Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτό πρωτη φορά το ακούω τόσες φίλες μου γέννησαν με επισκληρίδιο και όλες το βγάλαν κανονικά το μπεμπέ χωρίς βοήθεια !!! Φυσικά ο γιατρός γνωρίζει καλύτερα γιατί έχει περισσότερα περιστατικά !!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

κι εγώ πρώτη φορά, ψιλομούφα μου φαίνεται. τώρα όλες σχεδόν οι γυναίκες ψιλοπροετοιμασμένες πάνε. όχι μαθήματα ανώδυνου, όχι μαίες, όχι διαβάσματα - ιντερνετ όλο και μια προετοιμασία τη κάνεις.

ε και στο τέλος πάνε όλα στο βρόντο κι όλες όπως να ναι σπρώχνουν!!! (χαχαχα πλάκα κάνω!) και μια χαρά γεννάνε!!! (απ τη άλλη, χωρίς πλάκα αυτό)

αλο ξαναααα!!!!

εβρι σωστος αντρας ο μπεμπης!μεγαλωσε πολυ μπραβο το αγορακι σου!!!!!!

ροδακινουλα πηγα φατσουλες σημερα κ πηρα τελικα την προικα!πολυ οικονομικα ειναι κ μου αρεσαν πολλα σχεδιακια!!!!οσο για την κηπουρικη εγω τα εκανα ολα χτες κ σημερα το πρωι!!!κουραστικα αλλα οι βεραντες μου εγιναν σουπερ με τα λουλουδακια!

αννα κι εγω μια ολικη ναρκωση θα ηθελα!!ειμαι φοβιτσιαρα οπως καταλαβες!χιχιχι!

pysXp3.png

ευριδικη μια χαρα ο μπεμπης! ολόκληρο παλικαρι!

Για την αναισθησια ειναι πολύ νωρις ακομη για να επιλέξετε και αυτο με την βεντούζα πρωτη φορα το ακουω!

Εγω πάλι γιατι φοβάμαι την ολική νάρκωση???Φοβαμαι οτι δεν θα ξυπνησω μετα...

Αννα εσυ θηλαζες αποκλειστικα αν θυμαμαι καλα, ποτε σου εβαζαν το μωρο στο στηθος πρωτη φορα? χτες ειχα μια κουβεντα με τον γιατρο μου, πρεπει να την κανω και με τον παιδιατρο μας που θα ναι στην γεννα και θελω να δω τι γινετε και αλλου. Ο μεγαλος μου καημος ειναι αυτος , να καταφερω να θηλασω...

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Ευρυ μου σουπερ ο μπεμπης σου!!!

Εγω το εχω ξαναπει...δοξασα τον δημιουργο της επισκληριδιου!Φοβερη ανακαλυψη και θα με θυμηθειτε.Δε βρισκω το λογο γιατι να μην την κανετε!

Οσο για τα μεγεθη των παιδιων..ο δικος μου γεννηθηκε 3,900 και 55 ποντους.Το πιο ψηλο μωρο του μαιευτηριου απο οτι μου ελεγαν.Για να δουμε αυτη η τσουπρα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλο μεσημερι!!!!!Οκ παλι γραψατε ενα σωρο που δεν τα προλαβαινω:?.

Βρηκα φορεμα για την βαπτιση τελικα!!!Παρα πολυ κομψο,κρυβει κοιλιτσα και ητανε σε πολυ καλη τιμουλα οποτε το κτυπησα αμεσως :P:p:p.

Για παπουτσι εχω μια πολυ ωραια nude γοβα που ταιριαζει αψογα αλλα ειναι 12ποντη οποτε δεν ξερω αν θα καταφερω να βγαλω την βαπτιση,εσεις τι λετε?????

evri εφτασε και σενα εναμιση κιλο!!!!Μια χαρα ο μπεμπης!!!!!

q3Owp3.png

aijjp3.png

αλο ξαναααα!!!!

εβρι σωστος αντρας ο μπεμπης!μεγαλωσε πολυ μπραβο το αγορακι σου!!!!!!

ροδακινουλα πηγα φατσουλες σημερα κ πηρα τελικα την προικα!πολυ οικονομικα ειναι κ μου αρεσαν πολλα σχεδιακια!!!!οσο για την κηπουρικη εγω τα εκανα ολα χτες κ σημερα το πρωι!!!κουραστικα αλλα οι βεραντες μου εγιναν σουπερ με τα λουλουδακια!

αννα κι εγω μια ολικη ναρκωση θα ηθελα!!ειμαι φοβιτσιαρα οπως καταλαβες!χιχιχι!

Λιμπεράκι μου ποια πήρες τελικά ????? και σε τι χρώμα ????

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

ευριδικη μια χαρα ο μπεμπης! ολόκληρο παλικαρι!

Για την αναισθησια ειναι πολύ νωρις ακομη για να επιλέξετε και αυτο με την βεντούζα πρωτη φορα το ακουω!

Εγω πάλι γιατι φοβάμαι την ολική νάρκωση???Φοβαμαι οτι δεν θα ξυπνησω μετα...

Αννα εσυ θηλαζες αποκλειστικα αν θυμαμαι καλα, ποτε σου εβαζαν το μωρο στο στηθος πρωτη φορα? χτες ειχα μια κουβεντα με τον γιατρο μου, πρεπει να την κανω και με τον παιδιατρο μας που θα ναι στην γεννα και θελω να δω τι γινετε και αλλου. Ο μεγαλος μου καημος ειναι αυτος , να καταφερω να θηλασω...

δε ξερω αν κατάλαβα καλά τι με ρωτάς, θα προσπαθήσω όμως να πω την εμπειρία μου.

έχω γεννήσει και σε ιδιωτικό και σε δημόσιο καταρχάς.

κανείς δε μου το βαλε στο στήθος.

μόνη μου το ξεκίνησα το άθλημα.

στο πρώτο παιδί είχα τα προβλήματα που έχω αναφέρει.

μετά την επισκληρίδιο και τη καισαρική τη πρώτη ήμουν ένα χάλι μαύρο. 10. 30 γέννησα και το δα το παιδί αργά το απόγευμα! ουάου;;;

τα πρώτα 24ωρα το παιδί τρώει λίγο γενικά οπότε και η παραγωγή είναι μικρή (στο ιδιωτικο το τάιζαν!!!!:evil::evil::evil: είχε ΓΟΠ και έκανε εμετους γάλα κάθε φορά που το φερναν άρα το τάιζαν φουλ!)

δε τον είχα στο δωμάτιο να σημειώσω.

τον δεύτερο γιο στο έλενα, γέννησα 6 το πρωί στις 9 τον θήλαζα, με ολική νάρκωση αυτή τη φορά. για μια μέρα κράτησε αυτό γιατί το δεύτερο 24ωρο δυστυχώς μου διέγνωσαν λοίμωξη και μου τον απαγόρευσαν το θηλασμό. παρόλο που έκανα ρουμινγκ ιν σε μονόκλινο.

αυτή η ιστορία κράτησε 10 μέρες!!!!! τις πρώτες 10 μέρες δε θήλασα καθόλου. πέταγα το γάλα. απ την 11η μέρα και μετά λίγο λίγο στο στήθος, μια με αντλήσεις, με δική μου υστερία και κλάματα καταφέραμε και θηλάσαμε 8 μήνες. το μωρό ενεργοποιησε ξανα το σύστημα.

γιατί κακά τα ψέμματα η εδραίωση του θηλασμού δε γίνεται με τα θήλαστρα αλλά απ το παιδί.

κοίτα αν το θες θα το κάνεις.

η φύση αυτό είναι.

όπως μπορείς να γεννήσεις έτσι μπορείς και να θηλάσεις.

αν το πάρεις ως φυσικό ακόλουθο της γεννας θα το κάνεις.

θέλει στήριξη απ το περιβάλλον επίσης.

θέλει αντοχές κι επιμονή.

και σωστή ενημέρωση!

σωστή όμως!!!!!

εδώ στο φόρουμ θα βρεις πολλές λύσεις!

μπραβο εβρι μεγαλωσε πολυ ο μπεμπης σου με το καλο!!

κ εγω εννοειται θα κανω επισκληρηδιο ειτε γεννησω φυσιολογικα ειτε με καισαρικη...ειδικα στη καισαρικη με τα χιλια θελω αν δω το μωρο αμεσως!

τανια ευχομαι να τα καταφερεις με το θηλασμο!κ εγω θελω αυτη τη φορα να θηλασω.

χαρα βαλε καμια φωτο απ το φορεμα να το δουμε!οσο για τα τακουνια εγω δε θα τα φοραγα με τιποτε...εδω δεν τα μπορουσα χωρις να μαι εγκυος ποσο μαλλον τωρα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

για το θηλασμο συμφωνω εν μερει με οσα λεει η αννα...πανω απ ολα θελει ενημερωση, διαβασε οσο μπορεις!!

τη πρωτη φορα δεν ειχα διαβασει τιποτε πιστευα οτι ειναι μια φυσικη διαδικασια θα ρθει απο μονο του ομως δεν ειναι ακριβως ετσι...φταινε βεβαια και οι λαθος οδηγιες απο τους επαγγελματιες υγειας δε μπορεις να φανταστεις τι μου λεγανε!

τωρα αν μη τι αλλο θα μαι ενημερωμενη κ ελπιζω να τα καταφερω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

πόσα γράψατε βρέ???????????? Δεν έχω μπεί καθόλου από χθές το πρωί...έπεσε πολύ δουλειά. Πάω να σας διαβάσω και επιστρέφω. Φιλιά σε όλους. Το βράδυ θα μπώ φεις να δώ επιτέλους ποιές έχω φίλες και ποιές όχι. Για το λιμπεράκι μόνο είμαι σίγουρη!!! Η οποία κορίτσια παρεμπιπτόντως είναι θεά!

2sCXp3.png

κι όμως είναι φυσική διαδικασία και μπορείς να τα καταφέρεις και μόνος σου μια χαρά, αν δεν επηρεάζεσαι, αν οι ορμόνες σου δε σε ρίχνουν στα τάρταρα, αν ο άντρας σου σε στηρίζει κτλ...

όταν λέω ενημέρωση εννοούσα πιο πολύ τις εμπειρίες των άλλων μαμάδων κι όχι τα προσωπικά των εκάστοτε κλινικών...ναι μπορεί να βρεθούν και οι άψογες μαίες αλλά η επαφή τους θα κρατήσει καμιά βδομάδα το πολύ.

εγώ ένα έμαθα μέχρι τώρα κοντά 3ο παιδί. κανείς δε ξέρει το παιδί σου πιο πολύ από σένα. πόσο τρώει, πόσο έβαλε, πόσο είναι τα υπόλοιπα συνομήλικα κτλ.

τα ζωάκια δεν έχουν συμβούλους θηλασμού. αλλά μια χαρά τα καταφέρνουν. είναι θέμα της φύσης (και ίσως και της απουσίας λόγου και στραβοκοιτάγματος!!!χαχαχαχαχα)

κι όμως είναι φυσική διαδικασία και μπορείς να τα καταφέρεις και μόνος σου μια χαρά, αν δεν επηρεάζεσαι, αν οι ορμόνες σου δε σε ρίχνουν στα τάρταρα, αν ο άντρας σου σε στηρίζει κτλ...

ολα αυτα ειναι πολυ βασικα κ εχει απολυτο δικιο!

ομως οταν δε γνωριζεις μπορεις πολυ ευκολα να πιστεψεις οτι θα σου πουν οι αλλοι...γι αυτο μιλησα για ενημερωση...οχι απο μαιες γιατρους κτλ απο επισημες πηγες που υποστηριζουν το θηλασμο οπως ο που η αμερικανικη παιδιατρικη εταιρεια...σαφως κ απο εμπειριες αλλων μαμαδων.

ελπιζω να τα καταφερουμε αυτη τη φορα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπέρα κι απόʼμένα! Δεν μπήκα αυτές τις μέρες… Είχα λίγα τρεχάματα..

Και εγώ κορίτσια έχω άγχος για το αν καταφέρω να θηλάσω, το θέλω πολύ.

Έχουν πρηστεί τα πόδια μου. Εσάς; Προχτές που λέτε με πιάνει ξαφνικά μια φαγούρα στα πόδια…άλλο πράγμα!:? Είχαν γίνει κατακόκκινα κ έκαιγαν!:?

Τι κομπρέσες με κρύο νερό έκανα, τι με χαμομήλι… τίποτα!

Πήρα τον γιατρό κ μου λέει να κάνω μια γενική ούρων να δούμε αν έχω λεύκωμα για το πρήξιμο και να πάω σε δερματολόγο για την κοκκινίλα.

Ευτυχώς δεν έχω λεύκωμα. Πήγα και στον δερματολόγο κ μου είπε πως δεν πρέπει να σχετίζεται η κοκκινίλα με το πρήξιμο και μάλλον είναι κάποια δερματίτιδα.

Μου έγραψε και μου έφτιαξαν στο φαρμακείο μια αλοιφή με κορτιζόνη και κάπως έχω ηρεμήσει…

Σήμερα σηκώνομαι το πρωί και με πιάνει ένας πόνος στην κοιλιά, χαμηλά, αριστερά και δεν σταματούσε για 10 λεπτά.

Πήρα τον γιατρό κ μου είπε ότι ίσως αλλάζει θέση το παιδί, να βάλω υπόθετο voltaren κ βλέπουμε. Μου έχει περάσει τώρα αλλά που και που νιώθω κάτι σουβλίτσες από κάτω κ μια πίεση που πετάγομαι… Ελπίζω να είναι κλοτσιές τις μπέμπας (που όπως είδαμε την Δευτέρα στον υπέρηχο, είναι με το κεφάλι πάνω δεξιά, τα πόδια κάτω αριστερά κ γυρισμένη προς την πλάτη μου, δηλ. σε μια θέση που δεν την νιώθω καλά και είμαι μεσʼτο άγχος!):confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...