Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

κι εγώ πολύ φοβάμαι ότι θα γεννήσω νωρίτερα. ο μπέμπης κουνιέται πολύ, έχω συχνά πετρώματα κτλ συν του ότι κουράζομαι και διπλάσια απ τις άλλες φορές.

για να δούμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αναστασια μια χαρα η μπεμπα!οσο γι αυτα που σου ειπε ο γιατρος σου δε μου πολυκολλανε...δε ξερω.με τις πυτζαμες εχω ακριβως το ιδιο θεμα μονο μ αυτες βολευομαι.

ριντι με το καλο να δεις κ εσυ τη μπεμπα σου αυριο!για την αδεια κ εγω δε ξερω...μ αρεσει που σκοπευα να καταθεσω το χαρτι νωριτερα...δεν ηξερα οτι δε το δεχονται..ουφ αλλο προβλημα κ αυτο.

σας ευχαριστω για το ενδιαφερον δε ξερω αν θελω να βαλω αναρρωτικη αν μου αρνηθουν την κανονικη αδεια κ δηλωσω μετα αναρρωτικη θα φανει ασχημο και δε θελω να δωσω δικαιωματα...ακυρωσε κ ο αντρας μου το ραντεβου στο ικα να μιλησω πρωτα εγω στον διευθυντη μου να δω ποιες ειναι οι προθεσεις του κ μετα θα δουμε μηπως μπορεσω ν αβαλω πητ νωριτερα.

μαριλενα ο συγκεκριμενος γιατρος ειναι περιπτωσαρα...ναι θελει την αυχενικη δυστυχως.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλα νεακια σας φερνω φιλεναδιτσες μου μια χαρα ειναι η καμπυλη.

Ρε κοριτσια εχω μια φιλη εγκυο ενα μηνα λιγοτερο απο μενα και βγαζει το στηθος της γαλα εχε φοβηθει η κοπελα ο γιατρος ωστοσο της ειπε να μην ανησυχει το εχετε ξανακουσει;

Φιλακια πολλα και καλο σας βραδυ

N34Jp2.png

Μαριλένα ο γιατρός εννοούσε ότι δεν χρειάζεται να τρέχω και να ταλαιπωρούμε να κάνω εξετάσεις. Βασικά η αλήθεια είναι ότι όλες μου οι εξετάσεις είναι καλές, και σταθερές εδώ και καιρό. Ο αιματοκρίτης μου πχ δεν έχει πέσει ενώ κιόλας δεν παίρνω καθόλου συμπληρώματα! Το ουρικό μου το έχω ρυθμίσει, το ίδιο και το ζάχαρο, οπότε για τον επόμενο μήνα έκρινε προφανώς ότι δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρούμαι, γιατί όσο να πεις είναι μια ταλαιπωρία να τρέχεις για εξετάσεις.. :rolleyes: Τώρα το άλλο (για το αν παίρνουν το μωρό νωρίτερα λόγω βάρους) δεν μου το είπε αυτός, ήτανε δικό μου συμπέρασμα και απορία παράλληλα, γιατί δεν κατάλαβα καλά, γι'αυτό ρώτησα εδώ για να καταλάβω τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις με το βάρος του μωρού δηλαδή! :confused:

Ρίντι κι εγώ έτσι ξέρω, ότι πρέπει να τα πας την πρώτη μέρα που ξεκινάει η άδεια, αλλά το ξέρω αυτό από την ανάποδη, δηλαδή για κοπέλες που είχαν ρωτήσει να τα πάνε νωρίτερα και τους είχανε πει έτσι, τώρα αν τα πας αργότερα δεν ξέρω καθόλου.. :| Ίσως να εξαρτάται και σε ποιον υπάλληλο θα πέσεις σε κάθε ΙΚΑ ανά την Ελλάδα, τι να πεις.. :rolleyes:

Δέσποινα 190 λίρες είναι πολλά λέφτα, :shock: και μετά έχουμε εμείς παράπονα από το σύστημα υγείας στην Ελλάδα! Εγώ μέχρι στιγμής το μόνο που πλήρωσα για εξετάσεις ήτανε το pap-A κι αυτό δεν ήτανε υποχρεωτικό, μπορούσα να έχω κάνει μόνο την Αυχενική και τότε θα ήτανε εντελώς δωρεάν!

Άννα όπως είπα και στην Μαριλένα μάλλον δεν κατάλαβα καλά, αυτός δεν μου είπε ούτε για καισαρική ούτε για τίποτα άλλο, κακώς δεν του ζήτησα διευκρινίσεις.. Η συμβουλή σου για τις νυχτικές πολύ χρήσιμη, γιατί δεν το είχα σκεφτεί αυτό για τις σερβιέτες λοχείας, και μάλλον εγώ που γεννάω στο νοσοκομείο δεν μου τις παρέχουν, από που τις αγοράζει κάποιος; Στο σούπερ μάρκετ θα έχει άραγε;;; :confused:

Σοφία προσπάθησε τουλάχιστον να τον πετύχεις στα κέφια του τον διευθυντή!! :D Καλή τύχη σου εύχομαι!! ;)

s29sp2.pngMbfRp3.png

Ρε κοριτσια εχω μια φιλη εγκυο ενα μηνα λιγοτερο απο μενα και βγαζει το στηθος της γαλα εχε φοβηθει η κοπελα ο γιατρος ωστοσο της ειπε να μην ανησυχει το εχετε ξανακουσει;

το πιο φυσιολογικό πράγμα είναι και να χαίρεται να της πεις!

μπράβο για τη καμπύλη!

Διαφημίσεις

αναστασάκι μπορεί και να στις παρεχει και το δημόσιο...αν και μάλλον πια όχι.

εννοείται έχει στο σουπερ, είναι τύπου τενα ας πούμε. ή στο φαρμακείο ή σε πολυκαταστήματα με βρεφικά-μητρότητας κτλ.

ΚΕΡΑΣΙΑ τελεια τα νεα σου με την καμπυλη!!!

ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ εγω δεν εβαλα αναρρωτικη αυτο το μηνα κ πηρα την κανονικη μου αδεια!μαλιστα ηταν να δουλεψω κ 3 εργασιμες αλλα η προισταμενη μου ειπε μην τυχον κ ερθεις!!!!ευτυχως!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μεγαλη η μπουμπουκα σας!μια χαρα ολοκληρος κοριτσαρος εγινε!!!!!

κοριτσια πως τα πατε με τον υπνο???εγω δεν κοιμαμαι κ πολυ καλα!για να αλλαξω πλευρο θελω γερανο χαχαχαχαχα!ασε που η ζεστη ειναι αφορητη....

pysXp3.png

Καλημέρα!

Μαζευτήκαμε βλέπω πάλι!!! Εγώ μου αρέσι που έκανα και φεισμπουκ να μιλάμε και από εκεί και τελιικά δεν μπαίνω καθόλου!!! Πάντως όποια έχει χρόνο και διάθεση ας κάνει την ομάδα που λέγαμε!!

Κερασία μπράβο για τα αποτελέσματα!!!

Μυρινάκι κι εμένα ο γιατρός μου την τελευταία φορά που πήγα πριν από 15 μέρες μου είπε να μην κάνω εξετάσεις αυτή την φορά μέχρι την Δευτέρα που έχω και πάλι ραντεβού. Είχαν ανέβει όλα όσα ήταν πεσμένα και ίσως έκρινε ότι πρέπει να "ξεκουραστώ" 20 μέρες. Την Δευτέρα βέβαια που θα πάω θα μου πεί σίγουρα μέχρι την επόμενη φορά που θα ξαναπαω να κάνω γενική αίματος και ούρων.

Για τις πυτζαμούλες που λέτε κι εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου τα νυχτικά αλλά θα πάρω σίγουρα 1, ίσως και 2, αλλά θα πάρω και παντελόνι. Εγώ σκέφτομαι να ξεκινήσω τις αγορές και τις ετοιμασίες αρχές Ιουλίου που θα έχω μπεί στον μήνα μου και θα έχω σταματήσει από το γραφείο. Θα μας έρθουν και τα πράγματα του μωρού τότε οπότε θα τα κάνω όλα μαζί!

Για το οικονομικό κι εγώ αγχώνομαι...τα είχαμε υπολογίσει αλλιώς και τελικά αλλιώς μας ήρθαν και τώρα που δεν θα παίρνω μισθό, για δεν ξέρω πόσο καιρό, θα είμαστε δυσκολούτσικα!!!

2sCXp3.png

Λιμπεράκι μου μιά από τα ίδια κι εγώ με τον ύπνο. Έχει αρχίσει να γίνεται πολύ ζόρικη η κατάσταση!!!! Άθλος μου φαίνεται το να αλλάξω πλευρό. Χθές κοιμήθηκα με κλιματιστικό. Δεν την πάλευα! Και πάλι ζεσταινόμουν να φανταστείς!

Όλες βγήκατε σε άδεια? Μόνο εγώ δουλεύω ακόμα ρε γμτ??!!!

2sCXp3.png

Εμένα με πήραν σήμερα τηλ. Ήταν να κάνω από βδομάδα το doppler αλλά θα λείπει ο γιατρός οπότε μου είπαν να πάω αύριο!!!

Το μεσημέρι θα το κάνω.:rolleyes:

Ήθελα να σας ρωτήσω επειδή βλέπω ότι πολλές έχετε αρχίσει να φτιάχνετε τα χαρτιά της άδειας κυοφορίας,

εγώ έχω μπει ήδη στις 56 μέρες της άδειας αλλά από Δευτέρα θα πάω να φτιάξω τα χαρτιά κ θα τα καταθέσω στο ΙΚΑ μέσα στην βδομάδα. (επειδή αύριο περνάω από επιτροπή για να μου εγκρίνουν την τελευταία αναρρωτική σκέφτηκα να περάσει κ αυτό και να τα φτιάξω μετά).

Λέτε να έπρεπε να τα έχω ετοιμάσει και να τα πήγαινα την πρώτη μέρα της άδειας κυοφορίας;;;:confused:

(Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν τα δέχονται πριν αρχίσει η άδεια).

Καλημερα κοπελα μου. Με το καλο να δεις το μπεμπακι σου!!!

οσο για τα χαρτια και γω ξερω οτι πρεπει να εχεις μπει στις 56 μερες πριν..

δεν νομιζω να εχουν προβλημα για το ποτε θα παμε! αλλωστε σιγα μην βιαζοντε να μας δωσουν τα χρηματα...φοβαμαι οτι δεν θα παρουμε τιποτα !!! μην ανησυχεις δεν παιζει να εχεις προβλημα επειδη δεν πηγες την πρωτη μερα! δεν ειμαστε και ρομποτακια!!! :P

μαριλενα ο συγκεκριμενος γιατρος ειναι περιπτωσαρα...ναι θελει την αυχενικη δυστυχως.

τοτε τι να πω...καλη υπομονη σου ευχομαι και καλα ξετελεματα!!!

μπραβο κερασια για την καμπυλη!!! πες στην φιλη σου να μην ανησυχει ειναι καλο αυτο που της συμβαινει... σημαινει οτι η προλακτινη μια χαρα ανεβαινει!!! :tongue:

εμενα ποναει το στηθος μου και ειδικα οι ρογες... :cry:

κοριτσια πως τα πατε με τον υπνο???εγω δεν κοιμαμαι κ πολυ καλα!για να αλλαξω πλευρο θελω γερανο χαχαχαχαχα!ασε που η ζεστη ειναι αφορητη....

χαλια με τον υπνο! δεν βολευομαι ολα μου φταινε...δεν αφηνω τον αντρα μου ουτε να με αγγιζει γιατι δεν την παλευω!!! εχω και μαξιλαρι θηλασμου που το χρησιμοποιω και στον υπνο αλλα ουτε αυτο κανει δουλεια...

κι εγώ πολύ φοβάμαι ότι θα γεννήσω νωρίτερα. ο μπέμπης κουνιέται πολύ, έχω συχνά πετρώματα κτλ συν του ότι κουράζομαι και διπλάσια απ τις άλλες φορές.

για να δούμε.

Και μενα ειναι πολυ κινητικη η μπεμπα...εγω εχω ποναλακια!!! το μυαλο μου ειναι στην μερα που θα μπω στον 9!!! προσπαθησε να ξεκουραζεσαι...οσο γινεται βεβαια το ξερω ειναι δυσκολο...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!

κ εγω δε κοιμαμαι καλα..βασικα ξυπναω νωρις...και που να μπω στο τελευταιο μηνα..θυμαμαι στην ελλη ειχα φοβερες αυπνιες στα τελειωματα.

κερασια μπραβο για τ αποτελεσματα!

μαριλενα ευχαριστω!

βαριεμαι πολυ σημερα...και ζεσταινομαι...να δουμε τι θα κανουμε απο βδομαδα που λενε θ αεχει 35-36 βαθμους!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα!!!

Κερασία μπράβο για την καμπύλη!

Αναστασία θα συμφωνήσω με τα κορίτσια οτι το βάρος το δικο σου δεν εχει καμια σχέση με το βάρος του μωρου. Απλώς οι γιατροι δεν θελουν να παιρνουμε πολύ βάρος γι αυτο και μας το λενε συνεχεια! Εσυ βεβαια δεν εχεις παρει οποτε καλά θα κανει να σταματησει να σου την λεει:P:p:p

Εγω πήρα 2 νυχτικιες όσο και αν ειμαι της πυτζάμας, γιατι με την καισαρικη δεν θα με βολεψει το παντελόνι, την πρώτη φορά ακομα και όταν γυρισαω σπιτι προτιμούσα τις νυχτικιες γιατι δεν χρειαζοταν να σκυβω μιας και τραβουσε η τομη. Αυτο με το χρωμα με προβληματισε και εμενα πηρα δυο ροζ και αυτο γιατι επειδη της ζητουσα με κουμπακια για το θηλασμο οι επιλογες μου ηταν περιορισμενες! Θα παρω σίγουρα άλλη μια κια ελπιζω να βρω και σε κατι πιο σκούρο.

Περιμενουμε και μια φιλη με τον μικρο της να πιουμε καφεδακι και να παιξουν τα μικρα γιατι με αυτη τη ζεστη κομμενες οι βολτες τα πρωινα.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

κοριτσαρες βλεπω αρχισατε τις αγορες οσον αφορα την βαλιτσα της κλινικης ε???καλα κανατε!εγω μαλλον προς τα μεσα ιουλιου λεω να αρχισω τα ψωνια...μηπως θα ειναι λιγακι αργα???δεν ξερω θα δω!!!μου εχουν μεινει καποια πραγμτακια που πρεπει να παρω για το μωρο οπως σεντονακια,σαλιαρες,μπιμπερο κτλ αλλα νομιζω κι αυτα προς ιουλιο θα τα παρω!

ρε κοριτσια να σας ρωτησω:κλωτσανε τα μωρακια σας?εμενα γιατι κανει συνεχως σβουρες κ νιωθω εξογκωματα στην κοιλια μου??δεν κλωτσαει οπως στις αρχες αλλα φυσικα τον καταλαβαινω!

ΜΙΜΙΚΑ εχω βγει σε αδεια αποτην επομενη μερα της αυχενικης!!!!!δικαιουμαι 5 μηνες αναρρωτικη κ πηρα τους 3 μηνες κ μετα την κανονικη μου αδεια η οποια ειναι 25 μερες εργασιμες!μια χαρα βολευτηκα δεν εχω παραπονο!

ΜΑΡΙΛΕΝΑ κι εγω εχω μαξιλαρι υπνου-θυλασμου οπου κι αυτο αρχισε να μην μου κανει δουλεια στον υπνο!!!υπομονη τι να κανουμε ρε κουκλες?

pysXp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Κερασιά μπράβο για την καμπύλη!!! ;)

Άννα ευχαριστώ για την πληροφορία!! Θα τις πάρω καλού κακού, γιατί δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεων!! :tongue:

Λίμπερο οι ατάκες σου σκοτώνουν!! :lol: :lol: :lol: Έτσι ακριβώς όπως το λες είναι!! Όποτε θέλω να αλλάξω πλευρό το σκέφτομαι πολύ!!! Αϋπνίες είχα κι εγώ, αλλά τις τελευταίες δύο μέρες πέφτω σαν το τούβλο και μέχρι τις 12 έχω κοιμηθεί, εμένα κυρίως το βράδυ ήταν το πρόβλημά μου, το πρωί (όπως έχετε καταλάβει από την ώρα που μπαίνω :tongue: ) κοιμάμαι ως αργά!! :oops:

Δήμητρα κι εγώ δεν ανησυχώ για μία φορά που δεν θα κάνω εξετάσεις! :tongue:

Σοφία υπομονή, είσαι στο final count-down!! ;)

Τάνια καλά να περάσετε με την φίλη σου!! :D

Α ξέχασα να σας πω, τελικά πήγα στο lidl εχθές!! Πήρα εσωρουχάκια, μπιτζαμάκια, κουβερτούλες!! Τα είχε σε πολύ καλές τιμές!! :D

Σε λίγο θα πάω από την υπηρεσία μου να δώσω κι εγώ την τελευταία αναρωτική!! Μετά θα αρχίσει η άδεια κύησης, οπότε τέλειωσε κι αυτό να πηγαίνω κάθε μήνα!! :cool:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Μυρίνα και εμένα με πήρε τώρα μόλις ο άντρας μου και μου είπε ότι πήγε στο lidl και πήρε 4 φορμάκια του μωρού με μικι, γουίνι κλπ., μια κουβερτουλα γουινι και ένα θερμομετρο που πέρνει θερμοκρασία από το μέτωπο, χώρου, νερού, γαλατος κλπ. θα τα δώ το απόγευμα που θα πάω σπίτι. Εσύ πώς τα βλέπεις? είναι καλά? Η κουβερτούλα πώς είναι? Μάλλινη, πικέ? Είχε και πυτζαμούλες γυναικείες? Α γιατί δεν μου πήρε? θα τον μαλώσω!!;)

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...