Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα!

μιμικα και λετα ξεκινησατε τα μπανια ε?μπραβο εχει και τελειες μερες τωρα!μιμικα καλο υπολοιπο και καλη επιστροφη!

λετα πολυ ωραια η προικα ξεφευγει απ τα συνηθισμενα!

χριστινα ελπιζω να περασε ο πονος!περαστικα!

εμεις περασαμε ενα σκ μες στη γκρινια ειχε κανει εμβολιο η μικρη παρασκευη απογευμα και μας επρηξε το σαβατο...ευτυχως απο χθες εχει επανελθει στα κανονικα της.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!Τι κανετε κοριτσακια?

Εμεις χθες καναμε την βαπτιση,ολα πηγαν τελεια,αλλα κουραστηκα παρα πολυ τοσο που το βραδυ κοιμηθηκα απ τις δεκα παρα:shock:.

Την Παρασκευη θα φυγουμε με τους κουμπαρους για 3μηερο στη Ναυπακτο.Η πρωτη μας εξορμηση για φετος!!!!

Μαριλενα πολυ ωραια η προικα,διαφορετικη απ'τα κλασσικα παιδικα!!Οσο γι'αυτα που σκεφτεσαι,εγω πιστευω οτι ολα ειναι μες το προγραμμα και το αγχος και οι ανυσηχιες και ολοι αυτοι οι προβληματισμοι.

Και εγω ενω σε αυτη την εγκυμοσυνη ειμαι πολυ πιο χαλαρη απ'την πρωτη το γεγονος οτι γνωριζω τον τροπο που θα γεννησω(καισαρικη) ηδη αρχισα να αγχονωμαι γιάυτο.Γιατι οτι και να πεις ειναι ενα χειρουργιο.

Προσπαθησε οσο μπορεις να κανεις περισσοτερες θετικες σκεψεις και ολα θα πανε καλα!!!!

Μιμικα καλα δεν ντρεπεσαι???Αστακομακαροναδες και παιδακια:rolleyes:.Σε φορουμ με εγκυους γραφεις μηπως θες να μας κολασεις?????Καλη επιστροφη να εχετε!!!

q3Owp3.png

aijjp3.png

καλημερα!τι κανετε?

χαρα παντα αξια!ωραιο το λινκ που εβαλες!

εχει φοβερη ζεστη εδω..κ ακομα οτε 10 δεν ειναι...δε ξερω για σας εγω εχω αρχισει κ εχω προβλημα με τη ζεστη..προχθες ειχα βγει εξω το μεσημερι και παραλιγο να λιποθυμισω..αυριο εχω ραντεβου με το γιατρο μου ελπιζω να μου δωσει το οκ για να ξεκινησω τα μπανια το σκ που ερχεται λενε θα εχει 35 βαθμους!την προηγουμενη φορα που τον ρωτησα μου ειπε οχι ακομα...

παω να ξεκινησω δουλεια...φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Κοριτσια μου καλημερα τι κανετε??Σαν να εχουμε χαθει λιγο ολες ε??:tongue::tongue:Χαρα παντα αξια κοπελα μου!!ελισαβετ και μενα με πιανει η ζεστη εδω και 2μερες ειμαι σαν κοτοπουλο παλι..Χτες και προχτες ειχα και υποταση 9η μεγαλη πιεση και 6η μικρη:|:-|...Την Παρασκευη ειχα παει και στον γιατρο ολα καλα η μπεμπουλα μεγαλωνει ειναι σε καλη θεση και ηταν με το κεφαλι ψηλα,εγω για τα μπανια ξεχασα να τον ρωτησω:oops:..Μου εγραψε να κανω καμπυλη ζαχαρου και γενικες ουρων0αιματος και τοξοπλασμα και τωρα επομενο ραντεβου σε ενα μηνα στο ντοπλερ.Τα φιλια μου σε ολες!!

:-D

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και από μένα! Χαθήκαμε πραγματικά! Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Εδώ ο καιρός σήμερα είναι χάλια.Βρέχει απο το πρωί καρεκλοπόδορα.

Εγώ είμαι πολύ αγχωμένη.Πριν λίγο βγήκε η μαμά μου από το χειρουργείο,δεν ήμουν εκεί γιατί δεν άντεχα από την αγωνία.Ευτυχώς όλα καλά,οπότε τώρα θα έχω βάρδιες!

Το μπεμπάκι μου είναι μια χαρά και αυτό δόξα το θεό!

Xristinio καλώς όρισες με το καλό το μωράκι σου!

Hara να σου ζήσει,πάντα άξια!

leta εύχομαι να πάνε καλά όλα με την επέμβαση!

Marilena πολύ ωραία η προίκα! Να τη χαρείτε με υγεία!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Καλημέρα κι από μας!!! :-D

Σοφία κι εγώ έχω το ίδιο θέμα με την ζέστη!! Άσε!!!!!!!!!!! Και το ίδιο και ο γιατρός μου, μου είχε πει να μην κάνω μπάνια!! Τώρα την Πέμπτη έχω κι εγώ ραντεβού, για να δούμε!! :cool:

Άννια δεν είχες κάνει την καμπύλη ως τώρα;; Καλή υπομονή!! Το τοξόπλασμα κι εγώ το κάνω κάθε μήνα!!

Χαρά πάντα άξια!!! :-D

Εύρι καλή ανάρρωση στην μανούλα σου και καλό κουράγιο σε σένα!!!

Εχθές σχόλασε νωρίς ο άντρας μου, λόγω της ημέρας δεν είχανε πολύ δουλειά, και πήγαμε και πήραμε τα πραγματάκια του bebe!! Κούνια/Κρεβατάκι, στρώμα, συρταριέρα, και καρότσι το τρίο, όλα μαζί 1077 ευρώ!!! Νομίζω πως μας βγήκανε αρκετά καλά!! Βέβαια επιλέξαμε γενικά οικονομικά πράγματα, εκτός από το στρώμα που πήραμε το καλύτερο, αλλά μας έκανε και επιπλέον έκπτωση!! Και πήρα και ένα σωρό μικρο-πραγματάκια, α και προίκα πήρα!! :-) Η προίκα μου βγήκε κάπου στα 200, πάντα, πάπλωμα,κουνουπιέρα, 1 σετ σεντονάκια και κάπα/μπουρνουζάκι!! Έχουνε μείνει ελάχιστα πράγματα πλέον, αλλά αυτά που έμειναν θα τα πάρω από jumbo λέω! Τα επιπλάκια και το καροτσάκι θα τα έχουμε προς το τέλος του μήνα μας είπε!! Και για τον θηλασμό (σουτιέν, κοκ) θα τα πάρω τον τελευταίο μήνα, γιατί λέει το στήθος πρήζεται ακόμη περισσότερο τότε!!!

Αυτά!! Σας φιλώ!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Γεια σας!!!!

Τι μου κανετε;;Τα μπεμπακια μας ολα καλα;

Χαθηκα λιγακι γιατι φυγαμε για τριημερακι το οποιο τραβηξε λιγο παραπανω και γυρισαμε πριν καμμια ωρα για να δουλεψει και λιγο ο μπαμπας μας σημερα!!χαχα!!!

Βασικα την παρασκευη το βραδυ ειχαμε την καλοκαιρινη θεατρικη παρασταση του γιου μας σε θεατρο και μαζευτηκαμε σπιτι 12 το βραδυ!!!Καταπληκτκτικα ηταν το παιδακια μας!!!Εγω βεβαια τα ειδα ολα, γιατι κατι η συγκινηση κατι οτι ημουν 3 ωρες καθισμενη σε κερκιδες (στο θεατρο βραχων εγινε)τα εφτυσα...πιαστηκα...αφηστε τα...δεν μπορουσα να κουνησω απο τη μεση μου.

Αλλα την επομενη φυγαμε για την εκδρομη μας και ξανανιωσα.

Περασαμε καταπληκτικα.Οι ανδρες και η παρεα μας εκαναν και τις βουτιες τους αλλα εγω το φοβηθηκα λογω κρυου αλλα απο την επομενη βδομαδα μαλλον θα το επιχειριησω και εγω,δε γινετε....Κατα τα αλλα ξεκουραστηκα παρα πολυ,αραξα,εφαγα,κοιμηθηκα...ολα τελεια!!!

Τωρα τα κεφαλια μεσα ,να μαζευτω και απο αυριο κανονικα στο προγραμμα μας.

Αααα αυριο θα δουμε και την μπεμπα μας!!!!!!!

Θα σας διαβασω σε λιγακι.

Φιλακια!!!!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα!!βλεπω γυρισατε ολες.....οσες πατε στο γιατρο με το καλο να δειτε τα μπεμπακια σας!!εμενα μου ειπε να ξαναπαω στην 28 εβδομαδα εκτος απροοπτου....πολυς καιρος μου φαινεται, ανυπομονω να περασει ο καιρος.....

βρε κοριτσια γιατι κανετε καθε μηνα τοξοπλασμα?εγω που δεν εχω αντισωματα κι εχω και σκυλο σε ολη την εγκυμοσυνη 2-3 φορες θα κανω, το ιδιο και στην προηγουμενη εκγυμοσυνη...

παντως ειναι ωραιο να ετοιμαζεις παιδικο δωματιο....α!μην κρατησετε πολυ τα μωρα σας στο δωματιο σας...εμενα μου πηρε 9 μηνες να τον παρω απο διπλα μου και ηταν ακομα πιο δυσκολο...ενιωθα οτι κατι θα μου λειπει...κι ομως μια χαρα ο μικρος στο δωματιο του...εγω δεν κοιμομουν ειδικα τον πρωτο καιρο και να σκεφτειτε οτι ειχα και διπλα μου ενδοεπικοινωνια με καμερα. μεγαλη ανασφαλεια....

mOlSp3.png

R9wLp3.png

myrinaki τι καρότσι πήρες. Εγώ έχω σκαλώσει με το χρώμα αλλά δεν ξέρω πως να τα ανεβάσω να σας τα δείξω να μου πείτε τη γνώμη σας! Μεγειά και τα υπόλοιπα πραγματάκια! Εγώ μόνο συρταριέρα παρήγγειλα που θέλει καιρό να γίνει.Δεν είναι παιδική,την πήρα στπ ύφος του υπόλοιπου σπιτιού για να την χρησιμοποιησω και μετά!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Εύρι μου αυτό πήρα σε κόκκινο:

http://www.bebestars.gr/productsdetails.asp?LangId=156&sid=4266&productid=29743&cid=26

Είχε 397 και μου το άφησε 350!! Καλά έκανες για την συρταριέρα, εγώ πάλι την πήρα παιδική και θα την αφήσω για το παιδικό δωμάτιο που θα το φτιάξω αργότερα, σιγά σιγά!! ;) Για το μαγιό δεν ξέρω, είχα στο νου μου να βάλω μπικίνι (όοοοοοοταν μ'αφήσει ο γιατρός να κάνω μπάνια :tongue:) αλλά δεν έχω ιδέα αν πρέπει να βάλουμε κάτι συγκεκριμένο :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Πολύ ωραίο φσίνεται.Ποιο χρώμα πήρες?Και εγώ παιδικό δωμάτιο πολύ αργότερα θα φτιάξω! Μπικίνι σκέφτηκα και εγώ,απλά αναρωτιόμουν αν υπάρχουν ειδικά μαγίο εγκυμοσύνης...

K4b4p2.pngHSk3p2.png

καλημέρα κι από δω! όλα καλά!

με γεια τα πράγματά σας αναστασία!

σιδερένια η μαμά σου ευριδίκη μου και καλό κουράγιο σε σένα!

δουλειές κάνω, κολλήσαμε τα μισά αυτοκόλλητα στο δωμάτιο του τζέισον, γενικά μια κούραση και μια εξάντληση εχω αλλά οκ.

το 3ημεράκι καλά περάσαμε, ήσυχα βασικά, με μια μίνι εκδρομούλα τη κυριακή στο κιάτο στη κουμπάρα. τ αγόρια έκαναν και το πρώτο τους μπάνιο.

αυτά τα ολίγα προς το παρόν, πάω να ξαπλώσω όσο προλάβω.

α υπάρχουν εννοείται ειδικά μαγιό εγκυμοσύνης, αλλά δε θεωρώ ότι χρειάζεται, δε θα προτεινα ολόσωμο να παγώνει η κοιλιά με το βρεγμένο πάνω, άσε που δυσκολεύεσαι ν αλλάξεις. καλύτερα μπικίνι.

γεια σας φουσκιτσες!

χαιρομαι πολυ που περασατε ολες καλα!!!

ΜΥΡΙΝΑ με γειες τα πραγματακια της μικρουλας σας!!!!!

ΧΑΡΑ παντα αξια κουκλα μου!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ κι εγω εχω σκυλο μεσα στο σπιτι κι ομως μια φορα εκανα τοξοπλασμα!

ΕΒΡΙ περαστικα στην μανουλα σου!

αχ εχει πολυ ζεστη κ δεν αντεχω αλλο!αναψα ηδη το αιρκοντισιον γιατι λιωνω!σημερα γυρισε κ ο αντρας μου απο το ταξιδι κ πηγαμε για ψωνια,λαικη σουπερ κτλ!γυρισα κ νιωθω χαλια!πεσμενη χωρις ορεξη!αχ αντε να περασουν οι μερες!!!!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...