Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Nα μαι και γω!!!Καλο μηνα και καλο καλοκαιρι να εχουμε!!!!!!Αναστασια εμεινες μονη σου σημερα:P:p:p.

Εγω χθες το απογευμα τελικα επικοινωνισα με τον γιατρο και μου ειπε οτι μαλλον ειναι με τα ποδια προς τα κατω ο μπεμπης και γι'αυτο νιωθω τις κλωτσιες τοσο χαμηλα.Βεβαια μου ειπε να χαλαρωσω λιγο και να μην κανω πολλα πολλα και αν συνεχισω να το νιωθω να παω να μου κανει ενα υπερηχο για καλο και για κακο(μεχρι στιγμης τα ιδια νιωθω).

Αναστασια αφου σου προκαλει ζαλαδες να αποφευγεις να βγαινεις τα μεσημερια.Μη σοριαστεις εκει που δεν το περιμενεις.Ο ηλιος της Κρητης ειναι και πολυ δυνατος οποτε ή πρωι ή απογευματακι ακομη καλυτερα!

Λετα να σκεφτεσαι θετικα και ολα θα πανε καλα με την επεμβαση.Αφου θα εχει και γρηγορη αναρρωση ακομη καλυτερα.

Γιαννα 1200!!!Τελεια!!!Μεγαλος ο μπεμπης:P.Μπραβο σας!

Χριστινιο καλως ηρθες!!Να σου ζησει το παιδακι σου και με το καλο το νεο μελος.Καλα αποτελεσματα στη Β'επιπεδου!!!!

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εντελώς Χαρά!!! Μα τι απέγιναν όλες;; Εύχομαι να κάνουν βόλτες και να περνούν καλά!!! :D Μάλλον την έκαναν για το τριήμερο;;; :tongue:

Έχεις δίκιο σ'αυτό που λες για τις βόλτες! Θα προσπαθήσω να αποφεύγω το μεσημέρι να είμαι έξω από το σπίτι!! :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Κοριτσια μου καλησπερα σας εχω χασει αλλα απο την δευτερα ειχα αρρωστο τον συζυξ σημερα ειναι λιγο καλυτερα και ελπιζω να μπορω να σας παρακολουθω...Πηγα και στον γιατρο η μπεμπα μας ειναι 813γραμμαρια:tongue:

:-D

καλημερα!πως ειστε???επιασαν οι ζεστες ε????

λετακι μου ολα καλα θα πανε με την επεμβαση του μικρουλη σου!!!!!!

χαρα αφου σε καθυσηχασε ο γιατρος χαλαρωσε τωρα κ οχι πολυ κουραση!!!

χριστινα καλως ηρθες στο παρεακι μας κι ευχμοναι με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!!

κοριτσια καλο τριημερο ευχομαι να περασετε ολες καλα!!!!!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σαΣ κοριτσακια μου....

Σας στέλνω τα φιλακια μου από την φούρκα στο πρώτο πόδι Χαλκιδικής....ναι ναι ήρθαμε για μπάνια.

Ο μικρός με τον άντρα μου μπήκανε σήμερα...εγώ έκανα πίσω γιατι παγωνα.....σήμερα ο μπεμπης είναι πολύ ήσυχος δεν ξέρω γιατι....ανησυχώ λίγο...αλλά μάλλον άλλαξε θέση και τεμπελιάζει...

Καλά να περάσετε...σας φιλώ...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα κορίτσια...

Καταρχήν, καλωσορίζω κι εγώ με τη σειρά μου την Χριστίνα... με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα το μωράκι σου.

Χάθηκα κορίτσια αλλά βλέπω δεν είμαι η μόνη. Να κάτι βαφτίσεις, να να βγούμε έξω φίλους πέρασε η μερά. Μετά με τόσο καλό καιρό δεν σε πάει η καρδιά να μένεις μέσα.. Εδώ ήρθαν τουρίστες στη Σκιάθο για το 3ήμερο κι εγώ να μείνω μέσα???

Σήμερα το βράδθ σχεδιάζουμε να βγούμε και για ένα ποτάκι πιο αργά, αλλά θα δείξει.

Σήμερα ξύπνησα στις 4.30 το πρωί και αναπλήρωσα με έναν 3ωρο ύπνο το μεσιμέρι. Επεσα ξερή κατά τις 2 και ξύπνησα στις 5. Ούτε που το κατάλαβα.

Ελπίζω να αντέξω το βραδάκι και να μην αρχίσω από τις 12 να νυστάζω...

Καλά να περάσετε όλες!!!

Φιλιά πολλά και καλό τριήμερο!!!

Ye4Ip3.png

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε? εγω ετσι και ετσι..

Ζοριζομαι παρα πολυ ειδικα τα βραδυα. Πηγαινω να ξαπλωσω και μου φταινε ολα. Δεν βολευομαι, ποναει ολο μου το σωμα, ποναει πολυ η μεση μου και δεν θελω τιποτα να με ακουμπαει και να με ζοριζει! τα χω παιξει! δεν ξερω πως θα περασει ο καιρος....θα γεννησω πριν την ωρα μου! σημερα με επιασαν κατι ποναλακια περιοδου και λεω της μανας μου θα γεννησω!!! Φοβαμαι δεν ξερω γιατι....ευτυχως μου περασαν αλλα γενικα εχω ενα κακο προαισθημα.

Κατα τα αλλα δεν εχω κανει τιποτα ακομα για την μπεμπα...περιμενω να περασει η βαφτιση την επομενη εβδομαδα και μετα πρεπει να οργανωθω λιγακι. Θελω να παρω μερικα πραγματα για το δωματιο του Δημητρη...

Λεω να παρω και γω ενα σλιγκ αλλα δεν ξερω αν θα με βολεψει..απλα πιστευω επειδη ο Δημητρης ειναι ακομα μικρος, θα το χρειαστω οταν θα πρεπει να ειμαι μονη και με τα δυο. γενικα ομως δεν εχω στο μυαλο μου να αγορασω πολλα πραγματα αφου τα εχω ευτυχως σχεδον ολα. Τον Ιουλιο που μπαινουν οι εκπτωσεις θα παρω τα πραγματα για το μαιευτηριο..

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Kαλημέρα και απο εμένα.

Τι κάνετε εγκυούλες? Φαντάζομαι αρχισαν οι ζέστες, είναι και αργία, πήγατε όλες για μπανάκια?

Αλλα δε ζηλεύω για την αργία σας! Εχουμε και εμείς εδω αργία, και μάλιστα ως την Τρίτη! Ας είναι καλά η βασίλισσα μας! Κάποιες τέτοιες ώρες την εκτιμώ ιδιαίτερα! Βέβαια, και ο καιρός τυπικός στις αργίες, βροχή και κρύο, αλλά είμαστε πια συνηθισμένοι!

Λέτα, να ευχηθώ και εγώ να πάει η επέμβαση καλά, που είμαι σίγουρη πως θα πάει και ο μικρός να έχει μια πολύ γρήγορη ανάρρωση!

Αννια, μια χαρά η μπεμπούλα σου, μικρούλα, μοντελάκι!

Χαρά εύχομαι να είσαι καλύτερα ήδη και οι όποιες ενοχλήσεις να υποχώρησαν. Και εμένα που και που η μικρή πρέπει να παίρνει παράξενες στάσεις και σα κάπως να με ζορίζει.Πολύ θα ήθελα να ήξερα τι στάση έχει, γιατι δε μπόρεσα μέχρι τώρα να καταλάβω.

Χριστίνα καλώς όρισες στη παρέα μας. Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!

Αντζελα, πώς περάσατε τελικά το βράδυ? Η τελικά κοιμήθηκες? Αχ, σκέφτομαι τα μπαράκια και γενικά το κλιμα στη Σκιάθο και ζηλεύω. Αχ πόσο θα ήθελα να πήγαινα για ψαράκι σε μια παραλιακή ταβερνούλα και μετά για ποτάκι!

Μαριλένα, γιατι τέτοιες σκέψεις? Τι σε έπιασε? Εύχομαι το ένστικτό σου να κάνει λάθος και όλα να είναι καλά. Ισως επειδη ζορίζεσαι λιγουλάκι να σκέφτεσαι κάπως αρνητικά, αλλά όλα να είναι μια χαρα. Για τον ύπνο, δε ξέρω τι να πω. Ισως να ζητούσες από τον άντρα σου να σου κάνει λίγο μασαζακι, να χαλαρώσεις. Μακάρι να αισθάνεσαι ήδη καλύτερα.

Ωραία η προίκα, κάπως ξεφεύγει από τα πολύ παιδικα. Αλλά πολλά λεφτά μου φαίνονται. Αλήθεια, η προίκα χρειάζεται? Τι περιλαμβάνει?

Διαφημίσεις

καλως σας βρηκα ολες!!!καναμε χτες τον β επιπεδου...ολα καλα!!παλι στα μπλε θα γεμισουμε!!ο μικρος μας ειναι αισιως 550 γρ!!

εν τω μεταξε εδω και 2 μηνες ειχα προβλημα με το δαχτυλο του ποδιου μου....πηρα λοιπον χτες απο τη γυναικολογο μου το οκ να παω σε χειρουργο και ετσι μετα το μαιευτηριο πηγα σε χειρουργο για να μου δωσουν οδηγιες και να προγραμματισουμε τη μικροεπεμβαση...ετσι τουλαχιστον νομιζα...

με βαλανε κατω και με ''περιποιηθηκαν'' εκεινη τη στιγμη...καγκελο εγω, δεν ημουν προετοιμασμενη ψυχολογικα....χτες πεθανα στον πονο, εκλαιγα και ολη νυχτα δεν κοιμηθηκα...σημερα ποναω αρκετα αλλα τουλαχιστον δεν κλαιω....

μου εκανε εντυπωση ομως το νινακι στην κοιλια μου..απο τη στιγμη της μικροεπεμβασης μεχρι και σημερα δεν εχει σταματησει να κλωτσαει δυνατα σε σημειο να προεξεχει η κοιλια μου και να κανει σκαμπανεβασματα.....μαλλον καταλαβαινει οτι η μαμα ποναει..........................

mOlSp3.png

R9wLp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΧΡΙΣΤΙΝΙΩ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ Κ ΚΟΥΡΑΓΙΟ! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΒΑΡΕΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Κ ΗΡΘΑΜΕ ΚΟΤΡΩΝΑ (ΜΑΝΗ)! ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ! ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ,ΤΡΩΜΑ ΤΙΣ ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΤΟΝΑΔΕΣ ΜΑΣ! ΜΟΥΡΛΙΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙΑ! ΑΥΡΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ.ΚΡΑΤΑΝΕ ΛΙΓΟ! ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ!

2sCXp3.png

Kαλημέρα και απο εμένα.

Μαριλένα, γιατι τέτοιες σκέψεις? Τι σε έπιασε? Εύχομαι το ένστικτό σου να κάνει λάθος και όλα να είναι καλά. Ισως επειδη ζορίζεσαι λιγουλάκι να σκέφτεσαι κάπως αρνητικά, αλλά όλα να είναι μια χαρα. Για τον ύπνο, δε ξέρω τι να πω. Ισως να ζητούσες από τον άντρα σου να σου κάνει λίγο μασαζακι, να χαλαρώσεις. Μακάρι να αισθάνεσαι ήδη καλύτερα.

Ωραία η προίκα, κάπως ξεφεύγει από τα πολύ παιδικα. Αλλά πολλά λεφτά μου φαίνονται. Αλήθεια, η προίκα χρειάζεται? Τι περιλαμβάνει?

Γεια σου Δεσποινα...δεν ξερω και γω τι με πιανει...

εχω αγωνια και μαλλον αγχος που θα περασω τους τελευταιους μηνες στην ζεστη!!! Η προικα ειναι η παντα που βαζουμε στο κρεβατακι, τα σεντονακια και η κουβερτουλα και το μαξιλαρακι. Αναγκαστικα θα πρεπει να στρωνουμε το κρεβατακι ετσι θα βαλουμε το μωρο? :tongue: φυσικα δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ολα τα ιδια..μπορεις να δεις τι θα σου φερουν και περνεις μετα εσυ αυτα που θα σου λειπουν..

Στην προικα βεβαια εννουν καποιες φορες τις πετσετουλες τα ρουχαλακια και ολα τα σχετικα...απλα εγω ειχα στο μυαλο μου τα του κρεβατιου!!! ;)

καλως σας βρηκα ολες!!!καναμε χτες τον β επιπεδου...ολα καλα!!παλι στα μπλε θα γεμισουμε!!ο μικρος μας ειναι αισιως 550 γρ!!

εν τω μεταξε εδω και 2 μηνες ειχα προβλημα με το δαχτυλο του ποδιου μου....πηρα λοιπον χτες απο τη γυναικολογο μου το οκ να παω σε χειρουργο και ετσι μετα το μαιευτηριο πηγα σε χειρουργο για να μου δωσουν οδηγιες και να προγραμματισουμε τη μικροεπεμβαση...ετσι τουλαχιστον νομιζα...

με βαλανε κατω και με ''περιποιηθηκαν'' εκεινη τη στιγμη...καγκελο εγω, δεν ημουν προετοιμασμενη ψυχολογικα....χτες πεθανα στον πονο, εκλαιγα και ολη νυχτα δεν κοιμηθηκα...σημερα ποναω αρκετα αλλα τουλαχιστον δεν κλαιω....

μου εκανε εντυπωση ομως το νινακι στην κοιλια μου..απο τη στιγμη της μικροεπεμβασης μεχρι και σημερα δεν εχει σταματησει να κλωτσαει δυνατα σε σημειο να προεξεχει η κοιλια μου και να κανει σκαμπανεβασματα.....μαλλον καταλαβαινει οτι η μαμα ποναει..........................

Χριστινα με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου!

Καλα ετσι αποτομα φερθηκαν σε μια εγκυο γυναικα? ηταν απαραιτητο να γινει τωρα αυτο? Δεν το πιστευω...

Φυσικα το μικρακι σου καταλαβαινει τον πονο και την ψυχολογια σου...προσπαθησε να ηρεμησεις και ευχομαι περαστικα σου γρηγορα!!!

cfcIp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΧΡΙΣΤΙΝΙΩ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ Κ ΚΟΥΡΑΓΙΟ! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΒΑΡΕΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Κ ΗΡΘΑΜΕ ΚΟΤΡΩΝΑ (ΜΑΝΗ)! ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ! ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ,ΤΡΩΜΑ ΤΙΣ ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΤΟΝΑΔΕΣ ΜΑΣ! ΜΟΥΡΛΙΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙΑ! ΑΥΡΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ.ΚΡΑΤΑΝΕ ΛΙΓΟ! ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ!

μπραβο μιμικα καλα το κανατε!!! καλα να περασετε το υπολοιπο της εκδρομης σας και με το καλο να επιστρεψετε σπιτακι σας..

καλο βραδυ

cfcIp3.png

Καλημέρα......

Δεν μπορώ να πω ωραία η Χαλκιδική αλλά βρε κορίτσια αΠο τις ξαπλώστρες με ποναει η μέση και η πλάτη μου και δεν μπορώ να σταθώ.ελπίζω να περάσει γρήγορα....λοιπόν στην Χαλκιδική δεν έχει σχεδόν καθόλου κόσμο..ακομα και αυτοί που είχαν σπίτια δεν ήρθαν..είναι πολύ ήρεμα...νεναι η αληθεια ειναι οτι και αστα beach bar δεν ριξανε καθολου τις τιμες..ενας καφε 5? ελεος πια...καποτε βεβαια δεν μεναμε μονο στο καφε παιρναμε και τα ποτα μας και τις μπυρες μας και για να φαμε...πως εχουν αλλαξει τα πραγματα εεεε????περίμενα να πέσει η κίνηση φέτος άλλα όχι και έτσι...το μεσημέρι λέμε να είμαστε Θεσσαλονίκη γιατ έχω και εκεί δούλιτσες..

Marilena μου άρεσε η προίκα και κοιτά να ηρεμησεις...τα λέω σε εσένα για να τα ακούσω και εγω.....μάλλον επειδή είμαστε όλη μέρα στο πόδι μας πιάνουν αυτές οι ανάσφαλειες....τι να κάνουμε.??

Χριστινιο με το καλό το αγοράκι σου....μπήκε το νυχακι στο πόδι???ποναει αυτο από μόνο του....φαντάζομαι και η επέμβαση....

Δέσποινα άντε τυχερούλα άλλη μια μέρα ξεκούραση....είναι τα γενέθλια της βασίλισσας εε???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...