνθώ και τί να κάνω.

Εμένα με απασχολεί λιγάκι ότι δεν έχω ασχολήθει επίσης με το θέμα μαθήματα ανώδυνου τοκετού, με τον θηλασμό και δεν θα πάρω και προσωπική μαια να μου πεί έστω 2 πράγματα γτ δεν βγαίνω οικονομικα δυστυχώς. Έχετε κάτι να με συμβουλεύσετε? Αν πάω έτσι άσχετη χωρίς να έχω κάνει μαθήματα ανώδυνου τοκετού, θα δυσκολέψω την κατάσταση?

Άγχος; Τι είναι αυτό; Χαχαχα... ευτυχώς πέρασε η περίοδος του άχγους. Στην αρχή είχα μόνο και για το λόγο ότι είχα δύο αποβολές πριν από αυτή την εγκυμοσύνη. Τώρα απολαμβάάάάάνω...:rolleyes:

Για τα βλαστοκύταρα εγώ λέω να κάνω δωρέα. Βέβαια πρέπει να το ψάξω και με το νοσοκομείο που θα γεννήσω. Υπάρχει τράπεζα που συνεργάζεται; Στήν επαρχία είναι λίγο περίεργα τα πράγματα.

Μιμίκα, δύο γέννες έκανα χωρίς μαθήματα. Δεν λέω ότι είναι άχρηστα απλά λέω ότι θες δε θες θα γεννήσεις. Δε γίνεται αλλιώς. Αφού μπήκες στο χορό θα χορέψεις. Πάντως κι εκείνη την στιγμή οι μαίες σε βοηθάνε με τις αναπνοές. Ψάξε και στο youtube. Θα βρεις on line μαθήματα.

και κομοτηνή είναι πολύ ζεστή πόλη! έχω κάνει κι εκεί ένα φεγγάρι. μεγάααλο κόλλημα.

και η ξάνθη πανέμορφη δε λέω.

κι εμείς κάπως έτσι δε κάνω και πολλά πράματα πια. στο σπίτι γίνεται χαμός αλλά οκ...

μπήκαμε και στον 8ο πια.... πως να τη παλέψεις!

...στο σπίτι γίνεται χαμός αλλά οκ...

Γι' αυτό κι εγώ Άννα, μόλις πάω σπίτι τα παίρνω και φεύγω. Για να είναι λιγότερη ώρα στο σπίτι άρα και λιγότερος ο χαμός που θα γίνει εκεί.:tongue:

Καλησπέρα και απο εμας!

Αννα τέλειος ο Ιασωνας! Αντε να παω και γω αυριο να δουμε τι θα μου πει και γω στις 18/7 μαινω στο μηνα μου και δεν με βλεπω να τον βγαζω .

ΜΑριλένα παντα άξιοι!

Με τη ζεστη και γω δεν την παλευω και τα νευρα μου κροσια, η μικρη εχει αντιληφθει την κατασταση και οταν ειναι μαζι μου εινια μεταλλαγμενη, πραγματικα δεν ξερω πως θα περασει αυτος ο μηνας. Σημερα ετοιμασα και τις βαλιτσες μας, μειναν κατι πραγματακια της τελευταιας στιγμης. Εφυγε ενα βαρος απο πανω μου, γενικα αγχωνομαι και θελω να μαι ετοιμη!

Τωρα περιμενω να κοιμηθει ,να βγω να ριξω λιγο νερο στην βεραντα και να ξπλωσω και εγω.

ΠΑρηγγειλα χτες κρεμες ,ορους κια διαφορα αλλα απο το e-pharm.gr και μου τα εστειλαν κιολας! Για τιμες δε το συζητω μεγαλη διαφορα!

Α ξεχασα να σας πω η μικρη μου απο την παρασκευη μου ζηταει να κανει κακα στο γιογιο και τα κανει! Σου λεει αφου δεν αποφασιζεις εσυ να με καθαρισεις θα το κανω μονη μου! Για τα τσισα τι να κανω για να αρχισουμε και με αυτα?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο εμας!

Αννα τέλειος ο Ιασωνας! Αντε να παω και γω αυριο να δουμε τι θα μου πει και γω στις 18/7 μαινω στο μηνα μου και δεν με βλεπω να τον βγαζω .

ΜΑριλένα παντα άξιοι!

Με τη ζεστη και γω δεν την παλευω και τα νευρα μου κροσια, η μικρη εχει αντιληφθει την κατασταση και οταν ειναι μαζι μου εινια μεταλλαγμενη, πραγματικα δεν ξερω πως θα περασει αυτος ο μηνας. Σημερα ετοιμασα και τις βαλιτσες μας, μειναν κατι πραγματακια της τελευταιας στιγμης. Εφυγε ενα βαρος απο πανω μου, γενικα αγχωνομαι και θελω να μαι ετοιμη!

Τωρα περιμενω να κοιμηθει ,να βγω να ριξω λιγο νερο στην βεραντα και να ξπλωσω και εγω.

ΠΑρηγγειλα χτες κρεμες ,ορους κια διαφορα αλλα απο το e-pharm.gr και μου τα εστειλαν κιολας! Για τιμες δε το συζητω μεγαλη διαφορα!

Α ξεχασα να σας πω η μικρη μου απο την παρασκευη μου ζηταει να κανει κακα στο γιογιο και τα κανει! Σου λεει αφου δεν αποφασιζεις εσυ να με καθαρισεις θα το κανω μονη μου! Για τα τσισα τι να κανω για να αρχισουμε και με αυτα?

Νωρίς νωρίς ετοίμασες την βαλίτσα Τάνια. :D

Εύγε...

Εγώ αντιστέκομαι... χαχαχα

Ούτε την κούνια έστησα ακόμα. Ας πάρω την άδειά μου τον άλλο μήνα και βλέπουμε.

Πραγματικά, αισθάνομαι πολύ ΧΑΛΛΛΑΡΑ!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου...τι κανετε???

Εγω σήμερα δεν είμαι καλα..η ψυχολογία είναι στα πατωματα...νιώθω ρακος και κούραση όλη την ώρα...νιώθω η χειρότερη μάνα του κόσμου...ο μικρός μου έχει αρχίσει να ξεσαλωνει και δεν έχω πολλη υπομονη μαζι του και τα νεύρα μου τσιτα....το μόνο που σκέφτομαι είναι ένα τσιγάρο και ένα ποτό για να χαλάρωσω......

Εγω μπαίνω 20/7 στο μήνα με και δεν έχω ετοίμασε τιποτα..τα πράγματα του μπεμπη θα τα κάνω απο εβδομάδα...

Taniabell θα μη και εγω σε αυτο το epharm να δω τι έχει.

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Εγω σήμερα δεν είμαι καλα..η ψυχολογία είναι στα πατωματα...νιώθω ρακος και κούραση όλη την ώρα...νιώθω η χειρότερη μάνα του κόσμου...ο μικρός μου έχει αρχίσει να ξεσαλωνει και δεν έχω πολλη υπομονη μαζι του και τα νεύρα μου τσιτα....το μόνο που σκέφτομαι είναι ένα τσιγάρο και ένα ποτό για να χαλάρωσω......

.

Λέτα μεσα στο μυαλο μου εισαι, ακριβως ετσι αισθανομαι, φωναζω συνεχως και το κλαμα το εχω στο τσεπακι... Ελπιζω να ναι φαση και να περασει

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Λέτα μεσα στο μυαλο μου εισαι, ακριβως ετσι αισθανομαι, φωναζω συνεχως και το κλαμα το εχω στο τσεπακι... Ελπιζω να ναι φαση και να περασει

Και εγω κλαίω συνεχώς,,,,φοβάμαι πως θα είμαι μετα την γέννα με τα δυο μαζι..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου...τι κανετε???

Εγω μπαίνω 20/7 στο μήνα με και δεν έχω ετοίμασε τιποτα..τα πράγματα του μπεμπη θα τα κάνω απο εβδομάδα...

Taniabell θα μη και εγω σε αυτο το epharm να δω τι έχει.

Είναι και σε ηλικία που είναι όλο τρέλα και θέλουν κυνηγητό. Θα σου έλεγα να τον βγάλεις βόλτα αλλά και η βόλτα θα σου είναι κουραστική.

Αυτό το τσιγάρο και το ποτό που λες γιατί δεν το κάνεις; Μία φορά ειδικά τώρα στο τέλος δεν πιστεύω να βλάπτει. Αν είναι να σε ηρεμήσει και να σε χαλαρώσει....

Διαφημίσεις

καλησπερα κ απο μενα!

μαριλενα περαστικα σας!πως ειναι σημερα ο μικρος?παντα αξιοι!

τανια μπραβο στο κοριτσι σου φαινεται να ειναι ετοιμη να βγαλει τις πανες για τα τσισα μπορεις να την πηγαινεις μετα το πρωινο ξυπνημα και καθε μια 2 ωρες γι αρχη...δοκιμασε και θα δεις πως θα παει.

εμεις πηγαμε τελικα χθες γι ατο πρωτο μπανακι μας στη θαλασσα!ωραια ηταν δροσερο το νερο της ελλης δε της πολυαρεσε κρυωνε..δε κατσαμε πολυ καμια ωριτσα.ελπιζω να τα καταφερουμε να παμε και το σαβατο!

πολυ ζεστη σημερα κ πολυ κουραση...δε μπορω αλλο να περασει αυτος ο μηνας να ξεκουραστω!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Μπουμούκες μην αγχώνεστε για τα πράγματα...εγώ μπαίνω από τις πρώτες στον μήνα μου (6/7) και δεν έχω ετοιμάσει τίποτα απολύτως ακόμα και αν θυμάστε ήμουν η πρώτη από όλες που έκλεισα τα πράγματα του μωρού (Απο Ιανουάριο!)!!! Αρχές Ιουλίου θα μας φέρουν τα πράγματα και θα ασχοληθώ τότε που θα έχω σταματήσει από την δουλειά. Οι αγορές βέβαια για το μωρό έχουν γίνει. Απλά δεν μας τα έχουν φέρει ακόμα.

Λέτα κουράγιο...σε καταλαβαίνω απόλυτα...έχουν σπάσει τα νεύρα σου από την κούραση της δουλειάς και σε συνδυασμό και με τον καύσωνα είναι ότι χειρότερο. Μην νιώθεις όμως τύψεις, δεν πρέπει. Η δουλειά και ο καύσωνας από μόνα τους είναι τρελή ταλαιπωρία. Σκέψου ότι εμείς είμαστε και σε ενδιαφέρουσα.

2sCXp3.png

λετακι υπομονη...ξεκουραση χρειαζεσαι...κουραγιο λιγο ακομη μεχρι να βγεις σε αδεια.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Λέτα τί είναι αυτά που λές βρε χαζούλα??? Ξεκούραση χρειάζεσαι!!! Εγώ που δουλεύω σε νιώθω....και σκέψου ότι εγώ δεν έχω και μωρό παιδί να πρέπει να ασχοληθώ μαζί του μόλις γυρίσω σπίτι. Χθές με το που σχόλασα από το γραφείο και γύρισα σπίτι με έπιασαν οι τύψεις ότι δεν είμαι καλή νοικοκυρά κι πλακώθηκα στις δουλειές. Πλύσιμο μπαλκόνια, πότισμα, σκούπισμα, σφουγγαρισμα κλπ Μαγείρεψα κιόλας. Όλη μέρα ήμουν στο πόδι. Από το πρωί στις 8 τελείωσα και έκατσα να φάω στις 10 μιση το βράδυ. Μετά ήμουν σαν πεθαμένη. Ούτε να μιλήσω δεν μπορούσα. Κι επειδή ένιωσα πιεσμένη, έριξα κι ένα μεταμεσονύχτιο καυγά με τον άντρα μου. Ε μετά ηρέμησα! Γι αυτό σου λέω δεν είσαι η μόνη. Όλες κάπως έτσι είμαστε. Πόσα κομμάτια να γίνουμε πια???

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...