Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Συμφωνώ απόλυτα! Να είναι υποστηρικτικός με μέτρο! Δεν ψάχνεις φίλους γιατρό ψάχνεις που να είναι παράλληλα και λίγο άνθρωπος. Όλες μας νομίζω ξέρουμε πως όλοι οι γιατροί βάζουν ένα όριο και αυτό είναι το σωστό! Και θα γελάσεις να πεις μια χαζομάρα αλλά και θα σου μιλήσει σωστά και με υποστήριξη. 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Μα η υποστήριξη αυτό είναι.. περνάμε δύσκολα σε αυτή τη διαδικασία και το ξέρουν. Αν σε ρίχνουν κιόλας τι να το κάνεις.. η ψυχολογία είναι πάνω από όλα.. οφείλουν να είναι δίπλα μας την ώρα που συζητάμε και να δίνουν ένα ανθρώπινο κουράγιο. Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω εισπραξει από τους γιατρούς μου ποτέ κανένας δεν μου μίλησε απότομα και δεν θα το δεχομουν και να με ρίξει κάποιος κι ας ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Δεν τα λέω για σένα έτσι; αν σου κάνει εννοειτε τον κρατάς με τα χίλια αλλά μπορείς να του πεις ότι ο τρόπος που μιλάτε δεν με βοηθάει ψυχολογικα..

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Rodakinoula λίγο προσοχή και όλα θα πάνε μια χαρά θα δεις!

Anna περαστικά! Είναι αυτός ο περίεργος καιρός! Και εγώ χάλια σήμερα λαιμός και συνάχι όσο δεν πάει! Καλό καλοκαίρι κιόλας και με το καλό να ρθει το μωράκι σου!

Kerasia με το καλό να δεις τη μπεμπούλα σου!

Κορίτσια με το βάρος πως τα πάτε?

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εύρι μου εγώ είμαι 96.3 σήμερα που ζυγίστηκα, ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 100.5, οπότε είμαι στο -4, όμως τα κιλά μου είναι πολλά γενικά, και φοβάμαι γιατί τελευταία δεν μπορώ να το μαζέψω καθόλου, έχω ξεσαλλώσει!! :| Ειδικά με τα παγωτά τι πράμα είναι αυτό!! Θα μπορούσα να τρώω μόνο παγωτά!! :tongue:

Άννα τελευταία μέρα στη δουλειά ε;; Άντε καλή ξεκούραση τώρα όσο μπορείς!!! ;)

s29sp2.pngMbfRp3.png

γεια σας κουκλες!τι κανετε?

ΡΟΔΑΚΙΝΟΥΛΑ λιγακι διατροφη κοριτσακι μου κι ολα θα πανε καλα!

ΛΕΤΑ μου ειμαι σιγουρη οτι ολα καλα θα πανε με την εγχειρηση του μικρουλη σου!λογικο ειναι να εχεις αγχος!

ΑΝΝΑ περαστικουλια κοριτσαρα,ο καιρος ειναι λιγακι περιεργος κ θελει προσοχη!τελευταια μερα ε?εκμεταλλευσου τες τωρα για ξεκουραση!!!!!

ΧΑΡΑ περαστικα κ σε σενα κουκλα μου,παλεψε το οσο μπορεις με τους χυμους για να εισαι ενταξει την κυριακη!

ΡΙΤΑ κι εγω αυπνια ειχα σημερα κ σηκωθηκα απο τις 7!

απο κιλα δεν εχω ζυγιστει ακομα την πεμπτη που θα παω να δω το ψαρακι μου θα μαθω κ τα κιλα μου γκρρρρρ!

pysXp3.png

καλημερα!!τι κανετε?

λετα με το καλο να κανετε την εγχειρηση του μικρου ολα ν απανε καλα!

χαρα περαστικα ελπιζω να συνελθεις μεχρι τη βαφτιση!

ροδακινουλα μιλησες καθολου με το γιατρο σου?

εγω ετοιμαζομαι να φυγω για δουλεια...αν και θα προτιμουσα να πηγαινα για κανα καφεδακι παραλια με τετοια ομορφη μερα:P

θα τα πουμε αργοτερα!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημέρα! πρώτη μέρα των διακοπών μου σήμερα!

θα πάω πιο μετά σε ινστιτούτο παρέα με τη νύφη μου θα κάνει τα δοκιμαστικά για το γαμήλιο μακιγιαζ-χτένισμα. ωραία θα ναι!

το κρύωμα μου εξαπλώμενεται δυστυχώς, το μπούκωμα με κούρασε πολύ χτες.

όλα τ αντέχω από κούραση κτλ μόνο να μην είμαι άρρωστη, αυτό είναι που φοβάμαι κάθε φορα, για να μπορώ ν ανταπεξέλθω.

εδώ τριγύρω θα μαι, α δεν είπα πως γίνεται στην εγκυμοσύνη να χάνεις κιλά χωρίς δίαιτα; σούπερ μου ακούγεται!!!! εγώ αισίως έφτασα τα 74. περίπου +8 δηλ. χτες μετά το μάθημα τσακίσαμε και κάτι πίτσες με το μέτρο, τέλειες!!!

καλημερα!!!

αννουλα μια χαρα το προγραμμα της ημερας μου ακουγεται!!!για το κρυωμα λιγακι υπομονη ευχομαι να περασει γρηγορα!!!!αχ 74 εφτασες ε?τι καλα!!εγω 73 ξεκινησα την εγκυμοσυν κ στανταρ εχω βαλει πανω απο 10!αυριο θα με ζυγισει ο γιατρος!το θεμα ειναι οτι δεν φαινεται να εχω βαλει τοσα αλλα οκ τι να κανουμε?μετα την γεννα ευελπιστω να χαθουν ολα!!!!

αχ κοριτσια ο μικρος μου χτες με τρελλανε!!!απο το μεσημερι μεχρι το βραδυ ηταν ασταματητος,οχι τοσο σε κλωτσιες αλλα τεντωνοταν μαλλον κ με πιεζε ολη τη δεξια πλευρα μου!!!τελικα ειναι απιστευτο συναισθημα!!!!!

pysXp3.png

ναι γιάννα μου είναι απίστευτο συναίσθημα! τόσο που δε το χορταινω και το επαναλαμβάνω ανα διετία!!! χαχαχα! και για το θηλασμό το ίδιο λέω! χαχα! να μη πω τη πρώτη στιγμή που το αντικρίζεις...

καλά εγώ έχω σοβαρό πρόβλημα...να δω στα πόσα θα σταματήσω! χαχα!

εγώ είμαι κοντή βρε! 1,65 με το ζόρι! οπότε με πολλά κιλά ξεκίνησα!

Καλημέρα σας :-)

Άννα μου μια χαρά είναι τα κιλά σου και τα πριν και τα μετά!

Και εγώ εκεί παίζω στα +10 :-( Ευτυχώς όμως τον τελευταίο ενάμισι δεν παίρνω με τον ρυθμό που έπαιρνα!

Libero είναι όντως υπέροχο συναίσθημα! Νομίζω ότι θα μου λείπει πολύ μετά τη γέννα! Το απολαμβάνω όσο τίποτε να τον νιώθω!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Καλημέρα κουκλίτσες! Περαστικά στις αρρωστούλες μας!

Λιμπεράκι μου δλδ θες να πείς ότι είσαι 83 κιλά? Δεν σου φαίνεται ούτε για αστείο!!! Μήπως δεν μετρήθηκες καλα?:P

Μυρίνα συγχαρητήρια για τα κιλά που έχασες! Μην αγχώνεσαι, όλα καλά θα πάνε. Ήδη τα έχεις καταφέρει τέλεια.

Αννούλα αδειούλα ε???? Σε ζηλεύω!!!!

Έχω κάτι καούρες σήμερα παιδιά άλλο πράγμα! Μου χαλάνε όλη την διάθεση

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

μαριλενα μιας και ασχολεισαι με τα χαρτια για την αδεια κυησης για πες να ξερουμε τι ζητανε?δε θυμαμαι καθολου!μονο για το χαρτι με τη πητ θυμαμαι το παιρνουμε απ το γυναικολογο μας και το παμε στο γιατρο του ικα κ μας δινει αλλο χαρτι που το υπογραφει ο εργοδοτης-αν τα λεω καλα δηλαδη...χρειαζεται και κατι ακομα?

μια χαρα τα θυμασαι κοπελα μου! μαζι με αυτα τα χαρτια που θα συμπληρωσει λοιπον ο εργοδοτης και εσυ, θελουν φωτοτυπια την ταυτοτητα τα ενσημα σου (πρεπει να εχεις 200 τα δυο τελευταια χρονια), το βιβλιαριο σου και τωρα θελουν και αριθμο λογαριασμου τραπεζης για να σου βαλουν τα χρηματα. Ο λογαριασμος να ειναι στο ονομα σου...τουλαχιστον εδω στο ηρακλειο ετσι μου ειπαν... Εχουμε παλι πολυ τρεξιμο δοξα το θεο!!! Εγω τωρα δεν ξερω και ποσα χρηματα θα παρω γιατι με εχουν απο τον Δεκεμβριο δηλωμενη σαν ημιαπασχοληση.. :(

Εγώ κορίτσια δεν είμαι και πολύ καλά πήρα χθες τα αποτελέσματα απο την καμπύλη και είναι χάλια έχω δύο μετρήσεις εκτός ορίων. Αχ τι θα κάνω ??? Θα μου τα κόψει όλα κλαψ κλαψ !!! Σας γράφω τα αποτελέσματα να μου πείτε την γνώμη σας !!!

Με 75γρ γλυκόζης

ο΄ 100

30' 160΄ με όριο μέχρι 170

60΄ 196 με όριο 170

120΄162΄με όριο μέχρι 120

Ευτυχώς όλες οι άλλες που έκανα είναι μια χαρά γιατί δεν θα το άντεχα. Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα αφού ο πατερούλης μου είναι διαβητικός εδώ και 15 χρόνια εγώ τα κιλάκια μου τα έχω και η καμπύλη που είχα κάνει την 12η βδομάδα μεν ήταν καλή αλλά λίγο τσιτωμένη !!! Ουφ περιμένω να δω τι θα μου πει και ο γιατρός αν και ξέρω !!!

Μην στεναχωριεσαι κοπελα μου θα φτιαξουν ολα! Με διατροφη δεν θα εχεις προβλημα ουτε εσυ ουτε το μπεμπακι σου!!! Πανω απο ολα να εισαστε καλα και μετα μπορεις να φας οτι θελεις.. :tongue:

Η αληθεια ειναι οτι ο διαβητης ειναι κληρονομικος...:(

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε.

Εγω τα καταφερα,απο χθες εχω εντονο συναχι και σημερα ξυπνησα με φοβερο πονολαιμο και πρισμενες αμυγδαλες(εχω ευαισθησια και παντα καταληγω με αμυγδαλυτιδα).

Αχ βρε κοριτσια τι να κανω να μην με ριξει που την Κυριακη γινομαι νονα?

Περαστικα σου Χαρα!!! Ευχομαι μεχρι την Κυριακη να εισαι περδικι!!! Παρε αρωματικο ελαιο με ευκαλυπτο ριξε μεσα σε μια λεκανιτσα σταγονιτσες και ζεστο νερακι και κανε εισποες... Ελπιζω να σε βοηθησει. Παρε και τον γιατρο σου να σου πει τη γνωμη του.

Να σε ρωτησω κατι...επειδη και μεις στις 10 Ιουνιου θα βαφτισουμε ενα αγορακι, τι ξερεις εσυ για την εγκυμοσυνη? γιατι εδω μερικοι παπαδες λενε οτι δεν κανει αν εισαι εγκυος να βαφτισεις και εχω πελαγωσει. Αφου ακομα δεν εχουμε αποφασισει αν θα το βαφτισει ο αντρας μου η εγω!!! :shock: Ειμαι αγχωμενη και φταιει αυτο το θεμα..

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Καλημερα!!!

Λετα με το καλο η επεμβαση,καταλαβαινω οτι ειναι αγχωτικο αλλα ειναι επεμβασουλα ρουτινας απο οσο ξερω και ολα θα πανε τελεια για τον μικρο!

Στα κοριτσακια που ειναι κρυωμενα και υποφερουν απο καουρες να πω υπομονη και μην το φοβαστε αν συμφωνουν και οι γιατροι βαλτε κανα οτριβιν ,εστω παιδικο ,για τη μυτη και παρτε κανα σιμεκο για το στομαχι ,κριμα ειναι να ταλαιπρωρειστε και να στρεσσαρεστε.

Μαριλενα δυστηχως(ή ευτυχως) ο διαβητης κυησης ειναι ασχετος με τον διαβητη που εχουν οι διαβητικοι εκτος εγκυμοσυνης.Μπορει να εμφανιστει στην οποιαδηποτε και μετα εξαφανιζετε.Το εχω ψαξει πολυ το θεμα καθως ο πατερας μου ειναι χρονια διαβητικος και ολο μου το σοι επισης...με ινσουλινες κτλ.Ετσι στην πρωτη εγκυμοσυνη ημουν εξαιρετικα αγχωμενη για αυτο το λογο κι ομως... ολα καλα!!!!

Για εγκυμοσυνη και βαφτιση πρωτη φορα το ακουω να μην επιτρεπεται...δε ξερω τι να πω...

Για τα κιλα και εγω με αρκετη προσοχη(οχι διαιτα) ειχα χασει 4-5 στις αρχες εκ των οποιων μαλλον εχω παρει 3...θα δω την αλλη βδομαδα που θα παω γιατρο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

παρεπιπτόντως σήμερα τελευταία μου μέρα! ΖΗΤΩ!

Αννα καλες διακοπες σου ευχομαι!!! :P

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Όσο για το θηλασμό, προσωπικά έχω ήδη έρθει σε επαφή με μία σύμβουλο θηλασμού, την οποία μου την έχουν προτείνει δύο κοπελες (μία αυτή της οποίας το παράδειγμα σας ανέφερα).. Θέλω να τα καταφέρω.. Θα έχω άδεια από την δουλειά, πιστεύω να έχω και υποστήριξη από τον σύζυγο, γιατί είναι κι αυτό ένας καθοριστικός παράγοντας..

Μπήκα στο 3ο τρίμηνο εχθές! Το 2ο ούτε κατάλαβα πως πέρασε.. Έχω αρχίσει να αγχώνομαι που δεν είμαι έτοιμη!! Περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός!!!

Α κάτι άσχετο, εχθές στην συνάντηση στο mothercare, η κοπέλα μας είπε ότι δεν πειράζει να βάζουμε πληντύριο τα ρούχα του μωρού μαζί με τα δικά μας, αρκεί να είναι το απορυπαντικό του μωρού.. Αλλά εμένα μου έρχεται κάπως αυτό.. Από την άλλη θα είναι πιο πρακτικό σίγουρα, γιατί δεν θα χρειάζεται να περιμένεις 50 ζιπουνάκια για να συμπληρώσεις πληντύριο.. Εμπειρίες πάνω σε αυτό;;;

Αναστασια μην αγχωνεσαι θα τα καταφερεις με το θηλασμο!!! :tongue:

Ναι μπηκαμε στην τελικη ευθεια που λεει και ο γιατρος μου...θα περασει ο καιρος..λιγακι ζορικα βεβαια με τις ζεστες αλλα θα περασει!!!

Εγω ακομα πλενω του μικρου τα ρουχα ξεχωριστα! Δεν νομιζω οτι τα απορυπαντικα που βαζουμε στα μωρα καθαριζουν και τα δικα μας ρουχα το ιδιο καλα.. Εξαρταται βεβαια και τι δουλεια κανουμε ετσι? Δεν γινεται δηλαδη ο συζηγος να δουλευει σε οικοδομη για παραδειγμα και να βαζουμε τα ρουχα ολα μαζι...;) Ασε που δεν θα περιμενεις να μαζεψεις 50 ζιπουνακια.. καταρχην δεν χρειαζεται να εχεις τοσα πολλα και μπορεις να τα πλενεις και ποιο συχνα που να μην πελαγωνεις οταν θα τα χρειαζεσαι..

Εμενα αυτη ειναι η αποψη μου....

Ξυπνησα με καλη διαθεση σημερα εβαψα και νυχακια κοραλί.Θα δω και το μωρακι σημερα στις 18:00 εχω ραντεβου με το γιατρο.

Μια χαρα!!! Καλη επιτυχια με τον γιατρο!!! Περιμενουμε νεα!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Κοριτσάκια καλημέρα!!!

Εχθές δεν μπορούσα να κοιμηθώ, όλη την νύχτα κεντούσα, πήγα για ύπνο όταν έφυγε για δουλειά ο άντρας μου, στις 5:30.. Με έχει πιάσει υπερένταση από τον πανικό :| Προχθές όταν είπα ότι μπήκα στο 3ο τρίμηνο και δεν είμαι έτοιμη εννοούσα τα πράγματα του μωρού, ότι δεν έχω πάρει ακόμη τα απαραίτητα, αλλά τώρα με έχει πιάσει από την άλλη μεριά.. Έχω πανικοβληθεί, πως θα τα βγάλω πέρα, θα τα καταφέρω, θα είμαι καλή μαμά, όλα αυτά τα υπαρξιακά.. :shock: Και κάτι άλλο με έχει πιάσει.. Τώρα που ετοιμαζόμαστε για το μωρό, προσπαθώ να είμαι γενικά συντηρητική με τα έξοδα, γιατί δεν έχω ιδέα τι θα μου προκύψει, οπότε έχω κόψει κάθε τι για εμένα.. Γενικά αισθάνομαι ότι έχω παραμελήσει τον εαυτό μου, και φοβάμαι ότι αυτό θα γίνει θεσμός μετά που θα έρθει και το μωρό.. Αισθάνομαι ότι χάνω τον εαυτό μου.. :cry:

Πφφ, δεν θέλω βέβαια να παρεξηγηθώ, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι ένα θαύμα, και το πιο υπέροχο συναίσθημα το να έχεις μια ζωούλα μέσα σου! Τίποτα δεν το ξεπερνάει!! Άπλά όπως είχε πει μια φορά και η Ρίτα, όπως στα ηλεκτρονικά παιχνίδια που έχει επίπεδα, περνάς από το το ένα επίπεδο στο άλλο χωρίς να το καταλάβεις.. Και χωρίς να είσαι επαρκός προετοιμασμένος.. :rolleyes:

Ουφ τα είπα και ξελάφρωσα.. :tongue: Α και κάτι από συμπτώματα, νομίζω ότι έχω αρχίσει να κάνω αιμορροϊδες :?

Άννα κι εσύ αρρώστησες;; Περαστικά σου κι εσένα κουκλίτσα!!

Λίμπερο ο άντρας σου επέστρεψε;;

Εύρι μην αγχώνεσαι για τα κιλά, γιατί από ότι σε έχω δει σε φωτογραφίες ήσουν αδύνατη όταν ξεκίνησες την εγκυμοσύνη! Εμάς που ακούς και είμαστε πιο προσεκτικές (ή τουλάχιστον εγώ ήμουνα, γιατί τελευταία έχω αρχίσει να χάνω τον έλεγχο) είναι επειδή ξεκινόντας είχαμε ήδη παραπάνω κιλά! Μην νομίζεις κι εγώ παρόλο που δεν έχω βάλει ο γιατρός μου τελευταία φορά μου είπε ότι τον ανυσηχεί το βάρος μου και να το προσέχω! :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Ασε που δεν θα περιμενεις να μαζεψεις 50 ζιπουνακια.. καταρχην δεν χρειαζεται να εχεις τοσα πολλα και μπορεις να τα πλενεις και ποιο συχνα που να μην πελαγωνεις οταν θα τα χρειαζεσαι..

Εμενα αυτη ειναι η αποψη μου....

Ναι και εγω συμφωνω δε χρειαζεται να εχεις παρααα πολλα ρουχα απλα πλενεις πιο συχνα.

Εγω θα ελεγα οτι 10 -12 εσωρουχακια χρειαζονται παντως.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...