Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Έκανα αιματολογικές εξετάσεις στο πλαίσιο του προγεννητικού και βγήκαν τα αντισώματα ερυθράς IgG 194.Το igm είναι αρνητικό 

Τι σημαίνει τώρα αυτό;; να αγχωθω;;

Αχ κορίτσι μου εγώ δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω σίγουρα κάποιο άλλο κορίτσι θα ξέρει. Με το γιατρό μίλησες;

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Πφφ, δεν θέλω βέβαια να παρεξηγηθώ, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι ένα θαύμα, και το πιο υπέροχο συναίσθημα το να έχεις μια ζωούλα μέσα σου! Τίποτα δεν το ξεπερνάει!! Άπλά όπως είχε πει μια φορά και η Ρίτα, όπως στα ηλεκτρονικά παιχνίδια που έχει επίπεδα, περνάς από το το ένα επίπεδο στο άλλο χωρίς να το καταλάβεις.. Και χωρίς να είσαι επαρκός προετοιμασμένος.. :rolleyes:

Ετσι ειναι αναστασια μου...περνας πιστες προς το αγνωστο..αλλα αυτη ειναι και η μαγεια του να εχεις την ευθυνη να μεγαλωνεις εναν ανθρωπο.Δεν υπαρχει σημαντικοτερο πραγμα απο αυτο.Ουτε καριερες,ουτε τιποτα αλλο...εγω ετσι νομιζω.

Απο εκει και περα ...ναι παραμελεις τον εαυτο σου,ναι αλλαζεις εξ'ολοκληρου τροπο ζωης και σκεψης,ναι επαναπροσδιοριζεις αξιες και σχεσεις ,ναι υπαρχουν δυσκολιες αλλα ολα με αγαπη και ηρεμια περνουν το δρομο τους!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δηλαδή Ρίτα το έχεις νοιώσει κι εσύ το ίδιο; Δεν είμαι υπερβολική; :rolleyes:

Όσο για την καριέρα, όντως δεν συγκρίνεται, όπως και με οποιαδίποτε άλλη επιτυχία στην ζωή σου! Τίποτα δεν σε γεμίζει όσο ένα παιδί! Ποτέ μου δεν μπορούσα να κάτσω σπίτι και να μην δουλεύω, κι όμως τώρα με την εγκυμοσύνη (αν και στην αρχή ζορίστηκα λίγο) πλέον σκέφτομαι ότι δεν με νοιάζει να ξαναγυρίσω στην δουλειά, και μάλιστα δεν θέλω!! Σκεφτόμουν μακάρι να υπήρχε η οικονομική δυνατότητα να μένω σπίτι να μεγαλώνω τα παιδιά μου (έχω φιλοδοξίες πως θα κάνω κι άλλα :tongue:) αλλά φυσικά στην εποχή μας δεν υπάρχουν αυτές οι πολυτέλειες..

Όσο γι'αυτό που λέει η Άννα μακάρι να κάνεις κι άλλα όσα σε αξιώσει ο Θεός, πραγματικά είναι το μεγαλύτερο δώρο, το δώρο της ζωής!!

Μαριλένα πότε θα βρεθούμε;;;

s29sp2.pngMbfRp3.png

Δηλαδή Ρίτα το έχεις νοιώσει κι εσύ το ίδιο; Δεν είμαι υπερβολική; :rolleyes:

Ουουου...μια και δυο;Και που εισαι ακομα...κοιτα να δεις τα πραγματα δεν ειναι ευκολα,ολες το περναμε αυτο.Ειδικα στη φαση της κλεισουρας με τα μωρα στο σπιτι ,στη φαση της παντοφλας,της πυζαμας και της κοτσιδας που κλαιει το μωρο και δεν μπορεις να συννενοηθεις ή να μιλησεις με ενηλικα ωρες- ωρες κατι γινετε μεσα σου...οσο και να το λατρευεις νιωθεις οτι πνιγεσαι...δε ξερω πως να στο πω με λογια.Ομως ειναι φ υ σ ι ο λο γ ι κ ο,θελει ηρεμια και συμπαρασταση η φαση και σιγα σιγα με τον καιρο βρισκεις τους ρυθμους σου.

Εμενα πλεον δε μου κανει καμμια αισθηση να βγω χωρις το παιδι ή να παμε καπου μονοι μας κτλπ,ενω θεωρητικα υπαρχει η δυνατοτητα για λιγο...Ειναι στον ανθρωπο βεβαια και προς Θεου δεν κατηγορω οσους νιωθουν την αναγκη να ξεφυγουν αλλά εγω προσωπικα νιωθω οτι αυτη ειναι η πραγματικοτητα μας,που επιλεξαμε να ζησουμε και θελω να περναμε καλα μεσα σε αυτη.Δλδ all together...!!!!!!

OXI οτι δε θα ξαναφαω τις φρικες μου..αλλα λεμε τωρα...:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

myrina δεν είσαι η μόνη που τα νιώθεις αυτά! Όλες λίγο πολύ και κυρίως εμείς οι πρωτομάνες έτσι αισθανόμαστε. Κι εγώ έχω περιορίσει κατά πολύ τα έξοδα μου. Προσπαθώ να μην χαλάω χρήματα για εμένα γιατί όταν έρθει το μωρό τα έξοδα θα είναι περισσότερα και δεν ξέρω πότε θα ξαναγυρίσω στην δουλειά. Προκειμένου να ανέβεις ψυχολογικά μπορείς να κάνεις μικρά πράγματα και ανέξοδα για τον εαυτό σου. Πχ βάψε τα νύχια σου, φώναξε μια φίλη που "πιάνει" το χέρι της να σου κάνει τα μαλλιά. Σίγουρα η μητρότητα είναι το πιό σημαντικό πράγμα στην ζωή μιάς γυναίκας, αλλά ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε γυναίκες!!! Τα παιδιά μας είναι πάνω από όλα, αλλά και όλα χρειάζονται...και η δουλειά και οι βόλτες και το "κομμωτήριο"!!! Οπωσδήποτε οι καιροί είναι δύσκολοι, φτάσαμε σε σημείο να θέλουμε να πάρουμε μια μπλούζα και να το σκεφτόμαστε 1 μήνα πρίν, αλλά τί να κάνουμε ρε παιδιά???? Εγώ σκέφτομαι για να παρηγοριέμαι ότι όλος ο κόσμος έτσι είναι, δεν είμαστε οι μόνοι! Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα θα τα βρούμε

2sCXp3.png

Έτσι είναι όπως τα λες Μιμίκα μου, ακριβώς τα ίδια σκέφτομαι κι εγώ...

Ρίτα κι εμείς το ίδιο σκεφτόμαστε, στην θεωρία τουλάχιστον! Ότι θα θέλουμε να πέρνουμε το παιδί μαζί μας! Βλέπεις τους τουρίστες και τα κουβαλάνε μαζί τους από μωρά παιδιά παντού όπου πάνε, και λες γιατί όχι κι εμείς;

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Αντε να τελειωσω με τα μαστορια και σιγα σιγα να δω και τι πρεπει να παρω για την μπεμπα και για μενα για τη βαλιτσα...

της πηρα την προικουλα της ομως!Και 2 φορμακια καλοκαιρινα ετσι, για το καλο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Η καθημερινότητα έχει γίνει πλέον πολύ δύσκολη. Αν δεν βρούμε κάποιους τρόπους να ξεφεύγουμε, δεν παλέυεται κορίτσια!!! Θέλει αισιοδοξία και θετική σκέψη. Σίγουρα η καθημερινοτήτα με το μωρό θα έχει περισσότερες δυσκολίες και πολλές φορές θα νιώθουμε ότι ασφυκτιούμε, αλλά υποθέτω ότι θα έχει και πολλές ευτυχισμένες στιγμές που θα μας κάνει να ξεχνάμε τις δυσκολίες ή να λέμε "χαλάλι". Θα είμαστε εδώ πάντως να τα λέμε και να ξελαφρώνουμε!

2sCXp3.png

Η καθημερινότητα έχει γίνει πλέον πολύ δύσκολη. Αν δεν βρούμε κάποιους τρόπους να ξεφεύγουμε, δεν παλέυεται κορίτσια!!! Θέλει αισιοδοξία και θετική σκέψη. Σίγουρα η καθημερινοτήτα με το μωρό θα έχει περισσότερες δυσκολίες και πολλές φορές θα νιώθουμε ότι ασφυκτιούμε, αλλά υποθέτω ότι θα έχει και πολλές ευτυχισμένες στιγμές που θα μας κάνει να ξεχνάμε τις δυσκολίες ή να λέμε "χαλάλι". Θα είμαστε εδώ πάντως να τα λέμε και να ξελαφρώνουμε!

Ακριβως ετσι ειναι !!!Πολλες μικρες και οσο θα περναει ο καιρος, μεγαλυτερες ευτυχισμενες στιγμες!!;);)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

rita κι εγώ σιγά σιγά σκέφτομαι να φτιάξω την λίστα με τα πράγματα της βαλίτσας. Για εμάς τί θα πρέπει να έχουμε στην βαλίτσα?? Σκέφτομαι να πάρω 2 πυτζάμες, παντόφλες, εσώρουχα, πετσέτες, σερβιέτες...για πείτε οι παλιές που τα ξέρετε καλύτερα!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Ρίτα βάφετε; Το παιδικό ή γενικά; Σόρρυ ξέχασα :?

Ναι βαφουμε το παιδικο που θα παει ο γιος μου ,και κανουμε ενα ρετουσαρισμα στα παρκε και βαλαμε και ενα κλιματιστικο στο γιο μου να υπαρχει για να μην εχουμε μερεμετια μετα και γενικως εμαστε μεσα τις αλλαγες γιατι περιμενουμε και τα επιπλακια του κτλ.

Με το μωρο ακομα δεν εχω πολυασχοληθει..και εχω τυψεις...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

rita κι εγώ σιγά σιγά σκέφτομαι να φτιάξω την λίστα με τα πράγματα της βαλίτσας. Για εμάς τί θα πρέπει να έχουμε στην βαλίτσα?? Σκέφτομαι να πάρω 2 πυτζάμες, παντόφλες, εσώρουχα, πετσέτες, σερβιέτες...για πείτε οι παλιές που τα ξέρετε καλύτερα!

Οτι θα επαιρνες αν πηγαινες σε ενα ξενοδοχειο ,δλδ ρουχισμο,πυτζαμες αλλά και νυχτικα(χρειαζονται για την πρωτη μερα και καλο ειναι να ειναι δυο γιατι μπορει να λερωθεις λιγακι)ρομπακι,παντοφλες και σαγιοναρες για το μπανιο ,σαμπουαν,αφρολουτρα,καλλυντικα (εγω ειχα σενιαριστει χιχιχι),οδοντοβουρτσα,πετσετες,κλαμμερ για τα μαλλια,εσωρουχα και σουτιεν θηλασμου,εγω ειχα παρει και εξτρα εσωρουχα μιας χρησης (αν και δινουν)που ειναι σα διχτακι γιατι βοηθανε πολυ να μην σφιγγεσαι,σερβιετες μου εδωσαν αλλα ειχα παρει κιολας (που πηγαν αχρηστες γιατι ηταν τεραστιες,βγαινοντας φορουσα μια κανονικη να φανταστεις),καμμια πανουλα για να βαζει ο ανδρας σου πανω του ή οποιος αλλος θελει να πιανει το μωρο,μαντηλακια για τα χερια τους οπωσδηποτε,κανα πανακι για γουλιες,μαξιλαρι θηλασμου που με βολεψε παρααα πολυ...φορτιστη κινητου,φωτογραφικη μηχανη,κανα βιβλιο αν θες(δεν προλαβα ουτε να το δω),τα χαρτια για το μαιευτηριο,κρεμα για θηλες(purelan της μεντελα,καταπληκτκη) ,επιθεματα στηθους,εγω ειχα παρει και ενα κουτακι ψευδοθηλες και ευτυχως γιατι υπεφερα και μου τις αποστειρωσαν εκει ΚΑΙ αν εισαι σε δημοσιο οτι χρειαστεις απο κουβερτουλες,σεντονακια και ρουχισμο για το μωρο ,σε ιδιωτικο δε χρειαζεσαι κατι μονο οτι θα βαλει φευγοντας και δικα σου ρουχα εξοδου.....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μυρίνα έχεις δίκιο σε όσα σκέφτεσαι. Τα σκέφτομαι και εγώ και πολλές φορές με πιάνει θλίψη. Είναι και μαζεμένα! Άσε που εγώ τον προηγούμενο χρόνο με γάμο,ταξίδια αισθανόμουν αλλού και τώρα ήρθε σαν απότομη προσγείωση και το μωρό και τα οικονομικά! Είναι μεγάλη αλλαγή αλλά και μεγάλο δώρο,δε συγκρίνεται με τις όποιες μικρές θυσίες.

Άλλωστε αυτό που σκέφτομαι είναι πως οι θυσίες που θα κάνουμε για να τα μεγαλώσουμε σωστά θα είναι πολύ μεγαλύτερες αλλά και η ανταμοιβή όμως;

Ρίτα καλή δύναμη με τις δουλείες σου!!!

Mimika έχεις δίκιο σε όσα λες! Υπάρχουν πάντα τρόποι...

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...