Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου τέλος τ όνειρο, το είχα το προαίσθημα 

Κορίτσι μου λυπάμαι ειλικρινά, ήλπιζα ότι θα έχουμε όμορφα νέα σήμερα, το ήθελα πολύ....Σε παρακαλώ κλάψε, ξέσπασε όμως ανασύνταξε δυνάμεις και ξεκίνα ξανά! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις! Θύμισε μου οπότε θέλεις, είσαι Αθήνα? Ήταν η 1η εμβρυομεταφορα? ηλικία? Υπήρξε εμφύτευση οπότε κράτα το θετικό, ότι μπορεί ο οργανισμός σου να συλλάβει! Είναι μεγάλη υπόθεση αυτό! Σου στέλνω μια αγκαλιά. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημερα!

Πως ειστε σημερα???καλε ποσο γραψατε παλι?????σας χανωωωωω!

ΛΕΤΑ σου εστειλα πμ.

ΤΑΝΙΑ μπραβο η μπουμπου σου ειναι σωστος κοριτσαρος!!!αχ τι καλα που δεν εβαλες κιλο!!!καλα εκανες κ τσακισες ενα γυρο!!!

σημερα θα κανω μια μικρη ερευνα αγορας οσον αφορα τα σετ σεντονακια κι αν βρω κατι οικονομικο θα παρω..οχι πολλα αλλα ενα σετακι πιστευω να το τσιμπησω!δεν θελω να κανω υπερβολικες αγορες γιατι ξερω οτι θα μου φερουν κι ολας!απλα εχω μια απορια σχετικα με τα φορμακια..τι νουμερο να παρω?πολλες μανουλες μου ειπαν οτι το 0 δεν θα το χρησιμοποιησω καθολου κ να ξεκινησω με μεγαλυτερο νουμερο..τι λετε εσεις???

pysXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα! ούτε εγώ ασχολήθηκα με τη γιοροβίζιον, το σάββατο θα δω όμως!

τάνια τέλεια η μικρή, μιας και είμαστε στις ίδιες μέρες να ναι κι ο δικός μου τόσος; ουάου!

κι ο γύρος εκεί πάνω σούπερ θα ταν! αχ μου λειψε ο βορράς! έχω κάνει κάτι διακοπές ξάνθη - κομοτηνή στα μικράτα μου!!!

στείλτε προτάσεις στη χαρά και τα δικά μας προφιλ στο φέις!

ριτάκι ευχαριστούμε πολύ για τα παπούτσια!!! όλα τέλεια φιλενάδα!!!

εσωρουχάκια πρέπει να χω γύρω στα 30 και βάλε!!!! προίκα κι απ τα δύο παιδιά, βαρέθηκα να σιδερώνω! λίγα έχω 0-3 πιο πολλά 3-6 και 6-9.

από ρούχα θα πάρω το 0-3 σίγουρα τον ιούλιο στις εκπτώσεις. τώρα γιατί να κάθονται στα συρτάρια και να τα χρυσοπληρώσω...

πιο μεγάλο νούμερο δε παίρνω γιατί τα καλοκαιρινά θα φορεθούν λίγο.

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Άννα έχεις δίκιο, αλλά να που είμαστε πρωτομανούλες και δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε τον ενθουσιασμό μας!! :D:cool: Κι εγώ έχω ήδη αρχίσει να ψωνίζω πραγματάκια, ενώ έλεγα να περιμένω τις εκπτώσεις!! :rolleyes:

Όσο για τα σεντονάκια, σκέφτηκα να πάω μια βόλτα κι από την λαϊκή (που είναι σήμερα κάτω από το σπίτι μου) να δω τι τιμές παίζουν κι εκεί στα υφάσματα!! Το θέμα είναι ότι είμαι άσχετη από ποιότητες!! :?

Με έχει πιάσει πανικός για την φορολογική.. Ενώ την κάνω μέσω ίντερνετ εδώ και 6-7 χρόνια, φέτος δεν ξέρω τι έχουν αλλάξει, και δεν μπορώ να την ολοκληρώσω.. Σηκώθηκα τώρα για να πάρω στην γραμμή εξυπηρέτησης των πληροφοριακών συστημάτων, μπας και βγάλω άκρη!!

Α και κάτι άσχετο, τις τελευταίες 2-3 μέρες έχω έντονες ζαλάδες.. Παίζει να είναι της εγκυμοσύνης; Έχει συμβεί και σε καμιά άλλη;;

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλημερα κοριτσαρες!!!!Τι κανετε????Εγω ετοιμαζομαι να βγω να παω να δω για φορεματακι.

Eurovision δεν ειδα γιατι επεσα ξερη για υπνο χθες :confused:.

liberaki(η αλλιως Γιαννα,δεν ξερω πως να σας λεω πια με το κανονικο σας η με το ψεδωνυμο?)εμενα η μικρη μου γεννηθηκε 2800 οποτε με βολεψε αρκετα το 0-3 αλλα αν το μωρακι γεννηθει μεγαλουτσικο δεν νομιζω να τα χρησιμοποιησεις καθολου.Αποψη μου παρε πολυ λιγα 0-3 και τα πιο πολλα 3-6.

Οσον αφορα φορμακια ρουχαλακια και τετοια ,κοριτσια ειδικα για εσας που ειναι τα πρωτα σας,τα κοριτσια στο ποστ ιντερνετικοι γονεις εχουνε βαλει ωραια μαγαζια με τελειες τιμες που μπορειτε να παραγγειλετε οπως tesco,littlewoods,next κλπ.

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

αλο μυρινακι!!!εφω δεν ξερω κατι που να αφορα τις ζαλαδες!μηπως βοηθησουν οι πιο εμπειρες κ ηδη μανουλες!

λαικη πηγα παρηγγειλα την κουρτινα στο παιδικο κ θα ειναι ετοιμη την τριτη!για σεντονακια δεν τα πολυεμπιστευομαι να σου πω λογω ποιοτητας αλλα οκ ποτε δεν ξερεις τι μπορει να βρεις!εγω θα κοιταξω σε καποιες βιοτεχνιες που τα εχουν οικονομικα!!

pysXp3.png

Καλημερα κοριτσαρες!!!!Τι κανετε????Εγω ετοιμαζομαι να βγω να παω να δω για φορεματακι.

Eurovision δεν ειδα γιατι επεσα ξερη για υπνο χθες :confused:.

liberaki(η αλλιως Γιαννα,δεν ξερω πως να σας λεω πια με το κανονικο σας η με το ψεδωνυμο?)εμενα η μικρη μου γεννηθηκε 2800 οποτε με βολεψε αρκετα το 0-3 αλλα αν το μωρακι γεννηθει μεγαλουτσικο δεν νομιζω να τα χρησιμοποιησεις καθολου.Αποψη μου παρε πολυ λιγα 0-3 και τα πιο πολλα 3-6.

Οσον αφορα φορμακια ρουχαλακια και τετοια ,κοριτσια ειδικα για εσας που ειναι τα πρωτα σας,τα κοριτσια στο ποστ ιντερνετικοι γονεις εχουνε βαλει ωραια μαγαζια με τελειες τιμες που μπορειτε να παραγγειλετε οπως tesco,littlewoods,next κλπ.

οπως θες καλε να με λες!δεν εχω παρει φορμακια κ ρουχαλακια κανα δυο-τρια το πολυ!θα παρω πολυ λιγα για αρχη κ μετα εχει ο Θεος!

pysXp3.png

καλημερα κ απο μενα!

αναστασια πολυ ωραια τα σχεδια...τωρα για το πρακτικο του θεματος θα συμφωνησω με τα κοριτσια.ζαλαδες εχω κ εγω κατα καιρους το συζητησα με το γιατρο μου πε ειναι φυσιολογικο οπως και η κουραση που νιωθω...θα κανω και εξετασεις να δω που βρισκεται ο αιματοκριτης...αν θυμαμαι καλα εσενα ηταν καλες οι εξετασεις σου οποτε μην αγχωνεσαι.

τανια μπραβο για τα καλα νεα μια χαρα η μπεμπα!

εμενα με βοηθαει πολυ η δουλεια στο θεμα των κιλων, κινουμαι συνεχεια...αν καθομουν σπιτι σιγουρα θα βαζα πολλα παραπανω.να δω οταν θα σταματησω τι θα γινει.

για τα φορμακια που λετε εγω ειμαι η εξαιρεση τα 0-3 και 3-6 τα φορεσε για παρα πολυ καιρο(τα εβγαλαν τα λεφτα τους και με το παραπανω) αυτα του μοδερκαρ με βολεψαν πολυ και εχουν πολυ καλη ποιοτητα αλλα για τα δικα μας δεδομενα εχουν πολυ μεγαλη φορμα...επισης της αλλουετ βγηκαν πολυ καλα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Kαλημέρααααααααααααααααααα!!!!

Πόσα πολλά γράψατε, τα διάβασα και έχω πάθει αμνησία τώρα !!!!!

Γιάννα μου και Μυρίνα υπάρχουν σεντονάκια στην αγορά πολύ οικονομικά εγώ αυτά που πήρα είχαν 20 ευρω το σετ αλλά είχε και με 15 !!!!

Γιάννα που την βρήκες την κουρτίνα εγώ κοιτούσα την Τρίτη αλλά δεν είδα να έχει ποικιλία έτσι πήγα στο Γαβαλά και είδα μια που μου άρεσε είχε 15ε το μέτρο μόλις κλείσω τα έπιπλα θα πάω να την πάρω !!! Για την λαική έχω να πω ότι έχει και πράγματα που υπάρχουν στα μαγαζιά τα οποία αν πας να τα πάρεις πάρεις θα σε πιάσουν για τα καλά. Είδα είχε ζιπουνάκια την Τρίτη γνωστής μάρκας σε τέτοια τα οποία το Μαρκάντο ( ξέρει το Λιμπεράκι ποιο είναι) τα είχε 5 ευρώ το ένα και τα βρήκα στη λαική με 4 κρίμα όμως γιατί τα περισσότερα τα είχα πάρει οπότε πήρα μόνο 4 και τελείωσα !!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

φτιάχνω βαλίτσες και το σπίτι, αλλά δεν κρατήθηκα και μπήκα να σας πω καλημέρα! Κοιτούσα κι εγώ για φορμάκια χθες που βγήκα έξω, έχουν κάποια ποιο φθηνά σε προσφορά στο mothercare, αλλά πρέπει να ανοίξω πρώτα όσα έχω γιατί δεν θυμάμαι αν έχω κρατήσει κάποια από τα πρώτα και τί χρειάζομαι.

Και τα δύο μου μωρά βγήκαν μεγάλα (και μακρυνάρια!) 3750 και 3800, οπότε δεν θυμάμαι να φορέσαμε κάποια newborn που είχα πάρει. Αν θυμάμαι όμως τα 0-3 τα φόρεσαν, και όσο λίγο και να τα χρειαστεί κάποιος, τότε είναι που γίνεται ο χαμός και θέλεις αλλαξιές, δεν προλάβαινα να πλένω στην αρχή. Και σεντονάκια χρειάζονται, ό,τι πάνες και να βάλεις διάφορες διαρροές θα υπάρχουν, αφήστε που πολλές φορές εκεί που τα αλλάζεις τα ξανακάνουν (αν είσαι τυχερή στο στρωματάκι αλλαγής, αν είσαι άτυχη και πάνω σου!). Σεντονάκια για την κούνια είχα πάρει από το mothercare, όπως ειπώθηκε κυρίως κατωσέντονα χρειαζόμαστε, καλύτερα με λάστιχο γιατί γίνεται χαμός γενικά! Είχα πάρει και φτηνά από το jumbo, αλλά τα λάστιχα χάλασαν ηδη στο πρώτο μωρό (αλλάζονται αλλά πρέπει να πιάνουν τα χέρια σου! Μυρινα για σένα αυτά!). Νομίζω ότι αξίζει να πάρει κανείς σεντόνια που αντέχουν, ας είναι και πιο ακριβά, ιδίως αν είναι το πρώτο σας μωράκι και θέλετε να βάλετε με αυτά και τα άλλα. Δηλ. από το να πάρει κανείς φορεματάκια και άλλα μπιχλιμπιδάκια σε αυτές τις ηλικίες χρειάζονται νομίζω φανελάκια (παρόλο το καλοκαίρι με κοντό μανικάκι της φόρεσα της μικρής και μάλιστα το βράδυ που την έβγαζα βόλτα ήταν με μακρυμάνικο φορμάκι,) και φορμάκια και σεντόνια....

Για τις ζαλάδες δεν ξέρω, μήπως είναι πίεση χαμηλή ή έλλειψη σιδήρου; Κι εγώ είχα πριν από λίγο καιρό, δεν έκανα κάτι και πέρασαν αλλά δεν ξέρω τί πρέπει να προσέξει ο καθένας, εγώ δεν πρόλαβα να ρωτήσω το γιατρό (μέχρι να βρω καιρό μου είχαν περάσει!)

Αυτά τα πολλά στα βιαστικά...

Φιλιά, πάω να προλάβω, θα στείλουμε το αυτοκίνητο αύριο με τα πράγματα, αλλά αύριο θα δουλεύουμε οπότε πρέπει να τελειώσουμε σήμερα!

a0Nsp3.png

Κορίτσια έχω πάθει ένα ψιλοέμφραγμα.. Μου βγάζει 1700 ευρώ ότι πρέπει να πληρώσουμε.. :shock: Δεν ολοκληρώνω την διαδικασία, θα μιλήσω με μια φίλη μου λογίστρια πρώτα.. Το πρόγραμμα που είχα βρει ίσως τελικά δεν ήτανε και τόσο αξιόπιστο;; :confused: Τί να πω.. Βγαίνω εντελώς εκτός προϋπολογισμού.. ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!!!!!!

Άννα με έχει πιάσει η ζέστη.. Ο αιματοκρίτης μου είναι καλός, εχθές βγήκαν και έχω πάνω από 38, οπότε δεν νομίζω να φταίει αυτό.. Αλλά είναι αλήθεια ότι ζεσταίνομαι πολύ.. Αλλά επειδή με πιάνουν και τα κρυώματα προσέχω... Τί πράγμα είναι αυτό με μένα, το μια κρυώνω μια ζεσταίνομαι :?

s29sp2.pngMbfRp3.png

πίστεψε με σε όλους κάπου τόσα βγαίνουν! ειδικά στους μισθωτούς του δημοσίου και στα ζευγάρια που δουλεύουν και οι δυο. είναι μεγάλη φρίκη!!!!!

εκεί που πάντα κάτι σε πειστροφή είχαμε τώρα τα ποσα είναι υπέρογκα!!!!!

το τι έχουν κάνει πίσω απ τις πλάτες μας τόσα χρόνια είναι αδιανόητο και απογοητευτικό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...