Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Έκανα αιματολογικές εξετάσεις στο πλαίσιο του προγεννητικού και βγήκαν τα αντισώματα ερυθράς IgG 194.Το igm είναι αρνητικό 

Τι σημαίνει τώρα αυτό;; να αγχωθω;;

Αχ κορίτσι μου εγώ δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω σίγουρα κάποιο άλλο κορίτσι θα ξέρει. Με το γιατρό μίλησες;

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Εμείς δεν θα φτιάξουμε δωματιάκι ακόμα.. Αφενώς έχουμε σκοπό να κρατήσουμε το μωρό μαζί μας για μεγάλο διάστημα (αν όχι χρόνο όπως έλεγα, τουλάχιστον 6 μήνες), αφετέρου δεν θέλω να μπω σε διαδικασίες και να κουραστώ γιατί είχα ήδη τα προβληματάκια μου με την εγκυμοσύνη, και δεν θέλω να το διακινδυνεύσω..Μετά που θα έρθει το μωράκι μας, σιγά σιγά όλα θα γίνουν!! :D

Από ετοιμασίες λοιπόν μόνο τα ψώνια που έχω κάνει, και τα κεντήματα!! Εχθές τελείωσα το καδράκι που είχα ξεκινήσει σχεδόν από την αρχή της εγκυμοσύνης, και ξεκίνησα τις σαλιάρες!!! :lol:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

RITA κατατοπιστικότατο το μηνυμά σου!!! Το έχω μεταφέρει όλο έτσι όπως είναι στην αντζέντα μου!!!! Και παρήγγειλα ήδη από την κολλητή μου που ε΄΄ιναι φαρμακοποιός την κρέμα που είπες!

2sCXp3.png

Καλημερα κοριτσαρες τι κανετε???Βλεπω αρχιζουν σιγα σιγα τα υπαρξιακα ε????

Εγω ειμαι καπως καλυτερα σημερα,πλακωθηκα χθες στις πορτοκαλαδες και τα χαμομηλια και φαινεται κατι κανανε.Ελπιζω μεχρι την κυριακη να αναρρωσω πληρως.

MarilenaAth μου αντιθετως εμενα ολοι μου εχουνε πει οτι ειναι παρα πολυ καλο να εισαι εγκυος και να βαπτισεις,γιατι η βαπτιση ειναι το πιο ιερο μυστηριο και ειναι σαν να παιρνει ευλογια η εγκυος.Να μην αγχωνεσαι και να πας να το κανεις κανονικα.Εγω θα ειμαι μαζι με τον αντρα μου γιατι η μπεμπα ειναι λιγο....τσουπωτη και δεν θα τα καταφερω να την κραταω τοση ωρα.Α!σε ευχαριστω για το tip με τις σταγονες:P

Ουουου...μια και δυο;Και που εισαι ακομα...κοιτα να δεις τα πραγματα δεν ειναι ευκολα,ολες το περναμε αυτο.Ειδικα στη φαση της κλεισουρας με τα μωρα στο σπιτι ,στη φαση της παντοφλας,της πυζαμας και της κοτσιδας που κλαιει το μωρο και δεν μπορεις να συννενοηθεις ή να μιλησεις με ενηλικα ωρες- ωρες κατι γινετε μεσα σου...οσο και να το λατρευεις νιωθεις οτι πνιγεσαι...δε ξερω πως να στο πω με λογια.Ομως ειναι φ υ σ ι ο λο γ ι κ ο,θελει ηρεμια και συμπαρασταση η φαση και σιγα σιγα με τον καιρο βρισκεις τους ρυθμους σου.

Εμενα πλεον δε μου κανει καμμια αισθηση να βγω χωρις το παιδι ή να παμε καπου μονοι μας κτλπ,ενω θεωρητικα υπαρχει η δυνατοτητα για λιγο...Ειναι στον ανθρωπο βεβαια και προς Θεου δεν κατηγορω οσους νιωθουν την αναγκη να ξεφυγουν αλλά εγω προσωπικα νιωθω οτι αυτη ειναι η πραγματικοτητα μας,που επιλεξαμε να ζησουμε και θελω να περναμε καλα μεσα σε αυτη.Δλδ all together...!!!!!!

OXI οτι δε θα ξαναφαω τις φρικες μου..αλλα λεμε τωρα...:tongue:

Πω πω ειναι λες και τα εγραψα εγω.Θα συμφωνησω απολυτα σε ολα!!!!

q3Owp3.png

aijjp3.png

Γεια σας και απο εμένα, απο το πρωι εξω με την μικρη. Μολις βλέπουμε ήλιο τρέχουμε, και τωρα οπου να ναι θα αρχισει παλι η βροχη...

Χαρά μπράβο που είσαι καλύτερα!

ΜΑριλένα και εγω πρώτη φορά το ακούω οτι δεν κανει εγκυος να βαφτιζει, αλλωστε και εγω ριν ενα μηνα ειχα βαφτισει ενα παιδακι.

Αναστασια μην νοιώθεις καθόλου ασχημα, όλες τα νοιώσαμε αυτα που λες και το μονο σίγουρο ειναι οτι θα τα ξανανοιώσουμε! Και εμεις με την μικρη μου κάναμε τα παντα μαζι, δεν πηγαιναμε πουθενα χωρις αυτη, ειναι κομματι της ζωης μας και πρεπει να συμμετεχει σε όλα. Να φανταστεις οσο ετοιμαζα το γαμο - βαφτιση ήταν μαζι μου σε ολες τις ετοιμασιες απο νυφικο μεχρι στολισμο. Τωρα με την εγκυμοσυνη κα ιτα προβληματακια που ειχα αναγκαστικαμε να αποχωριστουμε για λιγο και να την αφηνω κα ιστις γιαγιαδες.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

ΜΥΡΙΝΑΚΙ ο αντρουλης μου δεν επεστρεψε ακομα...κανονικα ειναι για δευτερα τριτη αλλα απο οτι μου ειπε μαλλον θα φυγει κι αλλο ταξιδι στο καπακι συνολο 10-12 ημερων...δηλ θα κλεισει μηνα ετσι οπως παει!

ΡΙΤΑ εγω εχω τελειωσει με το δωματιο του μπεμπη,μεχρι κ κουρτινουλες εβαλα!χαλακι θα παρω αργοτερα βεβαια αλλα απο ρουχαλακια κτλ μου λειπουν τα σεντονακια κ μικροπραγματα!τα περισσοτερα τα εχω αγορασει!

ΜΙΜΙΚΑ αρχιζεις να φτιαχνεις βαλιτσουλα???αντε μπραβο κοριτσακι μου...εγω εχω ακομα.....

αυριο εχω γιατρο να δουμε την τσιπουριτσα μου που κολυμπαει ολη μερα κ να δουμε ποσο μεγαλωσε μωρε....οπως επισης να δουμε κ το ποοοοοοσο μεγαλωσε κ το πωπουδακι της μαμας!αχαχαχαχαχαχαχ

pysXp3.png

μαριλενα σευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!

αννα ωραιο προγραμμα εχεις για σημερα!πως πας με το μπουκωμα?περαστικα!

για τα κιλα κ εγω ξεκινησα με πολλα παραπανω....εχω κανα μηνα να ζυγιστω την αλλη βδομαδα θα παω στο γιατρο κ ελπιζω να εχω μεινει στο +6!

αναστασια οπως ειπαν και τα κοριτσια ειναι απολυτα φυσιολογικες οπι σκεψεις που κανεις θα εισαι ακριβως η μαμα που χρειαζεται το κοριτσακι σου:P

συμφωνω με τη μιμικα η καθημερινοτητα ειναι δυσκολη αλλα οι ευτυχισμενες στιγμες ειναι αυτες που τελικα μενουν στο τελος της μερας;)

οσο για τη δουλεια εγω το βλεπω διαφορετικα...δε θα μπορουσα να μεινω σπιτι κ να ασχολουμαι μονο με το παιδι η δουλεια μου με γεμιζει με κανει να νιωθω ομορφα οτι προσφερω στο κοινωνικο συνολο...δε θα μπορουσα σε καμια περιπτωση να περιοριστω στο ρολο της μητερας και μονο...σεβομαι και θαυμαζω οσες το κανουν απ την αλλη.το ιδιο και με το χρονο που περναμε ως οικογενεια...σαφως και μ αρεσει οπου πηγαινουμε να μαστε ολοι μαζι θελω ομως να περναω και χρονο μονο με τον αντρα μου η μονο με τον εαυτο μου...δε τα καταφερνω παντα αλλα το προσπαθω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Αντε καλοριζικα ολα λιμπερο!!Καλε αρχιστε να βαζετε καμμια φωτο απο τα δωματια σας,αυτα ειναι τα ωραια!!Αντε να ανεβαινουμε λιγο !!!Σε λιγες μερες θα σας βαλω και εγω.

Σοφακι για μενα η δουλεια ειναι καθαρα για βιοποριστικους λογους.Οτι ξεφευγεις ειναι γεγονος αλλα και ποσα χανουμε ...ειναι δικοπο μαχαιρι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτακι για μενα δε τιθεται τετοιο θεμα...ακομα κ αν ειχα την οικονομικη ανεση να κατσω σπιτι και να μη δουλευω δε θα το εκανα...ουτε νιωθω να χανω κατι..αλλωστε το παιδι ειναι στο σταθμο της ωρες που λειπω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Κοιτα εισαι και στην κατηγορια που νομιζω λογω δουλειας εκατσες αρκετα μαζι της οταν ηταν μωρο,ετσι δεν ειναι;Και αυτο παιζει το ρολο του.

Καλο μεσημερι κοριτσια μου!Μη χανεστε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

ναι εκατσα αρκετα...οταν ηταν 14 μηνων γυρισα...το ιδανικο θα ταν να καθομουν μεχρι τα 2 της αλλα μην ειμαστε και πλεονεκτες:P

μολις γυρισα κ εγω απ τη δουλεια κ ειμαι κομματια..και η μικρη φουλ στην ενεργεια...ευτυχως την εχει αναλαβει ο αντρας μου να κανω ενα μπανακι και να κατσω λιγο.

καλο μεσημερι σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλα κοριτσια ο καιρος δεν παιζεται.....τι βροχη και μπουμπουνιτα ειναι αυτα :shock:!!!

Λοιπον εχω μια ερωτηση για τις ειδη μανουλες,ειχε παρει καμια σας μαρσιπο?Στην κορη μου δεν ειχα παρει αλλα το σκεφτομαι να παρω αυτη τη φορα.Θα μου χρησιμευεσει ή θα ειναι τσαμπα λεφτα?

q3Owp3.png

aijjp3.png

κοριτσια μου καλησπερα δεν σας εχω διαβασει καθολου..Εχω τον Τ αρρωστο απο την Δευτερα το μεσημερι με πυρετο πανω απο 39,5 και εχουν πεσει ολα πανω μου ετοιμη να καταρευσω..ευχομαι να ειστε ολες καλα..τα φιλια μου

:-D

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Αρχικά για να μη το ξεχάσω περαστικά στις αρρωστούλες μας, Αννα και Χαρα, και στην Αννια που έχει τον άντρα της αρρωστο.

Μυρινά, καταλαβαίνω τις ανησυχίες σου, αλλά είμαι σίγουρη πως όλα θα πανε καλά. Μια χαρά θα τα καταφέρουμε όλες μας, και εύχομαι να μπορέσουμε να συνδυάσουμε τις υποχρεώσεις μας όπως θέλει η καθεμία μας.

Δε ξερω γιατι άλλα από τότε που έμεινα έγκυος έχω ηρεμήσει πολύ. Παλιότερα θα αγχωνόμουν με το παραμικρό, αλλά τώρα προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα πιο θετικα, και να ελπίζω πως με προσπάθεια και λίγη τύχη όλα θα πάνε καλά. Ετσι και μέχρι στιγμής δεν έχω αγχωθει για τη γέννα, θέλω να πιστεύω πως θα μπορέσω να θηλάσω σχετικά εύκολα και σε ένα χρόνο θα μπορέσω να βρω και μια καλή δουλίτσα να αποκτήσω ξανά την ανεξαρτησία μου. Τώρα το πώς θα έρθουν τα πράγματα, κανείς δε το ξέρεί, αλλά και με το να στενωχωριέμαι και να σκέφτομαι το χειρότερο, τί θα κερδίσω? Εύχομαι μόνο να αυτή η αισιοδοξία να είναι η αρχή της τρέλας!:confused:

Ευριδίκη, μη στενοχωριέσαι πολύ για τα κιλά. Και εγώ για δυο τρεις βδομάδες είχα μείνει στα +9, αλλά σα να πήγα στα +9.5 μέσα σε δυο μέρες. Επειδή είχα ξεκινήσει απο τα 54 πιστεύω πως μέχρι και 15 κιλά με παίρνει να πάρω, αν και θα ήθελα γύρω στ 13.

Οσο για το μάρσιπο, και εμένα με ενδιαφέρει να ακούσω γνωμες. Αν και παλιότερα ήμουν κάπως αρνητική, σκέφτομαι πως ώρες ώρες καλό είναι να υπάρχει. Αλλά ποιο είναι το καλύτερο όσο αφορά την άνεση του παιδιού?

καλημερα!τι κανετε????

επιτελους ηλιος σημερα κ ευκαιρια για καφεδακι!!!!

σημερα εχω γιατρο στις 4 κ ανυπομονω να δω το αγορακι μου το οποιο παρεπιπτοντως το βραδυ ξυπνησε στις 4 κ δεν μ αφησε να κοιμηθω για καμμια ωρα απο τις κλωτσιες!κ τωρα φυσικα κοιμαται του καλου καιρου!!!!!!!

σας φιλω παω για το καφεδακι που λεγαμε!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...