Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Να'μαι κι εγώ πάλι εδώ!! Που με χάνεις που με βρίσκεις :tongue:

Ρίντι κι εγώ νοιώθω ότι έχω αρχίσει να πρήζομαι, στα δάχτυλα το καταλαβαίνω με τη βέρα μου που έχει αρχίσει να σφηνώνει!! Όσο για τα πόδια εδώ και καιρό έχω καθιερώσει τις σαγιονάρες κι έχω σωθεί!! :cool:

Εύρι είμαι κι εγώ αρνητική για την επισκληρίδιο, άσε που στο δημόσιο νοσοκομείο που θα γεννήσω νομίζω πως δεν κάνουν, αλλά έτσι κι αλλιώς φοβάμαι τυχόν επιπλοκές.. Όσο να πεις είναι ένα είδος νάρκωσης.. :rolleyes: Επίσης να χαίρεσαι τον μπέμπη σου!! Μεγάλωσε πολύ!!! :D

Για το θηλασμό που λέτε, πρόσφατα γνώρισα μία κοπέλα, η οποία είχε κάποια θέματα όταν γέννησε, και έτσι τον πρώτο μήνα το παιδί έπινε ξένο γάλα, αλλά μετά αποφάσισε να ξαναπροσπαθήσει και το έβαλε πείσμα, και με την βοήθεια συμβούλου θηλασμού, και κάποιου φαρμάκου που πήρε για 1 βδομάδα περίπου (υποθέτω κάτι σε σχέση με ορμόνες) κατάφερε και εδραίωσε τον θηλασμό της, και θηλάζει τώρα 10 μήνες!! Αυτό που μου είπε από την δική της εμπειρία είναι ότι είναι θέμα θέλησης!!

Όσον αφορά το θέμα ενημέρωσης από την άλλη, αν και γενικά δεν πιστεύω σε θεωρίες συνομωσίας, πιστεύω ότι πολλοί από τους ιθύνοντες της υγείας προωθούν προϊόντα, όπως πχ συμπληρώματα κοκ, προφανώς για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα. Οπότε (και μακάρι να κάνω λάθος) πιστεύω ότι ίσως και επι τούτου να κατευθύνουν λάθος τις νέες μητέρες...

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΑΑ Ρίτα είχες δίκιο!! Τελικά ο παλιός είναι αλλιώς :tongue: Έκανα μια γρήγορη έρευνα αγοράς, και όντως υπάρχουν πολύ οικονομικά έτοιμα σεντονάκια.. Κατέληξα ότι δεν αξίζει να κάτσω να τα κάνω, από άποψη κέρδους δηλαδή..

Στο μεταξύ κορίτσια με έχει πιάσει αμόκ με τις αγορές, κάθε φορά για έρευνα πηγαίνω κι όλο και κάτι αγοράζω.. Πρέπει να γίνει κάτι να συγκρατηθώ!! :shock: Θέλω να τα πάρω ΟΛΑ λέμε!!!!!!!!!!!! :tongue:

s29sp2.pngMbfRp3.png

myrina εμενα τα πόδια μου μόνο πρήστηκαν… Τα χέρια ακομα όχι. (Τουλάχιστον η βέρα μια χάρα μου είναι ακομη.)

Για για την επισκληρίδιο τώρα, εγω σκέφτομαι να κάνω. Έτσι κ αλλιώς έχω ξανακάνει σε παλιότερο χειρουργείο

(είχα κάνει φλεβίτιδα) και μια χαρά πήγε..

Όσο για τα πονάκια που νιώθω σιγουρεύτηκα ότι είναι η μπέμπα μου!:P:p:p

Με κλοτσάει προς τα κάτω και μέσα και γιʼαυτό το αισθάνομαι διαφορετικά!:rolleyes:

Γειά σας κοριτσάκια! Πρόλαβα λίγο και σας διάβασα, αλλά γράψατε τόσο πολλά που δεν τα θυμάμαι!

Μόλις έφυγε ο άντρας μου, πήγε στην δουλειά και σκυλοβαριέμαι! Δεν μου αρέσει καθόλου όταν είμαι μόνη τα βράδια!

Πρήστηκαν ποδαράκια διαβάζω ε? Εμένα ευτυχώς όχι ακόμα κι μακάρι να συνεχίσω έτσι. Με έχουν καταφάει όμως τα κουνούπια! Ταλαιπωρήθηκα πολύ χτές το βράδυ στον ύπνο μου. Κι ενώ όλη την ημέρα είμαι δραστήρια, το βράδυ μόλις ξαπλώσω νιώθω σαν ανάπηρη! Δεν μπορώ να κουνηθώ! Τί κακό κι αυτό. Κλωτσάει κι ο μπεμπάκος πολύ τελευταία. Σήμερα είναι σχετικά ήσυχος! Α! έκλεισα και για ντόπλερ στις 15 Ιουνίου στην Σούκα.

2sCXp3.png

Κι εγώ θα ήθελα πολύ να θηλάσω και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω..

Τα δικά μου πόδια μια πρήζονται μια ξεπρήζονται. Η βέρα πλέον μου χωράει στο αριστερό αλλά την έχω βγάλει και γενικά δεν φοράω δαχτυλίδια πια γιατί νιώθω ότι με ενοχλούν.

Καληνύχτα κορίτσια.

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

kοριτσια καλησπερα εχετε γραψει πολλα και δεν εχω διαβασει τιποτα:tongue::oops:...Η μεσουλα μου ευτυχως ειναι καλυτερα αλλα με ποναει κυριως πιο πολυ οταν ξυπναω το πρωι:confused::confused:Ριτα σημερα εκανα το μιλφειγ που μας εβαλες εδω αυριο που θα εχει παγωσει θα σας πω εντυπωσεις ελπιζω να το πετυχα πρωτη φορα φτιαχνω...Και τα δικα μου ποδαρακια μια πρηζονται μια ξεπρηζονται την βερα την εβγαλα και εγω γιατι οταν την αγορασα ημουν 47κιλα και τωρα ειμαι 59:oops:

:-D

Kαλημέρααααααααααα!!!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου???? Εδω ο καιρός είναι χάλια μαύρα βρέχει. Βέβαια εμένα με βολεύει γιατί μπορεί να μην πάμε στο χωριό έτσι όπως είναι.

Διάβασα για πρησμένα ποδαράκια και τα δικά μου είναι όλη μέρα δεν ξεπρήζονται καθόλου όσο για τα δαχτυλίδια από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος τα έβγαλα ούτε τη βέρα δεν φοράω.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Καλημέρα!!! Εδώ έχει καλό καιρό από ότι βλέπω έξω!! :D Εμείς όταν σχολάσει ο άντρας μου θα φύγουμε για χωριό και θα μείνουμε το Σαβ/κο!

Α τελικά βρήκα γιατί μας βγαίνουν τόσα πολλά να πληρώσουμε! Φέτος ο φόρος αλλυλεγγύης που τον πληρώσαμε ξεχωριστά πέρυσι τον Σεπτέμβρη, φέτος είναι ενταγμένος στην φορολογική! Οπότε γι'αυτό είναι τόσα.. Κατέβασα ένα άλλο πρόγραμμα που μου είπε μια φίλη λογίστρια, το Epsilon Net, και είναι πολύ πιο αξιόπιστο! Μου βγάζει ότι μπορώ να τα κάνω και σε 3 δόσεις ανά 2 μήνες, οπότε έτσι μάλλον θα την παλαίψουμε.. Τέσπα, ας είμαστε καλά να δουλεύουμε, να υπάρχει κι η δουλειά, κι ας πληρώσουμε και φόρους, τι να κάνουμε.. :shock:

Στο μεταξύ τις τελευταίες ημέρες δεν κοιμάμαι πάνω απο 6 ώρες την νύχτα, κοιμάμαι κατά τις 2-3 και ως τις 9 έχω ξυπνήσει.. Το 3ο τρίμηνο μου φαίνεται θα είναι δύσκολο :? Τουλάχιστον όμως πλέον νοιώθω το μωράκι μου, και αυτό με αποζημιώνει από όλα τα συμπτώματα!!! :D

s29sp2.pngMbfRp3.png

καλημερα κ απο μενα!

ριντι ευτυχως ακομα δεν εχω αρχισει να πρηχομαι αλλα νιωθω τα ποδια μου κουρασμενα και βαρια καθε βραδυ...συμβαλλει βεβαια και η ορθοστασια στη δουλεια:? τη βερα τη φοραω ακομα αν δω οταν αρχιζω να πρηζομαι πως θα τη ξεσφηνωσω!

αννια μπραβο για το μιλφειγ ειμαι σιγουρη θα βγηκε τελειο!κ εμενα μ εχει πεθανει η μεση μου οχι ακριβως η μεση το ισχιο μαλλον απο το πρωτο μηνα κ μεχρι να γεννησω ετσι θα ναι το ξερω απ την ελλη...τουλαχιστον μετα τη γεννα εξαφανιζεται ο πονος κατι ειναι κ αυτο.

αναστασια ναι μπορεις να πληρωσεις σε δοσεις βασικα απ οτι καταλαβα ειναι δεκτικοι σε διευκολυνσεις και διακανονισμους...κ μας σε 3 δοσεις μας εβγαλαν το ποσο.καλα να περασετε στο χωριο!

κ εγω σηκωθηκα νωρις σημερα να κανουμε τις δουλειες μας γιατι το μεσημερι θα παμε για φαγητο στα πεθερικα μου.ευτυχως βλεπω εχει καλη μερα ελπιζω αν μη μας τα χαλασει αργοτερα!

καλο σκ σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια.

Ο καιρός μας είναι σχετικά καλός. Έχει ήλιο και δροσιά.

Σήμερα δεν έχει μαγείρεμα. Βαριέμαι πάρα πολύ. Το απόγευμα θα πάω μία βολτούλα. Αυτό το Σαββατοκύριακο είμαστε καλέσμένοι σε βαφτίσεις, μία σήμερα το απόγευμα και μία αύριο το πρωί.

Να περάστε όμορφα.:P

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια...

Χτες πηγα και γω στον γιατρο. Η μπουμπου μου ειναι 880 γραμμαρια περιπου!!! μεγαλωσε το μουτρακι μου...εγω εχω παρει σχεδον 2 κιλα σε ενα μηνα. τωρα ειμαι στα +8....μου ειπε να μην τρωω πολλα γλυκα αλλα εγω δεν μπορω ρε γαμωτο. Επισης μου αυξησε το σιδηρο και θα πεινω 3 χαπακια την ημερα. Το νατριο μου ειναι χαμηλο και θελει παρακολουθηση. χρειαζομαι πολλα υγρα και αλατι αλλα το αλατι ειναι επικυνδυνο γιατι και μενα αρχισαν να πριζοντε τα ποδια μου οταν ειμαι καθιστη! αρχες ιουνιου θα κανω καποιες εξετασεις και θα με ξαναδει γυρω στις 15 του μηνος...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Kαλημέρα απο την ηλιόλουστη Αγγλία. Εμεις εδώ έχουμε καλοκαίρι, όλα σας τα πήραμε, σας πήραμε και τον ήλιο!:tongue:

Τι κάνετε εγκυούλες? Μεγαλώνουν οι κοιλίτσες σας?

Μιμίκα και Χαρα, σας στέλνω μήνυμα για το facebook. Γενικά, δεν έχω πολλά κορίτσια, αλλά δε ξέρω και ποιες εχω! είμαι πολύ σχετική με το facebook. Οποια αλλη θέλει ας μου στείλει μήνυμα.

Αγλαϊα καλό σας ταξίδι αύριο. Εύχομαι να περάσετε πολύ ωραία και να ξεκουραστείτε!

Αννα, αν και καθυστερημένα, και εγώ θα σου ελεγα να πας Χαλκιδικη. Αλλωστε δεν είσαι και πρωτομάνα, αρχάρια και μες στο άγχος! Και τα παιδάκια σου θα το χαρούν περισσότερο. Τι ωραία που τα λες για το θηλασμό. Και εγώ θέλω να πιστεύω πως θα τα καταφέρω. Ηδη έχω αρχίσει να κοιτάω στο ίντερνετ πληροφορίες για τον θηλασμό. Να δω και τη βοήθεια θα μου παρέχει το NHS, αν και μέχρι στιγμής δυστυχώς στη περιοχή μου δε φάνηκε να έχουν καλές υποδομες.

Μυρινα, εμένα πολύ μου αρέσουν τα χειροποίητα. Νομίζω πως έχουν άλλη χάρη. Να έχεις δυο τρια, τα καλά, που σίγουρα θα τα κρατήσεις και για το (α) επομενο (α), και για τα εγγόνια. Πολύ χάρηκα τα χειροποίητα ρουχαλάκια και κουβερτούλες που μου έστειλε η πεθερά. Ακόμα περισσότερο όταν σκέφτομαι πως αυτά τα χάρηκε και ο άντρας μου. ασχετα που μερικά ρουχαλάκια ήταν πολύ κοριτσίστικα, πως τα ντύνανε τότε τα μωράκια τους!

Ευριδίκη, να χαίρεσαι τη μπεμπούλα σου. Μεγαλούλα και η δικιά σου. Αλήθεια με το περπάτημα γεννάς πιο νωρίς? Και εγώ θα ήθελα να γεννήσω στις 38 εβδομάδες. Δε λεω θα μας βόλευε με τη μετακομιση (ντροπή μου να σκέφτομαι έτσι), αλλά πιο πολύ θα το ήθελα γιατι δε νοιώθω ασφάλεια με τη περίθαλψη. Μέχρι τις 41 εβδομάδες θα πηγαίνω στη μαία κάθε δυο βδομάδες, ούτε συζήτηση για καρδιοτοκογράφο (το λέω σωστά) ή υπέρηχο. Τρέμω και μόνο στην ιδέα να πάει κάτι στραβα, τόσο κοντά στο τέλος.

Ροδακινούλα, καλή επιτυχία με την ανάλυση. Και εγώ την Τρίτη θα την κάνω. Τώρα πότε και αν θα πάρω τα αποτελέσματα, είναι άλλο θέμα.

Χαρά καλοφόρετο το φόρεμα. Για τα παπούτσια, και εγώ δε θα άντεχα με τέτοιο τακούνι τόση ώρα όρθια, αλλά γενικά δεν είμαι του τακουνιού.

Τανια, αύριο δεν έρχεται πίσω η κορούλα σου? Καλώς να την δεχτείς! Καλά να περάσετε.

Ριντι, τι πέρασες και εσύ. Περαστικά σου. Τουλάχιστον όλα είναι καλά, απλώς η μπεμπούλα θέλησε να σε ζορίσει λίγο παραπάνω.

Αννια, περαστικά με τη μέση σου. Εύχομαι να είσαι καλύτερα σήμερα.

Μιμίκα το ντόπλερ είναι η γ επιπέδου που λεν? Ελεγα να την κάνω μετά τις 20. Μήπως το αφήνω πολύ πίσω?

Ριτα σε ευχαριστώ για τη συνταγη. Δυστυχώς δε βρήκα τα σφολιατίνια, και πήρα απλή σφολιάτα. Μαλλον θα χάσει λίγο, αλλά από το τίποτα, εύχομαι να προλάβω να την κάνω αύριο.

Καλημέρα σε όλες! Και εγώ ετοιμάζομαι για μεσημεριανό γάμο και ψάχνω τι θα φορέσω! Βαριέμαι!

Despoina και η γιατρός και η μαία μου είπαν από μισή έως δύο ώρες περπάτημα την ημέρα στον ένατο.Βοηθάει μου είπαν. Γενικά η αυξημένη δραστηριότητα και η θάλασσα αλλά εσύ που να βρεις :wink:. Αν θες στείλε μου μήνυμα για το fb.

Marilena αν τρως αλάτι και πίνεις πολλά υγρά δε θα έχεις πρόβλημα γιατί θα το αποβάλλεις!

Geo angela καλά να περάσετε το σ/κ

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Μαριλένα, τι ωραία νέα της μπέμπας σου.

Ευριδίκη σου έστειλα μήνυμα. Εύχομαι στον ένατο να μπορώ και το μισάωρο περπάτημα. Από την αδερφή μου που ξέρω, ούτε 10 λεπτο δε μπορούσε να περπατήσει στο τέλος! Εχω ακούσει πως και το σ..ξ βοηθάει, αλλά εκείνη την εποχή με τη κοιλούμπα δύσκολο μου φαίνεται το άθλημα!

Καλά να περάσετε στους γάμους και τα βαπτήσια σας!

Καλημέρα.......

Μόλις γύρισα απο τα ψώνια μας...και τώρα ξεκουραζομαι γιατι πονάει η μέση μου.....

Όσο για τον θηλασμο και εγω παιδευτηκα πολυ στον μικρο μου....στην αρχη μο έλεγαν οτι δεν είχα γάλα στο μαιευτήριο και οταν γύρισα σπίτι χάρη στην μαμα μου και στον άντρα μου( θα τα παρατουσα) πεισμωσα κάλεσα μια σύμβουλο θηλασμου και θηλασα τον μικρο μου μέχρι 9 μηνών ( γύρισα στη δουλεια και ξεκίνησα τα ταξίδια)

Και τώρα πρώτα ο θεός θελω να τον βάλω απο την πρωτη μέρα στο στήθος και μην ακούσω κανένα......

Γενικα είμαι καλα αλλα άρχισα να κουράζομαι αρκετα απο κιλα είμαι + 12... Πλέον όμως κάνω διατροφή...

Καλο σκ....φιλια πολλα.

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...