Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Συμφωνώ απόλυτα! Να είναι υποστηρικτικός με μέτρο! Δεν ψάχνεις φίλους γιατρό ψάχνεις που να είναι παράλληλα και λίγο άνθρωπος. Όλες μας νομίζω ξέρουμε πως όλοι οι γιατροί βάζουν ένα όριο και αυτό είναι το σωστό! Και θα γελάσεις να πεις μια χαζομάρα αλλά και θα σου μιλήσει σωστά και με υποστήριξη. 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Μα η υποστήριξη αυτό είναι.. περνάμε δύσκολα σε αυτή τη διαδικασία και το ξέρουν. Αν σε ρίχνουν κιόλας τι να το κάνεις.. η ψυχολογία είναι πάνω από όλα.. οφείλουν να είναι δίπλα μας την ώρα που συζητάμε και να δίνουν ένα ανθρώπινο κουράγιο. Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω εισπραξει από τους γιατρούς μου ποτέ κανένας δεν μου μίλησε απότομα και δεν θα το δεχομουν και να με ρίξει κάποιος κι ας ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Δεν τα λέω για σένα έτσι; αν σου κάνει εννοειτε τον κρατάς με τα χίλια αλλά μπορείς να του πεις ότι ο τρόπος που μιλάτε δεν με βοηθάει ψυχολογικα..

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Kαλημέρα κοριτσάκια! Καλή Κυριακή!

Μόλις έφυγε ο άντρας μου στην δουλειά και είμαι μοναχούλα.:( Θα σχολάσει αύριο το πρωί, όταν θα ετοιμάζομαι για να πάω εγώ στη δική μου! Το τι βαριέμαι δεν λέγεται. Έχω κι ενα κάρο δουλειές να κάνω και δεν έχω καμία όρεξη.

Έβρι για την διατροφή που ρώτησες, όσο κουφό κι αν ακούγεται δεν κάνω τίποτα απολύτως. Και μάλιστα τρώω και τα πάντα. Τώρα γιατί δεν βάζω κιλά (και έχασα μάλιστα κ 1) δεν έχω ιδέα. Όπως έχω ξαναπεί είμαι κινητική, δουλεύω, αλλά και πάλι ξέρω γώ...πάντως όπως και να έχει δεν με χαλάει καθόλου και ελπίζω να πάει έτσι!

Ο μπέμπης από εκεί που ήταν μεσ' τη ζωηράδα 2 μέρες είναι πολύ ήσυχος και ανησυχώ κάπως γαμώτο!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τώρα βλέπω στο τικεράκι μου ότι μπήκα στην 30η εβδομάδα και μου φαίνεται απίστευτο...πώς πέρασε έτσι ο καιρός! Νιώσατε κι εσείς ότι πέρασε γρήγορα ή μονό σε εμένα φαίνεται ότι περνούν νεράκι οι μέρες??

2sCXp3.png

Kαλημέρα κοριτσάκια! Καλή Κυριακή!

Μόλις έφυγε ο άντρας μου στην δουλειά και είμαι μοναχούλα.:( Θα σχολάσει αύριο το πρωί, όταν θα ετοιμάζομαι για να πάω εγώ στη δική μου! Το τι βαριέμαι δεν λέγεται. Έχω κι ενα κάρο δουλειές να κάνω και δεν έχω καμία όρεξη.

Έβρι για την διατροφή που ρώτησες, όσο κουφό κι αν ακούγεται δεν κάνω τίποτα απολύτως. Και μάλιστα τρώω και τα πάντα. Τώρα γιατί δεν βάζω κιλά (και έχασα μάλιστα κ 1) δεν έχω ιδέα. Όπως έχω ξαναπεί είμαι κινητική, δουλεύω, αλλά και πάλι ξέρω γώ...πάντως όπως και να έχει δεν με χαλάει καθόλου και ελπίζω να πάει έτσι!

Ο μπέμπης από εκεί που ήταν μεσ' τη ζωηράδα 2 μέρες είναι πολύ ήσυχος και ανησυχώ κάπως γαμώτο!

να μην ανησυχεις μιμικα μου κι εμενα χτες βραδακι ουτε που κουνηθηκε αλλα μεχρι κ τωρα κατι αμυδρες κλωτσιες ενιωσα...εχει αρχισει κ γυριζει κ νιωθω αυτο πιο πολυ!ενοχλησε τον αν θες κ χτυπα με τα δαχτυλα σου την κοιλιτσα σου να δεις αν θα ανταποκριθει!εγω ετσι κανω ή ξαπλωνω απο την μερια που τον ενοχλει κ παντα μου δινει σημα!

pysXp3.png

γεια σας κοριτσακια μου μολις φαγαμε και εχω τουμπανιασει.

Πως περνατε;

Ειχα προβλημα με τη συνδεση μου δυο μερες γι αυτο εξαφανιστηκα.

Την Τριτη εχω παλι ραντεβου με το γιατρο και ανυπομονω να δω τη μπεμπε μου.

Μαθατε τιποτα για τον εοπυ ανυσηχω με τα ιδιωτικα μαιευτηρια

N34Jp2.png

Καλησπέρα σας. Τι κάνετε?

Εμείς σήμερα πήγαμε σε μία βάφτιση και μετά κατεβήκαμε παραλία για ένα καφεδάκι. Έχει συννεφιά αλλά δεν κάνει κρύο.

Μόλις φάγαμε κι εμείς κοκκινιστό με ριζάκι. Φάγαμε όλοι μαζί στο σπίτι της μαμάς μου.

Χρόνια Πολλά Σοφία για τα γενέθλιά σου. Εύχομαι κάθε ευτυχία σε εσένα και την οικογένειά σου.

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες!να χαιρεστε τα παιδακια σας κ με το καλο τα μωρακια!!

τανια καλως να δεχτεις το κοριτσακι σου!

μαριλενα ευχαριστω πολυ γι ατισ πήροφοριες!

μιμικα συνηθως τα εμβρυα αντιδρουν αν φας κατι γλυκο.δοκιμασε το.κ εμενα υπαρχουν μερεσ που το ακουω συνεχεια κ αλλες που ειναι λιγοτερο κινητικο.

εμεις πηγαμε στους γονεις μου φαγαμε κ κοψαμε και τη τουρτα!με βοηθησε η ελλη να σβησουμε τα κερακια-εκανε προβα γι ατα δικα της γενεθλια το κοριτσι μου!(ναι η γαιδουρα ακομα σβηνω κερακια ζητω ο παλιμπαιδισμος:P)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρα κορίτσια!

Σοφάκι χρόνια πολλά και από εδώ! Να φέρεις με το καλό το αγγελούδι σου στον κόσμο!Να σε χαίρονται!

Geo angela πήγα στο γάμο και γινόταν χαμός από βροχή και σήμερα είναι χειρότερα!

Mimika μην ανησυχείς,μια χαρά είναι το παιδάκι σου! Όσο για τον καιρό πέρασε σαν νεράκι.Μου φαίνεται πως μόλις γεννήσω θα μου λείπει αυτό το διάστημα!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Καλησπερα κοριτσακια τι κανετε????Θα μας τρελλανει ο καιρος το πρωι ειχε φοβερη ζεστη και τωρα επιασε μπορα :confused:.

Εμεις σημερα πηγαμε βολτα σε ενα φοβερο παρκο που εχει γινει εδω και λιγο καιρο (ειχε ακομη και εξωτερικα οργανα γυμναστικης,κατι που πρωτη φορα ειδα!) και η μικρη ξεσαλωσε.Μετα πηγαμε Mc donalds(βλεπω να μπαινουν τα κιλακια αυτο τον μηνα).

Σοφακι Χρονια Πολλα,πολυχρονη να χαιρεσαι την κορουλα σου και με το καλο το καινουργιο μελος.Οσο για τα κερακια και εγω τα σβηνω καθε χρονο και κερακια με αριθμους οχι ερωτηματικα και βλακειες :D.Γιατι οχι???

Μιμικα να φας κανενα παγωτακι να δεις πως θα αρχισει να χορευει :P.

Κοριτσια εχω μπερδευτει στο φεις......δεν ξερω ποια ειναι ποια και με ποιες δεν ειμαι:shock::shock::shock:

q3Owp3.png

aijjp3.png

Γειά σας κοριτσάκια!

Εlisabeth χρόνια πολλά και ευτύχισμένα! Να σε χαίρεται η οικογένεια σου!

g34002.gif

Μιμίκα μην ανησυχείς για τον μπέμπη σου. Κι εμένα πότε πότε είναι πολύύύύύ ήρεμη σε σχέση με άλλες φορές!!

Κι εγώ που προχτές σας έλεγα ότι δεν την πολυαισθάνομαι, έφταιγε η θέση που είχε, από χτες έχει ξεσαλώσει.

Πήγαμε και σε μια βάφτιση και στο κέντρο όσο είχε μουσική να δείτε χορό η μπουμπού μου!!! Χαχαχα!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου...μόλις έφαγα τα σουβλάκια μου και μπήκα να δω τι κανετε

Σοφία χρονια πολλα με το καλ το μωρακι σου....

Κορίτσια όσο αφορα τις κινήσεις μην αγχωνεστε...αρκεί να το αισθάνεστε όσο και οι σιγανες κινήσεις να κάνει....εμένα ήταν μια εβδομάδα πολυ ήσυχος και σήμερα κάνει πάρτυ Απο το πρωι...μάλλον έφταιγε η θέση που είχε πάρει....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Kαλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Σοφία χρόνια σου πολλά και πολυχρονη! Εύχομαι σύντομα και με το μωράκι σου αγκαλιά! Να σε χαίρετε η οικογένεια σου και εμείς!

Ενα ευχαριστώ σε όλες τις έμπειρες μανούλες που μας δινουν τόσο ωραίες συμβουλές. Αχ, κορίτσια, μακάρι όλες μας να μπορέσουμε να θηλάσουμε, και χωρίς πολύ κόπο. Το ξέρω ότι είναι μια τόσο φυσιολογική διαδικασία ο θηλασμός, αλλά δε ξέρω γιατι από πολλές κοπέλες ακούς κάτι ιστορίες για αγρίους!

Μιμίκα, όντως φτάσαμε στις 30 εβδομάδες. Πώς πέρασε ο καιρος. Ωρες ώρες σκέφτομαι τη στιγμή που είδα το θετικό τεστ, και τώρα έχω μια κοιλιά πεπόνι! Αντε, υπομονή 10 (ίσως και λιγότερες);) εβδομάδες και θα κρατάμε στην αγκαλιά μας τα μωράκια μας!

Για το καρεκλάκι αυτοκινήτου, και για το ρεκαρο διάβασα καλά σχόλια, αλλά είπαμε να πάρουμε το maxi cosi, θεωρητικα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με το καρότσι μας.

Και για αποστειρωτή και εγώ κοιτάω για τις avent τον 3 σε 1. Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα και θα τον παραγγείλω και αυτον από εβδομάδα!

Κοριτσάρες τι κάνετε?

Εγώ είχα πάει σε ένα παιδικό πάρτυ γενεθλίων και μετά μία βόλτα. Η μέρα σήμερα ήταν των κοινωνικών υποχρεώσεων και της βόλτας.:D

... μόνο ο καιρός μας τα έχει χαλάσει!!!:(:(

οι τουρίστες έχουν έρθει στο νησί για την θάλασσα και τον ήλιο κι εδώ βρέχει συνέχεια... δεν βλέπω να ξαναπατάν το πόδι τους στην ελλάδα Μάιο.

Σας καληνυχτώ ομορφούλες και θα τα πούμε πάλι αύριο!!!

Ye4Ip3.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

σας ευχαριστω για τις ευχες να χαιρεστε κ εσεις τις οικογενειες σας και με το καλο τα μπεμπακια σας!

περασαμε ενα ομορφο σκ και απο σημερα επιστροφη στην καθημερινοτητα...ευτυχως ερχεται τριημερο-ελπιζω με καλο καιρο!

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!

Εγω τρεχω και δε φτανω ειδικα αυτη η βδομαδα ειναι φουλ.

Μετα ομως τριημερακι ;)

Θιξατε πολλα θεματα...δεν τα θυμαμαι και ολα.

Να πω επιγραμματικα οτι το καθισμα αυτοκινητου για μενα επιβαλλεται να ειναι πολυ καλο.Εμεις μεχρι το χρονο ειχαμε το βρεφικο της perego που κοιτουσε αναποδα και ηταν σετ με το καροτσι και μετα το χρονο εως και σημερα εχουμε της recaro,το οποιο ηταν πολυ ακριβο μεν αλλα ειναι και παρα πολυ ασφαλες.

Μπιμπερο-πιπιλες μετα απο πολλες δοκιμες σε μαρκες κτλ και πολλα πεταμενα λεφτα χρησιμοποιησα τις nuk.Eιναι τι θα ταιριαξει στο καθε μωρο,εμεις ευτυχως μπιμπερο-πιπιλες κοψαμε νωρις και ξενοιασα.Παντως εχω μια αδυναμια στη nuk θεωρω οτι το κατεχουν το θεμα...

Αποστειρωτη ειχα chicco επειδη αρχικα ειχα μπιμπερο κικο αλλα ευτυχως εκανε και για τα υπολοιπα.Νομιζω οτι ενας αποστειρωτης χρειαζεται σε ολους και καλο ειναι να περνει ολες τις μαρκες μπιμπερο.

Θηλαστρο ειχα αγορασει το mini electrik της medela αλλα τελικα βλακεια ειχα κανει γιατι οταν χρειαστηκα θηλαστρο εκανα τη δουλεια μου τελεια μονο με νοσοκομειακο-Το symphony της medela που ειναι με μηνιαια ενοικιαση και ειναι κορυφαιο για μενα.

Τωρα για το θηλασμο...εγω απο τη δικη μου εμπειρια δεν θα το ελεγα ευκολη υποθεση.Εχει να κανει με πολλα κατα τη γνωμη μου,με την απειρια,με την παραπληροφορηση,με το περιβαλλον,με τη θεληση αλλα κυριως με το ιδιο το μωρο...

Ειναι μεγαλο θεμα και δεν μπορω τωρα να επεκταθω αλλα δεν εχει και νοημα να το κανω γιατι η καθε μαμα το βιωνει διαφορετικα.

Θηλασα αποκλειστικα μονο 3 μηνες με πολλους κοπους(δε μου ηταν καθολου ευκολο για πολλους λογους που ειχαν να κανουν κυριως με το μωρο-ΓΟΠ,λαιμαργια,πληγωμενες θηλες κτλ)και ναι,διεκοψα απο βλακεια μου.

Θαυμαζω τις μαμαδες που μπορουν και απολαμβανουν το θηλασμο και θηλαζουν ηρεμες αποκλειστικα και τωρα θα προσπαθησω ακομα παραπανω αλλα δεν θα γινει αυτοσκοπος.Για μενα, προεχει η ψυχικη ηρεμια της μαμας και κατ' επεκταση, του μωρου και ολης της οικογενειας.

Απο εκει και περα ειναι να σου ταιριαζει κιολας το ολο θεμα θηλασμος...λεγατε προχθες για προγραμματισμο κτλ ,δε νομιζω οτι υπαρχει μεγαλυτερο control freak απο μενα και θηλασμος και προγραμμα νομιζω οτι δεν κολλανε.

Εδω ειναι η εμπειρια μου απο το θηλασμο

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28814&page=2

Μηνυμα 58

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...