Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Συμφωνώ απόλυτα! Να είναι υποστηρικτικός με μέτρο! Δεν ψάχνεις φίλους γιατρό ψάχνεις που να είναι παράλληλα και λίγο άνθρωπος. Όλες μας νομίζω ξέρουμε πως όλοι οι γιατροί βάζουν ένα όριο και αυτό είναι το σωστό! Και θα γελάσεις να πεις μια χαζομάρα αλλά και θα σου μιλήσει σωστά και με υποστήριξη. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα,ειμαστε καλα αλλα εχω χαθει??Δεν προλαβαινω πια τιποτα...Αννα και Αγλαια πειτε μου καλε το μυστικο σας...εχω εδω και 2μερες υποφερω απο τον αριστερο μου γοφο αρχισανε απο τωρα τα παρατραγουδα...Κατα τα αλλα ολα καλα,η μπεμπα ειναι πολυ ζωηρη και με ηρεμει που την νιωθω και ξερω οτι ειναι καλα!!!Ευχομαι να ειστε ολες καλα τα φιλια μου στις κοιλιτσες!

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε? εμεις δοξα το θεο καλα ειμαστε. Η αλλεργια και η καταροη καλα κρατει δυστηχως.. Ο μικρος μου χτες βραδυ εκλαιγε ασταματητα και τα επαιξα..Καπου πονουσε αλλα δεν καταλαβα τι ειχε τελικα. Μαλλον τα δοντια του...τον πηραμε μαζι στο κρεβατι για νανακια και ηρεμησε.

Και γω πρεπει να σκεφτω τι δωρακι θα παρει στην μπεμπα!!! :)

Εγω βρε κοριτσια δεν εχω κανει τιποτα για το μωρο.. ουτε και εχω αγορασει κατι μονο ενα ζιπουνακι εχω παρει και η κουνιαδα μου που μου εφερε δυο ρουχαλακια απο Αγγλια που ειχε παει. Βεβαια μου εδωσε η κουμπαρα μου ρουχαλακια αλλα ακομα τα εχω στην κουτα..Πρεπει και γω σιγα σιγα να οργανωθω αλλα γενικα ολο και κατι αλλο εχω και τρεχω. Σημερα πηγα και στο ΙΚΑ. Μαζευω σιγα σιγα τα χαρτια για την αδεια κυησης που αν μετρησα καλα βγαινω τελος Ιουνιου. Θα κανω και γω μια λιστα να δω τι χρειαζομαι να αγορασω.

Στις 10 Ιουνιου θα βαφτισουμε με τον αντρα μου το παιδακι του ξαδερφου μου και εχουμε και αυτα τα τρεξιματα. δεν εχω βρει ακομα τι θα φορεσω...ευτυχως η βαφτιση θα ειναι μεσημερι οποτε οχι κατι βαρυ, αλλα και παλι ετσι οπως καταντησει, δυσκολα θα βρω ρουχα να μου κανουν!!!

Οσο αφορα το θηλασμο σας εγραψα και γω την εμπειρια μου. Απλα θα σας ξαναπω οτι δεν θελει αγχος ουτε πολυ πολυ διαβασμα. Αλλιως ειναι στη θεωρια και αλλιως στην πραξη! Ολα καλα θα πανε, θα σας βγουν ολα αυτοματως με το που θα παρετε αγκαλια τα μπεμπακια σας...ουτε νομιζω οτι χρειαζεται να πληρωσουμε για να τα καταφερουμε...σιγουρα θα ειναι για καποιες ποιο ευκολα και για αλλες ποιο δυσκολα! και γω αναρωτιεμαι αν θα με αφηνει ο μικρος μου να θηλαω την μπεμπα αλλα αυτο μονο οταν ερθει η ωρα θα το ανακαλυψω! :)

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Μιμικα αν και ειδικος στα περι θηλασμου οπως καταλαβατε δεν ειμαι σε καμμια πεπριπτωση θα σου πω τη γνωμη μου και ας με διορθωσει καμμια πιο εμπειρη αν κανω λαθος.

Νομιζω πως μπορεις να θηλασεις και χωρις καμμια βοηθεια και χωρις πολυ ενημερωση (ισως ειναι και καλυτερα ,γιατι οσο περισσοτερα ξερουμε τοσο το χειροτερο για την ψυχολογια μας για μενα)φτανει να υπαρχει κυριως θεληση αλλα και να μην αντιμετωπισεις δυσκολιες....

Το θεμα ειναι οτι το να πληγωσεις τις θηλες απο λαθος σταση του μωρου ή να αγχωθεις για την παραγωγη ή το μωρο να εχει Γοπ,η αλλεργια κτλ κτλ ειναι συνηθισμενα θεματα που σε μια πρωτομανα με την ανασφαλεια της απειριας ,συν την κουραση ,συν το μωρο να κλαιει φανταζουν μεγαλο πραγμα και εκει χρειαζεται βοηθεια.

Γιατι λεμε και για το περιβαλλον, αλλά οσο θετικο να ειναι οταν αρχισουν τα διαφορα(φυσιολογικα)θεματα ολοι αθελα τους στην προσπαθεια να βοηθησουν σε αγχωνουν και σε μπερδευουν.Ολοι θα εχουν λογο.Η μαμα σου,η γιαγια σου ,ο ανδρας σου,οι φιλες που θηλασαν και που δε θηλασαν,η περιπτερου κτλ...Ομως ολοι λενε την κουβεντα και φευγουν το τελικο βαρος των χειρισμων πεφτει στις μανουλες.Το τι ακους δε λεγεται...

Εκει λοιπον παιζει ρολο η ψυχραιμα αλλα και η ενημερωση για να μην στραβοπατησεις και ταλαιπωρηθεις γιατι δεν το εχουν και ολοι οι παιδιατροι κακα τα ψεμματα....

Εγω λοιπον θα σου ελεγα οτι δεν ειμαι και πολυ σιγουρη οτι η μαια που θα πληρωσεις στο θεμα του θηλασμου θα σε βοηθησει και πολυ...εγω την πληρωσα και με βοηθησε σε πολλα αλλα με το θηλασμο δεν το 'χε..αρες μαρες μου ελεγε.

Εκτος και την ξερεις και ξερεις οτι ειναι καλη σε αυτο το κομματι αλλιως ειναι προτιμωτερο να πας σπιτακι σου και να φωναξεις μια συμβουλο πιστοποιημενη να σε κατευθυνει.

εγώ πάντως συμφωνώ! :D

1.leta800 1-5/08 αγοράκι

2.ridi 3/8 κοριτσάκι

3.Despina80 6/8 κοριτσάκι

4.mimika84 6/8 αγοράκι

5.evri 10/8 αγοράκι

6.chiqui 11/08 αγοράκι

7.zipounaki 13/08

8.ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

9.taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

10.eirinomama 20/8 αγοράκι

11.geo_angela 22/8 αγοράκι

12.afroad 24/8 κοριτσάκι

13.libero10 27/08 αγοράκι[/size]

14. Marilenaath 28/08 κοριτσάκι

Μητερα Κρητης

15.ριτα79 30/8 (15 μερες νωρίτερα) κοριτσάκι

16.moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι

17.myrina 3/9 κοριτσάκι

18.elisabeth 6/9 αγοράκι

19.Rodakinoula 6/9 αγοράκι

20.kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου) κοριτσάκι

21.annia 10/9 (Αρεταιειο) κοριτσάκι

22.angelikig 10/9 κοριτσάκι

23. Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

24.hara82 20/9 αγοράκι

25.fairytale 30/9 αγοράκι

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

κοριτσια καλησπερα,ειμαστε καλα αλλα εχω χαθει??Δεν προλαβαινω πια τιποτα...Αννα και Αγλαια πειτε μου καλε το μυστικο σας...εχω εδω και 2μερες υποφερω απο τον αριστερο μου γοφο αρχισανε απο τωρα τα παρατραγουδα...Κατα τα αλλα ολα καλα,η μπεμπα ειναι πολυ ζωηρη και με ηρεμει που την νιωθω και ξερω οτι ειναι καλα!!!Ευχομαι να ειστε ολες καλα τα φιλια μου στις κοιλιτσες!

έχω κι εγώ νευρόπονους χαμηλά στη μέση.

και φαντάσου πάω για δουλειά σε λίγο μέχρι τις 11 το βράδυ.

λες αυτό να με ξανανοιώνει;;;;:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

1.leta800 1-5/08 αγοράκι

2.ridi 3/8 κοριτσάκι

4.mimika84 6/8 αγοράκι

5.evri 10/8 αγοράκι

6.chiqui 11/08 αγοράκι

7.zipounaki 13/08

8.ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι

12.afroad 24/8 κοριτσάκι

13.libero10 27/08 αγοράκι

14. Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι

17.myrina 3/9 κοριτσάκι

18.elisabeth 6/9 αγοράκι

21.annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι

24.hara82 20/9 αγοράκι

25.fairytale 30/9 αγοράκι[/size]

Άσε Αννα απο χτες το απογευμα που εσκυψα να πιασω ενα ρουχο απο κάτω και εμεινα εκει..Απο κεινη την ωρα με πιανει και νομιζω θα ξεκολλήσει το πόδι μου και κουτσαίνω.Επισης εχω τον συζυγο με ιωση και κανει χειροτερα απο τα παιδια..Στο θεμα δουλειας να πω οτι σε ζηλευω απο την αποψη οτι ξεφευγεις λιγο απο το σπιτι και ηρεμουν τα νευρα σου:rolleyes:

:-D

1.leta800 1-5/08 αγοράκι

2.ridi 3/8 κοριτσάκι

4.mimika84 6/8 αγοράκι

5.evri 10/8 αγοράκι

6.chiqui 11/08 αγοράκι

7.zipounaki 13/08

12.afroad 24/8 κοριτσάκι

14. Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣκοριτσάκι

17.myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι

18.elisabeth 6/9 αγοράκι

21.annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟκοριτσάκι

24.hara82 20/9 αγοράκι

s29sp2.pngMbfRp3.png

μιμικα σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες!με το καλο το μωρακι σου!για το θεμα της μαιας συμφωνω με τη ριτα καλυτερα αν χρειαστεις βοηθεια ν απευθυνθεις σε συμβουλο θηλασμου.

μαριλενα μιας και ασχολεισαι με τα χαρτια για την αδεια κυησης για πες να ξερουμε τι ζητανε?δε θυμαμαι καθολου!μονο για το χαρτι με τη πητ θυμαμαι το παιρνουμε απ το γυναικολογο μας και το παμε στο γιατρο του ικα κ μας δινει αλλο χαρτι που το υπογραφει ο εργοδοτης-αν τα λεω καλα δηλαδη...χρειαζεται και κατι ακομα?

αννια για το πονο στο ισχυο εμενα μ ανακουφιζει οταν ξαπλωνω ανασκελα...θελει ξεκουραση.περαστικα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

1.leta800 1-5/08 αγοράκι

2.ridi 3/8 κοριτσάκι

4.mimika84 6/8 αγοράκι

5.evri 10/8 αγοράκι

6.chiqui 11/08 αγοράκι

7.zipounaki 13/08

11.geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι

12.afroad 24/8 κοριτσάκι

18.elisabeth 6/9 αγοράκι

24.hara82 20/9 αγοράκι

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααααα!!!!

Ευχαριστούμε τις μανούλες του καφέ για την ενημέρωση περί θηλασμού να στε καλά. Ήταν πολύ χρήσιμες για αρχή.

Εγώ κορίτσια δεν είμαι και πολύ καλά πήρα χθες τα αποτελέσματα απο την καμπύλη και είναι χάλια έχω δύο μετρήσεις εκτός ορίων. Αχ τι θα κάνω ??? Θα μου τα κόψει όλα κλαψ κλαψ !!! Σας γράφω τα αποτελέσματα να μου πείτε την γνώμη σας !!!

Με 75γρ γλυκόζης

ο΄ 100

30' 160΄ με όριο μέχρι 170

60΄ 196 με όριο 170

120΄162΄με όριο μέχρι 120

Ευτυχώς όλες οι άλλες που έκανα είναι μια χαρά γιατί δεν θα το άντεχα. Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα αφού ο πατερούλης μου είναι διαβητικός εδώ και 15 χρόνια εγώ τα κιλάκια μου τα έχω και η καμπύλη που είχα κάνει την 12η βδομάδα μεν ήταν καλή αλλά λίγο τσιτωμένη !!! Ουφ περιμένω να δω τι θα μου πει και ο γιατρός αν και ξέρω !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

καλημερα κ απο μενα!

ροδακινουλα δε θελω να σε στενοχωρησω αλλα οντως η καμπυλη σου δεν ειναι καλη...ποτε εχεις γιατρο?σιγουρα θα σε βαλει σε διαιτα.σε βλεπει ενδοκρινολογος?ελπιζω να το ρυθμισεις με προσεγμενη διατροφη!

κ εγω ανυπομονω ν ατη κανω να ξερω τι γινεται..ολο πισω πισω μου το παει κ αυτος..λογικα την επομενη βδομαδα θα μου τη γραψει και θα τη κανω μεσα ιουνιου θα μαι 28 βδομαδων ηδη...για να δουμε.

παω ν αξεκινησω δουλεια ενας χαμος σημερα να δουμε πως θα βγει η μερα!

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

1.leta800 1-5/08 αγοράκι

2.ridi 3/8 κοριτσάκι

4.mimika84 6/8 αγοράκι

5.evri 09/8 αγοράκι ( Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, Χατζηκώστα )

6.chiqui 11/08 αγοράκι

7.zipounaki 13/08

11.geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι

12.afroad 24/8 κοριτσάκι

18.elisabeth 6/9 αγοράκι

24.hara82 20/9 αγοράκι

.......

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Καλημέρες κοπελάρες!

Ρίτα πολύ κατατοπιστικό το μήνυμα σου. Σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον δεν θα πάρω δική μου μαία. Θα δώ πώς θα μου πάει με τον θηλασμό και αν δυσκολευτώ θα πάρω μία σύμβουλο θηλασμού όπως είπατε να με βοηθήσει.

Ροδάκινο κρίμα ρε γμτ για τα αποτελέσματα. Ελπίζω να μπορέσεις να το ρυθμίσεις μόνο με διατροφή και να μην χρειαστεί να κάνεις ενέσεις ινσουλίνης.

annia περαστικά στον αντρούλη σου και σε σένα με το πόδι. Κοίτα να ξεκουράζεσαι. Εγώ όλη μέρα είμαι σχετικά καλά...όταν πάω σπίτι όμως νιώθω σκέτο ερείπιο!!! Και λες και το κάνω επίτηδες, όλο μου πέφτουν πράγματα από τα χέρια και μου φαίνεται βουνό να σκύψω!!!

Άννα μη το γελάς καθόλου! κι όμως η δουλειά μας βοηθάει πάρα πολύ! Ναι μεν κουραζόμαστε, αλλά και το κλέισιμο στο σπίτι εγώ δεν το αντέχω...αρρωσταίνω!

2sCXp3.png

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε.

Εγω τα καταφερα,απο χθες εχω εντονο συναχι και σημερα ξυπνησα με φοβερο πονολαιμο και πρισμενες αμυγδαλες(εχω ευαισθησια και παντα καταληγω με αμυγδαλυτιδα).

Αχ βρε κοριτσια τι να κανω να μην με ριξει που την Κυριακη γινομαι νονα?

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...