Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Μια χαρά είναι Δήμητρα!! Αν σκεφτείς ότι κάνουν 6 ευρώ τα 2 αυτά της Disney, (γιατί είχε και κάτι άλλο που πήρα πιο απλά στα 3 ευρώ!!!), έξω πουθενά δεν τα βρίσκεις σε τέτοιες τιμές!! :D Βαμβακερά είναι τα φορμάκια 100%! Made in Bangladesh ή in Thailand βέβαια, αλλά δεν θα σκάσω κιόλας!! Μέχρι στιγμής ότι έχω πάρει σε ρούχο ή εσώρουχο από lidl δεν έχει πάθει ποτέ τίποτα!!! Τα κουβερτάκια είναι σαν φλις να πω; Κάτι τέτοιο.. Είναι πολύ μαλακά!! Το θερμόμετρο δεν το πρόλαβα, τα είχανε πάρει όλα!!!!!! Μπιτζαμάκια για το μωρό βρε, όχι για μένα :tongue: αλλά ίσως ήτανε από παλιότερη προσφορά, δεν τα είχε στο φυλλάδιο νομίζω τώρα.. Μην τον μαλώσεις καθόλου κι ευχαριστώ πολύ να λες που πήγε και τα πήρε μόνος του!! Ο δικός μου βγάζει καπνούς όταν ακούει σουπερ-μαρκετ με το ζόρι τον τραβάω :tongue:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε;;εμείς πολυ τρέξιμο με κάτι μικροπροβληματακια και έχω κατααγχωθει ευτυχώς η μπουμπου μου είναι καλα καθήκον μέρα με κλωτσαει..αύριο θα κάνω και εγω την καμπύλη και θα έχω τ αποτελέσματα απο Δευτέρα.τα φιλια μου σε όλες ελπίζω να μπορέσω κάποια στιγμή να σας γράψω

:-D

Καλησπέρα κι από εμάς!free-random-smileys-838.gif

Εκανα σήμερα το Doppler. Μια χαρά είναι η μπέμπα μας. Βέβαια είδαμε πάλι μόνο ένα νεφρό αλλά ευτυχώς μας είπε ο γιατρός ότι δουλεύει πολύ καλά.

Όταν γεννηθεί με το καλό θα της κάνουμε υπέρηχο να δούμε λεπτομέρειες..

1800 γραμμάρια είναι η μικρή μας!free-love-smileys-924.gif

Κι εγώ έχω αυπνίες κορίτσια… Ξαπλώνω κ μπορεί να περάσουν κ 2 ώρες γυρνώντας με δυσκολία πότε στο ένα πλάι, πότε στο άλλο μέχρι να με πάρει ο ύπνος…

και όταν κοιμηθώ ξυπνάω κάθε φορά που είναι να γυρίσω πλευρό!:evil:

Γεια σας κοριτσάκια μου...ξέρω οτι χάθηκα αλλα τρέχω με τις τελευταίες λεπτομέρειες στη δουλεια....την άλλη εβδομάδα τελείωνω και έχω πολλές υποχρεώσεις....

Διαβασα γρήγορα τα νεα και δεν έχω συγκρατήσει τιποτα Χαχαχαχ...μόνο τις αυπνιες...δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδιά....άρχισε να με πιάνει και η ζέστη και είμαι σαν κοτόπουλο.....

Όσο αφορα την κλινικη εγω είχα νυχτικες και με βολεψαν παρα πολυ...λόγω καισαρικης μάλλον....

Επίσης έκλεισα το γ επιπέδου για 28/6 ανυπομονω....

Αλήθεια σας έχει κοπεί η όρεξη τελευταία λόγω ζέστης???τρωω για να φάω...δεν μέ πιάνει πείνα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα λετάκι!

μου χει κοπεί η όρεξη κι εμένα πολύ και περιέργως. δε το χα ποτέ αυτό.

κι αυπνίες...ελαφρύς ύπνος κτλ.

χτες με κλώτσαγε ο μικρός τόσο δυνατά που με πονούσε πολύ.

τη δευτέρα το ντόπλερ εγώ...

καλημερα κ απο μενα!

με το καλο να κανετε το ντοπλερ!εγω θα μαι απ τις τελευταιες μαλλον θα το κανω 1/8.

σημερα ξυπνησα πρωι πρωι και πηγα βιοιατρικη να κανω τις εξετασεις μου...γινοταν χαμος!!αποτελεσματα θα παρω δευτερα η τριτη.αχ μακαρι αν βγει καλη η καμπυλη!παντως δε ζαλιστηκα καθολου -παροτι ημουν νηστικη 14 ωρες.ελπιζω να ειναι καλο σημαδι αυτο για το σακχαρο θυμαμαι στην ελλη ενιωθα χαλια μετα κ ειχα τασεις λιποθυμιας.

αννια καλα αποτελεσματα και σε σενα!

φιλια πολλα και καλο σκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρα κορίτσια!

που γυρνάτε? Πάλι για μπανάκι πήγατε?:P

Ριντι, τι ωραία τα νέα της μικρής. Μια χαρά φαίνεται να είναι αφού βάρος παίρνει κανονικά!

Αννια, εύχομαι όλα να είναι καλά. Οσο μπορείς, προσπάθησε να μην αγχώενεσαι πολύ!

Σοφία καλα αποτελέσματα να έχεις. Μακάρι να είναι όλα καλά!

Λέτα υπομονη και εσυ. Λίγος καιρός μας έμεινε. Και εγώ τελειώνω στις 20 ιουνίου τελικά, αλλά ήδη έχω χαλαρώσει πολύ! Τον τελευταίο καιρό δε μου δίνουν πολλά, για να μην τα αφήσω στη μέση, οπότε όσο μπορώ λουφάρω!:tongue:

Πάντως με τη δουλειά από τη μία χαίρομαι που σταματάω, από την άλλη λέω μήπως βαρεθώ να κάθομαι στο σπίτι όλη μέρα! Και ποιος ξέρει πότε θα ξαναρχίσω!

Αχ κορίτσια, τώρα που λέτε για αυπνίες και καθόλου όρεξη, μήπως να ανησυχω? Τον ύπνο τον έχω στο τσεπάκι μου, το δύσκολο είναι να μη με πάρει ο ύπνος από τις 10! Οσο για την όρεξη, όλο τρώω! τι να πω, ισως επειδή έχουμε δροσιά εδω (ίσως και υπερβολική!) να μην έχω προβλήματα.

Καλησπερα και απο μενα κοριτσια αφορητη ζεστη σημερα...Εκανα και την καμπυλη και τριτη απογευμα θα εχω τα αποτελεσματα...Θυμοσαστε που σας ειχα πει οτι ο Τ ειναι αρρωστος??Ε απο της 28/5 που ανεβασε πυρετο μεχρι της 2του μηνα εκανε 39-40απο τοτε εχει συνεχεια δεκατα,πηγαμε σε παθολογο και του εγραψε τσεκ-απ και οι αιματολογικες του Λευκα αιμοσφαιρια-αιμοπεταλια-και η γ-gt μια οορμονη που την βγαζει το συκωτι βγηκανε ανεβασμενες...Η μικροβιολογος μας ειπε οτι μπορει να μην ειναι και τιποτα και να ειναι ανεβασμενα λογο της ιωσης που περασε,την Τεταρτη θα κανει και υπερηχο ανω κατω κοιλιας ωστε να εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη εικονα

περαστικά πολλά βρε ιωαννάκι τι να πω, εύχομαι να μην είναι τίποτα που θα σας ταλαιπωρήσει περισσότερο!

καλό κουράγιο στη κατάστασή σου και με δυο παιδιά φαντάζομαι δε θα στέκεσαι στιγμή...

κούραση κι εδώ.

το μικρό δε σταματάει να κλωτσάει όλη την ώρα. με πονάει πολλές φορές.

σήμερα είχαμε επισκέψεις και το ψιλοπαράκανα με τα γλυκά...πολύ κακώς!

Διαφημίσεις

Ασε αννουλα και εχω και την τρελη πεθερα αρπαχτηκαμε ασχημα η γυναικα εχει καλο μεγαλο στον εγκεφαλο και δεν θελω να την βλεπω ουτε ζωγραφιστη..Εν το μεταξυ τρεχω και με τα χαρτια της μικρης για τα νηπεια και καποιο λαθος εχει γινει και την εχουν σαν αβαπτιστο:confused:και πρεπει δευτερα πρωι να παω στο δημαρχειο..Φουλ τρεξιμο:rolleyes:

Και εμενα κλωτσαει παρα πολυ και χαμηλα που ωρες ωρες λεω θα βγει κανα ποδι απο κατω:tongue:..Εγω σημερα εκλεισα απο γλυκα ο οργανισμος μου ζηταει αλμυρο:P:p:p

καλημερα!

αννια περαστικα στο συζυγο...ολα αυτα που γραφεις οντως παιζουν να ναι ανεβασμενα απο την ιωση που περναει...ελπιζω να μην ειναι κατι αλλο.

εχω λιωσει απ τη ζεστη λεμε...χθες εβαλα αιρκοντισιον για να κοιμηθω το βραδυ...θελω να παω και για κανα μπανιο αλλα κυριακατικα δε το σκεφτομαι καν!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημέρα! μόλις ξύπνησα το παράκανα σήμερα! τ αγόρια τα βρήκα και τα δύο στο σαλόνι ξύπνια να βλέπουν παιδικά! απ τη ζέστη ξύπνησα...

χτες τελικά οι επισκέψεις έφυγαν στις 2 το πρωί! και δεν είμαι συνηθισμένη σε ξενύχτια, άσχημο ύπνο έκανα, έφαγα πολύ, που ουτε κι αυτό το θελα, ούτε έπρεπε, κοινώς σέρνομαι τώρα!

τι έγινε με τη πεθερά άννια; μανούρα μεγάλη, ή συνηθισμένα πράματα;

σε τέτοιες φάσεις πρέπει να απέχεις νομίζω...

δεν είναι να χαλάς τη ζαχαρένια σου για κανέναν!

θέλω κι εγώ θάλασσα και διακοπές!!!!!

ο ν σήμερα θα ρθει απ τα μαθήματα στις 7 το απόγευμα!!!!

οπότε αναγκαστικά θα κάτσω στ αυγά μου εδώ μέσα!

τ απόγευμα έχει παραδοσιακούς χωρούς και διάφορα δρώμενα σ ένα θεατράκι της γειτονιάς οπότε προς τα κει θα βολτάρουμε.

απ τη ζέστη σήμερα έφτιαξα φραπε για μένα, με τίποτα δε το σήκωνα τον ελληνικό.

Καλημερούδια!

Άννια περαστικά στον σύζυγο. Εύχομαι να μην είναι τίποτα. Έχεις θέματα με την πεθερά ε? Ωχ!

Μυρίνα τελικά όντως τα φορμάκια και η κουβερτούλα είναι τέλεια. Και το θερμόμετρο πολύ καλό. Ά εμένα ο άντρας μου είναι φαν του σουπερ μαρκετ. Του αρέσει πολύ να πηγαίνει. Αυτός έχει αναλάβει τα ψώνια. Λαική, σούπερ, κρεοπώλη!!

Ρίντι μπράβο μεγάλωσε η μπουμπού σου!

Δεσποινάκι κάθε άλλο από το να ανησυχείς! είσαι πολύ τυχερή που μπορείς και κοιμάσαι!

Αννούλα ξύπνησες στις 10 και το παράκανες??? Αχ τι τραβάμε οι μάνες!!! Εγώ είμαι υπναρού γαμώτο και σκέφτομαι πώς θα την παλεύω με το θέμα του ύπνου όταν έρθει το μωρό!

Αύριο έχω κι εγώ γιατρό και την Παρασκευή θα πάμε για το ντόπλερ! Για να δούμε...ελπίζω να είναι όλα καλά και να μην μας βγάλει τπτ περίεργο πάλι!

2sCXp3.png

καλημερα!!!!!

περαστικα αννια στον αντρα σου!!!!τι διαβαζω θεμα με την πεθερα εχεις???υπομονη....!!!

μιμικακι μια χαρα θα ειναι το ντοπλερ μην ανυσηχεις!!!!

αχ κουκλες εγω απο τις 3:30 εχω ξυπνησει κ με πηρε ξανα ο υπνος στις 7!εχω κι ενα γαμο νωρις ουτε θα προλαβω να κοιμηθω μεσημερακι!!!!

εν τω μεταξυ ο μπεμπης εκανε τρελλες βουτιες!!!!η κοιλια μου σα κυμα πηγαινε χαχαχαχα!!!Μια χαρα!!!

εχει απιιστευτη ζεστη κ θελω μπανακι!!!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...