Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

κατι ακουσα οτι το χαρατσι θα το καθυστερησουν λιγο ακομα, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει!

Αχ, την υγεια μας να εχουμε και ολα θα γινουν!

Ροδακινο καλα αποτελεσματα στην καμπυλη!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ροδάκινο εγώ σ έχω στο φεις; για στειλε κανα μήνυμα.

μακάρι ν αργήσει. γιατί το καλοκαίρι χωρίς μαθήματα είναι χαρντ ροκ για μας! χαχαχα!

εγώ που έφτασα καμπύλη 171 δε κάνω και κάτι ιδιαίτερο, ψιλοαποχή από γλυκά σίγουρα και απο πολλά ψωμοειδή.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια!Βλέπω είχατε και σήμερα πολλά!!! :-)

Aγλαία μου τι ωραία που ετοιμάζεστε για διακοπές! Εύχομαι να περάσετε τέλεια,να ηρεμήσει το μυαλό σου απ'όλα...

Τάνια μπράβο για την κουκλίτσα σου!

Ροδακινούλα μην ανησυχείς για την καμπύλη ζαχάρου,μια χαρά θα είναι.

Εγώ χτες πήγα γιατρό,ο μπεμπούλης μια χαρά 1530 γρ. Μου είπε ότι είναι ψηλός και μόλις μπω στον 9ο πολύ περπάτημα για να μη φάει όλες τις μέρες και γίνει πολύ μεγάλος! Α, έχει πάρει κιόλας θέση και ο πλακούντας ανέβηκε οπότε δόξα το Θεό όλα καλά!

Με ρώτησε τι σκέφτομαι για επισκληρίδιο και είπα μάλλον όχι. Εσείς τι σκέφτεστε;

Όσον αφορά τα οικονομικά για όλους μας είναι δύσκολα,αλλά θα το περάσουμε και αυτό.Να έχουμε την υγεία μας και θα τα τακτοποιήσουμε!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Πωπω Evri μου μεγάλωσε πάρα πολύ ο μπέμπης σου.......να ναι γερός και με το καλό να τον αντικρίσεις. Όσο για την επισκληρίδιο αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που να μου την απαγορεύει εγώ θα κάνω !!!! Γιατί να πονέσω ???? Αφού υπάρχει τρόπος να το ψιλογλυτώσω !!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Ευχαριστώ Ροδακινούλα μου! Και εσύ με το καλό! Μεγάλωσε πολύ και μαζί με αυτόν και η κοιλιά μου! Μέχρι πριν 3 εβδομάδες ούτε φαινόταν και τώρα μου μοιάζω με ετοιμόγεννη!χιχι! Εσύ,ξεκουράστηκες καθόλου μετά τις δουλείες σου:

K4b4p2.pngHSk3p2.png

αν θα χω να επιλέξω μεταξύ επισκληριδίου και ολικής νάρκωσης θα επιλέξω το δεύτερο.

εσείς οι πρωτομάνες όμως γιατί να επιλέξετε από τώρα;;;

που να ξέρω πες γιατρέ βλέποντας και κάνοντας...μη δεσμευτείτε.

συμφωνώ με κατερίνα γιατί να πονάς;

παρεπιπτόντως αρχηγός ο μικρός!!!!!! μπράβο! πολύ χαίρομαι!

Εvri μου ναι ξεκουράστηκα και με έχει πιάσει τεμπελιά, τώρα πήγα στο άλλο άκρο......... έχω πάρει και δύο μαστιχιές λουλουδάκια απο προχθές και βαριέμαι να τις φυτέψω στις γλάστρες χχιιχιχιχι!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Σαν σκέψη με ρώτησε και εγώ ήμουν αρνητική αλλά μου είπε βλέποντας και κάνοντας! Το μόνο που μου τόνισε είναι πως στο πρώτο παιδί υπάρχει ενδεχόμενο αν κάνεις επισκληρίδιο να στο πάρουν με βεντούζα γιατί η γυναίκα λόγω απειρίας δεν σπρώχνει επαρκώς. Τώρα θα δούμε!

Άρχοντας Άννα μου αλλά να δούμε που θα φτάσει ε?

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...