Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αααα αυτο ειναι οι φλουμπες;;;Τα σπυρακια;;;χαχαχαχαχαχαχα!!!Δεν το ξερα.......

Καλημέρα Ριτάκι καλά μη νομίζεις ούτε και γω το ήξερα χιχιχιχιι!!!

Καλά η καμπύλη σου ήταν τέλεια υποδειγματική θα έλεγα .......μακάρι και η δική μου την Δευτέρα να είναι έτσι αν και δεν το νομίζω !!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πολύ ωραία δηλαδή να το υπολογίζω και γω το 700αρι εεεε???? Αλλά μήπως είναι λίγοτερα σε μας γιατί δεν δουλεύω εγώ ??? Ωχ τώρα μου ήρθε έχουμε και ένα μαγαζί που νοικιάζουμε :shock::shock::shock:

ούτε εγώ δουλεύω, άνεργη.

κι ο άντρας μου με 8μηνη εργασία, μετά ταμείο ανεργίας.... :|

στεγαστικό 150 χιλ. και 2 παιδιά.

δεν έχει σημασία πια τι βγάζεις αλλά πόσα έχεις.

σου λένε ας πρόσεχες δούλευε να τα καλύψεις κακόμοιρε!!!

Διαφημίσεις

Γιατι να μην ειναι βρε ροδακινουλα καλη η καμυπλη σου;Υπαρχει λογος να ανησυχεις;Εμενα η εξεταση αυτη λογω κιλων και λογω ιστορικου στην οικογενεια(εχουν ολοι ζαχαρο,ο πατερας μου ειναι διαβητικος και οι ξαδερφες μου κανανε ολες διαβητη κυησης στην εγκυμοσυνη) με αγχωνε παρα πολυ την πρωτη φορα ειδικα αλλα και τωρα,φαντασου οτι τωρα νιωθω οτι γενναω σε λιγο...τοσο ξεαγχωθηκα.

Ολα καλα θα ειναι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ούτε εγώ δουλεύω, άνεργη.

κι ο άντρας μου με 8μηνη εργασία, μετά ταμείο ανεργίας.... :|

στεγαστικό 150 χιλ. και 2 παιδιά.

δεν έχει σημασία πια τι βγάζεις αλλά πόσα έχεις.

σου λένε ας πρόσεχες δούλευε να τα καλύψεις κακόμοιρε!!!

Ωραία μου έφτιαξες την διάθεση:evil::evil::evil:...........εγκεφαλικό θα πάθει ο αντρούλης μου και πάει και χάλια η δουλεία του !!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Γιατι να μην ειναι βρε ροδακινουλα καλη η καμυπλη σου;Υπαρχει λογος να ανησυχεις;Εμενα η εξεταση αυτη λογω κιλων και λογω ιστορικου στην οικογενεια(εχουν ολοι ζαχαρο,ο πατερας μου ειναι διαβητικος και οι ξαδερφες μου κανανε ολες διαβητη κυησης στην εγκυμοσυνη) με αγχωνε παρα πολυ την πρωτη φορα ειδικα αλλα και τωρα,φαντασου οτι τωρα νιωθω οτι γενναω σε λιγο...τοσο ξεαγχωθηκα.

Ολα καλα θα ειναι!

Γιατί και μένα ο πατερούλης μου είναι διαβητικός εδώ και αρκετά χρόνια τα κιλάκια μου είναι τσιμπημένα αρκετά και η πρώτη καμπύλη που έκανα την 12η βδομάδα ήταν λίγο τσιτωμένη απο μόνη της οπότε :confused::confused::confused: είμαι προετοιμασμένη για την κατραπακιά !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Καλημερα κουκλες τι κανετε? Χαθηκα και δεν εχω διαβασει τα νεα σας ακομα..

Σε λιγο εχω γιατρο! θα σας πω τα νεα μου μεχρι το βραδακυ...φιλιααααα

Καλώς την Μαριλένα μας !!!!! Θα περιμένουμε να μπεις να μας πεις !!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Δε νομιζω ροδακινουλα μου!Αλλα και τσιμπημενη να ειναι αυτο απλα συνεπαγεται διατροφη,για να κανεις ινσουλινες κτλ πρεπει να ειναι πολυ παθολογικη η καμπυλη και θα ειχε φανει πιστευω και νωριτερα.Της κουμπαρας μου που ειχε ιστορικο φανηκε στον 3ο μηνα αυτη τη φορα.Αλλα και ετσι να ειναι ,αντμετωπιζεται,δεν ειναι κατι τρομερο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Δε νομιζω ροδακινουλα μου!Αλλα και τσιμπημενη να ειναι αυτο απλα συνεπαγεται διατροφη,για να κανεις ινσουλινες κτλ πρεπει να ειναι πολυ παθολογικη η καμπυλη και θα ειχε φανει πιστευω και νωριτερα.Της κουμπαρας μου που ειχε ιστορικο φανηκε στον 3ο μηνα αυτη τη φορα.Αλλα και ετσι να ειναι ,αντμετωπιζεται,δεν ειναι κατι τρομερο.

Ναι εντάξει δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα ......ότι είναι να γίνει θα γίνει. Απλά όσο λιγότερα βγουν στη φόρα τόσο το καλύτερο !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...