Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kerasia καλά αποτελέσματα με την καμπύλη!

Marilena πάω αναγκαστικά κάποιες ώρες της ημέρας,δε γίνεται αλλιώς. Θα είναι δύσκολος ο χειμώνας αλλά θα περάσει και μάλιστα με τα μωράκια μας

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Γεια σας εγκυούλες?

Τι κάνετε? Φούσκωσαν οι κοιλίτσες σας? Εμένα φούσκωσε αρκετά...

Τι ωραίο καιρό που κάνει!!! δεν μπορώ να μαζευτώ στο σπίτι.

Συνήθως βγαίνω για βόλτιτσες πρωί και μετά το βράδυ που έχει πέσει ο ήλιος.

Έχω χαθεί κιόλας γιατί διαβάζω τις μικρές της κουμπάρας μου για τις ενδοσχολικές εξετάσεις (α' γυμνασίου). Την Κυριακή περιμένω και τους φιλοξενούμενους και από Δευτέρα ελπίζω να ξεκινήσω και τα μπάνια.

Καλά απότελέσματα στα κορίτσια με τις εξετάσεις τους και περαστικά στις αρρωστούλες!!!

Ye4Ip3.png

κερασια καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου!

μαριλενα δεν ειναι θεμα του δικου μου γιατρου αυτος μπορει να μου δωσει οτι πητ θελω εγω ειναι θεμα του γιατρου στο ικα...και ζητανε και την αυχενικη οπου φαινεται η πητ..αυριο εκλεισε ραντεβου ο αντρας μου...θα δουμε τι θα γινει.

αντζελα καλη αρχη με τα μπανια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Εγω τρεχω συνέχεια εδω και 2 μερες με τραπεζες, με τα χαρτια με την αδεια, ολη μερα περπαταω, που την βρηκα τοση ενεργεια απορω:tongue: Να σας ρωτησω κατι πηρα την κανονικη μου αδεια επιτελους και επειδη το ταμειο μου εχει μπει στον εοππυ μου δωσανε ενα χαρτι του ικα σε 3 αντιγραφα, τα συμπληρωσε και ο εργοδοτης μου και εγω. Που τα μοιραζω αυτα τα χαρτια? Φανταζομαι ενα αφηνω στη δουλεια,ενα κρατω εγω το τριτο?

Πήρα και νυχτικα, εσωρουχα, παντοφλες για την κλινικη. Να τα πλυνω και τα βαζω σιγα σιγα στη βαλιτσα γιατι και γω νοιωθω οτι θα γεννησω νωριτερα.

Ρίτα μπράβο για την μπέμπα, ολόκληρη κοπέλα! Αναστασια με το καλο να δειτε και σεις σημερα την μπεμπα! Εγω θα παω την αλλη πεμπτη.

Κερασια καλά αποτελέσματα απο την καμπύλη!

Σοφια πες στον γιατρο σου να σου γραψει αναρρωτικη για μια εβδομαδα! Το να πει οτι κανεις συσπασεις ειναι το μονο ευκολο σε αυτη τη φαση που ειμαστε! Ωστοσο και εγω εβαλα πιο μπροστα πιθανη ημερομηνια τοκετου κια δνε μου ζητησαν κανενα χαρτι.

Και μεις για βαφτιση λεμε μετα το Πάσχα, νόνα ευτυχως βρήκαμε γιατι στην θεοδώρα ειχαμε ενα θεμα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

ευχαριστω κοριτσακια μου το απογευμα θα σας πω ,παντως τωρα εφαγα τσουρεκι στεργιου με γεμιση πραλινα ενα μεγαλι κομματι γουρουνια!!!

ειχα 2-3 μερες να γλυκαθω γιατι περιμενα την εξεταση .

Παω να ξαπλωσω για 1 ωριτσα καιτα λεμε!!!!

N34Jp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!! Μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό!! Όλα είναι καλά!!

Μου είπε δεν χρειάζεται να ξανακάνω εξετάσεις (αίμα/ούρα), να ξεκουραστώ λέει από δω και πέρα!! (ή επειδή δεν ήθελε να τις γράψει ηλεκτρονικά μήπως;;:rolleyes:) Η μπέμπα είναι 1240γρ.!!! Είχε θέση προς τα κάτω το κεφάλι, κοιμότανε κιόλας!!! Και την ταρακούνησε για να ξυπνήσει και βλέπαμε τις αντιδράσεις της!! Πολύ πλάκα είχε!!! :D

Μίλησα πριν με την μαία, η οποία με ζύγισε, έχω σχεδόν φτάσει στα κιλά που ξεκίνησα.. Που σημαίνει ότι από δω και πέρα βάζω.. :? Για τις ζαλάδες που έχω τα μεσημέρια μου είπε να τρώω το μεσημεριανό μου κανονικά, ενώ εγώ συνήθως περιμένω να σχολάσει ο άντρας μου και τρώω κατά τις 6-7 κανονικά, και νωρίτερα απλά τσιμπολογάω... :rolleyes:

Ο γιατρός μου είπε ότι να προσέχω να μην τρώω γλυκά, για να μην μεγαλώσει πολύ γρήγορα το μωρό, γιατί σκοπός μας είναι να φτάσουμε τουλάχιστον ως την 36 εβδομάδα. Από ότι κατάλαβα αυτό το είπε γιατί αν είναι πολύ μεγάλο στο παίρνουν νωρίτερα;;; :confused:

ΑΑ και μου έδωσε την άδεια για να κάνω μπάνια!! Αλλά μου είπε προσεχτικά και να μην κουράζομαι! :D

Αυτά τα δικά μου!! Πάω να δω τα δικά σας τώρα!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Ρίτα έχεις δίκιο, αυτό που έχει σημασία είναι να είναι καλά τα μωράκια! Απλά να και πάλι ο γιατρός μου το είπε σήμερα, ότι πρέπει να προσέξω το βάρος μου.. :rolleyes:

Σοφία αυτό που είπε και η Τάνια δεν παίζει; Μου φαίνεται καλή ιδέα πάντως να πάρεις το προηγούμενο διάστημα σε αναρωτική.. ;)

Δήμητρα χαρά στο κουράγιο σου, κι εσύ και όλες οι κοπέλες που δουλεύουν με αυτούς τους ρυθμούς.. :| Υπομονή κορίτσι, σε λίγο καιρό θα ξεκουραστείς!! ;)

Μαριλένα τόσοι και τόσοι μεγάλωσαν παιδιά σε πολύ πιο άσχημες οικονομικές αλλά και κοινωνικές συνθήκες. Σίγουρα δεν θα μπορέσουμε να παρέχουμε όλα όσα θα θέλαμε στα παιδιά μας, υλικά όμως! Γιατί το αν θα κάνουμε σωστούς και άξιους ανθρώπους στην κοινωνία δεν εξαρτάται απαραιτήτως από το πόσα λεφτά βγάζουμε! :rolleyes: Όπως έχω ξαναπεί, αν ήτανε έτσι οι φτωχοί δεν έπρεπε να κάνουν παιδιά!! :tongue: Οπότε μην αγχώνεσαι, όπως είπε και η Εύρι, την υγεία μας να έχουμε, αγάπη μέσα στο σπίτι, και όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται!!! Προσπάθησε λίγο να μην αγχώνεσαι, γιατί πολύ πιθανόν να φταίει κι αυτό για τα όνειρα που βλέπουμε γενικά.. :shock: Επίσης να περάσεις ΤΕΛΕΙΑ στην βάφτιση!!!! Και μόλις ξεμπλέξεις πάρε με τηλ να βρεθούμε!! :D

Κερασιά κι εγώ τις έχω τις κοπελιές στο facebook αλλά δεν ισχύει αυτό που λες, δεν έχουμε φτιάξει κάποιο group εκεί να μιλάμε, απλά αν τύχει στο chat κάποιες φορές τα λέμε αλλά κατ'ιδίαν (μια προς μία δηλαδή). Τώρα ίσως έχουνε χαθεί γιατί έχουνε τρεξίματα; :rolleyes: Ή ίσως απλά κάνουνε βόλτες!!! :tongue::D Σχετικά με τον νονό, όντως αυτό που έχει σημασία είναι να είναι καλός άνθρωπος πάνω από όλα!! :) Καλά αποτελέσματα στην καμπύλη!!

Τάνια τελικά πάνω στην ώρα ετοίμασες την τσάντα!! Σήμερα η μαία μου έδωσε ένα ενημερωτικό φυλλάδιο, όπου λέει στην εβδομάδα 30 πρέπει να την έχουμε έτοιμη!!! :shock: Κι εγώ πρέπει να αγοράσω νυχτικιές, αλλά ρε γμτ δεν με βολεύουν καθόλου, δεν μπορώ να ακουμπάνε τα μπούτια μου!! :(Χειμώνα καλοκαίρι φοράω μπιτζάμες! :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Ξανακανα και τη καμπυλη παλι και περιμενω αποτελεσματα ,θα δουμε τωρα

καλα αποτελεσματα κερασια! ευχομαι τα αποτελεσματα να ειναι καλα!!!

κερασια καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου!

μαριλενα δεν ειναι θεμα του δικου μου γιατρου αυτος μπορει να μου δωσει οτι πητ θελω εγω ειναι θεμα του γιατρου στο ικα...και ζητανε και την αυχενικη οπου φαινεται η πητ..αυριο εκλεισε ραντεβου ο αντρας μου...θα δουμε τι θα γινει.

αντζελα καλη αρχη με τα μπανια!

βρε κοπελα μου και γω πηγα στο ικα και δεν μου ζητησαν αυχενικη!!! :shock: καινουργιο ειναι παλι αυτο?......

ευχαριστω κοριτσακια μου το απογευμα θα σας πω ,παντως τωρα εφαγα τσουρεκι στεργιου με γεμιση πραλινα ενα μεγαλι κομματι γουρουνια!!!

ειχα 2-3 μερες να γλυκαθω γιατι περιμενα την εξεταση .

Παω να ξαπλωσω για 1 ωριτσα καιτα λεμε!!!!

και γω χτυπησα πριν λιγο δυο ντονατσακια....μιαμμμμμμμμμμ :tongue:

Καλησπέρα κοριτσάκια!! Μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό!! Όλα είναι καλά!!

Μου είπε δεν χρειάζεται να ξανακάνω εξετάσεις (αίμα/ούρα), να ξεκουραστώ λέει από δω και πέρα!! (ή επειδή δεν ήθελε να τις γράψει ηλεκτρονικά μήπως;;:rolleyes:) Η μπέμπα είναι 1240γρ.!!! Είχε θέση προς τα κάτω το κεφάλι, κοιμότανε κιόλας!!! Και την ταρακούνησε για να ξυπνήσει και βλέπαμε τις αντιδράσεις της!! Πολύ πλάκα είχε!!! :D

Ο γιατρός μου είπε ότι να προσέχω να μην τρώω γλυκά, για να μην μεγαλώσει πολύ γρήγορα το μωρό, γιατί σκοπός μας είναι να φτάσουμε τουλάχιστον ως την 36 εβδομάδα. Από ότι κατάλαβα αυτό το είπε γιατί αν είναι πολύ μεγάλο στο παίρνουν νωρίτερα;;; :confused:

ΑΑ και μου έδωσε την άδεια για να κάνω μπάνια!! Αλλά μου είπε προσεχτικά και να μην κουράζομαι! :D

Αυτά τα δικά μου!! Πάω να δω τα δικά σας τώρα!!

Αναστασια μου μπραβο για την μπεμπα σας!!! χαιρομαι που ολα πανε καλα. Αλλα βρε κοπελα μου να σου πω κατι χωρις να σε αγχωσω....μηπως ο γιατρος σου δεν παει και πολυ καλα? Τι θα πει να ξεκουραστεις απο δω και περα? Μεχρι και να γεννησουμε κανουμε εξετασεις!!! και στον 9 μηνα λιγο πριν την γεννα παλι κανουμε...

επισης το βαρος το δικο σου και τα γλυκα δεν εχουν να κανουν με το βαρος του μωρου! φυσικα εννοειται οταν δεν υπαρχει καποιο παθολογικο προβλημα οπως διαβητη κυησης... Και γιατι να περει το μωρο λογω βαρους? το πολυ πολυ να σε βαλει καισαρικη αν ειναι πολυ μεγαλο! αλλα δεν το παιρνει νωριτερα αν δεν υπαρχει προβλημα....τι να πω δεν ξερω. Εγω αυτα ξερω απο την εμπειρια μου...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! smiley2895.png

Κερασιά καλα αποτελέσματα στην καμπύλη!

Ριτα και μυρινα μια χαρα οι κορούλες σας! Μπράβο!

Εμένα με πήραν σήμερα τηλ. Ήταν να κάνω από βδομάδα το doppler αλλά θα λείπει ο γιατρός οπότε μου είπαν να πάω αύριο!!!

Το μεσημέρι θα το κάνω.:rolleyes:

Ήθελα να σας ρωτήσω επειδή βλέπω ότι πολλές έχετε αρχίσει να φτιάχνετε τα χαρτιά της άδειας κυοφορίας,

εγώ έχω μπει ήδη στις 56 μέρες της άδειας αλλά από Δευτέρα θα πάω να φτιάξω τα χαρτιά κ θα τα καταθέσω στο ΙΚΑ μέσα στην βδομάδα. (επειδή αύριο περνάω από επιτροπή για να μου εγκρίνουν την τελευταία αναρρωτική σκέφτηκα να περάσει κ αυτό και να τα φτιάξω μετά).

Λέτε να έπρεπε να τα έχω ετοιμάσει και να τα πήγαινα την πρώτη μέρα της άδειας κυοφορίας;;;:confused:

(Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν τα δέχονται πριν αρχίσει η άδεια).

Kαλησπέρα και από εμένα.

Τι κάνετε εγκυούλες? Βλέπω αρχίσαμε εντατικά τις ετοιμασίες ε?

Ριτα, Μυρινα να χαίρεστε τα μωράκια σας. Τι ωραία που τα είδαμε. Ζηλεύω. Λέμε και εμείς να κάνουμε ένα ακόμα υπέρηχο, αλλά επειδη κοστίζει 190 λίρες λίγο το σκεφτόμαστε. Τουλάχιστον ο άντρας μου, αλλά πιστεύω πως στο τέλος θα το κάνουμε, έτσι για να επιβεβαιώσουμε πως όλα είναι καλά.

Κερασία καλά αποτελέσματα να έχει, που θα έχεις σίγουρα!

Αχ αυτη η βαλίτσα για το νοσοκομείο. Ακόμα να την κάνω, δε βρίσκω τίποτα νυχτικάκια της προκοπης. Εύχομαι να έχουμε ακόμα χρόνο πάντως!

Μαριλένα, έρχοντα σίγουρα δύσκολοι καιροί, αλλά καιρός είναι να συνειδητοποιήσουμε πως τα μικρά μας δε χρειάζοντα και τόσα υλικά πράγματα. Σίγουρα χρειάζονται ΄μια στεγη και φαγητό, αλλά περισσότερο απο οτι οτιδήποτε αλλο χρειάζονται την αγάπη μας που την έχουν ήδη!

Μύρινα, τι παράξενο αυτο με τα γλυκά και το μέγεθος του μωρού. Εύχομαι να μην ισχύει, γιατι και εγώ τον τελευταίο καιρό το έχω ρίξει στα γλυκά, όσο και αν προσπαθώ να κρατηθώ!

καλησπέρα κορίτσια! πως πάνε τα κεφια; όλα καλα;

αναστασάκι ούτε κι εγώ κατάλαβα τι σου πε ο γιατρός σου, τι θα πει ως τις 36 εβδ; όλο το μήνα πρέπει να πάρει. εσύ θα πας για καισαρική; συντρέχει κάποιος λόγος; ούτε ζάχαρο έχεις καθόλου. γιατί όλη αυτή η κινδυνολογία;

εδώ εγώ που είμαι και 3η γέννα και 3η καισαρική κι έχω και διαβήτη κύησης και καλό θα είναι να τη πιάσω τη 37η.

επίσης εκτός αυτού που λέει η ρίτα ότι τα κιλά σου είναι άσχετα μ αυτά της μπέμπας, τα κιλά του μωρού δεν έχουν καμία σχέση με το αν είναι έτοιμο να βγει. άλλο ότι το παιδί μπορεί να είναι πχ 3 κιλά την 35η εβδομάδα κι άλλο αν είναι ή όχι έτοιμοι οι πνεύμονες του τη συγκεκριμένη εβδομάδα.

άσχετο εγώ λέω μη παίρνετε πολύ ανοιχτόχρωμες νυχτικιές ή πυτζάμες (και τα 2 χρειάζονται) για το μαιευτήριο. πρώτον γιατί λερώνονται και γενικά το χεις ένα άγχος με το κόσμο που έρχεται είτε δικό σου είτε των συγκατοίκων και δεύτερον γιατί φαίνονται από μέσα/φεγγίζουν οι σερβιέτες λοχείας που είναι τεράστιες.

μερικές φορές ακόμα κι από ρόμπες αν είναι λεπτές που λογικά θα ναι με τόση ζέστη που θα περάσουμε.

επιλέξτε νυχτικιές για τις πρώτες μέρες, στη καισαρική παίζει καθετήρας οπότε είναι αναγκαίες αλλά και στο φτ σε κοιτάνε συχνά κι άντε να βγαζεις παντελόνια με άνεση. μετά τη δεύτερη μέρα και οι πυτζάμες μια χαρά είναι γιατί μπορείς να κοιμάσαι-κινείσαι κτλ με μεγαλύτερη άνεση μπροστά σε κόσμο, ειδικά σε μη μονόκλινα δωμάτια.

τη γνώμη μου λέω έτσι; η καθεμία οπως βολεύεται μετά εννοείται.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...