Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

καλημέρα σε όλες!!!

γιάννα καλή βόλτα και με το καλό να δεις το μικρό σου!

κι εμείς ετοιμαζόμαστε για μετρο μολ κια τα 2 στο σπίτι τα χω σήμερα.

λογικό τα βρίσκω να προκαλούν άγχος και ανησυχία οι νέες καταστάσεις που έρχονται.

αλλά όχι βρε παιδιά και να χετε άγχος για τις προίκες και τα φορμάκια! αυτά να ταν!

το δικό μου το άγχος περιστρέφεται περισσότερο γύρω απ το χειρουργείο και τη περίοδο μετά.

όλοι κάτι έχουμε μη νομίζετε....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ απο μενα!

αννια περαστικα στο συζυγο ελπιζω να συνελθει γρηγορα!

δεσποινα καλα κανεις και εισαι αισιοδοξη η εγκυμοσυνη ειναι μια απο τις ωραιοτερες στιγμες στη ζωη μας...θετικη σκεψη κ ολα θα γινουν!

για το μαρσιπο που λετε οι κλασσικοι που κυκλοφοριυν οπου κρεμονται τα ποδαρακια του μωρου δεν ειναι καλοι ιδιαιτερα για τα αγορακια πιεζουν τα γεννητικα τους οργανα κ επιβαρυνουν τα ισχυα κατι τετοιο ειχα διαβασει...ειχα κ εγω στην ελλη το χρησιμοποιησα ελαχιστα.η καλυτερη λυση ειναι τα σλινγκ και τα μει ται...το βαρος κατανεμεται ομοιομορφα.αυτη τη φορα θα παρω σλινγκ αν και απ οτι ειδα ειναι πιο δυσκολο στο να τους φορεσεις...ειμαι κ εχω αχρηστη σ αυτα...ελπιζω να μου δειξουν και να το καταλαβω:P

χθες εριξε καρεκλαποδαρα εδω τ απογευμα ενω μεχρι το μεσημερι ειχε τελεια μερα!ελπιζω να μη γινει το ιδιο σημερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα!!!! Πέμπτη σήμερα...άντε κοντεύει το ΣΚ επιτέλους! Ψόφισα αυτή την εβδομάδα...πολύ δουλειά!

Λιμπεράκι μου σε ζηλεύω! Καφεδάκι παραλία!!!! Αχ ρε Σαλόνικα πόσο μου έλλειψες!!!! Μπορεί να είμαι πολύ ευτυχισμένη που ήρθα εδώ και είμαι με τον άνθρωπο μου, αλλά ένα κομμάτι μου σαν να έμεινε πάνω!!! Γιάννα μου δεν μου απάντησες (εκτός κι αν δεν το είδα) είσαι δλδ 83 κιλά? Απίστευτο μου φαίνεται! Δεν σου φαίνεται ούτε για αστείο! Φτού φτού κοπέλα μου. Άντε να πάς στον γιατρό σήμερα και να έρθεις να μας γράψεις πώς είναι το αντράκι σου. Κι εμένα ο δικός μου από την Δευτέρα έχει τρελαθεί στην κλωτσιά! Όλη μέρα και όλη νύχτα τεντώνεται! Μάλλον άρχισε να ζορίζεται εκεί μέσα! Χθές το βράδυ κι εμένα όσο κοιμόμουν με κλωτσούσε τόσο έντονα που σε κάποια φάση πονούσα αρκετά και άρχισα να σκέφτομαι μήπως γεννάω!!!!! Όσο για την βαλιτσούλα...δεν την ετοιμάζω, αλλά οργανώνω στο μυαλό μου τί έχω και τί πέπει να αγοράσω. Αρχίζει σιγά σιγά να με πιάνει πρεμούρα!! Θέλω να είμαι έτοιμη!

Για τον μάρσιπο...εγώ θα αγοράσω. Πιστεύω ότι θα μου φανεί χρήσιμος. Εξάλλου δεν είναι και πολύ ακριβός.

Δεσποινάκι κι εγώ κάπως έτσι είμαι...Απο τότε που έμεινα έγκυος με έχει πιάσει μια αισιοδοξία!!!!!

Α! Άννα ξέχασα να σου πώ.....να έρθει με το καλό ο γιός μου και μετά θα βάλω μπρός για κόρη. Θέλω να συμπεθεριάσουμε!!!!! Καλά......τι μοντέλα είναι οι γιοί σου???!!!!!!!! Να τους χαίρεσαι κούκλα μου!!!!

2sCXp3.png

Καλημέρα σε όλες σας! Επιτέλους μια μέρα με ήλιο για να δούμε!

Despoina εύχομαι όχι μόνο να είσαι αισιόδοξη αλλά να πάνε όλα όπως τα ονειρεύεσαι!!

Libero να πάνε όλα καλά με το γιατρό,περιμένουμε νέα σου!

Annia περαστικά στον άντρα σου!

Anna να περάσετε καλά σήμερα!

Α,χτες που λέγατε για τα πράγματα για το νοσοκομείο/κλινική εμένα στο χαρτί που μου έδωσαν έλεγε και ένα ζευγάρι ζεστά καλτσάκια γιατί μπορεί εκείνη την ώρα να κρυώνουμε! Μου το είπε και η μαία!

Φιλάκια σε όλες!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Καλημερα!!!!Ξεκινησαμε με ηλιο και τωρα παλι συννεφια:rolleyes:.

Εγω ενω χθες ημουνα καλυτερα ,σημερα το συναχι επανηλθε δριμυτερο:(.

Απο ετοιμασιες δεν εχω κανει τιποτα ακομη.Αν και τα εχω ξαναπερασει μου φαινονται βουνο.Ειπα να τελειωσω με την βαπτιση και να ξεκινησω σιγα σιγα.

Γιαννα με το καλο να δεις τον μπεμπη σου και να μας γραψεις τα νεα του!

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Απο βδομαδα μινι καυσωνας λεει...οποτε ας μην παραπονιομαστε καλη ειναι και η βροχουλα..χαχα!!!

Αννια περαστικα στον ανδρα σου!!

Λιμπερο με το καλο να δεις το μωρακι σας.Περιμενουμε νεα.

Αννα καλα να περασετε!! αντε να αδειασω λιγο και να ερθουμε μαζι καμμια μερα παρεα στο εμπορικο να γνωριστουμε και εμεις και τα αγορια.

Εγω μαρσιππο, σλινγκ κτλ δεν ειχα και δε θα παρω...Ασφυκτιω και μονο στη σκεψη οτι καλοκαιριατικα θα εχω το μωρο πανω μου ετσι κολλημενο.Δε ξερω... δε μου αρεσε ποτε αυτη η ιδεα.Μονο καποια στιγμη ειχα σκεφτει οτι αν εκανα δευτερο τοτε που ο γιος μου γυρω στα 2 ηταν μεσα στην παρανοια και μουεφευγε και ετρεχα να τον πιασω κτλ ,αναγκαστικά θα ειχα το μωρο σε ενα τετοιο γιατι που να το παραταω σε καροτσι να τρεχω να πιανω τον ταλιμπαν μου.Αλλα πλεον μεγαλωσε και συνεργαζομαστε καλα....(ετσι λεω...).

Αν επαιρνα ομως θα επαιρνα τον ergo .Εχω ακουσει τα καλυτεροτερα.

http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=29873

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κοριτσακια μου προσπαθουσα απο χτες να γραψω νεα αλλα δεν μπορουσα καποιο προβλημα ειχα στη συνδεση με το καφε μας.

Πηγα στο γιατρο η μπεμπα ειναι 810 γραμ.

Εκανα χθες καμπυλη και σας στελνω τα αποτελεσματα

σακχαρο 0- 74

60'-153

120'-84

180'-135

γλυκοζυλιομενη 4,5%

ογιατρος μου ειπε οτι η τελευταια τιμη ειναι λαθος

N34Jp2.png

libero10 και mimika84

και εγω τα ιδια περασα χθες!!!

Στις 1:30 τα ξημερωματα με κλωτσησε και πονεσα που εκεινη τη στιγμη ειδα ονειρο οτι με χτυπησαν στη κοιλια και ξυπνησα απο την τρομαρα μου και με ανοιχτα τα ματια με κλωτσησε παλι 2-3 φορες το ιδιο εντονα αλλαζε η κοιλια σχημα και μου εκανε εντυπωση.Ημουν ξαπλωμενη ανασκελα τελειως δεν το ειχα στριμωξει.Μετα περασε καμμια ωρα για να μου ξανακολλησει υπνος!

N34Jp2.png

Kαλημέρα κοριτσάκια μου !!!!

Μόλις γύρισα απο τον γιατρό ο μπέμπης μου ήταν μια χαρά και κούκλος έφτασε 1075γρ καλέ μεγάλωσε πάρα πολύ !!!! Όσο αφορά την καμπύλη μου έδωσε διατροφή μου είπε και αγόρασα και μηχανάκι για να μετράω το ζάχαρο 3 φορές την μέρα και σε 15 μέρες να του πάω τα αποτελέσματα απο τις μετρήσεις αν δεν ρυθμιστεί θα πάω σε διαβήτολόγο για να ξεκινήσω ινσουλίνη. Απο κιλά μια χαρά μου είπε είμαι σε 1μισή μήνα πήρα 2 αλλά μου είπε ότι καλό είναι απο δω και πέρα να μην πάρω καθόλου μέχρι να γεννήσω.

Κερασία μου η καμπύλη σου μια χαρά είναι ειδικά αν ο γιατρός λέει ότι έγινε λάθος στην τελευταία μέτρηση είναι σούπερ. Ποπο μεγάλωσε η μπέμπα σου !!!!

Λιμπεράκι μου καλό καφέ θα περιμένω να μπεις να μας πεις τα νέα απο τον γιατρό !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

λιμπερο καλη βολτα και με το καλο να δεις το μπεμπη σου!

κερασια μια χαρα ειναι οι τιμες σου ακομα και η τελευταια ειναι φυσιολογικη δε ξερω γιατι σου ειπε οτι ειναι λαθος ο γιατρος...προφανως κατι παραπανω ξερει;)

ροδακινουλα μπραβο σουπερ ο μπεμπης!οσο για τις καθημερινες μετρησεις σε νιωθω...κ εγω εκανα στην ελλη για 2 μηνες..πικρα...μακαρι να το ελεγξεις με διατροφη μονο.

εγω παλι εχω αγχος γι ατο τι θα ακολουθησει μετα τη γεννα...πως θθ αντιδρασει η ελλη δηλαδη στον ερχομο του μπεμπη...δε μας εχει δωσει καλα δειγματα:?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ροδακινουλα μου εχουμε ηδη πισωγυρισματα πχ με τη πανα...ενω την εχουμε κοψει την ημερησια εδω κ ενα χρονο εχει ατυχηματα παλι αρκετα συχνα...δεν ειναι επειδη δε μπορει να κρατηθει απο ζηλεια ειναι...εχει εκρηξεις θυμου(οκ αυτο μπορει να ειναι της ηλικιας) κ εχει κολλησει ακομα περισσοτερο στον πατερα της...ουτε τουαλεττα δε μπορει να παει ο κακομοιρης κλαιει εξω απο τη πορτα...μπαμπα μου κ μπαμπα μου ολη την ωρα...

τι να πω μακαρι ν αλλαξει αυτο με την ελευση του μπεμπη αν και χλωμο το βλεπω..

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

eisabeth και εγω ειχα αυτο το αχγος για το πως θα αντιδρασει η μικρη με τον ερχομο του μπεπμη,γιατι εχω δει ακραιες συμπεριφορες απο παιδια φιλων μας οταν ηρθε το δευτερο παιδακι.

Γι'αυτο και εγω φροντισα απο νωρις να την βαλω στο κλιμα,της μιλαω συνεχως για τον μπεμπη,για τα διαφορετικα πραγματα που θα κανουμε,πηγαμε μαζι και του διαλεξε το πρωτο του ρουχαλακι και γενικα της μιλαω συνεχως για αυτην την αλλαγη που προκειται να ζησει.

Ενω στην αρχη ειχε πολλες ερωτησεις τυπου "θα μου παιρνει τα παιχνιδια μου?" ή "θα κλαιει ολη την ωρα και δεν θα μας αφηνει να παιζουμε?" ,εδω και λιγο καιρο με εκπλησει με την ανυπομονησια της για το "ποτε επιτελους θα ερθει ο μπεπμης μας"???

Βεβαια στο πισω μερος του μυαλου μου εχω τον φοβο για το πως θα αντιδρασει οταν ερθει εκεινη η στιγμη αλλα μεχρι τωρα μας εχει δειξει πολυ καλα σημαδια.

Προσπαθησε οσο μπορεις να της μιλας για το καινουργιο μελος για να ειναι οσο πιο προετοιμασμενη γινεται.

Ας μην περιμενουμε παντως πολλα απο αυτα,θα ειναι ενα γεγονος που θα τους αλλαξει τη ρουτινα και σε ολα οσα εχουνε μαθει αυτα τα χρονια,κατι που θα ειναι δυσκολο να το αποδεχτουν.

q3Owp3.png

aijjp3.png

καινουργια νεα απο μενα.Πηρα το διαγνωστικο και μου ειπαν οποτε θελω μπορω να επαναλαβω τη μιση καμπυλη δωρεαν γιατι δεν μπορουν λεει να το δικαιολογησουν,με ρωτησαν αν εφαγα τσιχλ την τελευταια ωρα γι αυτο ανεβηκε αλλα δεν ηπια ουτε νερο ,οποτε την Τριτη ξανα παλι.

Πηρα στο Μητερα να ρωτησω για θηλαστρα και μου ειπαν τιμες αλλα τα ιδια λεφτα ειναι πανω κατω συμφερει να αγορασω.Βρηκα στο ιντερνετ to medela mini electric στα 84 ευρω το εχει καμμια για να μου πει ;

Καλη ορεξη κοριτσακια μου συγουρα τρωτε γι αυτο χαθηκατε ολες, σας φιλω

N34Jp2.png

eisabeth και εγω ειχα αυτο το αχγος για το πως θα αντιδρασει η μικρη με τον ερχομο του μπεπμη,γιατι εχω δει ακραιες συμπεριφορες απο παιδια φιλων μας οταν ηρθε το δευτερο παιδακι.

Γι'αυτο και εγω φροντισα απο νωρις να την βαλω στο κλιμα,της μιλαω συνεχως για τον μπεμπη,για τα διαφορετικα πραγματα που θα κανουμε,πηγαμε μαζι και του διαλεξε το πρωτο του ρουχαλακι και γενικα της μιλαω συνεχως για αυτην την αλλαγη που προκειται να ζησει.

Ενω στην αρχη ειχε πολλες ερωτησεις τυπου "θα μου παιρνει τα παιχνιδια μου?" ή "θα κλαιει ολη την ωρα και δεν θα μας αφηνει να παιζουμε?" ,εδω και λιγο καιρο με εκπλησει με την ανυπομονησια της για το "ποτε επιτελους θα ερθει ο μπεπμης μας"???

Βεβαια στο πισω μερος του μυαλου μου εχω τον φοβο για το πως θα αντιδρασει οταν ερθει εκεινη η στιγμη αλλα μεχρι τωρα μας εχει δειξει πολυ καλα σημαδια.

Προσπαθησε οσο μπορεις να της μιλας για το καινουργιο μελος για να ειναι οσο πιο προετοιμασμενη γινεται.

Ας μην περιμενουμε παντως πολλα απο αυτα,θα ειναι ενα γεγονος που θα τους αλλαξει τη ρουτινα και σε ολα οσα εχουνε μαθει αυτα τα χρονια,κατι που θα ειναι δυσκολο να το αποδεχτουν.

σ ευχαριστω πολυ χαρα για τις συμβουλες!λιγο που το συζητησα με το παιδιατρο-οκ δεν ειναικαι πολυ ειδικος γι ατο θεμα-μου ειπε να μη της μιλαμε συνεχεια για το μωρο εντεινει την αγωνια της...πραγματι εχω παρατηρησει οσο περισσοτερο της μιλαμε για το μπεμπη τοσο πιο πολυ αντιδρα...βεβαια δε μπορουμε και να το κρυψουμε...η κοιλια μου χει μεγαλωσει..και δεν ειναι χαζο το παιδι σαφως και καταλαβαινει-ισως οχι σε πληρη διασταση-τι συμβαινει...δε ξερω μηπως θα πρεπε να το συζητουσα με παιδοψυχολογο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...