Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Lila86 είπε:

Στειλε να μας πεις! Εγώ είχα περάσει μικρή ερυθρά και ήταν όλα αρνητικά γι'αυτό δεν ξέρω 

Αν είχες περάσει ερυθρά τα igg θα έπρεπε να είναι θετικά. Για ξαναδείς τα . Αν είναι αρνητικά μάλλον δεν είχες περάσει ερυθρά Κ δεν είχες κάνει Κ εμβόλιο . Οπότε τώρα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική με κλειστούς χώρους παιδιά μικρής ηλικίας κτλ. 

Σημαίνει ότι δεν έχεις ανοσία. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

εβρι καλη αναρρωση στη μανουλα σου!

αναστασια μεγεια τα πραγματακια!

ριτα πολυ χαιρομαι που περασατε καλα!που πηγατε?

μαγιω εγω πηρα μπικινι...συμφωνω με την αννα υπαρχουν μαγιω εγκυμοσυνης αλλα τα θεωρω περιττα...με το μπικινι μια χαρα κανεις τη δουλεια σου!

αννα ξεκινησαν τ αγορια τα μπανια τι ωραια!αχ κ εγω θελω!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κι από εμάς!free-happy-smileys-295.gif Η μπέμπα μου τελευταία είναι πολύ υπερκινητική και πολύ χαίρομαι!free-happy-smileys-309.giffree-love-smileys-925.gif

Κατά τʼάλλα από το Σάββατο εγώ είμαι συναχωμένη. Δεν μπορώ να αναπνεύσω απ΄τη μύτη με αποτέλεσμα να με έχει πιάσει κ ο λαιμός μου κ το αυτί μου…. Αφήστε τον πονοκέφαλο..!!! Πήρα φυσιολογικό ορό αλλά δεν με βοηθάει…ουφ….

Χαρά πάντα αξια!

Εβρι καλή ανάρρωση στην μανούλα σου!

Myrina μεγειά τα πράγματα της μπέμπας!

Κι εγώ έχω σκυλάκι μέσα στο σπίτι κ γάτες έξω αλλά κ εγώ μια φορά έκανα το τοξόπλασμα…

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Μετά το τριήμερο μαζευτήκαμε πάλι. Εμεις δεν καναμε τπτ το ιδιαίτερο εδω στο σπίτι και βόλτες με την μικρή!

όσες πήγατε βολτούλα χαίρομαι που περάσατε καλά και απο οτι ειδα μπανιο δεν τόλμησε καμια, μπράβο ομως στα παιδάκια που κολύμπησαν!

Λέτα ολα να πανε καλά με την εγχείρηση!!

Ευριδικη καλή αναρρωση στη μαμά σου και εσύ όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι!

Χαρά πάντα άξια!

Και εμενα η μικρή μου κινειται παρα πολύ και έχει πολύ πλάκα!

Σήμερα έφαγα μισο καρπούζι μόνη μου , πρώτη φορα που ζήλεψα κατι! Αν και με επιασε συχνουρια , χαλαλι του γιατι το απόλαυσα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

εγκυουλες μου καλησπερα, εμεις ειμασταν Υδρα το τριημερΟ καλα περασαμε.

Μυρινα καλοριζικα τα πραγματακια ,

Εβρι περαστικα στη μανουλα σου και απο μενα.

Εγω πηρα τελικα θηλαστρο mini medela και κρεμουλες για το στηθος medela.

Πηρα παρκο και ρηλαξ.

Σας επιτρεπει ο γιατρος μπανια;

Λαχταραω να κανω αλλα φοβαμαι !

N34Jp2.png

Ξεχασα να σας πω χθες εκανε ρευα απο 2 παραθυρα που ειχαμε ανοιχτα στο σπιτι και εκλεισε η πορτα αποτομα ,περιττο να σας πω χεστηκ@με .Μετα ξυνησα και δεν ειχα υπνο αρχισα να ακουω το μωρο και μετα χτυπαγε ρυθμικα για κανα 5 λεπτο σαν να ειχε λοξυγγα η αγαπουλα μου,ξυπνησα και τον αντρα μου να βαλει το χερι του στην κοιλια μου.

Ρε παιδια δεν φαινεται ακομα η κοιλια μου μπορω να πω οτι τα κιλα τα πηρα στα οπισθια:oops:

N34Jp2.png

Διαφημίσεις

Ξεχασα να σας πω χθες εκανε ρευα απο 2 παραθυρα που ειχαμε ανοιχτα στο σπιτι και εκλεισε η πορτα αποτομα ,περιττο να σας πω χεστηκ@με .Μετα ξυνησα και δεν ειχα υπνο αρχισα να ακουω το μωρο και μετα χτυπαγε ρυθμικα για κανα 5 λεπτο σαν να ειχε λοξυγγα η αγαπουλα μου,ξυπνησα και τον αντρα μου να βαλει το χερι του στην κοιλια μου.

Ρε παιδια δεν φαινεται ακομα η κοιλια μου μπορω να πω οτι τα κιλα τα πηρα στα οπισθια:oops:

εεε έτσι κάνουν τα κορίτσια...

οι μυτερές κοιλιές οφείλονται στ αγόρια. :-P

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Ευριδίκη περαστικά και καλή ανάρρωση στη μητέρα σου και σε εσένα καλή δύναμη να τα καταφέρεις όλα.

Χριστίνα, εύχομαι το πόδι σου να είναι ήδη καλύτερα.

Χαρα πάντα άξια, τώρα ξεκούραση.

Μύρινα, καλορίζικο τα καινουρια πραγματάκια σας!

Ριντι περαστικά σου! Τι ωραία που η μπεμπα σας είναι κινητική. Εμένα σήμερα σα να κοιμάται όλη μέρα, αλλά προσπαθώ να μην ανησυχω. Αφού τη νιώθω που και που, φαντάζομαι πως σήμερα ξεκουράζεται!

Πολύ ζηλεύω που ακούω για μπανάκια και ωραίες εκδρομούλες. Και εγώ θα ήθελα να πηγαίναμε κάπου τα δυό μας, τις τελευταίες μας διακοπές χωρίς μωρο, αλλά είναι σχεδόν απίθανο να ξεσηκώσω τον άντρα μου:cry:!

Ουτε και εγώ δε κάνω εξετάσεις για τοξόπλασμα. Βέβαια δε κάνω και πολλά άλλα, οπότε τι ναπω. Πάντως κάπου διάβασα πως κανονικά θα πρεπει να κάνω έλεγχο για β στρεπτοκοκκο γύρω στις 36 εβδ. Το κάνετε εσείς?

Αχ, ποια κοπέλα είπε πως πήρε ρηλάξ? Ποιο διαλέξατε? Χτες εκεί που έψαχνα βρήκα αυτο

http://www.1stbabyshop.co.uk/catalogue/bouncers-and-rockers/4918.php

και ξετρελάθηκα. Μου φαίνεται πολύ βολικό, αλλά ο άντρας μου το βρηκε κάπως ακριβούτσικο.:cry: Μέχρι τώρα κοιτούσαμε κάποια που είχα γύρω στις 65 λίρες το πολύ. Πώς σας φαίνεται? Λέτε να αξίζει τα λεφτά?

τελικά, χτες και σήμερα (που γιορτάζαμε τα εξήντα χρόνια της βασίλισσας στο θρόνο) δεν έκανα τίποτα. Η απόλυτη βαρεμάρα. Και μου φαίνεται πως από τις 20 που αρχίζω την αδειά μου θα βαρεθώ πολύ στο σπίτι! Αφου ώρες ώρε σκέφτομαι μήπως θα ήταν καλύτερα να συνεχίσω τη δουλειά!

Αννά γιατι το λες αυτο για τις κοιλιές?

Εγώ μόνο κοιλιά έκανα, τίποτα άλλο. Μήπως τελικά έκανε λάθος η γιατρός? Γιατι μόνο μια φορά στις 20 εβδ είδαμε το φύλο, και όσο να είναι ένα μικρό άγχος μπας και η γιατρός έκανε λάθος το έχω!:confused:

Κοριτσάρες μου γειά σας!

Γυρίσαμε και εμείς χθές το βράδυ από την εκδρομούλα μας, περάσαμε τέλεια! Απο σήμερα όμως άρχισε η τρέλα. Πολύ δουλειά, πολύ τρέξιμο και πολλά πολλά νεύρα! Έχουν βαλθεί όλοι οι πελάτες μου να μου σπάσουν τα νεύρα! Και να με πλήρωνε και κανείς θα έλεγα τουλάχιστον χαλάλι! Δεν επεκτείνομαι περισσότερο γιατί δεν έχει νόημα...πρέπει να ηρεμήσω γιατί μόνο κακό κάνω στον εαυτό μου με το να αγχώνομαι και να τα σκέφτομαι!

ΡΙΝΤΙ μου περαστικά σου κούκλα!

Κερασία κι εμένα δεν μου φαίνεται πάρα πολύ η κοιλιά. φαίνεται μεν αλλά όχι πολύ...βέβαια δεν έχω πάρει και κιλά.

Μυρίνα με γειά τα πράγματα! Πολύ καλές τιμές!

Χαρούλα παντάξια!

Λιμπεράκι σουπερ ο μπέμπης σου! Και εμένα είναι μεγαλούτσικος και βλέπω να μου χάνουμε το ζώδιο...και θέλω τόσο πολύ να βγεί λιονταράκι!!!!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Αννά γιατι το λες αυτο για τις κοιλιές?

Εγώ μόνο κοιλιά έκανα, τίποτα άλλο. Μήπως τελικά έκανε λάθος η γιατρός? Γιατι μόνο μια φορά στις 20 εβδ είδαμε το φύλο, και όσο να είναι ένα μικρό άγχος μπας και η γιατρός έκανε λάθος το έχω!:confused:

καλά κι εσύ μη το δένεις, έτσι λένε...

έχει να κάνει και με το σωματότυπο της κάθε μαμάς.

εγώ πάντως μόνο κοιλιές κάνω, και πάντα αγόρια χαχα :D

καλημερα κ απο μενα!

ριντι περαστικα σου!

δεσποινα πολυ ωραιο το ρηλαξ αλλα λιγο ακριβουτσικο..αν σ αρεσει τοσο ομως να το παρεις!

εγω σημερα τ απογευμα εχω ραντεβου με το γιατρο να δουμε το μπεμπη..ανυπομονω!θα σας γραψω νεα μολις γυρισω.

προς το παρον εδω στη δουλεια πηζω...τουλαχιστον σημερα θα φυγω νωριτερα να προλαβω το ραντεβου.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...