Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

Αν είχες περάσει ερυθρά τα igg θα έπρεπε να είναι θετικά. Για ξαναδείς τα . Αν είναι αρνητικά μάλλον δεν είχες περάσει ερυθρά Κ δεν είχες κάνει Κ εμβόλιο . Οπότε τώρα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική με κλειστούς χώρους παιδιά μικρής ηλικίας κτλ. 

Σημαίνει ότι δεν έχεις ανοσία. 

Στις πρώτες εξετάσεις που είχα κάνει ως προγεννητικο έλεγχο  ο γυναικολόγος μου είχε πει αν δεν έχω αντισώματα igg ερυθράς θα ήταν καλύτερο να κάνω εμβόλιο να αποκτησω αντισωματα κ μετά από 4 με 6 μήνες να ξεκινούσα προσπαθειες.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημέρα κουκλίτσες!

Κερασία κι εγώ στα παχουλά μου ξεκίνησα. Δεν πρόσεξα καθόλου όπως έχω ξαναγράψει, αλλά τρώω πολύ τρέξιμο με την δουλειά και μάλλον αυτό με βοήθησε να μην πάρω κιλά. ΄Για ναδούμε από εδώ και πέρα τί θα γίνει!!!

Έλιζαμπεθ περιμένουμε τα νέα σου από τον γιατρό!

Αννούλα καλά να περάσετε!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα εγκούλες!!! :D Πως παν τα κέφια;;

Λοιπόν κι εγώ δεν έχω βάλει ιδιαίτερα κιλά ως τώρα, αλλά πλέον ζορίζομαι για να συγκρατηθώ, θέλω να τρώω πολύ!! Εχθές συνειδητά όλη μέρα όποτε ένοιωθα πείνα έτρωγα λαχανικά ή φρούτα (πχ αγγουράκι, ντομάτα, κεράσια, κοκ) σκέτα! Αλλά μετά το απόγευμα πλάκωσα κι έφαγα 7 σπανακοπιτάκια και μετά 4 παγωτίνια!!!!!!!! :? Δεν μπορώ να συγκρατηθώ!! Τους πρώτους μήνες λόγω της ξάπλας (υποθέτω) δεν είχα όρεξη και είχα χάσει αρκετά κιλά, τώρα όμως που κάνω δουλίτσες λίγο λίγο, και βγαίνω κι έξω και περπατάω, μου ανοίγει η όρεξη!! Δεν θέλω να φτάσω πάλι τα 100 όμως :rolleyes:, για να δούμε!!

Σήμερα έχω πολύ σίδερο!! Ελπίζω να μην κάνει πολύ ζέστη :cool: γιατί θα λιώσουμε!!! :P

Σοφία εύχομαι ο γιατρός σήμερα να σου δώσει το ΟΚ για τα μπάνια!!!

Ρίντι περαστικά!! Κι εγώ τα ίδια παθαίνω και γι'αυτό ανυπομωνώ να αρχίσω τα μπάνια γιατί όσο να'ναι κάνει καλό η θάλασσα στα αναπνευστικά!! Υπομονή κορίτσι!!

Εύρι σε κόκκινο το πήρα το καροτσάκι.

Κερασιά προσοχή με τα ρεύματα!! Έτσι την πατάς χωρίς να το καταλάβεις!! Για κρυώματα μιλάω!! Γιατί μπορεί να ζεσταίνεσαι και να ιδρώνεις, και μετά ένα αεράκι, κι αυτό ήτανε, την πάτησες!!! :shock:

Μιμίκα έχεις δική σου δουλειά; Με τι ασχολήσε αν επιτρέπεται;;

Τάνια μισό καρπούζι;; Που το έβαλες;;; :tongue: :tongue: Κι εγώ έχω πάντως το ίδιο θέμα με τις φράουλες όπως έχω ξαναπεί! Και στην αρχή κορόιδευα αυτό που λένε "μου μύρισε", αλλά κορίτσια πλέον αν υπάρχουν φράουλες στην περίμετρο τις εντοπίζω αμέσως!!!!!!!! :tongue: :tongue:

Λίμπερο καλώς τον δέχτηκες τον αντρούλη!!! ;)

Δέσποινα εγώ ρηλάξ δεν θα πάρω από την αρχή πάντως. Οι απόψεις δυίστανται!! Άλλες φίλες μου έχουν πει πως τους ήτανε απαραίτητο, άλλες πάλι ότι δεν το χρησιμοποίησαν καθόλου! Για τέτοια πράγματα λοιπόν περιμένω να δω στην πορεία αν χρειαστούν..

Αυτά τα "λίγα" πάλι!!! :tongue::lol:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Πού ησυχία σήμερα!!! Πού είστε όλες?

Μυρινάκι μου δικηγόρος είμαι. Είμαι συνεργάτιδα σε ένα δικηγορικό γραφείο όπου απασχολούμαι καθημερινά (θεωρητικά 9 με 5, στην πραγματικοτητα 8 με 7 συνήθως!) κι εχώ και τις δικές μου δουλίτσες!

2sCXp3.png

Γεια σας κοριτσακια!Μολις γυρισα απο το ραντεβου με την κορουλα μας!!!

Ειμαστε μια χαρα!Και μεγαλωνουμε τελεια!

1250 γρ. η μικρη ηδη και το επομενο ραντεβου ειναι το ντοπλερ.Μπηκαμε στην τελικη ευθεια...δεν το πιστευω...!!!!!!

Ο γιατρος ειναι παραααα πολυ ευχαριστημενος με τις εξετασεις μου, την καμπυλη ,το βαρος(2,5 κιλα εχω βαλει)τοσο που μας προετρεψε να κανουμε και αλλα(πολλα) παιδια...χαχαχαχα!!

Σαν αλιεν τον κοιταζα...πολυ πλακα ειχε.Ο δε αντρας μου του λεει ''κερνας εσυ τις επομενες γεννες;;'' ε μα.....τα ηθελε να τα ακουσει.

Το μονο ''θεμα'' ας πουμε, αν και δεν αποτελει προβλημα στην περιπτωση μας, ειναι οτι η μικρα ειναι σαν τον Βουδα καθισμενη...με το κεφαλι πανω...

Χαρα ηθελα απο μερες να στο πω και ολο το ξεχνουσα και εμενα κλωτσει τοσο χαμηλα σχεδον μεσα στον κολπο που με ειχε ανησυχησει αλλα ημουν σχεδον σιγουρη οτι δεν ειχε γυρισει γιατι ο γιος μου απο το β επιπεδου και μετα ηταν με το κεφαλι κατω και οι κλωτσιες ηταν κατω απο το στηθος μου..καμμια σχεση με την μικρη τωρα.Ε τελικα αποδειχτηκε οτι ειχα δικιο.Ειναι αναποδα.

Δε μας ενοχλει το θεμα καπου αφου ετσι και αλλιως και να μη γυρισει καισαρικη θα κανουμε αλλά οσο να ειναι αν παραμεινει ετσι θα με ζορισει πολυ στο στομαχι προς το τελος...θα δουμε,γιατι ειναι και μεγαλη και δυσκολο το βλεπω να γυρισει.

Αυτααα!!!Καλο απογευμα και με το καλο να δειτε και οι υπολοιπες τα ζουζουνια περιμενουμε νεα!!

Ευρυ πως ειναι η μανουλα;;;Σιδερενια!!!

Αναστασια μεγεια τα ψωνια!!!!!Να τα χαρει η μπουμπουκα σας!!

χριστινα καλως ηρθες!Πω πω τι τραβηξες με το ποδι σου...πως εισαι;

Μαριλενα μεγεια η προικουλα!!!Πολυ ωραια, θα βρω να σας δειξω και εγω ποια της πηρα.

Αννα με το καλο ο γαμος!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ANNA27! με το καλο ο γαμος και στειλε και καμμια φωτο με τις σοκολατες σας για να παρουμε ι9δεες και για τα βαφτισια του χρονου.Αληθεια εχεε σκεφτει ποτε θα βαφτισετε τα μωρακια φετος υπαρχει καμμια που το σκεφτετε;

Το τρεξα πολυ ε;;;

N34Jp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!! :D Από ότι βλέπω όλες έχετε εξαφανιστεί και φαντάζομαι πως όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο θα ερημώνει το καφέ!! :tongue: Είναι που μπαίνει το καλοκαίρι για τα καλά, είναι και που μπήκαμε και στην τελική ευθεία!!! ;)

Μιμίκα πολύ δουλειά ρε κορίτσι.. Υπομονή!! :| Κι αν σκεφτείς πόσο διάβασμα για να μπεις νομική, πόσο διάβασμα για να βγεις, και τώρα που είσαι δικηγόρος και πάλι σκοτώνεσαι στη δουλειά.. :rolleyes: Αλλά πιστεύω πως ήτανε όνειρο σου, γιατί σίγουρα δεν μπαίνεις κατά λάθος στην νομική!! ;)

Ρίτα μεγάλωσε η μπέμπα σου!! :D Βλέπω ότι είμαστε και πάνω-κάτω στις ίδιες μέρες, λες να είναι και η δικιά μου περίπου τόσο; Αύριο θα την δω εγώ!! Πετυχημένη πάντως η απάντηση του άντρα σου στον γιατρό!! :D Ωραία είναι να κάνεις παιδιά, αλλά υπάρχει και το κόστος.. :rolleyes:

Κερασιά κι εγώ το έχω σχεδιάσει μέσα στο μυαλό μου ήδη!! :oops::tongue: Θα ήθελα να είναι γύρω στο Πάσχα! Αν και εδώ στην Κρήτη συνηθίζουν όλα αυτά (γάμους-βαφτίσεις) να τα κάνουν το Καλοκαίρι, εμένα όμως μου αρέσει περισσότερο η Άνοιξη!!! :cool: Θα πρέπει όμως να βρούμε και νονό/νονά πρώτα!!! :rolleyes:

Κορίτσια κάτι άλλο, σήμερα την ώρα που σιδέρωνα με έπιασε και ζαλιζόμουν και με πονούσε και η κοιλιά. :shock: Νόμιζα πως ήτανε από την κούραση κι από την ζέστη, αλλά μόλις έφαγα μου πέρασαν όλα! :confused: Και τώρα πάλι το βράδυ με έπιασε το ίδιο, νοιώθω ότι συνέχεια πεινάω.. Συμβαίνει σε καμιά άλλη κάτι τέτοιο;;;

s29sp2.pngMbfRp3.png

Αναστασια μου μπορει εκεινη τη στιγμη να πεφτει το ζαχαρο σου ή η πιεση σου απ οτην ορθοστασια και για αυτο να νιωθεις ετσι.Δε πρεπει να μενεις ωρα νηστικη.ειναι πολυ σημαντικο αυτο.Μην ξεχνας οτι ειμαστε στο 3ο τριμηνο και οι αναγκες εχουν αυξηθει κατα πολυ.Ειχα ρωτησει ειδικο και μου ειχε πει -οχι κατω απο 1800 θερμιδες ημερησιως και μικρα και συχνα γευματα-.Αυτο εχω εφαρμοσει μεχρι στιγμης και ολα πανε μια χαρα.Στο ξαναπα μην αγχωνεσαι για τα κιλα.Καποια κιλα θα μπουν αναποφευκτα,θελουμε δε θελουμε,ειτε καποια κοπελα ειναι 50 κιλα ,ειτε καποια αλλη ειναι 100.Και ποσο μαλλον τωρα στο τελος ,το θεμα ειναι οτι ολα πανε καλα και τα μωρα μεγαλωνουν μια χαρα,οποτε μη ζοριζεσαι με το φαγητο τοσο.Οταν νιωθεις οτι δεν αισθανεσαι καλα βαζε κατι στο στομα σου.

Καλημερα σε ολες κοριτσια!!Τι νεα σημερα;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα κ απο μενα!

ριτα μια χαρα η μπεμπα τελεια πατε!

αναστασια συμφωνω με τη ριτα χρειαζονται μικρα και συχνα γευματα δεν ειναι καλο να μενεις πολλες ωρες νηστικη...κ εγω το παθαινω αυτο που λες.με το καλο να δεις το κοριτσι σου σημερα...περιμενουμε νεα!

πηγα κ εγω χθες στο γιατρο ολα καλα ο μπεμπης αγγιζει το κιλο(986 γραμ γι ατην ακριβεια:-P) κ εχει γυρισει με το κεφαλι προς τα κατω...βεβαια μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι μικρος ακομα κ εχει χωρο μπορει να γυρισει αρκετες φορες ακομα μεχρι τον τοκετο-το καλο που του θελω του μπεμπη ν αμεινει στη θεση του:tongue: μου εγραψε και εξετασεις-καμπυλη,τοξο και κατι αλλες, θ ατης κανω μεσω εοππυ τελικα στη βιοιατρικη τη δευτερα λεω να παω(η ιδιωτικη ασφαλεια επαψε να καλυπτει τις εξετασεις στην εγκυμοσυνη καλυπτει μονο τις επισκεψεις και τον αρχικο προγεννητικο ελεγχο ειμαι να σκασω!) μου εδωσε το χαρτι με τη πητ την αλλη βδομαδα θα παει ο αντωνης στο ικα να μου δωσει ο εκει γιατρος το χαρτι γι ατη δουλεια...εχουμε ενα θεματακι μ αυτο...πολυ θα θελα να μου βαλει πητ μια βδομαδα νωριτερα για να μην εχω προβλημα στη δουλεια-ξεχασα να σας το πω περναμε απο ελεγχο 6 ιουλιου ενω εγω κανονικα βγαινω σε αδεια κυησης 12 ιουλιου...δε ξερω τι να κανω...πως θα το πω στον διευθυντη οτι θελω να φυγω με κανονικη αδεια νωριτερα?οποιαδηποτε ιδεα καλοδεχουμενη!οπως καταλαβαινετε μεχρι να ξεκαθαρισει αυτο το θεμα καθομαι σ αναμενα καρβουνα.κανονισαμε επομενο ραντεβου 29/6 και ευτυχως δε θα χρειαστει να με δει τον ιουλιο θα παμε κατευθειαν για ντοπλερ 1/8...οποτε θα κανω τις διακοπες μου αμεριμνα:-P

μου εδωσε και το οκ να ξεκινησω τα μπανακια οποτε ειμαι πολυ χαρουμενη!δε ξερω αν θα μπορεσω ν απαω αυτο το σκ αλλα το επομενο σιγουρα!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερούδια! Πω πω πολύ ησυχία έπεσε στο καφενεδάκι μας!!! Που είστε καλε????

Ρίτα μπράβο! Τί ωραία νέα είναι αυτά! Τέλεια το μπουμπούκι σου! Θηριάκι ε? Φοβερή η ατάκα του άντρα σου!

Μυρινάκι έτσι είναι όπως τα λές....ήταν όνειρο ζωής να μπώ νομική, αλλά δυστυχώς σήμερα όπως κάθε επάγγελμα και το δικό μου περνάει μεγάλη κρίση!!! Πολύ τρέξιμο για το τίποτα!!!!

Αυτό που λες για την ζαλάδα, μπορεί να σου δίνει σήμα ο οργανισμός μου ότι χρειάζεται ενέργεια. Να τρως ρε κορίτσι. Μη σε νοιάζουν τα κιλά. Απλά όσο μπορείς τρώγε υγιεινά. Όχι σκατολοίδια. Εγω τις τελευταίες 2,3 μέρες έπαθα το αντίθετο, μου κόπηκε η όρεξη, δεν με τραβάει να φάω. Σκάω εύκολα και μετά βογγάω...είμαι ουφ και ουφ! Πάντως παιδιά όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ ζορίζομαι!! Μέρα με την μέρα βλέπω ότι "πέφτω"!!!!

Ελίζαμπεθ άντε ρίξτο στα μπάνια!!!!

2sCXp3.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε? Φουσκωνετε? εγω εχω φουσκωσει παρα πολυ....και φυσικα ζοριζομαι παρα πολυ! μην αρχισω παλι την γκρινια.. ;)

Προχτες ειδα και ενα σκατοονειρο αλλο πραγμα! ειδα οτι αιμοραγουσα και οτι επρεπε να παω στο νοσοκομειο για να γεννησω.. Τι αγχος ειναι αυτο που με εχει πιασει σε αυτην την εγκυμοσυνη οτι θα γεννησω προωρα? ουφφφφφφφφφ

Κατα τα αλλα τρεχουμε γιατι εχουμε την βαφτιση του φιλιοτσου την Κυριακη. Ετοιμα ειναι τα πραγματακια του απλα με αγχωνει που ειναι λιγακι μακρια η βαφτιση και θα ζοριστω με την διαδρομη και την ζεστη! μαλλον θα τον βαφτισει ο αντρας μου τελικα γιατι εγω δεν νιωθω καλα...

Το Δημητρακι μου ειναι σκετος σιφουνας, εχει παρα πολυ πλακα αλλα μας ξεθεωνει! Ξυπναμε τα βραδυα και ζοριζομαι και σκεφτομαι τι θα κανω μετα με την μπεμπα.. Δεν εχω κανει τιποτα ακομα για το μωρο!!! :( Αλλα λεω τελος Ιουνιου που θα μπω στον 8 να αρχισω να ετοιμαζομαι..

Βρε κοριτσια με εχει πιασει καταθλιψη με την οικονομικη κατασταση. Φοβαμαι τι θα γινουμε απο δω και περα....τοσο πολυ ειμαι επηρεασμενη που με πιανουν τα κλαματα. Νιωθω και τυψεις για τα παιδια. Με εχει παρει πολυ απο κατω..δεν ξερω και τι να ψηφισω ετσι που τα εχουν κανει..:evil:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Ξεχασα να σας πω χθες εκανε ρευα απο 2 παραθυρα που ειχαμε ανοιχτα στο σπιτι και εκλεισε η πορτα αποτομα ,περιττο να σας πω χεστηκ@με .Μετα ξυνησα και δεν ειχα υπνο αρχισα να ακουω το μωρο και μετα χτυπαγε ρυθμικα για κανα 5 λεπτο σαν να ειχε λοξυγγα η αγαπουλα μου,ξυπνησα και τον αντρα μου να βαλει το χερι του στην κοιλια μου.

Ρε παιδια δεν φαινεται ακομα η κοιλια μου μπορω να πω οτι τα κιλα τα πηρα στα οπισθια:oops:

Kerasia λοξυγγα θα ειχε! και μενα το κανει πολυ συχνα!!! :) οσο για τα κιλα εγω εχω παρει παντου! οπισθια και κοιλια!!!

Αχ, ποια κοπέλα είπε πως πήρε ρηλάξ? Ποιο διαλέξατε? Χτες εκεί που έψαχνα βρήκα αυτο

http://www.1stbabyshop.co.uk/catalogue/bouncers-and-rockers/4918.php

και ξετρελάθηκα. Μου φαίνεται πολύ βολικό, αλλά ο άντρας μου το βρηκε κάπως ακριβούτσικο.:cry: Μέχρι τώρα κοιτούσαμε κάποια που είχα γύρω στις 65 λίρες το πολύ. Πώς σας φαίνεται? Λέτε να αξίζει τα λεφτά?

!

Δεσποινα δεν θυμαμαι να εκανα εγω τετοια εξεταση..

οσο για το ριλαξ ειναι ωραιο αλλα να ξερεις οτι ελαχιστα καθονται τα μικρακια! εγω ειχα παρει ενα της chicco που κουναει και εχει και μουσικη αλλα δεν εκατσι καθολου! ειχα απο την αδερφη μου ενα απλο και το εβαζα στον καναπε και λιγακι τον καθιζα αλλα ηθελε να ειμαι απο πανω του αλλιως γκρινιαζε! μην βιαζεσαι θα δεις αν το χρειαστεις..

Κοριτσάρες μου γειά σας!

Γυρίσαμε και εμείς χθές το βράδυ από την εκδρομούλα μας, περάσαμε τέλεια! Απο σήμερα όμως άρχισε η τρέλα. Πολύ δουλειά, πολύ τρέξιμο και πολλά πολλά νεύρα! Έχουν βαλθεί όλοι οι πελάτες μου να μου σπάσουν τα νεύρα! Και να με πλήρωνε και κανείς θα έλεγα τουλάχιστον χαλάλι! Δεν επεκτείνομαι περισσότερο γιατί δεν έχει νόημα...πρέπει να ηρεμήσω γιατί μόνο κακό κάνω στον εαυτό μου με το να αγχώνομαι και να τα σκέφτομαι!

Μιμικα υπομονη με την δουλεια!!! Που θα παει θα βγεις στην αδεια σου..

Γεια σας κοριτσακια!Μολις γυρισα απο το ραντεβου με την κορουλα μας!!!

Ειμαστε μια χαρα!Και μεγαλωνουμε τελεια!

1250 γρ. η μικρη ηδη και το επομενο ραντεβου ειναι το ντοπλερ.Μπηκαμε στην τελικη ευθεια...δεν το πιστευω...!!!!!!

Ο γιατρος ειναι παραααα πολυ ευχαριστημενος με τις εξετασεις μου, την καμπυλη ,το βαρος(2,5 κιλα εχω βαλει)τοσο που μας προετρεψε να κανουμε και αλλα(πολλα) παιδια...χαχαχαχα!!

Σαν αλιεν τον κοιταζα...πολυ πλακα ειχε.Ο δε αντρας μου του λεει ''κερνας εσυ τις επομενες γεννες;;'' ε μα.....τα ηθελε να τα ακουσει.

Το μονο ''θεμα'' ας πουμε, αν και δεν αποτελει προβλημα στην περιπτωση μας, ειναι οτι η μικρα ειναι σαν τον Βουδα καθισμενη...με το κεφαλι πανω...

Χαρα ηθελα απο μερες να στο πω και ολο το ξεχνουσα και εμενα κλωτσει τοσο χαμηλα σχεδον μεσα στον κολπο που με ειχε ανησυχησει αλλα ημουν σχεδον σιγουρη οτι δεν ειχε γυρισει γιατι ο γιος μου απο το β επιπεδου και μετα ηταν με το κεφαλι κατω και οι κλωτσιες ηταν κατω απο το στηθος μου..καμμια σχεση με την μικρη τωρα.Ε τελικα αποδειχτηκε οτι ειχα δικιο.Ειναι αναποδα.

Δε μας ενοχλει το θεμα καπου αφου ετσι και αλλιως και να μη γυρισει καισαρικη θα κανουμε αλλά οσο να ειναι αν παραμεινει ετσι θα με ζορισει πολυ στο στομαχι προς το τελος...θα δουμε,γιατι ειναι και μεγαλη και δυσκολο το βλεπω να γυρισει.

Ριτα μπραβο στο μπεμπακι σου και μπραβο και σε σενα!!! :P

καλα του τα ειπε ο αντρας σου!!! :tongue:

ANNA27! με το καλο ο γαμος και στειλε και καμμια φωτο με τις σοκολατες σας για να παρουμε ι9δεες και για τα βαφτισια του χρονου.Αληθεια εχεε σκεφτει ποτε θα βαφτισετε τα μωρακια φετος υπαρχει καμμια που το σκεφτετε;

Το τρεξα πολυ ε;;;

Κερασια και μεις του χρονου το καλοκαιρακι λεμε...δεν εχουμε βαφτισει ουτε τον μεγαλο!!! και βασικα δεν εχουμε βρει ακομα νονους...δυσκολο στις μερες μας!!!

πηγα κ εγω χθες στο γιατρο ολα καλα ο μπεμπης αγγιζει το κιλο(986 γραμ γι ατην ακριβεια:-P) κ εχει γυρισει με το κεφαλι προς τα κατω...βεβαια μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι μικρος ακομα κ εχει χωρο μπορει να γυρισει αρκετες φορες ακομα μεχρι τον τοκετο-το καλο που του θελω του μπεμπη ν αμεινει στη θεση του:tongue: μου εγραψε και εξετασεις-καμπυλη,τοξο και κατι αλλες, θ ατης κανω μεσω εοππυ τελικα στη βιοιατρικη τη δευτερα λεω να παω(η ιδιωτικη ασφαλεια επαψε να καλυπτει τις εξετασεις στην εγκυμοσυνη καλυπτει μονο τις επισκεψεις και τον αρχικο προγεννητικο ελεγχο ειμαι να σκασω!) μου εδωσε το χαρτι με τη πητ την αλλη βδομαδα θα παει ο αντωνης στο ικα να μου δωσει ο εκει γιατρος το χαρτι γι ατη δουλεια...εχουμε ενα θεματακι μ αυτο...πολυ θα θελα να μου βαλει πητ μια βδομαδα νωριτερα για να μην εχω προβλημα στη δουλεια-ξεχασα να σας το πω περναμε απο ελεγχο 6 ιουλιου ενω εγω κανονικα βγαινω σε αδεια κυησης 12 ιουλιου...δε ξερω τι να κανω...πως θα το πω στον διευθυντη οτι θελω να φυγω με κανονικη αδεια νωριτερα?οποιαδηποτε ιδεα καλοδεχουμενη!οπως καταλαβαινετε μεχρι να ξεκαθαρισει αυτο το θεμα καθομαι σ αναμενα καρβουνα.κανονισαμε επομενο ραντεβου 29/6 και ευτυχως δε θα χρειαστει να με δει τον ιουλιο θα παμε κατευθειαν για ντοπλερ 1/8...οποτε θα κανω τις διακοπες μου αμεριμνα:-P

μου εδωσε και το οκ να ξεκινησω τα μπανακια οποτε ειμαι πολυ χαρουμενη!δε ξερω αν θα μπορεσω ν απαω αυτο το σκ αλλα το επομενο σιγουρα!

φιλια πολλα σε ολες!

σοφια μου μπραβο στο μικρακι σου! να του πεις του διευθυντη οτι ζοριζεσαι και θελεις αδεια . σιγα μια εβδομαδα ειναι!!! γιατι δεν ειπες στον γιατρο σου να σου γραψει νωριτερα την ΠΗΤ? εγω ετσι το εκανα...

cfcIp3.png

Καλησπέρα σε όλες σας!

Μόλις γύρισα από το νοσοκομείο,όλα καλά δόξα το θεό!

Rita μπράβο για το κοριτσάκι σου και για τα κιλά και για όλα,μια χαρά!

Anna η ώρα η καλή στα παιδιά!

Elisabet καλά μπάνια!

Myrina και εγώ πεινάω αρκετά αλλά ευτυχώς με τις καούρες που έχω δεν μπορώ να φάω!Να πίνεις πολύ νερό!

Marilena είναι μια δύσκολη περίοδος αλλά δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω...Την υγειά μας να έχουμε και αγάπη γύρω μας και όλα παλεύονται!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Κορίτσια κάτι άλλο, σήμερα την ώρα που σιδέρωνα με έπιασε και ζαλιζόμουν και με πονούσε και η κοιλιά. :shock: Νόμιζα πως ήτανε από την κούραση κι από την ζέστη, αλλά μόλις έφαγα μου πέρασαν όλα! :confused: Και τώρα πάλι το βράδυ με έπιασε το ίδιο, νοιώθω ότι συνέχεια πεινάω.. Συμβαίνει σε καμιά άλλη κάτι τέτοιο;;;

τι κανεις κοπελα μου? χαθηκαμε παλι...ποτε θα τα πουμε? βασικα απο την αλλη εβδομαδα γιατι τωρα εχουμε διαφορα τρεξιματα..

με το καλο να σας ερθουν τα πραγματακια!!! :tongue:

λοιπον και γω ζαλιζομαι αρκετα ειδικα τις προηνες ωρες. και εχω και πονους..προχτες πονουσα πολυ στον οφαλο και ενιωθα περιεργα αλλα ηταν αργα και ετσι δεν πηρα τον γιατρο τηλεφωνο..

οσο για την πεινα..ουυυυυυυυυ εννοειται οτι πειναω! που να δεις μετα με τον θηλασμο.. ;)

οσο για την βαφτιση μια χαρα ειναι το Πασχα αλλα και μενα η αληθεια ειναι οτι θα μου αρεσε το καλοκαιρακι σε καποιο εκλησακι εξω κοντα στην θαλασσα! :P φυσικα και μεις ακομα δεν εχουμε νονους!!! :(

cfcIp3.png

Καλησπέρα σε όλες σας!

Μόλις γύρισα από το νοσοκομείο,όλα καλά δόξα το θεό!

Marilena είναι μια δύσκολη περίοδος αλλά δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω...Την υγειά μας να έχουμε και αγάπη γύρω μας και όλα παλεύονται!

Μπραβο ευχομαι ολα να πανε καλα και καλη ανναρωση!!! εσυ βεβαια καλο θα ηταν να μην πολυπηγαινεις στο νοσοκομειο...το ξερω οτι ειναι δυσκολο, και γω το ιδιο θα εκανα βασικα ... :rolleyes:

εχεις δικαιο μακαρι να ειμαστε καλα και αγαπημενοι και ολα θα περασουν με τον ενα η τον αλλο τροπο...απλα υπαρχουν στιγμες που απογοητευομαι τοσο πολυ ρε γαμωτο... σκεφτομαι οτι ο χειμωνας θα ειναι πολυ δυσκολος....:evil:

cfcIp3.png

ρε κοριτσακια μηπως ειστε ολες στο face και παρατησατε το cafe μας;

myrina μου και MarilenaAth μεχρι να βαφτισουμε εμεις δεν ιθα υπαρχει μια ουτε σε μας ουτε στο νονο.

Εγω εχω νονο αλλα σπαγκο :?δεν με νοιαζει ομως το λαδι που βαζει εχει σημασια και φυσικα το παιδακι μου να ειναι καλα.

Παντως ειναι καλος ανθρωπος κι αυτο μετραει χωρις δευτερη σκεψη θα δεχτω γιατι μου το προτεινε πριν μαθει για εγκυμοσυνη

N34Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...