Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ όμως η αλήθεια είναι ότι δεν ελπίζω σε ένα τέτοιο θαύμα. Θέλω απλά να μην παίρνω χωρίς λόγο φάρμακα γιατί κουράστηκα. Τη Δευτέρα θα κάνω χοριακη ξανά. 

Υπομονη.. θα ξεκαθαρισουν ολα συντομα! Ξερω οτι εχουν διαλυθει τα νευρα σου.. αλλα πρεπει να κρατησεις την ψυχραιμια σου. Και μια συμβουλη.. Αν τα πραγματα δεν πανε καλα (προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει μωρο).. σταματα να ασχολεισαι με τιποτε αλλο εκτος απο τα Χριστουγεννα. Ζησε.. περαστε καλα.. στολιστε.. βγειτε βολτες. Θετουμε στοχους κ αφοσιωνομαστε σε αυτους, ξεχνοντας να ζουμε το παρον. Χαμενες μερες.. χαμενες γιορτες.. χαμενες στιγμες. Μην ανωλωνεσαι κοριτσι μου. Κανε μια παυση τουλαχιστον...

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου....

Έκανα τον επαναελεγχο χθες και όλα καλα.....μια χαρα είναι το αγοράκι μου...(ναι ναι είναι σίγουρα αγόρι είδαμε το τσουτσουνακι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ)""

Οι εμετοι εκει που έλεγα οτι σταμάτησανε συνεχίζονται.....θα περάσει που θα παει...

Καλε έχει καμία κοριτσάκι????η είμαστε αγοροκαφε????χαχαχαχαχχαχα

Καληνύχτα....λέμε σήμερα να βγούμε μια βόλτα με τον αντρουλη.,,

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα κι από δω!!! ψώνια, κουβαλήματα και με τα 2 τα παιδιά απ το χέρι εγώ και ξεπατώθηκα σήμερα. τωρα σίδερο, έχω φτιάξει και μια πίτσα να ψήσω τώρα που γύρισε ο μεγάλος άντρας απ το κολυμβήτήριο. κούραση κοινώς.

όσες κυοφορείτε το πρώτο ξεκουραστείτε και για μένα....

καλά όντως όλες αγόρια έχουμε έτσι;;; να δω που θα τις βρούμε τις νύφες!

Μια γρηγορη καλησπερα και απο μενα εχω ψιλοχαθει λιγο αλλα με 2πιτσιρικια μικρα ολη μερα στο σπιτι που χρονος ειμαι καπως καλυτερα απο ζαλαδες και αναγουλες αλλα νιωθω απιστευτη υπνηλια και κουραση...Πολλες κοπελες αγορακια περιμενετε ε???Εγω με κοβω για κοριτσακι γερο να ναι βεβαια...Φιλια σε ολες καλο βραδυ

:-D

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο!

Ευτυχώς εδώ ο καιρός σα κάπως να έφτιαξε, άρα μάλλον θα πάω για ψώνια! Εσεις τι καιρό έχετε?

Τι κάνετε εσείς? Πώπω, άραγε, τα αγοράκια θα είναι περισσότερα εδώ οι απλώς τα κοριτσάκια αργούν να φανούν?

Κερασιά γιατι καλέ τόσο άγχος? Μόνο κακό κάνεις με το το να αγχώνεσαι. Θετική σκέψη πάντα!

Εγώ από χτές ή συναχώθηκά ή οι αλλεργίες μου με επισκέφτηκαν νωρίς. Ολο φτερνίζομαι και τρέχει η μύτη μου. Μη με παρεξηγήσετε, αλλά μήπως τραντάζεται πολύ το μωράκι με το φτέρνισμά? Αν είναι αλεργία ξέρεις καμιά κανένα γιατροσόφι για την εγκυμοσύνη?

Κορίτσια καλησπέρα! Είμαι κι εγώ καινούρια εδώ κι έχω λίγο καιρό που μπαίνω και στο parents. Μόλις έκανα την αυχενική μου και όλα δείχνουν μια χαρά, περιμένουμε και τις αιματολογικές για σιγουριά! Μέχρι τώρα είχα αρκετές ναυτίες αλλά τις τελευταίες μέρες έχει παραγίνει το κακό. Με το που φάω αισθάνομαι τρομερό φούσκωμα κ ναυτία. Είναι λογικό ενώ μέχρι τώρα δεν είχα τόσο πολύ; Νόμιζα ότι μόλις περνάει το πρώτο τρίμηνο είσαι καλύτερα όχι χειρότερα. Επίσης έχω πολλά τραβήγματα χαμηλά στην κοιλιά κυρίως όταν ξυπνάω που επιδεινώνονται λόγω του βήχα που δεν λέει να φύγει. Λέτε να ανησυχήσω; Έχετε κανένα γιατροσόφι για τον βήχα;Είχα μια ίωση και μου το γύρισε σε αλλεργικό βήχα τώρα. Να είστε όλες καλά!

Διαφημίσεις

Afroad καλώς ήρθες! Από που είσαι; Καλή εγκυμοσύνη να έχεις και εσύ. Έκανες αυχενική και δεν είδες φύλο; Τότε ίσως να είσαι η πρώτη κοριτσομάνα του καφέ μας ;);););) Οι ναυτίες μπορεί να τραβήξουν ως και την 20η εβδομάδα. Ελπίζω να μην είσαι από αυτές τις τυχερές.

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; Εμείς καλά. Η κουκλίτσα μου είναι λίγο αρρωστούλα, αλλά Χειμώνας είναι...... θα περάσει.

Έχω μεγάλη αγωνία για την αυχενική....... ουφφφφ

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

άρρωστοι κι εμείς απο δω...

ο μεγάλος μου το παίρνει βαριά κάθε φορά με υψηλούς πυρετούς και κατάπτωση.

γιοβάννα περαστικά στο κοριτσάκι σου!

για το βήχα βοηθάει μια κουταλιά μέλι με σταγόνες λεμονιού μέσα...

Καλημέρα! Giovanna σ΄ευχαριστώ κι εσύ καλή εγκυμοσύνη να έχεις, μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε! Περαστικά και στη μικρή σου! Υπομονή, όλοι άρρωστοι είναι.Ο γιατρός δεν μου είπε στην αυχενική για το φύλο γιατί λέει ότι είναι νωρίς. Άντε να δούμε! Ευχαριστώ και για τη συμβουλή για το βήχα Άννα, ελπίζω να σταματήσει επιτέλους, μ'έχει πεθάνει.

το πρώτο σου είναι;

αν δε φαίνεται στην αυχ μπορεί να ναι και κορίτσι...

άντε να δει λιγο ροζ το καφέ...

περαστικά με το βήχα...όσο μπορείς όταν είσαι ξαπλωμένη να βήχεις ή στο πλάι, ή με λυγισμένα τα γόνατα. μη σε πιάσει καμιά κράμπα. το χα εγώ τις πρώτες βδομάδες και υπέφερα.

καλημερα κ απο μενα!

afroad καλως ηρθες!μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις!

γιοβαννα περαστικα στη μικρη σου και καλα αποτελεσματα στην αυχενικη!ποτε θα τη κανεις?κ εγω εχω μεγαλη αγωνια...λιγες μερες εμειναν ακομα ευτυχως μεχρι τη παρασκευη!

κερασια καλα αποτελεσματα και σε σενα και περιμενουμε νεα!

για να δουμε θα χουμε κανενα κοριτσακι στο καφε?

αννουλα περαστικα στα παλικαρια σου!αντε να ερθει η ανοιξη να ηρεμησουμε λιγο!

εμεις καλα ειμαστε η μικρη παιδικο ελπιζω να μη κολλησει τιποτε και κλειστουμε μεσα το τριημερο!

τα φιλια μου σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Ναι το πρώτο μου είναι γι'αυτό δεν ξέρω τί μου γίνεται! Άννα μου δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι όλη τη μέρα ξαπλωμένη οπότε τις κράμπες μου τις έχω, απλά ελπίζω να μην κάνουν κακό. Σήμερα σαν να είμαι καλύτερα μη με ματιάσω! Λέτε να ναι κοριτσάκι γι'αυτό να μην ήθελε ο γιατρός να μου πει στην αυχενική; Άντε να δούμε! Μ'αρέσει που λένε ότι σε περιόδους κρίσης τα περισσότερα παιδιά γεννιούνται κορίτσια γιατί αντέχουν περισσότερο! Elizabeth σ' ευχαριστώ πολύ, καλά αποτελέσματα να έχεις κι εσύ και μην αγχώνεσαι!

Καλημέρα καλημέρα.....

Απο το σπίτι σήμερα μιας και ο γιος μου χθες έπεσε και χτύπησε την μύτη του με τόση δύναμη που δημιουργήθηκε μια τεράστια μέλιτζανι μύτη.... Εννοείται ότι πήγαμε αμέσως στο εφημερευον γιατι φοβήθηκα μήπως την έσπασε αλλα επειδη μικρός μου είπαν ότι δεν έχει σχηματιστεί κόκκαλο ακόμα.... Μού συνέστησε 24ωρη παρακολούθηση για να προσεξω κάποια πράγματα..... Για αυτο και σήμερα σπίτι...

Εσείς τι κάνετε;;; Όλα καλα;;;

Να καλοσωρισω και την Afro.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ουπς....το χειρότερο μου είναι τα χτυπήματα! δε με φόβισαν ποτέ οι πυρετοί και οι αρρώστιες όσο τα πεσίματα κτλ...με το μικρό μου είχα τέτοια παρατράγουδα, χωρίς να είναι ιδιαίτερα ζωηρός μάλλον λίγο ατυχούλης και ατζαμής θα έλεγα. οπότε λέτα περαστικα κι αγύριστα να ναι!

καλημέρα σε όλες, με μπούκωμα εγώ και με πυρετό οι γιοι...καλά πάμε!

κατα τ άλλα ησυχία τάξη κι ασφάλεια...

το μικρότερο αγόρι της ομάδας είναι κύριος προς το παρόν.

Καλησπέρα κορίτσια, περαστικά σε όλες όσες είναι αδιάθετες! Και μένα ο βήχας επιμένει σταθερά, να δούμε τί θα γίνει. Λέτα σ'ευχαριστώ και περαστικά στον μικρό σου, όλα να πάνε καλά!

Καλησπέρα κορίτσια.

Λέτα περαστικά στον μικρούλη σου.

Πολλά αγοράκια στην παρέα του Αυγούστου βλέπω.

Έχει αρχίσει να με περιτριγυρίζει κι εμένα ένα κρυωματάκι αλλά το ψιλοπαλέβω.

Περιμένω με χαρά στις 14 Μαρτίου που έχω ραντεβού στον γιατρό μου για να δω τον μπεμπάκο!

Περαστικά στα παιδάκια που είναι κρυωμένα και κορίτσια να ξεκουράζεστε...

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...