Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

θα καλοπεράσουμε γιάννα μου, δε θέλω να σε τρομάξω αλλά ζωηρό στη κοιλιά σίφουνας όταν γεννηθεί. αχ πως το περιμένωωωω το πακέτοοοο!!!

μιμίκα το ξύπνημα στις 10 το πρωί έχω να το κάνω ένα χρόνο. από τις καλοκαιρινές διακοπές πέρυσι....

είναι πρωινοί τύποι τα δικά μου παιδιά. υπάρχουν πάντως και παιδιά υπναρούδικα, έχε ελπίδες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα καλοπεράσουμε γιάννα μου, δε θέλω να σε τρομάξω αλλά ζωηρό στη κοιλιά σίφουνας όταν γεννηθεί. αχ πως το περιμένωωωω το πακέτοοοο!!!

μιμίκα το ξύπνημα στις 10 το πρωί έχω να το κάνω ένα χρόνο. από τις καλοκαιρινές διακοπές πέρυσι....

είναι πρωινοί τύποι τα δικά μου παιδιά. υπάρχουν πάντως και παιδιά υπναρούδικα, έχε ελπίδες!

αννα τετοια να μου λες για να παιρνω κουραγιο χιχιχιχι!εγω μικρη ημουν διαολος κανονικος!!!!κοιμομουν ελαχιστα ολη την μερα κι ολο γκρινιαζα!!2 χρονων σταματησα!τουλαχιστον αυτα θυμαται η μανα μου!το ιδιο κ ο αντρας μου!!!!αχ μπορει το παιδι να παρει απο τον αδερφο?σκετο προβατο ηταν εκεινος!τσιμουδια δεν εβγαζε!

pysXp3.png

αννα τετοια να μου λες για να παιρνω κουραγιο χιχιχιχι!εγω μικρη ημουν διαολος κανονικος!!!!κοιμομουν ελαχιστα ολη την μερα κι ολο γκρινιαζα!!2 χρονων σταματησα!τουλαχιστον αυτα θυμαται η μανα μου!το ιδιο κ ο αντρας μου!!!!αχ μπορει το παιδι να παρει απο τον αδερφο?σκετο προβατο ηταν εκεινος!τσιμουδια δεν εβγαζε!

αναλόγως τη σειρά! ποιος απ τους δυο σας γεννήθηκε πρώτος; ;):lol::lol:

Καλησπέρα σε όλες!

Περαστικά άννια στον άντρα σου να πάνε όλα καλά!

Εγώ είμαι πολύ κουρασμένη,με τα νοσοκομεία πάνω κάτω και τόσες ώρες σε μια καρέκλα..Χτές είχα πόνους και συσπάσεις! Άσε που και μένα κουνιέται σαν τρελός.σήμερα είδα το ποδαράκι του... :-)

Κατα τ'άλλα θέλω επειγόντως βουτιά αλλά δεν το βλέπω σύντομα!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

καλησπερα κοριτσια!!!η ζεστη μας εχει λιωσει.....μην ανησυχειτε για τον υπνο...ο δικος μου απο 4ο ημερων κοιμωταν ολη νυχτα και πιο πριν με ξυπναγε στις 5 ετρωγε και ξανακοιμοταν...ειναι φανταστικο μωρο.....το αλλο να δουμε τι φατσα θα ειναι.......

μπανια κανατε?εγω επειδη μεχρι πριν κανενα 2μηνο ειχα καφε υγρα φοβαμαι να μοω στη θαλασσα μη κολλησω κανενα μικροβιο....

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας εγκυούλες!

Εύχομαι να περάσατε ωραία το Σαββατοκύριακο, και καλή βδομάδα από αύριο! Να περάσει γρήγορα!

Αννια, περαστικά στον άντρα σου. Μακάρι όλα να είναι λόγω της ίωσης. Πάντως και εμένα πριν δυο χρόνια ο άντρας μου ήταν άρρωστος για δυο μήνες περίπου, και είχε κάποια αποτελέσματα ανεβασμένα, αλλά τελικά όλα πέρασαν. Οσο για την πεθερα, υπομονη!

Αννα, εύχομαι να ξεκουράστηκες σήμερα. Που και που ο ύπνος χρειάζεται!

Μιμίκα εύχομαι όλα να πανε καλά αυριο στο γιατρό. Αντε να δούμε πόσο πήγε το μωράκι σου (και πολύ πιθανόν και το δικό μου!)

Ευριδίκη, όντως δύσκολος ο μήνας για σας, αλλά όσο μπορείς να ξεκουραζεσαι, δεν είμαστε για τίποτα παράξενα!

καλημερα και καλη μας εβδομαδα!

μιμικα με το καλο να δεις το μωρακι σου σημερα!ολα καλα θα ναι.

αννια συνηλθε ο συζυγος?

αννα αν ειναι ετσι οπως τα λες με τη ζωηραδα του μωρου καηκαμε!εγω που ειμαι συνηθισμενη αλλιως απ την ελλη θα ζησω μεγαλες στιγμες!

μπανακι δεν εκανα αυτο το σκ ευελπιστω να τα καταφερουμε το επομενο!αληθεια οσες ειστε απο αθηνα που πατε για μπανιο?

σημερα η ελλη μου δεν εχει σταθμο...θα κατσει σπιτι με τον μπαμπα της.εγω ετοιμαζομαι για δουλεια..ευτυχως αυριο εχω αδεια.

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα κοριτσαρες!!!!!!!Καλη βδομαδα!!!!!

Χαθηκα λιγες μερες αλλα ειχαμε παει παρασκευοσαββ/ριακο στη Ναυπακτο οπως σας ειχα πει.Περασαμε καταπληκτικα και τωρα επιστοφη στη ρουτινα :(.Μπανια εμενα μου επετρεψε ο γιατρος να κανω αλλα η θαλασσα ητανε τοσο κρυα που δεν τα καταφερα να μπω.

Τωρα σιγα σιγα πρεπει να ξεκινησω τις ετοιμασιες για το παιδικο δωματιο και ολα αυτα γιατι δεν εχω κανει απολυτως τιποτα :shock:!

q3Owp3.png

aijjp3.png

Kαλημέρα και καλή μας εβδομάδα! Πώς είστε ζουζούνες? Εμένα μου κάνουν κάτι σπασίματα στην δουλειά και ανυπομονώ να περάσουν οι 3 εβδομάδες για να σταματήσω. Δεν την παλεύω ειλικρινά. Μου κάνανε τα νεύρα κρόσια.

Χαρά μπράβο σου που πέρασες όμορφα! Δυστυχώς τα ωραία κρατάνε λίγο!

Έλιζαμπεθ εμείς επειδή μένουμε Πειραιά πάμε στη Σαλαμίνα για μπάνιο γτ είναι κυριολεκτικά δίπλα. Έχουμε βρεί και 2 παραλίες που είναι αρκετά αξιοπρεπείς. Βέβαια δεν συγκρίνονται με τα μπάνια που κάναμε στον Κότρωνα (Μάνη). Αυτό το σκ δεν πήγαμε για μπάνιο, αν και θα το ήθελα γτ έλιωσα στην ζέστη. Το Σάββατο πλακώθηκα στις δουλειές του σπιτιού και μετά είμασταν κομμάτια. Χθές ξεκουραζόμασταν. Χωριίς κλιματιστικό κορίτσια πλέον δεν μπορώ να κοιμηθώ.

2sCXp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Αννια περαστικά στον άντρα σου,ευχομαι να ειναι απο την ιωση οι τιμές ανεβασμένες! Υπομονή με την πεθερά και καλή δύναμη σε εσένα!

Δήμητρα με το καλό να δεις το μωράκι σου σήμερα και όσο για την δουλειά όσο μπορείς μην δινεις σημασία!

Εμεις το Σάββατο πήγαμε για μπάνιο αν και η θάλασσα ήταν λίγο κρύα μπήκα μαζί με τη μικρή η οποία τρελάθηκε απο τη χαρά της και δεν ήθελε να βγει! Το κακό ειναι ότι μετα ήμουν πτώμα γιατί ο Γ δεν βοηθησε σε τπτ και μου έσπασε και τα νευρα!

Χτες το πρωι είχαμε μια βάφτιση μετα σπίτι, το απογευμα πήγαμε την μικρή στη μαμά μου για να βγούμε επιτελους οιδυο μας μετα απο παρα πολύ καιρό( ουτε εγω θυμάμαι πόσο). Περάσαμε πολύ όμορφα! Τωρα κανω διάλειμμα απο τις δουλειές του σπιτιου και μετα πρεπει να παω μεχρι το ταχυδρομείο , που ευτυχως ειναι κοντά και μετα έχει σίδερο!

Ανυπομονώ να έρθει η Πέμπτη να παμε γιατρό να δω την μικρή μου !

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε;;πολυ ζέστη και είναι νωρίς ακόμα θα σπάσουμε σήμερα...ο σύζυγος είναι καλύτερα δεν έχει πια δεκάτα αλλα τον βλέπω που είναι φουλ αγχωμένος γι την Τεταρτη,δεν περνάνε οι μερες με τίποτα..σήμερα ένιωσα και την πρώτη μου αρκετά δυνατή και Αε ένταση και σε χρόνο συσπαση και χ3στηκα πάνω μου..το θέμα με την Πεθερα θα σας τα πω άλλη στιγμή γιατί ξέρω ότι θα φουντωσω το θετικό είναι ουι έχω τον άντρα μου δίπλα μου (ξέρει τι μάνα έχει) αυτά απο μένα τα φιλια μου σε όλες

:-D

καλημερααααα!

αννουλα περιμενουμε τα νεακια σου απο το ντοπλερ!!!!!ολα τελεια θα ειναι!!!

αννια ξεκινησαν οι συσπασεις?εγω τι να πω ρε κοριτσια ακομα δεν εχω καταλαβει τιποτα!!!!προχτες που περπατουσα τσιτωσε απο την μια μερια η κοιλια μου κ εγινε σκληρη,αλλα δεν ξερω αν ηταν συσπαση!νομιζω οτι συνδιαζονται με πονους περιοδου???

τανιαμπελ κ εγω ξεκιναω σιδερο τωρα,αφησα μια λεκανη απο χτες γιατι κουραστηκα κ τωρα επεται η συνεχεια!κατεβαινω αθηνα αυριο κ πρεπει να τα εχω ετοιμα τα ρουχα!

το κλιματιστικο το βραδυ δουλευει στο φουλ παντως!!!δεν αντεχεται η ζεστη!!!

pysXp3.png

δε θέλω να σε τρομάξω αλλά ζωηρό στη κοιλιά σίφουνας όταν γεννηθεί.

επιβεβαιωνω!!!!!!...:tongue::tongue:Αλλα δε θελω να μπω σε λεπτομερεις απο το γιιο μου..για να εχει σασπενς η φαση ;);)

Γεια σας κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!Καλη εβδομαδα,καθε βδομαδα που περναει ολο και πλησιαζουμε, ετσι δεν ειναι;;;

Ζεσταινεστε;;;Αποτομα μας επιασε γμτ....

Καλα αποτελεσματα απο εξετασεις,ντοπλερ κτλ περιμενουμε νεα κοριτσια!!!!

Τρεχω λιγο δευτεριατικα αλλα θα τα πουμε !!!

Φιλακια!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...