Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

Μην ανχωνεσε συμβαίνει συχνά Κ δεν βγαίνει αποτέλεσμα από ελλιπή δείγμα.  Αλλά γενικά μην ανχωνεσε αν είχε κάποιος στίγμα από τους δύο θα το ήξερε ή ο ένας ή ο άλλος . Σπάνιο να μην το ξέρει κανείς. 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Μακάρι να είναι όλα καλά!

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα.

Τι κάνετε κορίτσια? Περαστικά σε όλες τις αρρωστουλες και τους τραυματίες! Μα καλά, πότε θα φύγει ο χειμώνας να δούμε και λίγο ήλιο!

Αφρο καλώς ήρθες στη παρέα μας, και εγώ περιμένω το πρώτο μου και λίγο ψάχνομαι!

Περαστικά και με το βήχα σου.

Από τη προηγούμενη βδομάδα ταλαιπωρούμε με συνάχι, αλλεργική ρηνίτιδα ή ότιδήποτε άλλο και είναι πολύ σπαστικό! Φτερνίζομαι συνεχώς και δε ξέρω αν και αυτο μπορεί να επηρεάσει το εμβρυάκι. Σίγουρα θα το νιώθει και αυτο, ταράζομαι ολόκληρη! Μακάρι να μου περάσει γρήγορα. Για την ώρα δε παίρνω τίποτα αλλά αν συνεχίσει έτσι, κάτι θα πρέπει να παρω. Αλλά τι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Πώς τα πάτε; Μεγαλώνουν όλα τα σποράκια καλά και γίνονται μωράκια; ;);););)

Καλημέρα καλημέρα.....

Απο το σπίτι σήμερα μιας και ο γιος μου χθες έπεσε και χτύπησε την μύτη του με τόση δύναμη που δημιουργήθηκε μια τεράστια μέλιτζανι μύτη.... Εννοείται ότι πήγαμε αμέσως στο εφημερευον γιατι φοβήθηκα μήπως την έσπασε αλλα επειδη μικρός μου είπαν ότι δεν έχει σχηματιστεί κόκκαλο ακόμα.... Μού συνέστησε 24ωρη παρακολούθηση για να προσεξω κάποια πράγματα..... Για αυτο και σήμερα σπίτι...

Αχ Παναγίτσα μου. Περαστικά να είναι. Και εγώ δεν τα μπορώ καθόλου αυτά και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο Θεός τα προστατεύει τελικά. Η πρώτη φορά που χτύπησε η μικρή μου ήταν 9-10 μηνών, Πάσχα 2009, μπουσούλαγε στο σπίτι και πώς μπουρδούκλωσε χέρια και πόδια και κοπάνισε το κεφάλι της στα πλακάκια. Αίμα η μύτη, ποτάμι........ Τελευταία φορά που έπεσε ήταν τον περασμένο Οκτώβρη, που την είχα στην αλλαξιέρα (κακώς γιατί πάνες κλπ τα είχαμε κόψει αλλά βόλευε στο ντύσιμο) και έκανε ελεύθερη πτώση, βουτιά, και έσκασε με το κεφάλι στα πλακάκια. Τρέχαμε νοσοκομείο βραδιάτικα να την εξετάσουν, αυτή να λέει ζαλίζομαι........μπρρρρρ.

Despina80 περαστικά και σε εσένα. Δοκίμασες λίγο μέλι ή ρακόμελο; Καμιά εντριβή; Κάτι να νιώσεις καλύτερα.

Για αυχενική εγώ πάω την Τρίτη 29/2..... δεν βλέπω την ώρα και έχω και αγωνία.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα κοριτσια μου!

Διαβαζω οτι ειστε λιγο κρυωμενες ε;Περαστικα!και ξεκουραστειτε!

Καλως ηρθες Αφρο.Απο το να βηχεις τοσο πολυ ρωτα το γιατρο σου για κανα σιροπι.Εμενα σε μια λιστα που μου εχει δωσει(λογω του οτι ο μικρος παει σταθμο και ειχα αγχος για το τι μπορει να κολλησω) μου εχει γραψει αν χρειαστει σιροπι μουκοθιολ 3 φορες τη μερα.Αλλά ρωτα το γιατρο σου δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωρησαι υπαρχουν φαρμακα που επιτρεπονται.

Δεσποινα και εσυ το ιδιο!Μην πεδευεσαι αδικα ρωτα ενα γιατρο για κανα φαρμακο να ηρεμησεις.Δε θα παθει τιποτα το μωρο απο το φτερνισμα αλλα ειναι ενοχλητικο οσο να 'ναι.

Λετα πως ειναι το παιδι;Καλα αμα αρχισω εγω να λεω για τις πτωσεις του γιου μου , θα σας τρομαξω...χαχα!Ειναι σοκαριστικο και το ξερω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ αλλα ολα περνανε!

Αννα27 πως ειναι τα παδιια;Πολυ πυρετος κυκλοφορει...

Ελισαβετ και Γιοβαννα με το καλο οι αυχενικες σας, περιμενουμε νεα!

geo-ang ολα καλα με την αυχενικη σου ετσι;Μπραβο με το καλο να ξαναπας να δεις το αγορακι σου!Ειναι σιγουρα αγορι ε;

Εμεις καναμε αυχενικη και ολα καλα!Το μωρο μια χαρα και οι μετρησεις καλες.Περιμενουμε τα αποτελεσματα του PappA και μετα σε ενα μηνα παλι στο γιατρο.

Φυλο δεν ειδαμε γιατι το σπορι πεταχτηκε ξαφνικα και μας γυρισε τον πωπο του και το κεφαλι του με αποτελεσμα να μη γυρναει μετα με τιποτα ισα που προλαβε να δει ο γιατρος ρινικο οστο αλλά μου ειπαν οτι αγοροφερνει...σιγα το νεο!Χαχαχα!Αλλα δε λογαριαζω τιποτα ακομα ,απο τον αλλο μηνα βλεπουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Δέσποινα κι εσύ ψιλοχαμένη είσαι; Εγώ κάθε μέρα ψάχνω και όλο απορίες έχω. Εν τω μεταξύ κάτι ξέρω απο παιδιά, πού να μην ήξερα κιόλας! Περαστικά με το κρύωμα, ελπίζω να περάσει γρήγορα. Πολλά ζεστά να πίνεις, θα δεις μεγάλη διαφορά. Βέβαια αφού έχεις πιεί μια Κευλάνη τσάι δεν θα θες ούτε να το μυρίσεις αλλά κάτι κάνει! Ρίτα μου σ'ευχαριστώ, καλή εγκυμοσύνη να έχεις! Κάθε μέρα απο ότι βλέπω είμαι και λίγο καλύτερα γι'αυτό τα τρενάρω τα φάρμακα. Αν συνεχίσει θα ρωτήσω και για το σιρόπι που μου λες. Επίσης έχω ακούσει και για κάποια βιολογικά σιρόπια, δεν ξέρω αν επιτρέπεται ή αν κάνουν δουλειά. Είδομεν! Χθες παρεπιπτόντως το βράδυ ένοιωθα την κοιλιά μου αρκετά σκληρή και βαριά. Ήταν αρκετά έντονη η ενόχληση. Λέτε να κουράστηκα απο τις δουλειές που είχα και σε συνδυασμό με το βήχα τις προηγούμενες μέρες να τα παιξα λίγο;

καλησπερα εγκυουλες!!!Εκανα αυχενικη σημερα καλες οι μετρησεις αυριο θα βγει και η αιματος οποτε θα μου πει και ο γιατρος την αποψη του.

Γραψτε με στις κοριτσομανες!!!

N34Jp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια? Τι κάνετε? Οι αρρωστούλες νιώθουν κάπως καλύτερα?

Ας σχολιάσω πρώτα το πρώτο μας κοριτσάκι! Κερασιά να σου ζήσει η μπέμπα! Με τόσους γαμπρούς εδώ, ποιος την χάρη της! Καλά αποτελέσματα!

Ρίτα σίγουρα θα είχε το λόγο του ο γιατρός, αλλά πολύ μου άρεσε το αγοροφέρνει. Από τις μάγκικες κινήσεις το κατάλαβε? χιχιχι!

Γιοβάνα, υπομονή, λίγες μερούλες ακόμα μείνανε και θα δείτε και εσεις το μικρό σας και είμαι σίγουρη πως όλες οι εξετάσεις θα είναι σούπερ!

Αφρο, εύχομαι σήμερα να είσαι καλύτερα. Και όσο μπορεις να ξεκουράζεσαι!

Εγώ τελικά πήρα θαλλασινό ορό και τη μύτη. Ευχομαι να κάνει δουλεια!

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Πώς τα πάτε; Τα αρρωστούλικα συνήλθαν καθόλου; Ελπίζω μικροί - μεγάλοι να είναι όλοι καλά και να περάσουμε όλοι ένα όμορφο τριήμερο.

καλησπερα εγκυουλες!!!Εκανα αυχενικη σημερα καλες οι μετρησεις αυριο θα βγει και η αιματος οποτε θα μου πει και ο γιατρος την αποψη του.

Γραψτε με στις κοριτσομανες!!!

Μπράβο. Όλα τέλεια! Με το καλό και οι εξετάσεις αίματος αν και σίγουρα θα είναι και αυτές καλές. Κοριτσομάνα :P:p:p:p:p Πότε έχεις ΠΗΤ;

Έχω μείνει τελευταία που δεν έχω κάνει ακόμα αυχενική :confused::confused::confused: Αχ μεσολαβούν οι αργίες γι' αυτό :(:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα κοριτσάκια! Χαιρομαι που ολες οι αυχενικες ειναι καλές με το καλό να τελειώσετε όλες!!!

Περαστικα στις μανούλες και στα παιδάκια που ταλαιπωρουνται με ιώσεις!!!

Αφρο καλως ήρθες!!!

Εμεις ειμαστε καλά τωρα , προχτες ειχα καποιυς εντονους πονους και μια σταγονα αιμα εφυγα τρεχοντας στο νοσοκομειο, με κρατησαν ενα βραδυ και μου εγραψαν αναρρωτικη για 20 μερες. Δεν με βλεπω να ξαναγυρναω γιατι φοβηθηκα πολυ. Μια και το επαθα στη δουλεια. Ενα παιδακι πηγε να πεσει, εκανα μια αποτομη κινηση να το πιασει και τελικα τρανταζτηκα εγω. Ευτυχως όλα καλα.

Να περασετε ενα υπέροχο τριημερο όλες

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλησπερα κοριτσακια!τι κανετε?

καταρχην περαστικα σ ολα τ αρρωστα παιδακια και στις μανουλες!

taniabell καλα εκανες και πηρες αναρρωτικηνα εχεις το κεφαλι σου ησυχο και να ξεκουραστεις κιολας!

ριτα και κερασια συγχαρητηρια για τις καλες αυχενικες!κερασια επιτελους και ενα κοριτσακι στο καφε μας!αν θυμαμαι καλα ειναι το δευτερο του καφε νομιζω και η taniabell ειχε πει οτι εχει κοριτσακι.

γιοβανα ηρθε και για σενα ο καιρος της αυχενικης καλα αποτελεσματα ευχομαι!

εγω την εκανα σημερα ευτυχως ολα καλα ολες οι μετρησεις ηταν τελειες αν και δυσκολευτηκε η γιατρος ν ατα δει ολα μιας και το μωρο ηταν πολυ ζωηρο ολο τουμπες εκανε...ζορικο απ τη κοιλια:Pμε ειδε 2 φορες ομως και τα μετρησε ολα.ρωτησα για το φυλο μου ειπε κατι βλεπει να προεξεχει δεν ειναι ομως σιγουρη..εγω και ο αντρας μου δεν ειδαμε κατι οποτε δε χανω τις ελπιδες μου ακομα...θα περιμενω το β επιπεδου να σιγουρευτω:P ο γιατρος μου ουτως η αλλως δε λεει φυλο απο τοσο νωρις οποτε...στην αναμονη:Pεπομενο ραντεβου 14/3!

τα φιλια μου σε ολες και καλο τριημερο!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Κοριτσια μου τι κανετε? :) Να μαι και γω! εξαφανιζομαι γιατι δεν εχω ιντερνετ σπιτι δυστυχως...

Περαστικα σε ολες... σε πεσιματα κρυολογηματα τρανταγματα....κτλ.

Taniabell με το που ειδα την λεξη αιμα τρομαξα... ελπιζω να ειναι ολα τελεια...

πρεπει να προσεχουμε πολυ!!

Οι κοιλιτσες σας πως πανε εγω κλεινω την 15η εβδομαδα και εχει φουσκωσει αρκετα σε σχεση με τις προηγουμενες 2-3 βδομαδες!

Επισης.. φθηνα και ωραια ρουχαλακια εγκυμοσυνης στο H&M για οσες ετοιμαζονται για ψωνια! :)

dev231prs__.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια τι κάνετε?Εμείς καλά εδώ φουσκώνουμε σιγά σιγά και επιτέλους υποχωρούν λίγο τα συμπτώματα..Γιοβαννα εγώ θα κάνω τελευταία αυχενική στις 1/3...Προς δευτερομανούλες και τριτομανούλες έχετε νιώσει καθόλου το μωρό??Στην δεύτερη εγκυμοσύνη το ένιωσα στην 14η εβδομάδα και τώρα εδώ και 2μέρες δειλά-δειλά έχω κάτι φτερουγίσματα εκεί που κάνει σαν αυγουλάκι η μήτρα στην κοιλιά,από τόσο νωρίς???

:-D

Τάνια καλά έκανες και πήρες αναρρωτική κάτσε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το παιδάκι σου,εγώ σήμερα έφαγα μια τούμπα και για να μην πέσω με την κοιλιά έπεσα με τα γόνατα και τα τσάκισα

:-D

Αννια ειμαι πρωτομανουλα! Αλλα εχθες.... μετα απο μια εντονη συζητηση που ειχα και καπως συγχησμενη ενιωσα κατι ακριβως κατω απο τον αφαλο μου για δευτερολεπτα ,σαν κενο αερος..σαν γαργαλημα...κατι που δεν μπορω να περιγραψω τελοςπαντων!!!!!!

dev231prs__.png

πολλές καλησπέρες!!!

έχουμε το πρώτο κοριτσάκι του καφέ;;; τι καλά! άντε ν αυξηθούν!

άννια εγώ νομίζω ότι τον ακούω τον σκίουρο εδώ και καιρό. στα δύο πρώτα άργησα πολύ, σχεδόν στο 5ο!

σοφάκι θες και δεύτερη κόρη ε;;; αν είναι πολύ ζωηρό το βλέπω για αγόραρο αλλά έχε ελπίδες είναι όντως νωρίς για όλες μας.

τάνια ξάπλα! μη κάνεις τίποτα! όλα περαστικα να ναι!

καλέ βάλτε τικεράκι όσες δεν έχετε! άντε για να αρχίσουμε να μετριώμαστε

αννουλα να γεννηθει γερο και υγιες πανω απ ολα αλλα ναι θα θελα πολυ μια δευτερη κορη...γλυκαθηκα με τη πρωτη:P

αννια με το καλο να κανεις κ εσυ την αυχενικη καλα αποτελεσματα!

κ εγω νομιζω οτι το ακουω το μωρο αλλα λεω ειναι νωρις αποκλειεται...σαν γαργαλητο το νιωθω..τη κορη μου κ εγω αργησα να την ακουσω μετα τον 4ο...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...