Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια... Ένα Σαββατοκύριακο έχω να μπω και έχετε γράψει πάρα πολλά... Πότε προλάβατε καλές???

Έριξα μια ματιά αλλά θα σας διαβάσω σε λίγο...

Εγώ μάρσιμο θα πάρω της νύφης μου. Δεν τον χρησιμοποίησε πολύ αλλά εμένα μου αρέσει πολύ. Εξάλλου για Σεπτέμβρη καιΟκτώβρη πιστεύω ότι είναι ιδανικός. Τώρα φυσικά τον Αύγουστο που το μωράκι είναι ημερών δεν θα το βάλεις... Το έχω χρησιμοπόιήσει σε μωρά φίλων και μου αρέσει πολύ...

Για θήλαστρο πάλι θα μου δώσουν αλλά δεν ξέρω τι μάρκα έιναι και δεν ρώτησα εάν είναι ηλεκτρικο ή όχι...

Πάω λίγο να σας διαβάσω...

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ήρθα και εγω...ετοιμαζομαι για τον οφθαλμίατρο για τον μικρο και στο καπάκι στη γιατρο για να δούμε τον μπεμπη...,γεμάτο απογευμα....

Πιο πολυ αγωνία έχω με τον οφθαλμίατρο να πω την αλήθεια μου...θα κλείσουμε ραντεβού για την επέμβαση και αγχωνομαι.....

Για μαρσιππο έχω μει ται που τον πήρα οταν ο μικρός ήταν 7 μηνών και με κατα βόλεψε....τώρα θα πάρω και ρινγκ σλινγκ..για να μπορω να κουμανταρω και τους δυο...για ηλεκτρικό θηλαστρο εγω έχω το swing Medela και το είχα πάρει 150? αν θυμάμαι...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα κι από εμάς!! :D

Λέτα μου όλα καλά θα πάνε, φαντάζομαι πως η επέμβαση είναι πλέον υπόθεση ρουτίνας, με laser δεν γίνεται; Απλά τις πρώτες ημέρες θα είναι ζόρικα..

Κερασιά πω πω βλακεία! Ξανά πρέπει να περάσεις την ίδια διαδικασία! :? Ευτυχώς που δεν χρειάζεται να πληρώσεις, αλλά αυτό έλειπε κιόλας!!! Πάντως οι πρώτες αν είναι σωστές φαίνονται καλές!

Ροδακινούλα υπομονή με την δίαιτα, και εύχομαι να μπορέσεις να το ρυθμίσεις να αποφύγεις τις ενέσεις!!

Δέσποινα εγώ καταρχήν δεν σκέφτομαι να αγοράσω μάρσιπο, θα δω στην πορεία αν το θεωρήσω ότι χρειάζεται.. Αλλά και σε αυτήν την περίπτωση μου αρέσει περισσότερο το sling που το έψαξα μετά που μας το ανέφεραν τα κορίτσια!

Σήμερα μου έστειλε το πακέτο η μάνα μου (με τα δικά μου μπεμπέ ρουχαλάκια, σεντονάκια, κοκ), και ανυπομωνώ να έρθει να αρχίσω να τα τακτοποιώ, να δω και τι έχει και να πάρω τα υπόλοιπα που χρειάζονται!!

Επίσης, τώρα το μεσημεράκι πήγα ως την τράπεζα να πληρώσω την ΔΕΥ, μετά σταμάτησα λίγο στο σούπερ, και στον γυρισμό αισθανόμουν πολύ αδυναμία και ζαλιζόμουν.. Δεν ξέρω αν είναι από την ζέστη.. Εδώ Κρήτη έχει απίστευτη ζέστη, έβγαλα και την πρώτη φλούμπα για φέτος στο χέρι, που σημαίνει από δω και πέρα δεν ξεπορτίζω χωρίς αντιηλιακό και χωρίς καπέλο!!! Πάντως πραγματικά όπως λέει η Ρίτα καλή είναι και λίγη βροχούλα!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Βρε κοριτσακια να ρωτησω κατι.Απο χθες το βραδυ νιωθω τα χτυπηματα του μπεμπη πολυ χαμηλα στη λεκανη μου και απο κατω(και οταν λεω κατω εννοω στον κολπο).Ειναι οντως κλοτσιες η κατι αλλο που πρεπει να ανησυχησω?

Το εχει παθει καμια αλλη?

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!μολις ηρθα απο τον γιατρο κι ειπα να μπω να σας πω τα νεα!!!!το ψαρακι μου εχει φτασει τα 1200γρ κι ειναι μεγαλος κ πολυ ψηλος!κανονικα εχω πητ 26-27/8 αλλα με την μετρηση βγαινει στις 14/8!εχει παρει θεση κανονικα αλλα οκ μπορει κ να γυρισει μου ειπε ο γιατρος!!!κατα τ αλλα ολα μια χαρα!!!!!οσο για τα κιλα +12 κοριτσια!1,5 κιλο πηρα αυτο τον μηνα...γκρρρρρρρρρρρ!

pysXp3.png

κοριτσια καλησπερα κι απο εμενα!!!σας διαβαζω καιρο και ειδα οτι εχετε στην παρεα σας και μανουλες του σεπτεμβριου και αποφασισα να κανω την εμφανιση μου!!εχω πητ 28/9 αλλα επειδη παω για 2η καισαρικη θα δουμε αν μπορεσω να γεννησω κοντα στην πητ. εχω ηδη ενα αγορακι 11 μηνων και το σαββατο που θα κανω τη β-επιπεδου θα μαθουμε και το φυλο του 2ου μωρου....

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Χριστινιώ καλώς όρισες στην παρέα μας!! Να χαίρεσαι το αγοράκι σου, και με το καλό και το δεύτερο μωράκι σου!! :D

Λίμπερο ολόκληρος άντρας!!! :D Θα σου βγει λιονταράκι;;; leo.gif

Χαρά εμένα δεν μου έχει τύχει, αν σου φαίνεται κάτι ανησυχητικό γιατί δεν ρωτάς τον γιατρό σου; Σου έχει περάσει οστώσο;;

s29sp2.pngMbfRp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου

Και εμείς μόλις γυρίσαμε απο τους γιατρούς...

Ο μικρός μου θα κάνει την επέμβαση 22/6 στο διαβαλκανικο....κλείσαμε ραντεβού,,θα πάμε το πρωι κΙ το απογευμα θα φύγουμε....ευτυχώς η ανάρρωση θα είναι Γρηγόρη....Απο οτι είπε μετα απο 10 μέρες θα μπορει να κάνει μπάνιο.....

Απο την άλλη και ο μπεμπης είναι καλα....έχει γυρίσει και το κεφάλι το έχει προς τα πάνω για αυτο έχω τόσες καουρες με πιέζει στο Στερνο...τον μικρο τον ειχΑ μαζι και φοβήθηκε με το που άκουσε την καρδούλα γούρλωσε τα ματιά και ήθελε να φύγει....

Βρε κοριτσακια να ρωτησω κατι.Απο χθες το βραδυ νιωθω τα χτυπηματα του μπεμπη πολυ χαμηλα στη λεκανη μου και απο κατω(και οταν λεω κατω εννοω στον κολπο).Ειναι οντως κλοτσιες η κατι αλλο που πρεπει να ανησυχησω?

Το εχει παθει καμια αλλη?

Δω το έχω χαρα....είναι η θέση πόυ έχει πάρει...περπατά λίγο μηπως και αλλάξει...

κοριτσια καλησπερα κι απο εμενα!!!σας διαβαζω καιρο και ειδα οτι εχετε στην παρεα σας και μανουλες του σεπτεμβριου και αποφασισα να κανω την εμφανιση μου!!εχω πητ 28/9 αλλα επειδη παω για 2η καισαρικη θα δουμε αν μπορεσω να γεννησω κοντα στην πητ. εχω ηδη ενα αγορακι 11 μηνων και το σαββατο που θα κανω τη β-επιπεδου θα μαθουμε και το φυλο του 2ου μωρου....

Καλωσορίσες....με το καλο το μωρακι σου....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Rodakinoula μια χαρα ο μπέμπης! Μπράβο! Όλα καλά να πάνε κ με το ζάχαρο εύχομαι.

Χαρά κι εγώ νιώθω αυτά τα χτυπήματα συχνά! Τα μωρά μας είναι. Εμένα τουλάχιστον είναι με τα πόδια κάτω κ με κλοτσάει συχνά εκεί.

libero ολόκληρο αντράκι έγινε! Μια χαρα!

xristinio καλώς ήρθες! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου κ με το καλό και το δεύτερο!

Leta όλα καλά να πάνε με την επέμβαση του μικρού!

Καλό ξημέρωμα να έχουμε!

smiley-8.gif

Διαφημίσεις

καλημερα και καλο μας μηνα!!επιτελους καλοκαιρι:P

λιμπερο μπραβο σας!τελειος ο μπεμπης!

χριστινα καλως ηρθες στη παρεα μας\!να σου ζησει το αγορακι σου και με το καλο το νεο μελος!

λετα με το καλο να γινει η επεμβαση ολα να πανε καλα!

χαρα κ εγω τα νιωθω αυτα τα χτυπηματα...ο γιατρος μου λεει ειναι απ τα ποδαρακια του μπεμπη:P

χθες πηγα και πηρα μαγιω...να ζεστανει λιγο ο καιρος να κανουμε το πρωτο μας μπανιο!περυσι τετοια εποχη καναμε το πρωτο μας.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα!!

Καλό μήνα να έχουμε!

Κατερίνα, Γιάννα και Λέτα μεγαλώσαν τα μπεμπάκια σας!

Λέτα με το καλο να γίνει η επέμβαση, όλα θα πάνε καλά!!

Κατερίνα υπομονή με τις μετρήσεις!

Εγω τις τελευταιες μερες εχω χάλια διάθεση δεν ειμια ιδιαιτερα καλα ,αλλα το προσπαθώ! Η μπέμπα κάνει καθημερινα αισθητη την παρουσια της!

Σχετικα με το μαρσιπο, στην θεοδώρα δεν ειχα τωρα ομως σου έδωσα μια φίλη το σλινγκ της, νομιζω οτι αυτη τη φορα θα το χρειαστω.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Τί ησυχία είναι αυτή;;

Μόλις γύρισα από την λαϊκή, πήρα ύφασμα για σεντονάκια, 2 ευρώ το μέτρο τα είχε!!! Πήρα ένα ωραίο με κούνελους!! :cool: Έδωσα 8 ευρώ δηλαδή (4 μέτρα πήρα) και θα μου βγει το σετάκι και με το παραπάνω!!

Οστώσο πάλι ζαλίστηκα.. Νομίζω πως πρέπει να το κόψω να κυκλοφορώ μεσημέρια!! :?

Μα που είστε όλες;;;;;;; :tongue:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...