Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Makelen είπε:

Με ενα τη μερα με ξεκινησε και την προηγουμενη φορα. (Ενα για 3 μερες, δυο για 3 μερες και τρια για 4 μερες). Θα μου στειλουν τις δοσολογιες.. δεν ξερω αν ισχυουν οι παλιες! Και φυσικα ακομα δεν με εχει παρει η γραμματεας. Μιλησα με τον γιατρο. Αλλα με ξενερωσε παλι αυτος ο ανθρωπος.. παντα με αρνητισμο! Πηγες, μου λεει, για υπερηχο; Το απογευμα εχω ραντεβου, του λεω. Ε κατσε, μου λεει, να δεις τι θα σου βρει! Αν εισαι ενταξει για να προχωρησουμε. Ακου περιμενε να δεις 'τι θα σου βρει'! Μια ζωη ωμος αυτος ο ανθρωπος. Και στην πρωτη εμβρυομεταφορα τα ιδια. Μολις βγηκα απο τη μεταφορα.. ερχεται πανω στο φορειο κ μου λεει.. Ενταξει.. εχουμε ελπιδες. Μπορει να μην εισαι μικρη (σχεδον 39 ημουν) αλλα ενταξει.. υπαρχουν ελπιδες. (Ε δε νομιζω οτι ηταν ο καταλληλος χειρισμος μετα την ετ! Ασε οτι εγω δεν τον ειχα ρωτησει κατι.. μονος του τα ελεγε).

Άλλος γιατρός σε βλέπει με υπέρηχο άλλος σου λέει τι φάρμακα θα πάρεις; 
      η μικρότερη δόση σε μένα τουλάχιστον όταν ξεκινούσαμε ήταν πάντα 1 πρωί και 1 το βράδυ. Δηλαδή 2 την μέρα για 3 μέρες. Μετά με έβλεπε υπέρηχο και ορμονολογικές και έπαιρνα 4 την μέρα για 3 μέρες και συνεχίζαμε πάλι ανάλογα.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Σας μπέρδεψα με τις εγκυμοσύνες μου, ε; Στο προηγούμενο μωρό το έκανα στο ιατρείο, τώρα μου είπε ότι αφού θα λείπω δεν πειράζει να μην κάνω. Βέβαια στην 34 εβδομάδα θα είμαι πίσω, δεν ξέρω αν γίνεται να το κάνω τότε (νομίζω γίνεται 31-33 εβδομάδα ή κάνω λάθος; ). Ίσως υπολογίζει να το κάνω μετά...

Πάω να ταΐσω τα μικρά, φιλιά σε όλες!

ναι τοτε γινεται...ισως στο κανει παλι στο ιατρειο του.

εμενα παλι το ντοπλερ μου το ειχε κανει στο ιατρειο του και δεν μου πηρε παραπανω λεφτα, οσα μου παιρνει καθε φορα. Το ιδιο θα συμβει και τωρα! Δλδ εκει κατω χρεωνουν τα πάντα?

τα παντα ομως!!(οι περισσσοτεροι δηλαδη-μην αδικησω καποιες φωτεινες εξαιρεσεις) αν σου πω οτι στις ιδιωτικες κλινικες χρεωνουν μεχρι και το βαμβακι που θα χρησιμοποιησεις...αστα:evil:

κ εμενα εχει τη δυνατοτητα να το κανει στο ιατρειο-απ οτι εχω καταλαβει-αλλα με στελνει στο ρεα:?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια γεια σας και πάλι!! Για το ντόπλερ στο νοσοκομείο εμένα μου το είπε ο γιατρός που μου έκανε την β' επιπέδου, ότι δεν θα κάνω, αλλά τώρα που βλέπω εσάς και λέτε ότι θα κάνετε σκέφτομαι μήπως να πάω έξω να το κάνω κι ας είναι να πληρώσω;; :confused: Στο νοσοκομείο πάντως δεν πλήρωνα τίποτα για αυτές τις εξετάσεις.. :rolleyes:

Έχω πορωθεί με το εργόχειρο τελευταία!! Δεν θυμάμαι αν σας είπα ότι πήρα υλικά για να φτιάξω τις σαλιάρες, και έψαχνα εχθές στο ιντερνετ για σχέδια και ενθουσιάστηκα πολύ με αυτά:

http://www.artedelricamo.com/en/embroidery/free-cross-stitch-patterns/the-best-cross-stitch-patterns-of-hello-kitty-part-one.html

Δεν είναι τέλεια;;;;;;; :D

Και μιας και μου είπε μια θεία του άντρα μου ότι θα μου δανείσει την μηχανή της να τις γαζώσω, λέω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία να κάνω και σεντονάκια. Έψαχνα online shops για υφάσματα, και βρήκα κάποια που πολύ μου άρεσαν:

http://www.fabric.com/ProductDetail.aspx?ProductID=54b069f2-3118-49d5-9f13-46ada06fec52

http://www.fabric.com/ProductDetail.aspx?ProductID=2b5328a2-ea63-44a8-9120-fac54d5f961e&CategoryID=fe6398ff-2e45-47a1-b0db-3d72c09b05be

Σκέφτομαι πως θα μου βγουν πιο οικονομικά αν τα φτιάξω μόνη μου. Έκανα μία παραγγελία (δεν την ολοκλήρωσα βέβαια) με 6 υφάσματα, ώστε από το καθένα να μου βγει κατωσέντονο, πανωσέντονο και μαξιλαροθήκη, και βγαίνουν κάπου στα 100 ευρώ. Για 6 σετ σεντονάκια 100 ευρώ μου φαίνονται πολύ οικονομικά, ε; Το μόνο είναι δεν ξέρεις τι ποιότητα είναι το ύφασμα, αν και λέει 100% βαμβάκι.. Θα κάνω και μια βόλτα εδώ στην αγορά να δω σε τι τιμές πάνε τα υφάσματα, γιατί δεν έχω ιδέα :rolleyes: Έχει καμιά σας καμιά ιδέα; Πχ σε αυτό το site έχει και με κάτι λιγότερο από 4 ευρώ το μέτρο!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Ειναι πραγματικα τελεια σχεδια...αλλα χωρις να θελω να σε αποθαρρυνω...εχεις δει σαλιαρα με φρουτοκρεμα;;;Δεν καθαριζει με τιποτα σου λεω...στα σκουπιδια καταληγουν στο τελος...κριμα ο κοπος σου βρε κοριτσι μου!!!!

Χαρα ευχαριστω για την προσθηκη στο fb !!!!Ειστε τελειες με την κουκλα σου!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα αυτό ακριβώς μου είπε και μια φίλη όταν της είπα ότι το σκεφτόμουν να τα αγοράσω!! Αλλά εγώ τα αγόρασα έτσι κι αλλιώς!! :tongue: Θα το κάνω πιο πολύ από χόμπυ! :cool:

Για τα υφάσματα τι λες; Θα παρείγγελνες υφάσματα από το ίντερνετ; Για την ποιότητα λέω.. Οι τιμές πάντως μου φαίνονται πολύ καλές..

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Εχω μια επιφυλαξη για την τιμη...20 ευρω το σετ σεντονακια...χμμ....βρισκες και σε μαγαζια.Εντωμεταξυ αυτα που παρατηρησα απο το γιο μου:Αυτα που χρειαστηκα πιο πολυ εως και σημερα ηταν τα κατωσεντονα.Στην αρχη πανωσεντονο δεν του εβαζα μεγαλο γιατι ηταν μικρο το μωρο και χρησιμοποιουσα αυτα της καλαθουνας σε μεγεθος.Ηταν πολυ πιο βολικα και για αρκετο καιρο.Μετα οταν μεγαλωσε(μετα τον εναμιση χρονο)....αρχισα να βαζω παπλωματοθηκη στο παπλωμα του γιατι δεν ελεγε με σεντονι .Οσο για τα μαξιλαρια...οσο ηταν μικρος δεν επρεπε να εχει μαξιλαρι αρα τα μικρα μαξιλαρακια με τις μικρες μαξιλαροθηκες πηγαν αχρηστα...ουτε σαν διακοσμητικα δεν τα πολυεβαλα διοτι δεν πρεπει να εχει τιποτα μεσα στην κουνια που ειναι το μωρο για να μην πλακωθει...Αργοτερα που βαλαμε μαξιλαρι μετα τον εναμιση χρονο ,πηραμε κανονικο μαξιλαρι σε μεγεθος...και τωρα πια παει σε κανονικο κρεβατι με κανονικοτατα σετ σεντονια μονου κρεβατιου ,οποτε φτου και απο την αρχη και ολαααα αυτα τα σεντονια κουνιας ,προικας κτλ που πηρα και εφτιαξε και η γιαγια μου χειροποιητα, αν εξαιρεσουμε τα κατωσεντονα τελικα πηγαν αχρηστα,αλλο τοσο θα χρησιμοποιηθουν και στη μπεμπα....

Οποτε δε ξερω αν τελικα σε συμφερει.Μην ξεχνας εντωμεταξυ οτι θα σου φερουν και καμποσα και στη γεννα και στα βαφτισια.Το ιδιο και κουβερτες και τα συναφη.Εγω τα εχω αχρησιμοποιητα τα πιο πολλα και τα λυπαμαι τελικα.

Γενικοτερα ξερω οτι η καλυτερη και πιο δροσερη ποιοτητα σε υφασμα για σεντονια και ειδικα βρεφικα ειναι το βαμβακερο περκαλι.

Στην Αμερικη παντως φημιζονται για τα υφασματα και την καλη ποιοτητα των σεντονιων τους.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αυτό που λες τώρα πραγματικά με προβληματίζει περισσότερο.. Διότι η σαλιάρα που θα χαλάσει δεν με νοιάζει, τουλάχιστον θα χρησιμοποιηθεί! Αλλά τα σεντονάκια αν είναι να μην χρειαστούν τότε να μην κάνω τόσα πολλά.. Ίσως τελικά να μην μου βγαίνει και τόσο οικονομικά από το ίντερνετ, θα κοιτάξω και στην τοπική αγορά να δω τι τιμές έχει.. :rolleyes:

Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές!! Γιατί όντας πρωτότοκη, δεν έχω αντιμετωπίσει όλα αυτά τα θέματα, και βοηθάει πολύ μια έμπειρη γνώμη!! ;)

s29sp2.pngMbfRp3.png

Γυρίσαμε απο το γιατρό!!! Η μικρη μας εχει γινει 1233 ειναι οριζοντια στην κοιλια μου και τερμα επανω, εβαλε ο γιατρος κατω τον υπερηχο και βλεπεις ενα κενο:tongue: Φατσούλα για αλλη μια φορα δεν ειδαμε αφου ειχε χερια και ποδια πανω στο κεφαλι της , γυμνάστρια θα μου βγει χαχα! Δεν εβαλα κανενα κιλό και ετσι μετα την επισκεψη στο γιατρο εφαγα ενα γυρο!

Μυρινα και γω πιστευω ως τοσα ζευγαρια σεντονακια δεν θα σου χρειαστουν ασε που παρα πολλοι θα σου φερουν δωρο σεντονακια και κουβερτες! Τα σχεδια ωστοσο ειναι πολυ όμορφα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

τους τελευταίους μήνες πάσχω από αυπνία! σας το πα αυτό; το χει καμία;

τώρα όλοι κοιμούνται κι εγώ γυρνάω γύρω γύρω. και στις 5 δουλεύω...ωραία;

κι ολο το πρωί κι αν έκατσα μισή ώρα.

όση δηλ μπαίνω και γράφω μέσα.

ειδικά τα μεσημέρια πάντα κοιμόμουν λίγο, τώρα με τίποτα.

Άννα έτσι είμαι και εγω το τελευταίο διάστημα και είμαι και πολυ φαν του ύπνου έτσι???

Μολις γυρισα απ τα βαπτιστικα και ειδα οτι παλι πολλα γραψατε.Θα σας διαβασω σε λιγο.

Μπηκα απλα να σας πω οτι ολες θεες σας βλεπω απ τις φωτος στο face.ΦΤΟΥ ΣΑΣ :P:p:p

Χαρα στειλε πμ να σε κάνω add...

Λοιπόν για το Doppler και εγω το έκανα και μάλλον θα το κάνω και τώρα....καλύτερα να είμαι ήσυχη και εγω....

Ταινία γύρο εεεε????εχω πολυ καιρο να φάω...ζηλεψα....

Όσο για σπίτια εξοχικά έχουμε και εμείς Χαλκιδική και θα πάω μετα την 1/7 και θα γυρίσω οταν μου πει την ημερομηνία......οι γονείς μου έχουν στο δεύτερο πόδι και εμένα μου αρέσει πολυ εκει...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γυρίσαμε απο το γιατρό!!! Η μικρη μας εχει γινει 1233 ειναι οριζοντια στην κοιλια μου και τερμα επανω, εβαλε ο γιατρος κατω τον υπερηχο και βλεπεις ενα κενο:tongue: Φατσούλα για αλλη μια φορα δεν ειδαμε αφου ειχε χερια και ποδια πανω στο κεφαλι της , γυμνάστρια θα μου βγει χαχα! Δεν εβαλα κανενα κιλό και ετσι μετα την επισκεψη στο γιατρο εφαγα ενα γυρο!

Μπραβο Τανια!!!!Μια χαρα η μπουμπου!!!Και νομιζω οτι αξιζες τον γυρο αφου δεν εβαλες κιλο.

Εγω τις τελευταιες μερες χτυπαω σχεδον ενα παγωτακι την μερα:oops:,οποτε δεν την γλυτωνω αυτον τον μηνα:shock::shock::shock:

q3Owp3.png

aijjp3.png

Διαφημίσεις

Έφτιαξα έναν τέλειο κορμό - μωσαικό Επίσης έκανα μανιτάρια γεμιστά στο φούρνο και ψητά λαχανικά. Κι αφού φάγαμε - δεν έφαγα γλυκό, γιατί το απόγευμα έφαγα μία σοκοφρέτα και είπα να μην το παρακάνω- έκανα και τον κιμά για να φτιάξω αύριο τα μακαρόνια και την μπεσαμέλ. Επιθύμησα ένα παστιτσάκι...:D:D:D

Χαμός γινόταν στην κουζίνα.. Πως μαζεύονται όλα αυτά. Την καθάρισα κι αύτή και έχω πέσει σαν βαρίδι στον καναπέ και ούτε θέλω να σηκωθώ.

Το ντόπλερ το κάνει ο γιατρός μου στο ιατρείο. Δεν μου είπε αν θα το κάνουμε την επόμενη φορά. Θα τον ρωτήσω. Πάντως είμαι της άποψης ότι ό,τι πρέπει και μπορείς να κάνεις, να το κάνεις. Ευτυχώς που ο γιατρός μου τα κάνει όλα στο ιατρείο του (αυχενική- β επιπεδου - άμνιο - ντόπλερ).

Με όλα αυτά στην κουζίνα δεν θυμήθηκα ότι σήμερα είναι ο ημιτελικός της eurovision. Ποια είναι αυτή που μιλάει? Δημοσιογράφος της νετ?

Πως καταφέρνετε να μην βάζετε κιλά? εγώ μερικές φορές νιώθω ότι πρέπει να φάω κατι οπωσδήποτε. Τους 2 τελευταίους μήνες το έχω παρακάνει κι έτσι είπα να προσέξω λίγο αυτό το μήνα. Να τρώω απόλα αλλά πιο λίγο και να προσπαθήσω το βράδυ να τρώω πιο ελαφρία. Ότι καταφέρω πάντως?

Εσείς κορίτσια πηγαίνετε για περπάτημα? Εγώ καμιά βόλτα στην παραλία κάνω. Τίποτα το ιδιαίτερο. Τώρα ειδικά θα έχω και λιγότερο χρόνο. Ερχονται τα κορίτσια της κουμπάρας μου και διαβάζουμε για τις εξετάσεις (α γυμνασίου). Οι γονείς τους δουελύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ κι αυτές αν και καλές μαθήτριες ξεμυαλίζονται και δεν μαζεύονται και πολύ για διάβασμα. Έτσι είπαμε να έρχονται να διαβάζουν στο σπίτι μου, τουλάχιστον μέχρι να έρθουν οι φιλοξενούμενοι.

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...