Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Συμφωνώ απόλυτα! Να είναι υποστηρικτικός με μέτρο! Δεν ψάχνεις φίλους γιατρό ψάχνεις που να είναι παράλληλα και λίγο άνθρωπος. Όλες μας νομίζω ξέρουμε πως όλοι οι γιατροί βάζουν ένα όριο και αυτό είναι το σωστό! Και θα γελάσεις να πεις μια χαζομάρα αλλά και θα σου μιλήσει σωστά και με υποστήριξη. 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Μα η υποστήριξη αυτό είναι.. περνάμε δύσκολα σε αυτή τη διαδικασία και το ξέρουν. Αν σε ρίχνουν κιόλας τι να το κάνεις.. η ψυχολογία είναι πάνω από όλα.. οφείλουν να είναι δίπλα μας την ώρα που συζητάμε και να δίνουν ένα ανθρώπινο κουράγιο. Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω εισπραξει από τους γιατρούς μου ποτέ κανένας δεν μου μίλησε απότομα και δεν θα το δεχομουν και να με ρίξει κάποιος κι ας ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Δεν τα λέω για σένα έτσι; αν σου κάνει εννοειτε τον κρατάς με τα χίλια αλλά μπορείς να του πεις ότι ο τρόπος που μιλάτε δεν με βοηθάει ψυχολογικα..

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

καλημέρα!

έχω κι εγώ λίγο πονόλαιμο και πονοκέφαλο σήμερα και σε συνδιασμό με τη δύσπνοια της κοιλιάς οιμέ!!!

πάω να ψιλοχαπακωθώ!

κατά τ άλλα εγώ και χωρίς τη δουλειά μέσα δε κλείνομαι με τίποτα!

μ αρέσει το έξω με κάθε αφορμή!

παρεπιπτόντως σήμερα τελευταία μου μέρα! ΖΗΤΩ!

κατερινάκι ψιλοβαριά η καμπύλη όντως! τη θέλει τη ρυθμισούλα της!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σε ολες!

Ροδακινουλα ποτε θα πας στο γιατρο? Καλο ειναι να κανεις μια διαιτα για αρχη και με την καθημερινη παρακολουθηση να μην χρειαστει να κανεις ινσουλινη. Εμενα η καμπυλη βγηκε μια χαρα και παλι μετριεμαι καθε μερα.

p1Utp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Ροδακινούλα όντως δεν μου φαίνονται καλά τα αποτελέσματα :? Εύχομαι όπως λένε και τα κορίτσια να γλυτώσεις τις ενέσεις :| Κουράγιο!!

Άννια περαστικά σας!!!

Όσο για το θηλασμό, προσωπικά έχω ήδη έρθει σε επαφή με μία σύμβουλο θηλασμού, την οποία μου την έχουν προτείνει δύο κοπελες (μία αυτή της οποίας το παράδειγμα σας ανέφερα).. Θέλω να τα καταφέρω.. Θα έχω άδεια από την δουλειά, πιστεύω να έχω και υποστήριξη από τον σύζυγο, γιατί είναι κι αυτό ένας καθοριστικός παράγοντας..

Μπήκα στο 3ο τρίμηνο εχθές! Το 2ο ούτε κατάλαβα πως πέρασε.. Έχω αρχίσει να αγχώνομαι που δεν είμαι έτοιμη!! Περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός!!!

Σήμερα θα ασχοληθώ με τις γλάστρες μου.. Έχω και λίγο σιδέρωμα..

Α κάτι άσχετο, εχθές στην συνάντηση στο mothercare, η κοπέλα μας είπε ότι δεν πειράζει να βάζουμε πληντύριο τα ρούχα του μωρού μαζί με τα δικά μας, αρκεί να είναι το απορυπαντικό του μωρού.. Αλλά εμένα μου έρχεται κάπως αυτό.. Από την άλλη θα είναι πιο πρακτικό σίγουρα, γιατί δεν θα χρειάζεται να περιμένεις 50 ζιπουνάκια για να συμπληρώσεις πληντύριο.. Εμπειρίες πάνω σε αυτό;;;

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλημερα!

Ροδακινουλα με διατροφη θα το φτιαξεις νομιζω δεν ειναι και τοσο χαλια.Απλα καλο ειναι να δεις ενα ενδοκρινολογο.Ξερω κοπελες που κανουν ινσουλινη για διαβητη κυησης και πρωτη πρωτη την κουμπαρα μου(60 κιλα ολη κι ολη)που ειχε πολυυυ χειροτερα αποτελεσματα απο τα δικα σου.

Μυρινα εγω τα εβαζα μονα τους μεχρι το χρονο...ειχα ενα καλαθι και εριχνα μονο του μωρου και μη νομιζεις με χεσιματα,κατουρηματα ,γουλιες ,κρεμες ,πανακια ,πετσετες κτλ γεμιζε γρηγορα.Επουδενι δεν θα τα εβαζα με τα δικα μας τουλαχιστον μεχρι τους 6 μηνες.Μετα μπορει να εβαζα μαζι κανα νυχτικο δικο μου αλλα ως εκει.

Και τωρα παλι μονα τους θα τα βαζω ουτε καν μαζι με του γιου μου γιατι παει στο σταθμο και ειναι μικροβιασμενα τα ρουχα και στους 40 που θα βαζω του μωρου τι να ξεμικροβιαστει;

Αννα αντε καλη ξεκουραση τωρα!!!

Καλημερα σε ολες!!Εγω σημερα ειχα αυπνια...χωρις λογο και αιτια ημουν ολη νυχτα στο ποδι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αννα μπραβο καλη ξεκουραση απο δω και περα)οσο γινεται δηλαδη;))

αναστασια εγω ακομα ξεχωριστα τα πλενω(δικο μου κολλημα αυτο) φροντιζει βεβαια και η μικρη να γεμιζει το πληντυριο γρηγορα:D

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

1.leta800 1-5/08 αγοράκι

2.ridi 3/8 κοριτσάκι

3.Despina80 6/8 κοριτσάκι

4.mimika84 6/8 αγοράκι

5.evri 10/8 αγοράκι

6.chiqui 11/08 αγοράκι

7.zipounaki 13/08

8.ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι

9.taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

10.eirinomama 20/8 αγοράκι

11.geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι

12.afroad 24/8 κοριτσάκι

13.libero10 27/08 αγοράκι

14. Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣκοριτσάκι

15.ριτα79 30/8 (15 μερες νωρίτερα) κοριτσάκι

16.moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι

17.myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι

18.elisabeth 6/9 αγοράκι

19.Rodakinoula 6/9 αγοράκι

20.kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου)ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι

21.annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟκοριτσάκι

22.angelikig 10/9 κοριτσάκι

23. Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

24.hara82 20/9 αγοράκι

25.fairytale 30/9 αγοράκι

N34Jp2.png

1.leta800 1-5/08 αγοράκι

2.ridi 3/8 κοριτσάκι

3.Despina80 6/8 κοριτσάκι

4.mimika84 6/8 αγοράκι

5.evri 10/8 αγοράκι

6.chiqui 11/08 αγοράκι

7.zipounaki 13/08

8.ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι

9.taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

10.eirinomama 20/8 αγοράκι

11.geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι

12.afroad 24/8 κοριτσάκι

13.libero10 27/08 αγοράκι

14. Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣκοριτσάκι

15.ριτα79 30/8 (15 μερες νωρίτερα) κοριτσάκι

16.moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι

17.myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι

18.elisabeth 6/9 αγοράκι

19.Rodakinoula 6/9 αγοράκι

20.kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου)ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι

21.annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟκοριτσάκι

22.angelikig 10/9 κοριτσάκι

23. Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

24.hara82 20/9 (αρχες Σεμπτέμβρη) ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι

25.fairytale 30/9 αγοράκι

q3Owp3.png

aijjp3.png

κοριτσακια μου καλημερα συμπληρωσα και εγω στη λιστα των μαμαδων το μαιευτηριο ου θα γεννησω.

Rodakinoula μου προσπαθησε να κανεις διαιτουλα πολυ φοβαμαι και για μενα.

Ξυπνησα με καλη διαθεση σημερα εβαψα και νυχακια κοραλί.Θα δω και το μωρακι σημερα στις 18:00 εχω ραντεβου με το γιατρο.

Με αυτα ολα που συμβαινουν φοβαμαι μηπως διακοπουν οι εισαγωγες γι αυτο θελω να παρω ενα θηλαστρο απο τωρα να υπαρχει τι με συμβουλευετε να παρω ηλεκτρικο ή χειρος για να παραγγειλω απο το amazon.

N34Jp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου...

Κοτυραστηκα αρκετα σήμερα αλλα τώρα θα ξεκουραστω για κανένα δίωρο....

Ροδάκινουλα λίγο διατροφή και όλα θα πανε κΑλα....

Χαρα και Άννα χυμούς και λίγο προσοχή τώρα να τρώτε και καλα και ελπίζω να το ξεπερασετε

Κερασια εγω πήρα και απο τα δυο και τελικα με βόλεψε το ηλεκτρικό το swing της Medela έχω....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα!!!

Μιμίκα και γω συμφωνώ με τα κοριτσια καλυτερα να συμβουλευτεις μια συμβουλο θηλασμού!

Τα ρούχα της μικρης και γω μεχρι το χρονο τα επλενα χώρια, τωρα τα ανακατευω με τα δικα μας αλλα και παλι οχι πάντα! Τωρα του μωρού παλι χώρια ετσι κι αλλιως τα βρεφικά απορρυπαντικα δεν καθαρίζουν και ιδιαιτερα. Αναστασία μην ανυσηχεις, δεν θα προλαβαινεις απο τα πλυντηρια, για ποτε γεμιζουν ενα καλαθι απλυτα χαμπαρι δεν παιρνεις!

Αννα καλες βόλτες αο δω και πέρα που τεέιωσε η δουλειά!

Χαρά χυμούς όπως ειπε η Λέτα, και λιγο προσοχη αυτες τις μερες. Ελπιζω να μην σε ριξει και να χαρεις την βαφτιση!

Ροδάκινο με λιγξ διατροφή νομιζω οτι θα στρώσει το ζαχαρο. Γιατρό πότε έχεις?

ΚΕρασια με το καλο να δεις τη μικρη σου σήμερα.

Ευτυχως ειχε λιακάδα το πρωι και βγηκαμε μια βόλτα να παρω κατι δωράκια για γενεθλια. Οταν γυρισα με πηρε ο λογιστης για τα νεα... 1270 ελεος!!! Αντε να δουμε ως θα τον πω στον καλο μου, ου ειναι όλη τη μερα ουφ και ουφ.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Taniabell και εγω περιμένω να πληρώσουμε αρκετα στην εφορία...και απο εδω και πέρα έχω αρκετα έξοδα....την εγχείρηση του μικρού,την γέννα τα δόντια μου την εφορία χαμός.....αλλα να σας πω κάτι την υγεία μας να έχουμε και τιποτα άλλο...θα το παλέψουμε και αυτο....λόγω της δουλειάς το μόνο που συναντώ είναι κακό κέφια και μιζέρια....εγω αποφασισα να τα αφήσω όλα εξω και ο θεός βοηθός...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

και γω της ιδιο προσπαθω να κανω Λετα, γιατι βλεπω το Γιωργο πως τα παιρνει και αν και οι δυο βογκουσαμε τι θα γινοταν? Αν εχουμε την υγεια μας όπως λες ολα γίνονται, απλα ειναι το οτι ολα αυτα τα πληρωνουμε αδικα! Ο μικρος σου τη εγχειρηση θα κανει?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Kοριτσακια ευχαριστω πολυ,το παλευω απο το πρωι με πορτοκαλια.....

kerasia για θηλαστρο εμποριου το καλυτερο ειναι το ηλεκτρικο της μεντελα αλλα αφου απ'οτι ειδα γεννας στο μητερα εγω θα σου προτεινα να νοικιασεις απο κει τα επαγγελματικα που εχουνε,τα κρατας οσο θες με λιγη χρεωση.Παρε ενα τηλ. να μαθεις πληροφοριες.

Τανια 1270 ε?Αμαν βρε κοριτσια τι θα πρωτοπληρωσουμε πια?Αλλα οπως λεει και η Λετα η υγεια μας πανω απ'ολα.

Rodakinoula υπομονη μεχρι να πας στο γιατρο,με μια καλη διατροφη νομιζω θα εισαι οκ.

Μυρινα εγω τα ρουχα της μικρης ακομη τα πλενω ξεχωριστα.

q3Owp3.png

aijjp3.png

Taniabell έχει λανθανων στραβισμο απο τοτε που γεννήθηκε και μόνο με επέμβαση διορθώνεται....θα πάμε την Πέμπτη στον οφθαλμίατρο για να κλείσουμε ραντεβού για την επέμβαση μέσα στον Ιούνη....έχω λίγο άγχος αλλα τι να κάνουμε...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Ουφ 2 ώρες σιδέρωνα!! Πιάστηκε ο αυχένας μου :? Με τις γλαστρούλες δεν τελείωσα γιατί τελείωσε το χώμα πρώτα :tongue: Τώρα θα ξεκουραστώ λιγάκι και μετά θα μαγειρέψω.. :rolleyes:

Χαρά περαστικά σου!! Ξεκούραση όσο μπορείς και πολλά υγρά όπως λένε τα κορίτσια.. Τώρα ζεστά με τέτοιο καιρό δεν ξέρω αν αντέχεις να πιεις..

Τάνια καλώς τα δεχτήκατε κι εσείς!!

Λέτα κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι, ότι είναι να γίνει θα γίνει, την υγεία μας να έχουμε και να είμαστε καλά με τους άντρες μας, και πιστευώ όλα καλά θα πάνε!!

Για τα ρουχαλάκια που λέμε, τότε λοιπόν θα χρειαστούμε πάνω από δέκα από το κάθε είδος αν είναι για να γεμίζει το πληντύριο και οστώσο να έχεις και να περνάς κάθε φορά. Σωστά; :confused:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...