Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Κορίτσια να σας ρωτήσω αν ξέρετε. Δύο βδομάδες τώρα δεν έχω βάλει γραμμάριο. Είναι φυσιολογικό ή να ανησυχω? Ενα βιβλίο που έχω λέει πως αυτες τις εβδομάδες θα επρεπε να βάζω γύρω στο μισο κιλό την εβδομάδα. Τρώω κανονικά, και αν η μικρή βάζει γύρω στα 100 και γραμμάρια, τότε γιατί δε βάζω? Το επόμενο ραντεβού μου με τη μαία είναι στις 15 Ιουνίου. Να την πάρω να τη ρωτήσω?

Και δυο ακόμη ερώτησηεις, μάλλον για προς τις ήδη μανούλες αυτές.

Κοιτάμε για καθισματάκι αυτοκινήτου. Τι να προσέξω? σκέφτομαι να πάρω της maxi cosi, είναι καλά? Ο άντρας μου απο τη μία λέει πως όλα είναι τα ίδια και δε χρειάζεται να πάρω κάποιο ακριβό, αλλά εγώ σκέφτομαι πως ότι πληρώνεις παίρνεις. Εσείς τι έχετε?

Εύχομαι να θηλάσω, αλλά ποτε δε ξέρεις. Για αρχή πόσα μπιμπερό θα χρειαστώ? Να αγοράσω θήλαστρο ή μόνο άμα χρειαστεί? Τα ηλεκτρικά είναι αρκετά ακριβα. Αποστειρωτή θα χρειαστώ ή ας γεννηθεί πρώτα η μικρή και βλέπουμε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δέσποινα μην αγχώνεσαι καθόλου. Εγώ έχασα κ 1 κιλό από τον προηγούμενο μήνα που είχα ζυγιστεί στον γιατρό, παρόλο που ο μπέμπης βάρυνε. Καθισματάκι εμείς λέμε να πάρουμε της ρεκαρο.

2sCXp3.png

Δέσποινα και εγώ έκανα δύο εβδομάδες να πάρω βάρος μην ανησυχείς καθόλου αφού το μωρό μεγαλώνει φυσιολογικά! Εγώ μη σου πω πως προσέχω πολύ μπας και χάσω τίποτε!!Και για το σεξ και αυτό βοηθάει μου το είπε ο γιατρός και αυτό!

Μιμίκα μπράβο που έχασες,έκανες διατροφή ή έτσι;

K4b4p2.pngHSk3p2.png

καλημερα κοριτσια!!!!

τι καιρος ειναι αυτος????αχ μ αρεσει αλλα οκ πολυ βροχη!!!

αρχισαν τα πρηξιματακια ε???κι εγω μια απο τα ιδια!!!οταν κουραζομαι κ περπαταω πολυ γινομαι τουμπανο!ο γιατρος ειχε πει στα ποδια ειναι φυσιολογικο αλλα αν πριζομαι ετσι στο ασχετο κ στα χερια θα πρεπει να βαλω μαχαιρι στο αλατι κ στα γλυκα!βερες εννοειται οτι δεν τις φοραω ουτε εγω απο την αρχη της εγκυμοσυνης!

οσο για το βαρος θα σας πω την πεμπτη που θα παω στον γιατρο!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

μαριλενα μπραβο για τα νεα σου μια χαρα μεγαλωνει η μπουμου σου!

δεσποινα μην ανησυχεις καθολου για τα κιλα εισαι πολυ τυχερη που δε πηρες και μπραβο σου εφοσον το μωρο μεγαλωνει καλα δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.για το καθισμα της maxi cosi ειναι απ τα καλυτερα οπως και τα ρεκαρο αυτο που θα πρεπει να δεις ειναι να μπαινει αναποδα μεχρι το χρονο τουλαχιστον.αν παρεις μπιμπερο(πιστευω 2-3 ειναι αρκετα γι αρχη αλλωστε αν θηλασεις δε θα τα χρειαστεις) να παρεις κ αποστειρωτη μαζι εκτος αν θες να τα αποστειρωνεις με βρασιμο.θηλαστρο εδω το καλυτερο ειναι να νοικιασεις νοσοκομειακο αν χρειαστει λογικα θα εχετε κ εκει την ιδια δυνατοτητα οταν γεννησεις με το καλο θα δεις αν το χρειαζεσαι μη παρεις απο τωρα.

αγλαια καλο ταξιδι και καλα να περασετε!!

εμεις μολις γυρισαμε απ τα πεθερικα μου φαγαμε του σκασμου κ τωρα το μονο που θελω ειναι να ξαπλωσω!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Κοριτσια εγω θηλασα τον μικρο μεχρο 11 μηνων που αρρωστησε και για τρεις μερες δεν ετρωγε ουτε επινε τιποτα...

Γενικα δεν ημουν διαβασμενη και δεν πιστευω οτι το διαβασμα αρκει ουτε και ειναι απαραιτητο! νομιζω οτι αν εχεις θεληση θα σου "κατσει" και επισης θελει και πισμα...Εβαλα τον μικρο απο τις πρωτες ωρες στο στηθος, συνεργαστηκε αμεσως ευτυχως. Γυριζοντας στο σπιτι πανω στον μηνα ξεκινησαν οι κολικοι...το βραδυ λοιπον που τον ταιζα εκλαιγα και γω υποθεσα οτι ειναι επειδη δεν ειχα γαλα.. :( ετσι απο ανασφαλεια μπηκα στην διαδικασια να του κανω συμπληρωμα το οποιο βεβαια το πετουσα τις περισσοτερες φορες. μετα για ενα διαστημα ο θηλασμος ηταν απκλειστικος και περιπου 6 μηνων που αρχισε να τρωει ξεκινησα παλι το συμπληρωμα. Πολλες φορες δοκιμαζα με το θηλαστρο να βγαλω γαλα και δεν εβγαζ τιποτα! απογοητευομουν, εκλαιγα και αλλα συνεχιζα να τον βαζω στο στηθος. Τουλαχιστον οσο ειχα το επινε και στην πορεια το δεσιμο ειναι πολυ μεγαλο...στην ιδεα οτι θα το εκοβα ενιωθα σαν κατι να χανω, σαν κατι να μας χωριζει. Τελικα με την αρρωστεια του μικρου κοπηκε τελειως...

Αυτη τη φορα θελω να ειμαι και γω ποιο αποφασιστικη, ελπιζω η μπεμπα να μην εχει κολικους (ευχομαι να μην εχετε και σεις γιατι πραγματικα μας τρελαναν...μεχρι και 12 μηνων εκανε κολικους..) και ελπιζω ολα να πανε καλα..

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Οσο αφορα το καθισματακι εχουμε της Recaro το ειχα ξαναγραψει παλαιοτερα..

Και γω ειμαι της αποψης οτι εχει να κανει με την ασφαλεια του μωρου, αξιζει να δωσουμε καποια χρηματα παραπανω..

Αποστειρωτη πειραμε της Avent. Μου βγηκε καλος, γρηγορος πολυ!!! Γνωμη μου ειναι οτι χρειαζεται ενας αποστειρωτης ασχετα αν θηλαζεις η οχι. Σαφως οσες θηλαζουν αποκλειστικα, δεν ειναι και πολυ απαραιτητος, μονο για τις πιπιλες και ισως κανενα μπιμπερο για χαμομηλακι?...εμεις για παραδειγμα διναμε χαμομιλακι για τους κολικους.. καλυτερα να υπαρχει παρα να τρεχουμε οταν τον χρειαστουμε. Βεβαια υπαρχει παντα και το βρασιμο!!!

Μπιμπερο ειχα παρει τα DR.Brown επειδη ηταν καλα για τους κολικους. Τωρα ομως χρεισημοποιω της NUK. Γενικα να πω στις νεες μανουλες οτι πελαγωνεις στην αρχη και ολα φαινοντε δυσκολα αλλα τελικα δεν ειναι τιποτα!!! Ολα θα πανε καλα και το χαος που επικρατει μεσα στο μυαλο θα διαλυθει..:tongue:

Εγω οταν φευγαμε απο το μαιευτηριο ημουν σαν χαμενη...δεν ηξερα πως θα ανταπεξελθω στο σπιτι χωρις βοηθεια και εκλαιγα με το μονο μονο...αλλα τελικα ολα πηγαν καλα. Ταλαιπωρια φυσικα υπαρχει, κουραση και ειδικα με την καισαρικη αλλα ευτυχως τα μπεμπακια σε κανουν να προσπερνας ολα τα εμποδια!!!

cfcIp3.png

Κοριτσάκια, σας χαιρετάω, αύριο φεύγουμε, ακόμα ετοιμαζόμαστε... Ελπίζω να περνάτε καλά και να σας βρω όλες καλά, όταν επιστρέψουμε!

Φιλιά πολλά πολλά

Καλα να περασετε κοπελα μου!!! Φιλια πολλα...

Κορίτσια να σας ρωτήσω αν ξέρετε. Δύο βδομάδες τώρα δεν έχω βάλει γραμμάριο. Είναι φυσιολογικό ή να ανησυχω? Ενα βιβλίο που έχω λέει πως αυτες τις εβδομάδες θα επρεπε να βάζω γύρω στο μισο κιλό την εβδομάδα. Τρώω κανονικά, και αν η μικρή βάζει γύρω στα 100 και γραμμάρια, τότε γιατί δε βάζω? Το επόμενο ραντεβού μου με τη μαία είναι στις 15 Ιουνίου. Να την πάρω να τη ρωτήσω?

Εύχομαι να θηλάσω, αλλά ποτε δε ξέρεις. Για αρχή πόσα μπιμπερό θα χρειαστώ? Να αγοράσω θήλαστρο ή μόνο άμα χρειαστεί? Τα ηλεκτρικά είναι αρκετά ακριβα. Αποστειρωτή θα χρειαστώ ή ας γεννηθεί πρώτα η μικρή και βλέπουμε?

Δεσποινα μην ανησυχεις, τα μωρακια παιρνουν βαρος ασχετα με το βαρος το δικο μας!!! Εισαι και τυχερη που δεν παιρνεις...τι να πουμε και μεις.. :evil:

θηλαστρο θα σου προτεινα να μην βιαστεις. Αλλωστε δεν ειναι οτι καλυτερο για να το εμπιστευεσαι..μονο το μωρο μπορει να φτιαξει σωστα την παραγωγη σου...το βλεπεις στην πορεια αυτο.

cfcIp3.png

Δεν το πιστεύω!!! Γίνεται έξω χαμός κυρίου. Βροντές, αστραπές και καρεκλοπόδαρα. Καλέ το πρωί είχε ήλιο. Πήγαμε στη βάφτιση και γυρίσαμε στο σπίτι άρον άρον. Είχαμε κανονίσει να πάμε και μια βολτίτσα μετά τη βάφτιση αλλά ο καιρός μας τα χάλασε..:(

αχ κορίτσια πάλι πεινάω!!!:?:-?

Καλά να περάσετε στις διακοπές σας Αγλαία. Πιστεύω πως θα ανανεωθείτε κιόλας.

Elisabeth σε ευχαριστούμε για τις συμβουλές σου. Εμάς τις πρωτομάνες μας βοηθάς πολύ!

Evri σε εσάς βρέχει? Πήγατε στο γάμο?

Θα τα πούμε αργότερα πάλι. Προς το παρόν πάω να δω τι να φ΄τιάξω να φάω...

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

angela σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια...κ εγω απο αλλες μανουλες εμαθα μη νομιζεις...αν και οσα βοηθησαν εμενα μπορει ναμη κανουν για σενα...καταλαβαινεις πως το λεω ε?καθε σχεση μαμας παιδιου ειναι μοναδικη κ εκεινο τελικα θα σε καθοδηγησει για οτι χρειαστει;)

μαριλενα μιας που ανεφερες γι αποστειρωτες της αβεντ παιρνει και μπουκαλια αλλων εταιρειων(εμενα με βολεψαν τα γυαλινα της κικο πολυ)?θελω κ εγω να παρω καινουριο 2 ειχα ο ενας παρεδωσε πνευμα κ ο αλλος καλος ηταν αλλα πολυ αργος...

επισης εχει χρησιμοποιησει καμια υγραντηρα και ποια μαρκα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα.....επιτέλους δεν βρέχει.....

Τι κανετε????χθες είδα Eurovision και κοιμήθηκα αργά και όπως ανάμενοταν ο μικρός ξύπνησε νωρίς,..,και τώρα κουτουλαω....

Σήμερα λέω να κάνω μπαμιες με μοσχάρι.....πρωτη φορα θα το κάνω αλλα δεν θα είναι δύσκολο....έχω να βάλω πλυντήρια να σιδερωσω ένας χαμός....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα!

Σήμερα έρχεται το κοριτσακι μου:tongue: Χτες και εγω κοιμηθηκα αργα αλλά παλι ξύπνησα νωρις! Μοσχαράκι με κριθαρακι ετοιμαζω εγω, και ευτυχως κατα ερίεργο τροπο δεν εχω ούτε σιδερο ούτε πλυντήρια! Αννα σε ευχαριστω για την καταθεση εμπειριας του θηλασμου σου, προσπαθώ να ενημερωθώ όσο μπορώ, διαβασα και καποια βιβλία τα οποια με αγχωσαν λιγάκι και προσπαθω να ακουω περισσοτερς εμπειριες απο άλλες μανούλες!

Σοφία χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και απο εδω!Με το καλο να παρεις το μωρακι σου αγκαλιά!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

μαριλενα μιας που ανεφερες γι αποστειρωτες της αβεντ παιρνει και μπουκαλια αλλων εταιρειων(εμενα με βολεψαν τα γυαλινα της κικο πολυ)?θελω κ εγω να παρω καινουριο 2 ειχα ο ενας παρεδωσε πνευμα κ ο αλλος καλος ηταν αλλα πολυ αργος...

επισης εχει χρησιμοποιησει καμια υγραντηρα και ποια μαρκα?

Καλημερα Σοφια και χρονια πολλα!!! Ευχομαι να τα χιλιασεις και να εισαι παντα γερη και δυνατη εσυ και η οικογενεια σου!!!

Ο αποστειρωτης παιρνει και αλλα μπουκαλια ναι. Εγω εβαζα και της αβεντ και της νουκ και του DR.Brown. Απλα ισως να μην βαζεις την ποσοτητα που θα εβαζες της αβεντ για παραδειγμα αλλα γενικα εγω εβαζα τα παντα.. :)

απο υγραντηρα δεν εχω παρει ποτε για να σε βοηθησω..:(

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...