Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου τέλος τ όνειρο, το είχα το προαίσθημα 

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

1 hour ago, Katker είπε:

Άλλος γιατρός σε βλέπει με υπέρηχο άλλος σου λέει τι φάρμακα θα πάρεις; 
      η μικρότερη δόση σε μένα τουλάχιστον όταν ξεκινούσαμε ήταν πάντα 1 πρωί και 1 το βράδυ. Δηλαδή 2 την μέρα για 3 μέρες. Μετά με έβλεπε υπέρηχο και ορμονολογικές και έπαιρνα 4 την μέρα για 3 μέρες και συνεχίζαμε πάλι ανάλογα.

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

1 hour ago, Lila86 είπε:

Μετά από αυτά @MK2012 σιιιγουρα θα κάνουμε κι εκεί ένα τηλεφωνακι 😂

Απαράδεκτη συμπεριφορά.. το παν ο γιατρός είναι να είναι εμψυχωτικος. Όχι να δίνει ελπίδες ότι ναι σίγουρα θα τα καταφέρουμε(γιατί ποτέ δεν ξέρεις) αλλά όχι και μέσα στον αρνητισμο αν είναι δυνατόν!!!

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Κορίτσια έχω πάθει ένα ψιλοέμφραγμα.. Μου βγάζει 1700 ευρώ ότι πρέπει να πληρώσουμε.. :shock: Δεν ολοκληρώνω την διαδικασία, θα μιλήσω με μια φίλη μου λογίστρια πρώτα.. Το πρόγραμμα που είχα βρει ίσως τελικά δεν ήτανε και τόσο αξιόπιστο;; :confused: Τί να πω.. Βγαίνω εντελώς εκτός προϋπολογισμού.. ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!!!!!!

Άννα με έχει πιάσει η ζέστη.. Ο αιματοκρίτης μου είναι καλός, εχθές βγήκαν και έχω πάνω από 38, οπότε δεν νομίζω να φταίει αυτό.. Αλλά είναι αλήθεια ότι ζεσταίνομαι πολύ.. Αλλά επειδή με πιάνουν και τα κρυώματα προσέχω... Τί πράγμα είναι αυτό με μένα, το μια κρυώνω μια ζεσταίνομαι :?

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Απαπα ένα κάρο λεφτά ξανά κοίταξε το μπορεί να έχεις κάνει λάθος .........!!!!

Αν είναι κάλος ο αιματοκρίτης σου τότε δεν νομίζω να έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα μάλλον είναι απο την ζέστη και την εγκυμοσύνη......κάπου διάβασα ότι στο τρίτο τρίμηνο υπάρχουν μερικές φορές ζαλάδες και τάσεις για λυποθυμία !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α ναι φωτοευαισθησία έχω κι εγώ!! Βγάζω φλούμπες στον ήλιο! :tongue: Αυτό όμως ήτανε το μόνο, δεν μου προκαλούσε ζαλάδες ποτέ, αλλά όταν λέμε φλούμπες, την πρώτη χρονιά που με είχε πιάσει, και δεν ήξερα τι ήτανε και νόμιζα τσιμπήματα, έβαζα αλοιφές διάφορες, κοκ, στο τέλος είχα γίνει σαν μεταλλαγμένη, και έκανα κορτιζόνες για να μου περάσει!! :? Αλλά ζαλάδες δεν μου προκαλούσε.. Μπορεί σε συνδυασμό με την εγκυμοσύνη, τι να πω.. :confused:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλημέρα! Πολυλογια πρωι πρωι:tongue: Ετσι να γεμιζουν οι σελιδες μας!

Σημερα εχω πολυ σιδερο και αφου φαω το τοστακι μου θα κανω καφεδακι και σιγα σιγα θα το κανω!Φαγακι ευτυχως εχω απο χτες!

Ζαλαδες εχω και γω τωρα τελευταια αλλα ειμαι σιγουρη οτι ειναι επειδη ξεχναω να παρω τον σιδηρο.Με εχουν κουρασει αυτα τα χαπια.

Φανελακια εχω και γω παρα πολλα, λιγα 0-3 και τα περισσοτερα 3-6,6-9.

Εχω και καποια καλοκαιρινα φορμακια και θα παρω ειπα ακομη κανα δυο για το καλο, να ψωνησουμε κατι και γι αυτην! Για το φθινοπωρο - χειμωνα ειμασε φουλ. Σεντονακια εγω δεν χρειαστηκα πολλα, αν και ολο δυο - τρια χρησιμοποιουσα. Ειναι και στο μωρο, ποσο λερωνει. Εμεςι δεν ειχαμε ουτε γουλιτσες ,ουτε εμετους ουτε διαρροες, οποτε και εμειναν αθικτα. Τωρα στην δευτερη μπορει να τα χρησιμοποιησουμε

Αγλαια τι καλα που ετοιμαζεστε για διακοπες!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Δεν περίμενα να πάρω επιστροφή, ήξερα ότι θα πληρώσω, αλλά είχα προετοιμαστεί (και έκανα και το κουμάντο μου) για περίπου 1000 ευρώ.. Τώρα που μου ήρθανε τα διπλά πρέπει να δω τι θα κάνουμε.. :?

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

δυστυχως δεν είναι λάθος ροδάκινο....μ ένα σπίτι (δε τους νοιάζει αν έχεις δάνειο) κι ένα αυτοκίνητο ξεκινάς με 700αρι!!! βάλε και τους μισθούς.....από παντού τέτοιες τιμές ακούω!

απευθύνσου σε λογίστρια κάτι μπορεί να σου κόψει!!! κανα 200αρι το ψιλογλυτώνουμε εμείς.

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!

Καλη ευκολια στις δουλειες σας σημερα.

Και εγω εχω φωτοδερματιτιδα.Βγαζω στον ηλιο (μεχρι να παρω χρωμα μετα οχι) τεραστια σπυρια σαν αλλεργια!Ειμαι και ασπρουλα γενικα παροτι μελαχροινη στο μαλλι.

Μυρινα αν η πιεση και ο αιματοκριης ειναι ενταξει μη σε ανησυχει ,θα ειναι της εγκυμοσυνης στο 3ο τριμηνο επανερχονται καποια συμπτωματα λογω ορμονων.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εμείς είμαστε και στο ενοίκιο, δεν έχουμε καν ιδιοκτησία τίποτα (ένα αυτοκίνητο και οι 2) :?και τους μισθούς μας μόνο, αλλά παίζει αυτό που λες, ότι είμαστε μισθωτοί και οι δύο..

s29sp2.pngMbfRp3.png

Τάνια μου καλημέρααααααααα!!!!

Καλέ η μπουμπού σου έγινε ολόκληρη κοπέλα απαππαπαπ!!!! Λες και ο δικός μου την Πέμπτη που θα πάω να έχει μεγαλώσει τόσο???? Καλό κουράγιο στο σίδερο !!! Εχω και γω κάτι λίγα αλλά τα αγνοώ χιχιχιχι.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

δυστυχως δεν είναι λάθος ροδάκινο....μ ένα σπίτι (δε τους νοιάζει αν έχεις δάνειο) κι ένα αυτοκίνητο ξεκινάς με 700αρι!!! βάλε και τους μισθούς.....από παντού τέτοιες τιμές ακούω!

απευθύνσου σε λογίστρια κάτι μπορεί να σου κόψει!!! κανα 200αρι το ψιλογλυτώνουμε εμείς.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πολύ ωραία δηλαδή να το υπολογίζω και γω το 700αρι εεεε???? Αλλά μήπως είναι λίγοτερα σε μας γιατί δεν δουλεύω εγώ ??? Ωχ τώρα μου ήρθε έχουμε και ένα μαγαζί που νοικιάζουμε :shock::shock::shock:

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

τα ίδια κι εγώ και τα 2 μου τ αγόρια. με φτιαχτές κρέμες απ το φαρμακείο είμαι και πολύυυυ φαγούρα. μέχρι να συνηθίσει το δέρμα στον ήλιο, μετά οκ.

φλούμπες ε;;; χμ...ενδιαφέρον! χαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...