-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 27 λεπτά , kate82 είπε:
Κορίτσια μου τέλος τ όνειρο, το είχα το προαίσθημα
Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤
1 hour ago, Katker είπε:Άλλος γιατρός σε βλέπει με υπέρηχο άλλος σου λέει τι φάρμακα θα πάρεις;
η μικρότερη δόση σε μένα τουλάχιστον όταν ξεκινούσαμε ήταν πάντα 1 πρωί και 1 το βράδυ. Δηλαδή 2 την μέρα για 3 μέρες. Μετά με έβλεπε υπέρηχο και ορμονολογικές και έπαιρνα 4 την μέρα για 3 μέρες και συνεχίζαμε πάλι ανάλογα.Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι.
1 hour ago, Lila86 είπε:Μετά από αυτά @MK2012 σιιιγουρα θα κάνουμε κι εκεί ένα τηλεφωνακι 😂
Απαράδεκτη συμπεριφορά.. το παν ο γιατρός είναι να είναι εμψυχωτικος. Όχι να δίνει ελπίδες ότι ναι σίγουρα θα τα καταφέρουμε(γιατί ποτέ δεν ξέρεις) αλλά όχι και μέσα στον αρνητισμο αν είναι δυνατόν!!!
Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.
-
Cafe Αύγουστος 2012
-
Θέματα
-
- 5.953 απαντήσεις
- 801.495 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.128.493 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 34.299 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 115.440 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 205.446 εμφανίσεις
-
-
-
- 1 απάντηση
- 24 εμφανίσεις
-
- 5.953 απαντήσεις
- 801.495 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 48
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 716 απαντήσεις
- 29.983 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 120 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 65 εμφανίσεις
-
- 19 απαντήσεις
- 573 εμφανίσεις
-
- 868 απαντήσεις
- 79.373 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 3.485 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 12
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 177 απαντήσεις
- 60.238 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 117 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα