Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Α οκ! Σε ευχαριστώ! Εγώ αυτές τις είχα κάνει πριν κάνα 8μηνο! Ναι @linaa το 86 ειμαι

Μην αγχώνεσαι κοριτσακι μου...όπως ακριβώς στα λέει και η lina θα σου βάζει να κάνεις τώρα κάθε μήνα..

1 hour ago, ZetaK είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Σήμερα έκανα τον πρώτο υπέρηχο !

Είδαμε δυο έμβρυα και ακούσαμε καρδούλες ❤️🙏 

Ωωωωω υπέροχα νέα!!και άλλη διδυμομανουλα!!!συγχαρητήρια και να πάνε όλα καλά...και ναι...λίγο περισσότερο προσοχή θέλει...ειδικά στην αρχή!!με το καλό όλα!🥰

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Πήγαμε στον γιατρό, είδαμε τον μπεμπάκο μας....είναι 1830 γραμμάρια! Σύμφωνα με το πώς αναπτυσσόταν περίμενα μέχρι και 2200 να είχε φτάσει αλλά τελικά "έριξε" ρυθμούς και ήρθε στο φυσιολογικό βάρος! Όλα είναι καλά μας είπε ο γιατρός. Εξακολουθεί και είναι με το κεφαλάκι κάτω και μάλλον είναι απίθανο να αλλάξει θέση πλέον. Μου είπε σε 1 εβδομάδα να αρχίσω το περπάτημα. Από κιλά είμαι στα συν 600 γραμμάρια από την προηγούμενη φορά (3 βδομαδες πριν). Συνολικά δλδ από την αρχή της κύησης έχω πάρει 1μιση κιλό! Αφού μου έδωσε συγχαρητήρια ο γιατρός! Όσο για το ντόπλερ είχα κλείσει να το κάνω την Παρασκευή αλλά μου είπε ο γιατρός να το κάνω την άλλη Παρασκευή καλύτερα. Πολύ ευχάριστα τα νέα μου...όλα βαίνουν καλώς σχετικά με την εγκυμοσύνη!

Με την δουλειά όμως κορίτσια δεν παλεύεται η κατάσταση. Είμαι έξαλλη. Μέ έχουν ξεσκίσει! Δεν σέβοντε καθόλου την κατάσταση μου. Η ασκούθμενη πίνει φραπέδες και παίζει στο φεισμπουκ κι εμένα με τρέχει μεσημεριατικά σε εξωτερικές χαμαλοδουλειές! Η δε ασκούμενη δεν σηκώνει ούτε τηλέφωνα όσο είμαι στο γραφείο και αν δεν ανοίξω εγώ την πόρτα όταν χτυπάει το κουδούνι, δεν σηκώνεται με τίποτα. Ειλικρινά έχω φτάσει στα όρια μου. Μαζεύω μαζεύω και θα κάνω μπαμ και θα γίνει της πόπης

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mimika84 ποτε θα παρεις την αδεια σου κοπελια να απολαυσεις αυτο το λιγο διαστημα που σου εμεινε;

libero10 τα ιδια και εγω με τη ζεστη στο σπιτι μου εχω και σκαλες και γινομαι χωμα οταν τις ανεβαζω δραμα δεν παιρνεις μαγνησιο; και εγω ενιωθα κατι περιεργα αλλα με το μαγνησιο παλευεται η κατασταση

ANNA27! καλα αποτελεσματα !!!

Εγω κοριτσακια μου θελω να τρεξει οχρονος να γεννησω ,ζεσταινομαι ,πονανε οι πατουσες μου,λαχανιαζω και το βραδυ δεν μπορω να κοιμηθω καλα γυριζω απο η μια κλωτσαει μπεμπα γυριζω απο την αλλη τα ιδια ,το ανασκελα τελειως δεν το μπορω πως θα περασουν οι μερες μεχρι τον Αυγουστο...

N34Jp2.png

Καλημερα καλημερα!!!!!!

Ευχαριστα νεα διαβαζω!!!!

Αννα τελειος ο μπεμπης!!!Καλα φαινεται ολοκαθαρα!!!!!Μπραβο που ολα ειναι καλα!!!

Μιμικα και ελεγα οτι εγω ειμαι μια χαρα με τα κιλα μου αλλα εσυ εναμιση κιλο πως τα καταφερνεις :shock:!!!!!!Μπραβο για τον μπεμπη σου και μην αγχωνεσαι τα 1830 δεν τα λες και λιγα,μια χαρα ειναι.Οσο για την θεση που ειναι ο μπεμπης οντως ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξει απο δω και περα,πηρε την θεση του και τωρα περιμενει:P:p:p.

Εγω κοριτσια πανω που ελεγα να ξεκινησω σιγα σιγα τις ετοιμασιες μαλλον μεχρι τελος του μηνα θα πρεπει να φυγω για το νησακι μου για λιγες μερες για κατι δουλειες που εχουν προκυψει οποτε.....δεν ξερω ποτε θα καταφερω να ξεκινησω τις ετοιμασιες.Φοβαμαι πως δεν θα προλαβω τελικα:confused:.

q3Owp3.png

aijjp3.png

Άννα και αυτός ο γιός σου κούκλος είναι! Φτού φτου πάντα έτσι να έχουμε καλά νέα!

Κερασία δυστυχώς επειδή είμαι ελεύθερη επαγγελματίας (δικηγόρος) εμείς δεν έχουμε άδειες κλπ. Δουλεύουμε, πληρωνόμαστε. Δεν δουλεύουμε δεν πληρωνόμαστε. Ούτε επιδόματα χριστουγέννων, πάσχα, αδείας κλπ έχουμε! Περιμένω να τελειώσει ο Ιούνιος να πάρω το μηνιατικό μου και να σταματήσω. Δεν ξέρω πότε θα γυρίσσω. Θα μου πεί μέχρι πότε μπορεί να με περιμένει και αν δεν μπορεί να περιμένει πχ 3, 4 μήνες που εγώ θέλω τουλάχιστον να κάτσω με το μωρό, θα μείνω άνεργη!!!! Μια ομορφιά ε????

Χαρά ρίξε κι εσύ κοπέλα μου το τρέξιμο που ρίχνω στην δουλειά και θα γίνεις κορμάρα! Γι αυτό κρατιέμαι έτσι παρόλο που τρώω! Τρέχω σαν τον Βέγγο.

Αχ κορίτσια προσπαθώ να ηρεμήσω γιατί έχω τέτοια νεύρα που ούτε να κοιμηθώ μπορώ. Θέλω να τους δείρω για αυτά που μου κάνουν!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

χτύπα δημητρα χτύπα!!!!

πάτα ποδι! δεν είσαι για ταλαιπωρίες τώρα!

ευχαριστώ πολύ κορίτσια!

στα +9 κιλά εγώ. καλά πάμε.

τώρα πια θα πηγαίνω γιατρό κάθε 15 μέρες.

σα να μου φαίνεται θα μαι απ τις πρώτες γέννες!

φιλιά σε όλες!

Καλημερα!!!

Αννα ουαου!!!Κουκλος!!!Φτου φτου!!!Με το καλο.

Λοιπον Αννα και μιμικα νομιζω οτι τα παιδακια σας ειναι σουπερ.Ουτε χοντρουλικα ουτε μικρουλικα.Κανονικοτατα.Ο γιος μου, που το κοιταζα χθες και γεννηθηκε τελικα 4 κιλα και 55 ποντους και σε καμμια περιπτωση και τωρα στα 4 δεν τον λες παχυ, αλλά σιγουρα τον λες ψηλο, στις 31+5 στο ντοπλερ ηταν ακριβως 2 κιλα...Ντοπλερ θα κανω στη μικρη 31+3 και εκει θα δω αν πλησιαζουν σε μεγεθος ,ετσι απο περιεργεια.

Μιμικα καλο κουραγιο με τη δουλεια.

Σοφια τελικα τι εγινε με την αδεια σου;

Εγω δε σου απαντησα κατι γιατι ως ελευθερος επαγγελματιας αυτα τα του Ικα δεν τα ξερω καθολου.

Εγω θα σταματησω τελη ιουλιου λογικα...ισως καμμια βδομαδα νωριτερα αν ειναι να παμε καπου.

Χαρα καλη ευκολια με τις δουλειες,μη σε ανησυχει ολα θα γινουν.Να πας και να περασεις καλα.

Αννια καλα αποτελεσματα απο τον ανδρα σου!!Ολα να πανε καλα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ίσως οι γιατροί να σχετίζουν το μέγεθος του εμβρύου με το μέγεθος της μαμάς;;; δε ξέρω.

εγώ ριτάκι γέννησα το πρώτο μου γιο στις 37+2 3900 και 56 εκατ.

είμαι 1,65 όμως! και 75 κιλά τώρα.

για 4 κιλά παιδί δε με κάνεις! εξού και οι καισαρικές.

και εννοείται δεν έχει να κάνει με την ανάπτυξη του παιδιου μετέπειτα.

στη δική μου περίπτωση νομίζω παίζει ρόλο και το ζάχαρο.

Δεν ειμαι σιγουρη οτι παιζει ρολο η μαμα ...εχω γνωστη με διδυμα που γεννηθηκαν 3,200 το καθενα και η ιδια ειναι φτερο.Κοκκαλο...

Απλα σιγουρα η φυση εχει προνοησει να μπορουμε να κυοφορησουμε οτι αντεχει το σωμα μας.Ετσι νομιζω εγω.

Το ζαχαρο αν υπαρχει σιγουρα παιζει ρολο.Στα πρωτα ειχες ζαχαρο;

Τεσπα γενικη η συζητηση εξαλλου μετα διαμορφωνονται τελειως διαφορετικα τα παιδια...

Ο δικος μου ειναι παραξενος με το φαι...αστα....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ναι και τα δικά μου το ίδιο.

μήπως είναι και κληρονομικό;

η πεθερά λέει ότι της έλεγε ο γιατρός της πως γέννησε παιδί 3 μηνών! τόσο μεγάλο.

η γιαγιά μου και τα 2 της αγόρια 4 κιλά με καισαρικές.

μάλλον θέλω να δικαιολογήσω κάπως τις καισαρικές μου μωρέ...

και τη δυσφορία των παιδιών τις τελευταίες βδομάδες...

Διαφημίσεις

Καλα δε χρειαζεται να δικαιολογησεις τιποτα...Σημασια εχει να γεννιουνται γερα μωρα ,εγω εκει εχω καταληξει.Παλεψα πολυ,πολλες ωρες, να γεννησω φυσιολογικα και καποια στιγμη ζοριστηκε ο μικρος και επεφταν οι παλμοι του...εκει καταλαβα οτι τιποτα αλλο δε μετραει απο το να γεννηθουν γερα...και να μην ειχε πει ο γιατρος σε εκεινη τη φαση για καισαρικη, θα το ελεγα εγω.

Σιγουρα η κληρονομικοτητα παιζει ρολο...ο γιατρος μου επιμενει πολυ σε αυτο.

Ο ανδρας μου ειναι 5 αδερφια κανενας δεν ηταν κατω απο 4 κιλα(τελειομηνα),εγω παλι και η αδερφη μου γυρω στα 3,300 για κοριτσια μια χαρα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα κ απο μενα!

εχω αδεια σημερα κ ετρεχα ολο το πρωι.

μιμικα πολυ ευχαριστα τα νεα σου μπραβο!με τη δουλεια τα εχω περασει κ εγω στη πρωτη εγκυμοσυνη και ξερω...τοτε απο το 2ο μηνα επερνα αναρρωτικες και δε πατησα καθολου..ηταν πολυ ασχημο το κλιμα..ευτυχως μετα την επιστροφη μου αλλαξα περιβαλλον;)δε θα βγεις σε αδεια κυησης?δεν ειστε στον εοππυ εσεις?κουραγιο ξερω ποσο δυσκολα ειναι κ ο σο μπορεις μη δινεις σημασια!

αννα και τα δικα σου καλα κουκλος ο μπεμπακος!!

ριτα με την αδεια ακομα δεν εκανα τιποτε γιατι δεν εχω βρει τον διευθυντη μου...απο βδομαδα θα το κανονισω.

πηρα χθες τα αποτελεσματα απ τις εξετασεις αιματος κ εχω θυμωσει παρα πολυ με το γιατρο μου...η καμπυλη ηταν καλη(πηρα γνωμη και απο αλλο γυναικολογο και απο ενδοκρινολογο)..οταν τον πηρα χθες τηλ μου ειπε οτι ειναι οριακη και να την επαναλαβω σε 3 βδομαδες...η ενδο που πηγα σημερα μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικοτατη κ οτι δε χρειαζεται επαναληψη..ασε που μου εξηγησε οτι δεν εχει νοημα γιατι η μεγιστη αντισταση στην ινσουλινη εμφανιζεται την 24-26 βδομαδα..ακομα κ αν τη κανω δηλαδη δε θα δειξει(λογικα παντα) μεγαλυτερες τιμες απ αυτες που εδειξε τωρα...μου ειπε να κανω αν θελω γλυκοζιωμενη αιμοσφαιρινη.

τωρα εχω κλεισει ραντεβου στις 29 του μηνα με το γιατρο μου...δε με πειραζει να την ξανακανω την καμπυλη αυτο που με θυμωνει ομως ειναι οτι μαλλον ψαχνει πατημα να με παει για καισαρικη παλι...τεσπα μη σας ζαλιζω θα παω στο ραντεβου και θα δω τι θα μου πει.

σας παραθετω τ αποτελεσματα να μου πειτε κ εσεις τη γνωμη σας

χρονος 0=74

χρονος 60 λεπτα=147

χρονος 120λεπτα=126

η φορτιση εγινε με 75 γραμμ γλυκοζης.

θυμαται καποιο κοριτσακι αν μου πει φυσ.τιμες γιατι εμενα δεν εγραφε?

τωρα προσπαθω να πεισω τον αντρα μου να παμε για μπανακι τ απογευμα...με βριζει ακομα γιατι τον ετρεχα ολο το πρωι αλλα ελπιζω να του περασει γρηγορα!

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Σοφακι φυσιολογικες τιμες δεν εχω τωρα μαζι μου να σου γραψω αλλα νομιζω εισαι εντος οριων ...αν ειχε και μια μετρησηστα 180 επρεπε να εισαι γυρω στο 90....αφου σου λεει ειδικα η ενδοκρινολογος οτι δεν πρεπει να ανησυχεις,μην ανησυχεις και πες και στο γιατρο τι σου επε η ενδοκρινολογος....το θεμα ειναι οτι αφου ειχε υπονοια για διαβητη ο γιατρος σου γιατι σου εβαλε να κανεις με τα 75 μλ και οχι με τα 100μλ μια και καλη;Εμενα επιμενει οτι βαζει σε ολες την 100αρα για να μην τις ταλαιπωρει μετα...οτι ειναι να δειξει ,να δειξει...

Και εμενα παντως μου φαινεται οτι θελει ο δικος σου αμετι μου χαμετι την καισαρικη..στο εχω ξαναπει ολοι κουλ το παιζουν για vbca αλλα λιγοι το κανουν τελικα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σοφακι φυσιολογικες τιμες δεν εχω τωρα μαζι μου να σου γραψω αλλα νομιζω εισαι εντος οριων ...αν ειχε και μια μετρησηστα 180 επρεπε να εισαι γυρω στο 90....αφου σου λεει ειδικα η ενδοκρινολογος οτι δεν πρεπει να ανησυχεις,μην ανησυχεις και πες και στο γιατρο τι σου επε η ενδοκρινολογος....το θεμα ειναι οτι αφου ειχε υπονοια για διαβητη ο γιατρος σου γιατι σου εβαλε να κανεις με τα 75 μλ και οχι με τα 100μλ μια και καλη;Εμενα επιμενει οτι βαζει σε ολες την 100αρα για να μην τις ταλαιπωρει μετα...οτι ειναι να δειξει ,να δειξει...

Και εμενα παντως μου φαινεται οτι θελει ο δικος σου αμετι μου χαμετι την καισαρικη..στο εχω ξαναπει ολοι κουλ το παιζουν για vbca αλλα λιγοι το κανουν τελικα...

σ ευχαριστω για την απαντηση ριτακι..θεωρει την καμπυλη με τα 75 γραμ πιο αξιοπιστη ετσι μου ειπε οταν τον ρωτησα:confused: δε ξερω θα παω στο ραντεβου μας κ εχουμε πολλα να συζητησουμε...αν μη τι αλλο πρεπει να καταλαβει οτι πλεον δε μπορει να με δουλεψει...ισως δε πιστευει οτι εχω οντως αλλαξει γνωμη για τη καισαρικη.τι να πω θα δειξει δε χανω τις ελπιδες μου ακομα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...