Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Συμφωνώ απόλυτα! Να είναι υποστηρικτικός με μέτρο! Δεν ψάχνεις φίλους γιατρό ψάχνεις που να είναι παράλληλα και λίγο άνθρωπος. Όλες μας νομίζω ξέρουμε πως όλοι οι γιατροί βάζουν ένα όριο και αυτό είναι το σωστό! Και θα γελάσεις να πεις μια χαζομάρα αλλά και θα σου μιλήσει σωστά και με υποστήριξη. 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Μα η υποστήριξη αυτό είναι.. περνάμε δύσκολα σε αυτή τη διαδικασία και το ξέρουν. Αν σε ρίχνουν κιόλας τι να το κάνεις.. η ψυχολογία είναι πάνω από όλα.. οφείλουν να είναι δίπλα μας την ώρα που συζητάμε και να δίνουν ένα ανθρώπινο κουράγιο. Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω εισπραξει από τους γιατρούς μου ποτέ κανένας δεν μου μίλησε απότομα και δεν θα το δεχομουν και να με ρίξει κάποιος κι ας ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Δεν τα λέω για σένα έτσι; αν σου κάνει εννοειτε τον κρατάς με τα χίλια αλλά μπορείς να του πεις ότι ο τρόπος που μιλάτε δεν με βοηθάει ψυχολογικα..

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Εμεις σημερα πηγαμε βολτα σε ενα φοβερο παρκο που εχει γινει εδω και λιγο καιρο (ειχε ακομη και εξωτερικα οργανα γυμναστικης,κατι που πρωτη φορα ειδα!) και η μικρη ξεσαλωσε.

Για πιο παρκο λες;Και που ειναι;Ειμαστε και εμεις συνεχως στη γυρα με τον μικρο ταλιμπαν μου και με ενδιαφερει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια καλη βδομαδα!!!

Εγω ολα σχεδον τα πραγματα που ειχα παρει απο καροτσι μεχρι μπιμπερον ητανε chicco και εμεινα πολυ ευχαριστημενη.

Οσον αφορα το θεμα του θηλασμου εγω πιστευω οτι ναι μεν ειναι μια διαδικασια που ερχεται φυσικα αλλα χρειαζεται και η σωστη ενημερωση για να τα καταφερεις και να μην τα βαλεις κατω.

Εγω θηλασα αποκλειστικα 6 μηνες και σ'ολο αυτο το διαστημα ειχα ερθει αντιμετωπη με πολλα εμποδια αλλα επειδη ειχα επικοινωνια με συμβουλους θηλασμου δεν τα παρατησα.Παρα πολλες φορες παρακουσα την παιδιατρο μου(που παρεπιπτοντως ειναι παρα πολυ καλη γιατρος) που στην πρωτη δυσκολια μου ελεγε να δωσω ξενο.

Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την νοοτροπια στην Ελλαδα για την τοση προτροπη απο παντου(απο το μαιευτηριο μεσα μεχρι τους παιδιατρους)για το ξενο γαλα.Ενταξει παιζονται μεγαλα ποσα απο τις βιομηχανιες αλλα ελεος.

Γι'αυτο η γνωμη μου ειναι καλη ενημερωση απο τωρα,μπορειτε να βρειτε συμβουλους θηλασμου που ειναι σε επικοινωνια μαζι σας για οποιδηποτε βοηθεια και ερχονται ακομη και στα σπιτια χωρις καμια χρεωση για να δειξουν οτι θελετε.

ριτα το παρκο αυτο ειναι στο Περιστερι και εχει μεσα ακομη και ποδηλατοδρομιο μονο για παιδακια,ειναι φοβερο!!

q3Owp3.png

aijjp3.png

Παντως και εγω εντελως θεωρητικα ενημερωμενη ημουν πριν γεννησω για το θηλασμο αλλα οχι για τα θεματα που μπορει να προκυψουν .....απλα οπως σε ολα ,αλλο η θεωρια και αλλο η πραξη....χαχα!!!

Σε ευχαριστω χαρα!!!Λες για το αλσος του περιστεριου δλδ ε;Μου το ειπε και αλλη μια φιλη προσφατα και το εχω στο προγραμμα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα!

Αναρωτιεμαι ποτε θα ερθει το καλοκαιρι...

Απο το πρωι παιζουμε με την μικρη και δεν την χορταινω! Μου λειψε πολύ!!

Συμφωνω απολυτα Ριτα σχετικα με τον θηλασμο προεχει η ψυχικη ηρεμια της μητερας και σαφως απο το ποση συμπαρασταση εχει!

Οσο για το καθισμα αυτοκινητου αρχικα ειχαμε αυτο που ηταν μαζι με το καροτσι και κοιτουσα προς τα ισω και καπου στο χρονο ηραμε της ρεκαρο, το οποιο τα αξιζει τα λεφτα του!!

Πιιλες, μπιμπερο, αποστειρωτη και τα σχετικα και γω χρησιμοποιουσα της nuk αλλα και παλι εξαρταται με τι θα βολευτει το μωρο!

Εφτιαξα και μια λιστα με το τι θα χρειαστω ακομα για εμενα και το μωρο, ευτυχως δεν ειναι πολλα, μικροπραγματα τα οποια πρεπει σιγα σιγα να αρχισω να παιρνω. Σκεφτομαι και το δωρο που θα φερει η μπεμπα στην θεοδωρα, μπας και δεν την παρει εντελως στραβα:tongue: Παντως η μικρη ολη αυτη τη βδομαδα δεν πολυ κουνιοταν απο χτες που ηρθε η θεοδωρα δεν εχει σταματησει!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

1.leta800 1-5/08 αγοράκι

2.ridi 3/8 κοριτσάκι

3.Despina80 6/8 κοριτσάκι

4.mimika84 6/8 αγοράκι

5.evri 10/8 αγοράκι

6.chiqui 11/08 αγοράκι

7.zipounaki 13/08

8.ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

9.taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

10.eirinomama 20/8 αγοράκι

11.geo_angela 22/8 αγοράκι

12.afroad 24/8 κοριτσάκι

13.libero10 27/08 αγοράκι

14. Marilenaath 28/08κοριτσάκι

15.ριτα79 30/8 (15 μερες νωρίτερα) κοριτσάκι

16.moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι

17.myrina 3/9 κοριτσάκι

18.elisabeth 6/9 αγοράκι

19.Rodakinoula 6/9 αγοράκι

20.kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου) κοριτσάκι

21.annia 10/9 (Αρεταιειο) κοριτσάκι

22.angelikig 10/9 κοριτσάκι

23. Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι

24.hara82 20/9 αγοράκι

25.fairytale 30/9 αγοράκι

Επαναφερω και τη λιστα μας γιατι την ξεχασαμε και θα την ψαχνουμε ,για να αρχισουμε σιγα σιγα να συμπληρωνουμε και μαιευτηριο κτλ.Εγω ακομα δε ξερω αλλα θα επανελθω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

τανια τι δωρο εχεις σκεφτει να φερει η μπεμπα στη θοδωρα?το σκεφτομαι κ εγω για πες να παρω καμια ιδεα!

για το θηλασμο συμφωνω με τη ριτα ιδιατερα οσον αφορα το κομματι της ψυχικης ηρεμιας..τι να το κανω να θηλαζω και να μαι στα προθυρα νευρικου κλονισμου..την ελλη δε τη θηλασα...με πεισανε οτι δεν ειχα γαλα οντως τις πρωτες 4 μερες μονο σταγονες ειχα εβαζα το μωρο στο στηθος κ εκλαιγε γιατι δεν εβρισεκ γαλα να πιει...κ ετσι μου δωσανε το χαπι του αποθηλασμου πριν φυγω απ το μαιευτηριο....με το που γυρισα σπιτι μου κατεβηκε το γαλα αλλα δε μπορουσα να θηλασω εφοσον ειχα παρει χαπι...προαπαθησα αργοτερα επαναγαλακτισμο δε πετυχε γιατι δεν ειχα ουτε τις αντοχες ουτε την υπομονη να κανω 8-10 αντλησεις τη μερα ασε που το παιδι πλεον απαιτουσε περισσοτερη προσοχη και ερεθισματα...ξερω πως εκανα πολλα λαθη τωρα θελω να πιστευω οτι εχω ενημερωθει καλυτερα και θελω να θηλασω...αν ερθει ως φυσικη διαδικασια ο θηλασμος...δεν θα μπλεξω με θηλαστρα και χαπια για αυξηση παραγωγης...και ναι συμφωνω και παλι με τη ριτα οτι ο θηλασμος δεν ειναι πανακεια...αυτη τη φορα θα προσπαθησω αλλα αν δε τα καταφερω δε θα εχω τις τυψεις που ειχα τη πρωτη φορα.συγνωμη αν σας ζαλισα!

για το που θα γεννησω κ εγω δεν εχω αποφασισει ακομα η ρεα η μητερα θα εξαρτηθει κατα μεγαλο ποσοστο απ τις τιμες τους!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γεια σας κοριτσάκια μου...

Όσο αφορα μπιμπερο και πιπιλες και εμένα με βολεψαν της nuk....αποσύρει τη είχα της chicco γιατι παίρνει όλα τα είδη μπιμπερου....

Για το καθισματΑκι εγω για βρε φίλο είχε της inglessina που ήταν το πακέτο με το καρότσι και τώρα έχω της maxi cosi...

Όσο αφορα τον θηλασμο οντως η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο και προς θεού κορίτσια μην ακούτε κανένα μόνο εσείς και το μωρο κανένας άλλος.....

Για δώρο και εγω θελω να πάρω στον μικρο κα δεν ξέρω τι...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

αλο κοριτσαρες!πως ειστε?

ενα μεγαλο ευχαριστω να πω στις ηδη μανουλες που μας ενημερωνετε σχετικα με το θηλασμο κ ολα οσα χρειαζετε να γνωριζουμε εμεις οι μελλουσες μανουλες!η αληθεια ειναι οτι εχω αγνοια σε πολλα πραγματα αλλα οκ προσπαθω να ακουω να διαβαζω να ενημερωνομαι οσο μπορω!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Libero πανω απ'ολα ειναι η ψυχικη ηρεμια της μαμας και οταν εισαι ηδη ενημερωμενη για μερικα πραγματα δεν θα την πατησεις τοσο ευκολα.

Και εγω ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχω την υπομονη να θηλασω και αυτη την φορα.Το μονο που με αγχωνει ειναι οτι αυτη τη φορα θα εχω ειδη ενα παιδακι και κατα ποσο θα μου δινει το χρονο να το κανω....

q3Owp3.png

aijjp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!! Καλή εβδομάδα!! :D

Πριν λίγο γύρισα, είχα κατέβει κέντρο σε μία συνάντηση/ενημέρωση από το mothercare, έλυσε αρκετές απορίες, αν και έχασα περίπου την μισή και θα ξαναπάω τον άλλο μήνα να ακούσω τα υπόλοιπα!! ;)

Το Σαβ/κο στο χωριό κοιμήθηκα σαν μωρό!! Δεν είχα κοιμηθεί συνεχόμενα εδώ και πολύ καιρό, ξυπνούσα με τις δύσπνοιες κοκ, και σκέφτομαι (αν και δεν είναι Αθήνα ή Θεσ/νίκη) μήπως αυτό που με πειράζει είναι τα καυσαέρια εδώ στο Ηράκλειο;; Σήμερα πάντως το πρωί, που εχθές κοιμηθήκαμε εδώ, πάλι είχα φλέματα.. Τι να πω.. Παίζει ο αέρας του χωριού να βοηθάει.. :rolleyes:

Συνειδητοποίησα ότι για πλάκα έχω δώσει κάπου στα 250 ευρώ και δεν έχω πάρει πολλά πράγματα ακόμη!! Μου φαίνεται ότι θα προτιμήσω και το jumbo γιατί δεν γίνεται να συνεχίσει έτσι.. Και είπα και στην μάνα μου να μου κάνει πακέτο και να μου στείλει τα δικά μου μπεμπέ, τα οποία μου είχε πει ότι τα είχε φυλάξει, αλλά τη σνόμπαρα στην αρχή, και έλεγα ότι σιγά μην βάλω στο μωρό μου 30 χρονών ρούχα, αλλά μετά από αυτήν την πρώτη εμπειρία, λέω δεν πειράζει ας βάλει και κάτι μεταχειρισμένο! Στην τελική θα τα ξεχωρίσω κιόλας, αν κάτι μου φαίνεται πολύ ταλαιπωρημένο δεν θα το κρατήσω..

Μέσα στο Σ/Κ ξεσάλωσα διατροφικά!! :oops: Έτρωγα 2-3 παγωτά την μέρα.. Ενώ στην αρχή έχανα κιλά (είχα χάσει 6) τώρα έχω αρχίσει να βαζω (από τα χαμένα ακόμη) έχω βάλει 2 ήδη!!! Δεν γίνεται να συνεχίσει έτσι όμως.. Είμαι ήδη 96,9... Πρέπει να κάνω κάτι με τα παγωτά, αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ!!!!! :rolleyes: Κατά τα άλλα πλέον, από όταν δεν έχω πια πρόβλημα εννοώ, έχω καθιερώσει και περπατάω αρκετά, μπορεί και 2 χιλιόμετρα την μέρα, αφού κατεβαίνω κέντρο με τα πόδια! Αλλά δεν ξέρω αν αυτό ισοφαρίζει το θέμα της διατροφής.. :confused:

Σοφία καλά έκανες και έσβησες κεράκια!! :D Και έτσι να συνεχίσεις!!! ;)

s29sp2.pngMbfRp3.png

Χρόνια Πολλά να πώ κι εγώ στο Σοφάκι αν και λίγο καθυστερημένα! Σου εύχομαι τα καλύτερα κορίτσι μου, υγεία, ευτυχία και με το καλό το ζουζούνι σου!

Ευτυχώς ο μπέμπης σήμερα άρχισε τα κλωτσομπουνίδια και ηρέμησα! Ξέχασα να σας πώ ότι το Σάββατο πήγαμε στο μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντως στη Λυκόβρυση και ένιωσα πολύ όμορφα! Την θεωρώ προστάτιδά μας, κυρίως στο θέμα του μπέμπη. Να σας πώ και το περίεργο που ναι μεν το πιο πιθανό είναι να είναι εντελώς τυχαίο, αλλά κοίτα καμιά φορά πώς γίνεται...ενώ όλη μέρα δεν τον είχα ακούσει καθόλου, με το που πήγα μπροστα στην εικόνα να προσκυνήσω την εικόνα της αγίας, μου ρίχνει ρε παιδιά μια κλωτσιά άλλο πράγμα!!!!

Κατά τα άλλα σήμερα ξεκίνησε πάλι η δουλειά και προβλέπεται δύσκολη εβδομάδα. Σε λίγο ευτυχώς τελειώνω και πάω σπιτάκι να ξεκουραστώ και να δώ τον καλό μου γιατί χθές ήμουν όλη μέρα και όλη νύχτα μόνη σαν την καλαμιά στον κάμπο!

Σχετικά με τον θηλασμό, αν δεν σου δείξει κάποιος και γενικότερα δεν έχει ενημερωθεί, είναι αδύνατο να τα καταφέρεις να θηλάσεις? Σκέφτομαι ακόμα μήπως πάρω δική μου μαία στο Αλεξάνδρας και εκτός από την βοήθεια της στον τοκετό (αν γεννήσω φυσιολογικά βέναια) να μου δείξει και κανα δυό βασικά για τον τοκετό, αλλά ρε παιδιά, πείτε με τσιγγούνα, δεν θέλω να δώσω 250 ευρώ!!!!

2sCXp3.png

Μιμικα αν και ειδικος στα περι θηλασμου οπως καταλαβατε δεν ειμαι σε καμμια πεπριπτωση θα σου πω τη γνωμη μου και ας με διορθωσει καμμια πιο εμπειρη αν κανω λαθος.

Νομιζω πως μπορεις να θηλασεις και χωρις καμμια βοηθεια και χωρις πολυ ενημερωση (ισως ειναι και καλυτερα ,γιατι οσο περισσοτερα ξερουμε τοσο το χειροτερο για την ψυχολογια μας για μενα)φτανει να υπαρχει κυριως θεληση αλλα και να μην αντιμετωπισεις δυσκολιες....

Το θεμα ειναι οτι το να πληγωσεις τις θηλες απο λαθος σταση του μωρου ή να αγχωθεις για την παραγωγη ή το μωρο να εχει Γοπ,η αλλεργια κτλ κτλ ειναι συνηθισμενα θεματα που σε μια πρωτομανα με την ανασφαλεια της απειριας ,συν την κουραση ,συν το μωρο να κλαιει φανταζουν μεγαλο πραγμα και εκει χρειαζεται βοηθεια.

Γιατι λεμε και για το περιβαλλον, αλλά οσο θετικο να ειναι οταν αρχισουν τα διαφορα(φυσιολογικα)θεματα ολοι αθελα τους στην προσπαθεια να βοηθησουν σε αγχωνουν και σε μπερδευουν.Ολοι θα εχουν λογο.Η μαμα σου,η γιαγια σου ,ο ανδρας σου,οι φιλες που θηλασαν και που δε θηλασαν,η περιπτερου κτλ...Ομως ολοι λενε την κουβεντα και φευγουν το τελικο βαρος των χειρισμων πεφτει στις μανουλες.Το τι ακους δε λεγεται...

Εκει λοιπον παιζει ρολο η ψυχραιμα αλλα και η ενημερωση για να μην στραβοπατησεις και ταλαιπωρηθεις γιατι δεν το εχουν και ολοι οι παιδιατροι κακα τα ψεμματα....

Εγω λοιπον θα σου ελεγα οτι δεν ειμαι και πολυ σιγουρη οτι η μαια που θα πληρωσεις στο θεμα του θηλασμου θα σε βοηθησει και πολυ...εγω την πληρωσα και με βοηθησε σε πολλα αλλα με το θηλασμο δεν το 'χε..αρες μαρες μου ελεγε.

Εκτος και την ξερεις και ξερεις οτι ειναι καλη σε αυτο το κομματι αλλιως ειναι προτιμωτερο να πας σπιτακι σου και να φωναξεις μια συμβουλο πιστοποιημενη να σε κατευθυνει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...