Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Σήμερα έκανα τον πρώτο υπέρηχο !

Είδαμε δυο έμβρυα και ακούσαμε καρδούλες ❤️🙏 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πολύ όμορφα νέα! Με το καλό!!! 🩷

πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μην αγχώνεσαι κοριτσακι μου...όπως ακριβώς στα λέει και η lina θα σου βάζει να κάνεις τώρα κάθε μήνα..

Ωωωωω υπέροχα νέα!!και άλλη διδυμομανουλα!!!συγχαρητήρια και να πάνε όλα καλά...και ναι...λίγο περισσότερο προσοχή θέλει...ειδικά στην αρχή!!με το καλό όλα!🥰

Ευχαριστώ Βασούλα μου! Ήξερα ότι θα χρειάζονται εξετάσεις αλλά δεν ήξερα για αυτές καθόλου! 

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ε μόλις ακούσετε καρδιά όπου δεν είχες αντισώματα θα πρέπει να επαναλαμβάνεις κάθε μήνα . 

👍🏼 Ευχαριστώ κ πάλι! 🌷

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

κοριτσακια μου καλημερα!!!

Αυτο που με απασχολει σημερα ειναι το θεμα των βλαστοκυτταρων.Τηλεφωνησα σημερα στο μητερα και μου εδωσαν τιμη 950 ευρω για συλλογη αιματος απο πλακουντα και ομφαλιο λωρο.

Μεχρι το τελος του 2011 ηταν δωρεαν γμτ δεν το προλλαβαμε αυτο ,μηπως καμμια εχει βρει καλυτερη τιμη;

N34Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω κερασια μου εχω αποφασισει οτι θα απευθυνθω στη δημοσια τραπεζα,το εχω ψαξει το θεμα ,ειναι πολυυυ μεγαλο...και στην ελλαδα το εχουν κανει και πολυ πολυπλοκο....οι λογοι γνωστοι.

Επειδη υπαρχουν πολλες αποψεις παρακολουθηστε αν θελετε αυτη την εκπομπη(θα πατησετε εκει που λεει ''δειτε την ταινια''...αξιζει τον κοπο ειλικρινα να το δειτε)και τα συμπερασματα δικα σας...

http://www.exandasdocumentaries.com/gr/documentaries/chronologically/2009-2010/140-the-precious-cell

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

για τα βλαστοκύτταρα κι εγώ σκέφτομαι τη δημόσια τράπεζα.

δε το χω ξανακάνει και ντροπή μου.

και είναι και λίγο κοροιδία με τα όσα πληρώνεις απ την άλλη για ιδιωτική χρήση. νομίζω πάντα υπήρχε κόστος.

Καλησπέρα κορίτσια μου σας γράφω απο κινητό.πήγα και έγραψα την μικρή μου στα νήπια σήμερα αχ μεγάλωσε το κορίτσι μου.εγω αύριο θα πάω να πάρω τα αποτελέσματα της καμπυλης αυτη τη φορά έκανα την 75 τις άλλες 2 έκανα των 100...το πρωι θα κάνει και ο καλός μου τον υπέρηχο άντε γιατί δεν αντέχω άλλο πολυ άγχος και εκνευρισμός..Αννα τέλειος ο σκιουρος σου έκανε και τρισδιάστατο;πόση ώρα κράτησε η εξέταση;;εγω έχω 6/7 ντπλοπλερ

:-D

Γεια σας κοριτσια τι κανετε? Εμεις καναμε την βαφτιση την Κυριακη..τελικα το βαφτισε ο αντρας μου τον μικρο και ετσι ηρεμησα και γω...καλα περασαμε αλλα εγω κουραστηκα παρα πολυ!!!

Εχω ραντεβου στον γιατρο την Πεμπτη το απογευμα και ελπιζω και γω ολα να πανε καλα!!! Χτες καναμε και το πρωο μας μπανιο αλλα μας βγηκε σε ξινο γιατι σημερα ο μικρος μου ειναι μπουκωμενος, εχει μυξακια και γκρινιαζει..και δεν εκανε ρε γαμωτο κρυο στην θαλασσα...δεν μπορω να καταλαβω. Ισως κολησσαμε κατι στην βαφτιση...

Και μεις τα βλαστοκυταρα σε σημοσια τραπεζα θα τα στειλουμε. Ετσι το καναμε καιστην πρωτη γεννα...εχω δει και γω την εκπομπη του εξαντας και δεν εμπιστευομαι καθολου τις ιδιωτικες. Βασικα ουτε στο δημοσιο ξερεις τι τα κανουνε αλλα τουλαχιστον μενεις με την ψυχολογια οτι καπου μπορει να βοηθηθει καποιος...

και γω πρεπει σιγα σιγα να ετοιμαζομαι μιας και δεν εχω κανει τιποτα ακομα. μολις μπουν οι εκπτωσεις θα παω να παρω και τα δικα μου πραγματακια για το μαιευτηριο.

βρε κοριτσια πονατε εσεις στα πλαγια στα πλευρα? μιλαμε οτι ποναω παρα πολυ! με τραβαει πολυ δεν θυμαμαι να ηταν ετσι στον Δημητρη...μ'αρεσει που λενε οτι η εγκυμοσυνη στα αγορια ειναι ποιο δυσκολη... :shock:

Μιμικα υπομονη με την δουλεια!!! σε καταλαβαινω απολυτα και μενα στην πρωτη εγκυμοσυνη με ζορισαν..

Αννα τελειος ο μικρος σου!!! εμεις εδω δεν εχουμε τετοια μηχανηματα ρε γαμωτο...δεν θυμαμαι να ειδα ετσι τον Δημητρη μου στο ντοπλερ και προφανως ουτε τωρα θα το δω! ... :cry:

εγω εχω ντοπλερ στις 4 ιουλιου..

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου...

Διανύω την τελευταία εβδομάδα στη δουλεια αλλα τρέχω σαν τον Βέγγο και εννοειται οτι η ζέστη δεν παλευεται...βλέπετε η δουλεια μου είναι όλη την ώρα στο δρόμο και δεν μπορω καθόλου τη ζέστη...σας ειΠα που το σκ βουτηξα????ναι ναι δροσιστικα επιτέλους....τώρα ξανα 1/7...

Άννα κουκλος ο μικρός...

Όσο για τα βλαστοκυτταρα και εγω στον πρώτο σε δημόσια τα έδωσα και αυτο σκοπεύω να κάνω και τώρα....

Απο κιλα δεν θα σας πω γιατι απο τώρα κλαίω...πως θα τα χάσω καλε???+15 παρακαλώ...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερα και απο μενα...... δεν κοιμηθηκαμε καθολου καλα ο μικρος μου ειναι μπουκωμενος και ζοριζοταν...τον πηρα μαζι μου στο διπλο και καταλαβαινετε...

ποναει το εντερο μου σημερα... :(

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Καλημέρα κι από μένα!

Μπήκα και επίσημα στον έβδομο κορίτισια.

Το έχω πάρει πολύ χαλαρά το θέμα. Δεν έχω κάνει σχεδόν τίποτα από ετοιμασίες.

Περιμένω να σταματήσω τη δουλειά μου πρώτα σε ένα μήνα περίπου. Αλλιώς που να βρεθεί χρόνος. Δε θέλω να χαλάω τα σ/κ με δουλειές. Ίσως όταν σταματήσω τη δουλειά να στείλω τα παιδιά στη θάλασσα με τη γιαγιά ώστε να κάνω τις δουλειές μου και μετά φυσικά να πάω κι εγώ μέχρι να μπω στο μήνα μου και να επιστρέψω στα πάτρια εδάφη και να περιμένω την ...μπουμπού.:tongue:

Διαφημίσεις

καλημέρα!

σα να χει ζέστη μου φαίνεται! υποφέρω τη νύχτα! μετά τις 3 καταφέρνω να κοιμηθώ. και είμαι και κατά του κλιματιστικού πολλές ώρες...ωραίαααα

σήμερα τελευταία μέρα στο νήπιο! να δω τι θα τα κάνω και τα 2 μες το σπίτι μόνη μου που θα βαριούνται! κοίταξα και για δραστηριότητες αλλά αφ ενός ζητάνε πολλά χρήματα αφετέρου και σπουδαιότερο δε βρίσκω κάτι για το μικρό που είναι κάτω των 3.

και δε λέει να πάει κάπου πάλι μόνο ο μεγάλος!

όχι κερασία μου μη το βάλεις το κρουασάν πάει το ζάχαρο μουυυυ κι έχω ήδη φάει κεηκ που δεν έκανε! γκρρρρρ.....

ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!

νιωνιώ άσε τις δουλειές έχει ζέστη λέμε!!! σε ποια πόλη είσαι αλήθεια;

Καλημερούδια!!!

Ρε παιδιά τί ζέστη είναι αυτή???? Θα πεθάνουμε!!!!

Άννα πότε έχεις ΠΗΤ?

Νιονιώ εγώ έχω μπεί στον όγδοο6/6 και δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα απολύτως, οπότε μην αγχώνεσαι!!

Λέτα κουράγιο μας!!! Εσύ τουλάχιστον σταματάς αυτή την εβδομάδα. Εγω που έχω άλλες 2? Ο Θεός να μου δίνει κουράγιο!!!

Μαριλένα παντάξιοι!! περαστικά στο μικρούλι σου!

Κερασία καλά που δεν το έβαλες το κρουασαν γιατί ένα ζεστο κρουασανάκι με σοκολάτα το τσάκιζα ευχαρίστως!

Για τα βλαστοκύτταρα που λέτε ρε παιδιά εγώ δεν έχω ψαχτεί καθόλου? Τι κόστος έχει? Γενικά δεν έχω ιδέα που πρέπει να απευθυνθώ και τί να κάνω.

Εμένα με απασχολεί λιγάκι ότι δεν έχω ασχολήθει επίσης με το θέμα μαθήματα ανώδυνου τοκετού, με τον θηλασμό και δεν θα πάρω και προσωπική μαια να μου πεί έστω 2 πράγματα γτ δεν βγαίνω οικονομικα δυστυχώς. Έχετε κάτι να με συμβουλεύσετε? Αν πάω έτσι άσχετη χωρίς να έχω κάνει μαθήματα ανώδυνου τοκετού, θα δυσκολέψω την κατάσταση?

2sCXp3.png

Καλημερα!!!!!!Τι ζεστη ειναι αυτη??????

Κοριτσια πριν απο λιγο πηρα ενα σαντουιτς απ'εξω και αφοτου εφαγα πιο πολυ απο το μισο καταλαβα οτι η μαγιονεζα ηταν χαλασμενη:confused::confused::confused:.Λετε να την παθω την δηλητηριαση???

Οσον αφορα τον υπνο πανε μερες που εχω να κοιμηθω καλα,τι θα κανουμε????

Κερασια τι το θες το κρουασαν?Καλυτερα που δεν μπηκε:D.

Μιμικα και μαθηματα να μην κανεις μια χαρα θα τα πας και βεβαιως δεν θα δυσκολεψεις την κατασταση.Ρε κοριτσια οι μαναδες μας και οι γυναικες στην Ουγκαντα (ας πουμε) χωρις επισκληρηδιο και μαθηματα ανωδυνου τοκετου πως τα καταφερνουν?Η φυση προνοει για μας και ολα πανε οπως πρεπει.

q3Owp3.png

aijjp3.png

τελική εγώ έχω 18.08.

οπότε 18 ιουλίου μπαίνω στο μήνα. και παίζει μεχρι τις 30 να μ έχει προγραμματίσει. δε νομίζω να πάω περισσότερο.

χαρά αισθάνεσαι κάτι περίεργο; πονόκοιλο; ανακατωσούρα; εύχομαι να μην είναι κατι.

έχω λιώσει μιλάμε! πήγα μέχρι το νήπιο και γύρισα και στάζω!

λέω όταν έρθει ο ν να πάμε μέχρι το μολ μπας και βρω κανα ρούχο για το γάμο του αδερφού. γιατί μες τη ζέστη έξω δε θα τη παλέψω, τουλάχιστον να ναι κλειστός ο χώρος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...